Dodaj do ulubionych

Znowu zrobią Dudę w dudę

05.05.20, 06:48
Towarzysz Łopiński robiący za prezesa kaczwizji, obwieścił urbi et orbi: Jeśli Kurski zdecyduje się na start w konkursie na prezesa TVP i wystartuje, to będzie miał duże szanse na wygraną Towarzysz Łopiński jest posłusznym towarzyszem i powie to co partia chce, a że partia zażądała by Kurski, przepraszam za wyrażenie, wrócił, to wróci, i w ten sposób zrobią ponownie Dudę w dudę, dostali dwa miliardy, dostali, to teraz Duda do budy i siad!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25917081,jacek-kurski-ponownie-prezesem-tvp-maciej-lopinski-bedzie.html
Obserwuj wątek
    • j-k chetnie porozmawiam o tym po wyborach prezydenckic 05.05.20, 06:54
      prezydenckich.

przezornie dodam tylko, ze "posluszne ciele dwie matki ssie"

Oczywiscie tym cielem jest nasz PanPrezes.

rozwaznie bedzie stawial i na Dude i na Kurskiego.

"divide et impera" - to w koncu zadna novina.
      • stasi1 Re: chetnie porozmawiam o tym po wyborach prezyde 05.05.20, 09:08
        Po wyborach jaki jest sens rozmawiania że Duda dosłał w dudę? Ale o kaczelniku że to jest ciele? Toż to herezja, chyba ci nie zapłacą za tego posta
    • no-popis Re: Znowu zrobią Dudę w dudę 05.05.20, 07:05
      czandra3 napisał:

> Towarzysz Łopiński jest posłusznym towarzyszem i powie to co partia chce, a że partia zażądała
      Racja ale ...i niczym się tu nie różni od toaaszyszek Kidawy czy Kopacz czy toaszysza Kierwińskiego.
      • j-k zawsze lubilem kobiety w polityce :) 05.05.20, 07:13
        no-popis napisała:
        > Racja ale ...i niczym się tu nie różni od towaszyszek Kidawy czy Kopacz...

zawsze lubilem kobiety w polityce :)

i gdy pomysle o tych milych paniach - to moja sympatia do PO wzrasta :)))
        • no-popis Re: zawsze lubilem kobiety w polityce :) 05.05.20, 07:19
          j-k napisał:

> no-popis napisała:
          > > Racja ale ...i niczym się tu nie różni od towaszyszek Kidawy czy Kopacz..
          > .
          > zawsze lubilem kobiety w polityce :)
          > i gdy pomysle o tych milych paniach - to moja sympatia do PO wzrasta :)))
          Moja żona, feministka, zawsze głosowała na kobiety z liberalnej strony sceny politycznej aż nie zobaczyła w polityce właśnie pań : Ewy Kopacz i Julii Pitery z partii liberalnej :)
          • j-k zawsze lubilem kobiety w polityce :) 05.05.20, 07:36
            no-popis napisała:
            > Moja żona, feministka, zawsze głosowała na kobiety z liberalnej strony sceny po
            > litycznej aż nie zobaczyła w polityce właśnie pań : Ewy Kopacz i Julii Pitery z
            > partii liberalnej :)

Moja Slubna (politycznie - zelazna realistka), gdy widzi pania Kanzlerin Merkel w TiVi

- zawsze dopada ja rzadza kobiecej zemsty :)
          • ktos_z_kosmosu Re: zawsze lubilem kobiety w polityce :) 05.05.20, 07:43
            no-popis napisała:

> Moja żona, feministka,

Toś ty nieszczęśnik.
            Współczuję i wiele zaczynam rozumieć.
    • rzewuski1 Re: Znowu zrobią Dudę w dudę 05.05.20, 07:17
      On już przyzwyczajony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka