Dodaj do ulubionych

Who Is Who? Szumowski Łukasz.

01.04.20, 18:32
Niewiele da się wyszukać w sieci. CV medyka pierwsza klasa. Podobno żarliwy i wierzący katolik bez fanaberii w stylu podobnych zidiociałych. Oszczędnie gospodaruje prawdą, ale ostrzega - ciężkie czasy dopiero przed nami. To jako polityk.
Zdaje sobie sprawę jakie dziadostwo jego kolesie partyjni zrobili ze zdrowiem mieszkańców. I jak przygotowali się na pandemię COVID. Niewielki miał na to wpływ. Człowiek znikąd jakich wielu.

Bardzo mnie ciekawi co zrobi w najbliższych tygodniach. Zeszmaci się jak wielu przed nim, czy też ma szacunek do siebie samego, dyplomów i dziesięciu przykazań katolika.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 18:35
      haen2010 napisał:

> Niewiele da się wyszukać w sieci. CV medyka pierwsza klasa. Podobno żarliwy i w
      > ierzący katolik bez fanaberii w stylu podobnych zidiociałych. Oszczędnie gospod
      > aruje prawdą, ale ostrzega - ciężkie czasy dopiero przed nami. To jako polityk.
      > Zdaje sobie sprawę jakie dziadostwo jego kolesie partyjni zrobili ze zdrowiem
      > mieszkańców. I jak przygotowali się na pandemię COVID. Niewielki miał na to wp
      > ływ. Człowiek znikąd jakich wielu.
      >
      > Bardzo mnie ciekawi co zrobi w najbliższych tygodniach. Zeszmaci się jak wielu
      > przed nim, czy też ma szacunek do siebie samego, dyplomów i dziesięciu przykaza
      > ń katolika.
      Z ciekawostek. Od bardzo wielu lat ćwiczy boks. Wcześnie w młodości sporo sportu zdaje się, że wioślarstwo i koszykówka.
      • eiran Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 18:53
        no-popis napisała:

> Z ciekawostek. Od bardzo wielu lat ćwiczy boks. Wcześnie w młodości sporo sport
        > u zdaje się, że wioślarstwo i koszykówka.

Z ciekawostek. ludzikow ceni tabloidy. Oczywiście najbardziej Gazetę Polską Codziennie, ale i Superakiem nie pogardzi, jeśli artykuł ciekawy:

www.se.pl/wiadomosci/polityka/minister-szumowski-potrafi-przylozyc-z-tej-strony-go-nie-znacie-wideo-aa-j8A8-PBze-zFgN.html

ludzikow nie wszystko dobrze zapamiętuje - ot, pomyli mu się kajakarstwo z wioślarstwem (w końcu tu i tu macha się wiosłem), albo rzekoma koszykówka Szumowskiego z koszykówką Rafalskiej. Ale może poudawać, że Szumowskiego również dobrze zna osobiście, podobnie jak Włodka (Czarzastego), Olka i Jolkę (wiadomo) i wielu innych.
    • borrka A znasz takiego, co się nie zeszmacił? 01.04.20, 18:36
      Ja myślę, iż pisowiec uczciwy, to zbiór pusty wg Bool'a.
      • szwampuch58 Re: A znasz takiego, co się nie zeszmacił? 01.04.20, 18:39
        jaki zbiór ....to dzban pusty
        • lechutek1966 Re: A znasz takiego, co się nie zeszmacił? 01.04.20, 19:29
          szwampuch58 napisał:

> jaki zbiór ....to dzban pusty

Wasz dzban jest za to pełny....... Soku z buraka.
          • szwampuch58 Re: A znasz takiego, co się nie zeszmacił? 01.04.20, 21:34
            Podobno na Nowogrodzkiej impreza dzbanow,cyngiel, rozgonić bo zakaz imprez i "szybka sciezka" ulaskawionego dzbana,ot co
            • lechutek1966 Re: A znasz takiego, co się nie zeszmacił? 01.04.20, 22:55
              Nawet się mi nie chce odpisywać. Na COVID nie ma lekarstwa tak jak nie ma na twoje soczkowe posty.
            • yoma Re: A znasz takiego, co się nie zeszmacił? 01.04.20, 23:40
              Żadnego rozganiania! A niech łapią!
            • no-popis Re: A znasz takiego, co się nie zeszmacił? 02.04.20, 07:08
              szwampuch58 napisał:

> Podobno na Nowogrodzkiej impreza dzbanow,cyngiel, rozgonić bo zakaz imprez i "
              > szybka sciezka" ulaskawionego dzbana,ot co
              Byłbyś liderem ...wśród gimnazjalistów przez kilka dni.
    • rzewuski1 Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 18:54
      Skoro jest z nadania wuca to orłem raczej nie jest.
      • stavros2002 Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 19:05
        Poprzez znajomych znajomych. Dobry lekarz i ma poukładane w głowie. Zupełnie inna liga niż Radziwiłł.

Przypominam, że Religa też był ministrem z nadania.
        • m.c.hrabia Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 19:11
          Religa może i był , ale nie powierzał służby zdrowia mamuśce
          • stavros2002 Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 19:13
            Nie wiek kto to jest mamuśka.
            • eiran Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 19:19
              Żartobliwe określenie Czwartej Osoby Trójcy Przenajświętszej.
            • eiran a jeśli wciąż nie wiesz... 01.04.20, 19:21
              twitter.com/Arlukowicz/status/1001039752865468416/photo/1
              • stavros2002 Re: a jeśli wciąż nie wiesz... 01.04.20, 19:25
                No i?
                • eiran Re: a jeśli wciąż nie wiesz... 01.04.20, 19:32
                  Ale co no i? Kolega powyżej napisał, że Szumowski powierzył służbę zdrowia mamuśce, ty zadeklarowałeś, że nie wiesz kto to mamuśka, więc w dwóch wpisach podjąłem próbę, żeby ci to wyjaśnić. Zdaje się, że nie wystarczyło. Chyba że "no i" z pytajnikiem oznacza coś innego.
                  • stavros2002 Re: a jeśli wciąż nie wiesz... 01.04.20, 19:42
                    Ok, no to zawierzył.
                • taniarada Ile ci będę pisał 01.04.20, 20:29
                  stavros2002 napisał:

> No i?
                  >
                  No i to moje zastrzeżone .Ostatni raz ostrzegam.
                  • pies.na.czarnych Re: Ile ci będę pisał 01.04.20, 23:48
                    taniarada napisał(a):

> stavros2002 napisał:
                    >
                    > > No i?
                    > >
                    > No i to moje zastrzeżone .Ostatni raz ostrzegam.

Będziesz strzelać?
        • eiran Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 19:14
          Religa z nadania? To ja przypominam, że Religa najpierw startował na prezydenta sam, potem zrezygnował i poparł Tuska (podobno w ten sposób załatwił spłatę swoich kampanijnych długów z funduszy PO), a po wygranej Lecha Kaczyńskiego, z już spłaconymi długami, przeszedł na stronę PiS. Ale lekarzem był wybitnym, choć o jego szlachetności niektórzy (np. dr Garlicki) mogą mieć różne zdanie.
          • taniarada Misiek 01.04.20, 20:34
            eiran napisał:

> Religa z nadania? To ja przypominam, że Religa najpierw startował na prezydenta
            > sam, potem zrezygnował i poparł Tuska (podobno w ten sposób załatwił spłatę sw
            > oich kampanijnych długów z funduszy PO), a po wygranej Lecha Kaczyńskiego, z ju
            > ż spłaconymi długami, przeszedł na stronę PiS. Ale lekarzem był wybitnym, choć
            > o jego szlachetności niektórzy (np. dr Garlicki) mogą mieć różne zdanie.
            >
            Ty się czep Arłukowicza.Mialem się nie wtrącać .Ale piszesz takie farmazony że głowa mała.Do. tamtych nawet się nie zwracam .Bo to cieniasy .Ale ty człowieku trzymaj poziom. Siema.
      • no-popis Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 02.04.20, 07:09
        rzewuski1 napisał:

> Skoro jest z nadania wuca to orłem raczej nie jest.
        No pewnie ! Przy Ewie Kopacz to wszyscy wysiadają.
    • m.c.hrabia Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 19:03
      Dla psychopaty pracują albo mendy, albo, karierowicze,albo psychopaci.
      • no-popis Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 20:08
        m.c.hrabia napisał:

> Dla psychopaty pracują albo mendy, albo, karierowicze,albo psychopaci.
        Napsał forumowy psychopata i koprofil.
      • no-popis Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 02.04.20, 07:10
        m.c.hrabia napisał:

> Dla psychopaty pracują albo mendy, albo, karierowicze,albo psychopaci.
        Tu tu pracujesz dla Tuska. Zgadza się więc.
    • pies.na.czarnych Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 20:15
      Koziol ofiarny.

Duda chce zwalić odpowiedzialność na Szumowskiego.
      Doigra się pisi MZ, jakby nie wiedział od początku jakie ryzyko bierze na siebie.

Dworczyk:
      - W pewnym momencie będzie musiało dojść do analizy sytuacji. Kluczowe znaczenie będzie miała w moim przekonaniu opinia ministra zdrowia. Jeśli sytuacja będzie pozwalała na przeprowadzenie normalnych, demokratycznych wyborów, to one się odbędą. Rozumiem, że u wielu osób powoduje to irytację i złość, natomiast wyborów nie przesuwa się, gdy ktoś uzna "a, może przesuniemy wybory"
    • taniarada Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 20:27
      Dla ciebie henek to profesor.
    • taniarada Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 20:36
      Krajowy Moderator Żywego Różańca ks. dr Jacek Gancarek podkreśla, że życie to największy dar od Boga.

– W jakiś sposób naszą modlitwą chcemy wesprzeć tych, którzy podejmują wielką troskę o dar życia człowieka. Chcemy otoczyć szczególną opieką pana ministra po to, żeby w tej walce o nasze życie i zdrowie był jednoznaczny, zdeterminowany oraz by miał za sobą rzeszę ludzi wspierających jego działania, które mają pomóc życiu i zdrowiu człowieka. Jego postawa jest pełna pokory i wiary w to, co robi. Jest osobą bardzo kompetentną – wskazuje ks. dr Jacek Gancarek.
      • szwampuch58 Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 01.04.20, 21:24
        Serdecznie pozdrawiam tego kapelonka tym:
        tiny.pl/7hr48
    • oszol-lom-z-rm Re: Who Is Who? Szumowski Łukasz. 02.04.20, 08:06
      te dziadostwo to spadek po planach Balcerowicza! przypomnij sobie co gadał min Arłukowicz w nagranych rozmowach..msz tych szpitali co ulice zlikwiduj 4 z nich i przyjdz po 200 mln zł a nie k.. po miliard. a reforma Buzka spowodował smierc 17 tys chorych bo karetki nie dojechały na czas bo albo ich wcale nie było albo stały zepsute bo nie było z czego ich naprawić..a mafia lekowa następny rozdział i skutek oszalałych rządów liberałów..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka