Dodaj do ulubionych

Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Jana...

• basia.basia Bez przesady! 25.10.04, 23:57
      Gość portalu: Rossa napisał(a):

> To są prawdziwe jaja. Szkoda słów i nawet kmentarza.

Powiedziałabym, że ta notatka gazety to są jaja, bo ...

Pamiętam jak to było z wzywaniem przed kś ds. Rywina
      różnych prominentnych świadków a było tak, że Nałęcz
      dzwonił do delikwenta i uzgadniał najpierw termin
      telefonicznie. Nie sztuka wysłać Kulczykowi wezwanie
      kiedy nie ma go w kraju ( a często go nie ma) i go
      nie odbierze. Pokazywali w TVN24 jak dzwonią z sejmu
      w różne miejsca i ci różni kulczykowi asystenci kręcą,
      że nie wiedzą gdzie jest szef itp. A szefowi nie w smak
      się stawiać przed kś. On musi dostać formalne wezwanie
      i odbiór potwierdzić. Jeśli zechce to będzie się bawił
      z komisją w ciuciubabkę. I zdaje się, że tę zabawę zaczął.
      Doradzałabym komisji w razie czego międzynarodowy list
      gończy:)
    • Gość: Viking Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.elisa-laajakaista.fi 25.10.04, 23:59
      brawo dla pana Kulczyka! to znaczy dobrze sie ustawic aby byc anonimowym :)
    • Gość: jasio Uprzejmie donoszę, że obywatel ... IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.04, 00:04
      ..Kulczyk siedzi u mnie pod łóżkiem w sąsiednim pokoju, wyżarł mi już cały
      chleb z serem (Edamer), kiełbasą (Salami) i woła o dokładkę. Jutro muszę zrobić
      większe zakupy - potrzymam go ze dwa tygodnie. Wikt i opierunek ma zapewniony.
    • Gość: poko Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:07
      ..to państwo jest chore....
      • Gość: zxc Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.idea.pl 26.10.04, 00:21
        Zoperowac panstwo, leki nie pomoga a adres Kulczyka zna Kwasnieski
    • Gość: zebro adama w Moskwie go szukac! IP: *.dc.dc.cox.net 26.10.04, 00:36
    • Gość: Erwin Brawo Jan Kulczyk IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.04, 01:33
      moga sobie wzywac, powolywac, pisac robic co sie im podoba. Tu widac cala
      bezsilnosc tego komuno-idiotycznego aparatu. Powiem wam tylko tyle, jezeli
      Kulczyk sie nie odzywa to olewa was z gory na dol i przgotowuje teczki, ktore
      rozpiernicza ta RP w drobiazgi.
    • Gość: bezdomny bezdomny zawsze sie wymiga, chyba, ze... IP: *.range217-44.btcentralplus.com 26.10.04, 03:51
      bezdomny zawsze sie wymiga!

no chyba ze skini miasta oczyszczanie sobie zaplanowali!
    • Gość: Windsor Saddam tez mial sto palacow IP: *.cogeco.net 26.10.04, 04:48
      Saddam tez mial sto palacow i tez nie chcial sie zglosic "na ochotnika" na
      przesluchanie.
      Jaki z tego wniosek?
      Szukac Kulczyka w ...ogrodkach dzialkowych.
      • Gość: Ampol Re: Saddam tez mial sto palacow IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 26.10.04, 07:51
        W KGB go szukajcie. Jest na szkoleniu.
        Zdolny uczen agenta "kwasa".
    • Gość: pamin Teraz wiadomo dlaczego Polska w rankingu IP: *.observer.de / *.observer.de 26.10.04, 08:16
      Transparency International jest za Albania.
    • Gość: Qt [...] IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 08:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dziennikarka skąd te bzdury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 08:34
        Skąd gazeta czerpie tak bzdurne informacje? i to przestarzałe. Juz w piątek
        wiadomo było wszystkim dziennikarzom tym którzy zechcieli poczekać na
        zakończenie komisji,że kulczykowi zostanie wysłane zawiadomienie na znany
        komisji adres aby stawił sie w ustawowym terminie 2 tygodni.O czym wszystkich
        poinformował przewodniczący Gruszka. Taką samą bzdurą jest że w czwartek może
        być przesłuchiwany prok. Olejnik. Z prokuratorem Olejnikiem bądź Napierskim
        spotka sie prezydium komisji w celach konsultacyjnych. Gazeto pgoń dziennikarzy
        do roboty. Niech nie pisza zdeaktualizowanych bzdur, Albo ktoś ich wpuszcza w
        maliny. Tym gorzej dla ich profesjonalizmu.
      • Gość: Ałganow Re: PROSZĘ, oto numery do KULCZYKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 11:17
        Murawa, powiadzasz...

jak na murawie mieszka to jednak dziad nie tam żaden najbogatszy w Polsce. Od
        początku czułem, że łże, że dużo może i że zna kogo trzeba. Ja durak
        uwierzyłem, że Rafinerie mi dobrze spyli a może nawet córce Putina jakąś robotę
        w Poznaniu załatwi...wygląda na to, że taki h...jak słonia nos

Ja Was pazdrawlaju, ja toże raboczij kłas
      • Gość: Qt Cenzor, nie rób sobie jaj. IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 09:40
        Podałem telefony do Kulczyków, ale wzięte z ksiązki telefonicznej. Nie bądź taki
        szybki.
    • Gość: malgosia Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: 62.233.139.* 26.10.04, 08:23
      a co na to wszystko Pani GIODO ? przecież BRAK JEST podstaw do tego, żeby
      poszukiwać danych osobowych Doktora K. (nie jest podejrzany ani ścigany ani nic
      w tym stylu), więc ?... gdzie i jak Komisja szuka tego adresu i czy robi to
      zgodnie z zasadami przetwarzania danych osobowych ? bardzo jestem ciekawa ...
      • Gość: john Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 08:47
        ma byc przesluchany w charakterze swiadka, swiadek ma okreslone prawa i
        obowiazki
        • Gość: malgosia Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: 62.233.139.* 26.10.04, 12:11
          ale póki co - nie jest "świadkiem", więc chyba nie ma obowiązku dostarczania
          Komisji swojego adresu ? chyba się ze mną zgodzisz.
    • Gość: MAKS Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: 213.17.214.* 26.10.04, 08:44
      SKANDAL, jako zwykły obywatel masz sprawę przed Sądem i nie mają Ci gdzie
      dostarczyć zawiadomienia, to zastosują areszt tymczasowy, a święte krowy !!!!
      trzeba łakawie prosić aby przybyły !!!
      • Gość: myślący Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 08:58

właśnie po to się takie bzdury rozpowszechnia żeby takich jak ty którzy nie
        używają rozumu napuścić na Kulczyka.
    • Gość: HWDPAM "RzPa" pozwala Michnika do sadu, sad nie wie gdzie IP: *.crowley.pl 26.10.04, 09:06
      Michnik mieszka. Michnik, wzorem Leppera (a moze odwrotnie, to Andrzej Lepper
      bierze przyklad z "autorytetu moralnego"?) uchyla sie od odpowiedzialnosci.

Czekam na "PS od Gazety", moze biedny sad zostanie oswiecony?

• Gość: george Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 09:26
      Kulczyk jutro pewnie będzie na otwarciu kolejnego odcinka autostrady A2.
      Przyjeżdża też podobno premier Belka, więc może komisja poprosi go o
      dostarczenie wezwania, albo też premier poprosi Kulczyka o wizytówkę z adresem.
    • Gość: Ziuta Ale świetna komisja śledcza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:35
      I co panie Giertych? Taki pan przebiegły a jednego faceta pan zlokalizować nie
      może?
    • Gość: x rodowa siedziba ... śmiechu warte, ale ród!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:57
    • Gość: tak-tak Od czegą są.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 10:03
      Urząd Skarbowy, Policja, Prokuratura i jeszcze można szukać!!!!
    • Gość: szan Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.zeto.bydgoszcz.pl 26.10.04, 10:03
      Pan Kulczyk pewnie nie płaci podatków, np. od nieruchomości, nie rejestruje
      samochodów, mnie ma telefonu. Może zameldowany jest poza Polską w jakimś raju
      podatkowym. A może on wogóle nie istnieje???? Łatwiej znaleźć dzikusa w
      dżungli.
    • Gość: XY Powiedzcie tym idiotom, że istnieje PESEL. IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.10.04, 10:10
      Ponadto Kulczyk ma paszport, więc musiał podać adres w fromularzu. Poza tym ma
      samochód więc go zarejestrował. Poza tym pełni funkcję w spółkach więc musiał
      podać adres do KRS. Nie tak dawno była afera z zakupem gruntu w Poznaniu -
      notariusz zapisał w akcie adresy osób stwających.
      Niech nas przestaną w h...a robić te błazny!
    • Gość: Ałganow Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 11:07
      nu kak ??

Ja tam kartki z wakacji oraz życzenia urodzinowe ślę doktorowi Janowi na Stary
      Browar w Poznaniu. I zapewniam, że dochodzi bo mi odsyła podziękowania a
      ostatnio to nawet do Wiednia zaprosił na Sacher Torte...

pożądna z niego chłopina tylko wypić za bardzo nie może...a jak już to tą rudą
      robioną na myszach z lodem sączy. Nie to co Wasz "pierwszy"
    • Gość: rossi Piszcie na Berdyczów! IP: *.238.90.17.adsl.inetia.pl 26.10.04, 12:00
      Pan(ow)ie sąd,
      Piszcie na Berdyczów!
      • Gość: brokuli obok Baraniny w Wiedniu - toz to koledzy IP: 195.41.66.* 26.10.04, 12:11
        To jest ten poszukiwany adresik.
    • Gość: boni A adres Ałganowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:13
      Zamknac ich wszystkich, to beda mieli znany adres
    • Gość: wesolek Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.se.client2.attbi.com 26.10.04, 12:17
      no to sie wydalo,jak takie partie maja w przyszlosci rzadzic skoro nawet takich
      wezwan nie umieja dostarczyc brawo panie gietryc i spolka
    • Gość: ghost Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 13:32
      kto to jest ten Kulczyk?
    • Gość: Koss Zapytajcie "pierwszego" - IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 17:46
      On wam powie gdzie jest dr K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka