czandra3 19.06.20, 16:43 na pewnym portalu napisał iż Kaczyńskiemu z okazji urodzin wiele osób życzy 100 lat, więc przypomina ze, nie ma takiej kary w naszym kraju. Coraz bardziej podoba mi się Koń Który Mówi, wyostrzył mu się dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czandra3 Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 16:46 Zapomniałem dopisać, iż Kaczyński miał 18 urodziny, i stąd te życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 17:16 Czyżby mecenas miał mniej klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
czandra3 Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 17:17 A skąd mam to wiedzieć, sam go zapytaj, a w ogóle, ani to mądre, ani dowcipne, i dlaczego mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 17:30 Ostatnio mecenas ma dużo czasu na fora społecznościowe. Jaką stawkę godzinowa w kancelarii maja mecenasostwo tak wysokiej kategorii? Odpowiedz Link Zgłoś
czandra3 Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 17:34 Mnie pytasz? Masz problem, jak słowo daję. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Mecenas wraz z Tuskiem trolluje na Twitterze 19.06.20, 17:48 nazimno napisał: > Ostatnio mecenas ma dużo czasu na fora > społecznościowe. > Jaką stawkę godzinowa w kancelarii maja > mecenasostwo tak wysokiej kategorii? > > Ani to wyrocznia ,ani to ktoś na kogo ciągle się można powoływać.Ma czas bo nikt na ten czas poza Gawłowskim ,zwanym senatorem dla śmiechu ,nie ma sprawy Więc facet pisze tam swoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 19:15 nazimno napisał: > Czyżby mecenas miał mniej klientów? To nie są Delikatesy. Tam trzeba setek klientów dziennie. W takich zawodach jak Giertych wystarczy kilka a nawet mniej spraw miesięcznie. W twoim kręgu znajomych nie ma takich więc skąd miałbyś wiedzieć - jeden klient a dobry. Wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 19:46 nazimno napisał: > Czyżby mecenas miał mniej klientów? - to prawda, kun traci klientow, szuka innego zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 22:25 No to pewnie wróci do PISu, jak Ziobro, i będziesz go chwalił, donosicielu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Roman Giertych 19.06.20, 22:36 141288bs napisał: > nazimno napisał: > > > Czyżby mecenas miał mniej klientów? > - to prawda, kun traci klientow, szuka innego zajecia Jaki ja byłem głupi, że kiedyś głosowałem na Ligę Polskich Rodzin, podobnie jak na Bolka. Nie mogę tego odżałować. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Roman Giertych 20.06.20, 00:03 Taniuszka, za parę lat, albo i szybciej będziesz żałować, że głosowałeś na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
czandra3 Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 17:57 Czy ktoś jest w stanie mi to przetłumaczyć? Ani to wyrocznia ,ani to ktoś na kogo ciągle się można powoływać.Ma czas bo nikt na ten czas poza Gawłowskim ,zwanym senatorem dla śmiechu ,nie ma sprawy Więc facet pisze tam swoje wypociny. Bo to może być coś ważnego a ja to mogę przegapić, a tego bym nie chciał, więc proszę przetłumaczcie to na jakiś ludzki język. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Sam widzisz że masz problem z dedukcją 19.06.20, 18:34 czandra3 napisał: > Czy ktoś jest w stanie mi to przetłumaczyć? Ani to wyrocznia ,ani to ktoś n > a kogo ciągle się można powoływać.Ma czas bo nikt na ten czas poza Gawłowskim , > zwanym senatorem dla śmiechu ,nie ma sprawy Więc facet pisze tam swoje wypociny > . Bo to może być coś ważnego a ja to mogę przegapić, a tego bym nie chciał, > więc proszę przetłumaczcie to na jakiś ludzki język. > Nikt z Platfusów nie ma sprawy karnej .To się Giertych nudzi .Ale od wpisów na Twitterze kasy nie przybędzie .A i tak politycy PIS mają na niego zlewkę .Czyli dla ciebie w języku mowy , uważają go za nienormalnego.Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis doskonale trafił 19.06.20, 19:01 tvn24.pl/polska/giertych-po-to-ciamciaramcia-ra35017-3684965 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 19:19 Wszyscy wybitni PISowcy - Bugaj, Dorn, Migalski, Staniszkis etc. to geniusze. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Giertych znowu w punkt 19.06.20, 19:23 Oczywiście, Giertych też. Ojciec Giertycha, też Giertych, był nawet w Radzie Konsultacyjnej przy przewodniczącym Rady Państwa PRL Giertych jest też twórcą Młodzieży Wszechpolskiej, no to już na pewno geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Giertych trafnie 20.06.20, 07:04 buldog2 napisał: > Wszyscy wybitni PISowcy - Bugaj, Dorn, Migalski, Staniszkis etc. to geniusze. W przeciwieństwie do debili jak np Halicki a tak go określił kolega Tuska na sławnych rozmowach u Sowy. Wiesz o tym, że to nie są pisowcy a tylko pieścisz swoją skrytą promocję świata eSbeków i neotrockistów , neokomunistów. Pod każdym twoim poglądem, pod listą Twoich ideałów jak i przeciwników, podpisałby się zarówno Tusk jak i jego patroni Merkel , i Putin...zgodnie ! ...o obecny kandydat Trzaskowski. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Giertych trafnie 20.06.20, 07:16 Widać że żonka strasznie zadowolona z Donka jeleniu Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada To są pisowcy? 20.06.20, 08:40 buldog2 napisał: > Wszyscy wybitni PISowcy - Bugaj, Dorn, Migalski, Staniszkis etc. to geniusze. > Masz już omamy .Można to leczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis W punkt to ten kabaret 20.06.20, 07:51 www.facebook.com/kabaretpl/videos/308273360336079/ Odpowiedz Link Zgłoś