Dodaj do ulubionych

Kolejny cud nad Wisłą

22.04.20, 15:50
Rzecznik prasowy ministra zdrowia (ten, który wychodzi do dziennikarzy bez maski) powiedział dzisiaj rano, że w Europie na jednego chorego z objawami przypada do dziesięciu bez objawów a u nas w Polsce - dwóch do trzech. I że dlatego krzywa ilości dziennych zakażeń publikowanych przez MZ osiąga już teraz u nas nasycenie.
Ja nawet wiem, czym to wytłumaczyć - rok temu minister zdrowia powierzył ochronę zdrowia Matce Boskiej a ci frajerzy z zachodniej Europy tego nie zrobili. I dlatego genetyczni Polacy w przeciwieństwie do genetycznych nie Polaków nie przechodzą infekcji CV bezobjawowo.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Kolejny cud nad Wisłą 22.04.20, 15:56
      Wolska cudami stoii:
      "Zostańcie w domu" ale idźcie na wybory "" Unikajcie kontaktów międzyludzkich ale biegajcie po mieście z kartką wyborczą w poszukiwaniu skrzynki "
      • adria231 Re: Kolejny cud nad Wisłą 24.04.20, 18:22
        Jeżeli po koronowirusie w Polsce nie wybuchnie wojna domowa - będzie to kolejny cud.
        Ludzie siedzą pozamykani w domach, ale to się zmieni i wyjdą na ulice....
        • no-popis Re: Kolejny cud nad Wisłą 24.04.20, 18:29
          adria231 napisała:

> Jeżeli po koronowirusie w Polsce nie wybuchnie wojna domowa
          To nie w Polsce. Polacy to zbyt mądre społeczeństwo.
          We Francji tak.
          • 99venus Re: Kolejny cud nad Wisłą 24.04.20, 18:32
            Może nie tyle mądre co pazerne i służalcze.
            • m.c.hrabia Re: Kolejny cud nad Wisłą 24.04.20, 18:34
              dominujący gen niewolnika
    • nazimno Re: Kolejny cud nad Wisłą 24.04.20, 18:42
      Cud to był jak im się udało zatkać rurę Czaskoskiego.
    • taniarada Re: Kolejny cud nad Wisłą 24.04.20, 18:43
      man_sapiens napisał:

> Rzecznik prasowy ministra zdrowia (ten, który wychodzi do dziennikarzy bez mask
      > i) powiedział dzisiaj rano, że w Europie na jednego chorego z objawami przypada
      > do dziesięciu bez objawów a u nas w Polsce - dwóch do trzech. I że dlatego krz
      > ywa ilości dziennych zakażeń publikowanych przez MZ osiąga już teraz u nas nasy
      > cenie.
      > Ja nawet wiem, czym to wytłumaczyć - rok temu minister zdrowia powierzył ochron
      > ę zdrowia Matce Boskiej a ci frajerzy z zachodniej Europy tego nie zrobili. I d
      > latego genetyczni Polacy w przeciwieństwie do genetycznych nie Polaków nie prze
      > chodzą infekcji CV bezobjawowo.
      >
      Sam widzisz.Jak się nawrócisz .A ja dożyję. A nawrócisz się na pewno .To przeprowadzę cię na Jasną Górę po miękkiej trawie .Byś sobie spodni nie stargał .Daj mnie znać kiedy będziesz gotowy.Amen.
      • adria231 Re: Kolejny cud nad Wisłą 25.04.20, 05:18
        Kolejny cud. Krzywa z wykresu zarazy łagodnieje, a wczorajsza ilość zmarłych pobiła kolejny rekord.
        Albo ktoś nie umie odczytywać wykresów, albo zwyczajnie kłamie, albo znowu cud....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka