basia.basia Bez przesady! 25.10.04, 23:57 Gość portalu: Rossa napisał(a): > To są prawdziwe jaja. Szkoda słów i nawet kmentarza. Powiedziałabym, że ta notatka gazety to są jaja, bo ... Pamiętam jak to było z wzywaniem przed kś ds. Rywina różnych prominentnych świadków a było tak, że Nałęcz dzwonił do delikwenta i uzgadniał najpierw termin telefonicznie. Nie sztuka wysłać Kulczykowi wezwanie kiedy nie ma go w kraju ( a często go nie ma) i go nie odbierze. Pokazywali w TVN24 jak dzwonią z sejmu w różne miejsca i ci różni kulczykowi asystenci kręcą, że nie wiedzą gdzie jest szef itp. A szefowi nie w smak się stawiać przed kś. On musi dostać formalne wezwanie i odbiór potwierdzić. Jeśli zechce to będzie się bawił z komisją w ciuciubabkę. I zdaje się, że tę zabawę zaczął. Doradzałabym komisji w razie czego międzynarodowy list gończy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.elisa-laajakaista.fi 25.10.04, 23:59 brawo dla pana Kulczyka! to znaczy dobrze sie ustawic aby byc anonimowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Uprzejmie donoszę, że obywatel ... IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.04, 00:04 ..Kulczyk siedzi u mnie pod łóżkiem w sąsiednim pokoju, wyżarł mi już cały chleb z serem (Edamer), kiełbasą (Salami) i woła o dokładkę. Jutro muszę zrobić większe zakupy - potrzymam go ze dwa tygodnie. Wikt i opierunek ma zapewniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:07 ..to państwo jest chore.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.idea.pl 26.10.04, 00:21 Zoperowac panstwo, leki nie pomoga a adres Kulczyka zna Kwasnieski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Brawo Jan Kulczyk IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.04, 01:33 moga sobie wzywac, powolywac, pisac robic co sie im podoba. Tu widac cala bezsilnosc tego komuno-idiotycznego aparatu. Powiem wam tylko tyle, jezeli Kulczyk sie nie odzywa to olewa was z gory na dol i przgotowuje teczki, ktore rozpiernicza ta RP w drobiazgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdomny bezdomny zawsze sie wymiga, chyba, ze... IP: *.range217-44.btcentralplus.com 26.10.04, 03:51 bezdomny zawsze sie wymiga! no chyba ze skini miasta oczyszczanie sobie zaplanowali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Windsor Saddam tez mial sto palacow IP: *.cogeco.net 26.10.04, 04:48 Saddam tez mial sto palacow i tez nie chcial sie zglosic "na ochotnika" na przesluchanie. Jaki z tego wniosek? Szukac Kulczyka w ...ogrodkach dzialkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ampol Re: Saddam tez mial sto palacow IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 26.10.04, 07:51 W KGB go szukajcie. Jest na szkoleniu. Zdolny uczen agenta "kwasa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamin Teraz wiadomo dlaczego Polska w rankingu IP: *.observer.de / *.observer.de 26.10.04, 08:16 Transparency International jest za Albania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qt [...] IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 08:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarka skąd te bzdury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 08:34 Skąd gazeta czerpie tak bzdurne informacje? i to przestarzałe. Juz w piątek wiadomo było wszystkim dziennikarzom tym którzy zechcieli poczekać na zakończenie komisji,że kulczykowi zostanie wysłane zawiadomienie na znany komisji adres aby stawił sie w ustawowym terminie 2 tygodni.O czym wszystkich poinformował przewodniczący Gruszka. Taką samą bzdurą jest że w czwartek może być przesłuchiwany prok. Olejnik. Z prokuratorem Olejnikiem bądź Napierskim spotka sie prezydium komisji w celach konsultacyjnych. Gazeto pgoń dziennikarzy do roboty. Niech nie pisza zdeaktualizowanych bzdur, Albo ktoś ich wpuszcza w maliny. Tym gorzej dla ich profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałganow Re: PROSZĘ, oto numery do KULCZYKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 11:17 Murawa, powiadzasz... jak na murawie mieszka to jednak dziad nie tam żaden najbogatszy w Polsce. Od początku czułem, że łże, że dużo może i że zna kogo trzeba. Ja durak uwierzyłem, że Rafinerie mi dobrze spyli a może nawet córce Putina jakąś robotę w Poznaniu załatwi...wygląda na to, że taki h...jak słonia nos Ja Was pazdrawlaju, ja toże raboczij kłas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qt Cenzor, nie rób sobie jaj. IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 09:40 Podałem telefony do Kulczyków, ale wzięte z ksiązki telefonicznej. Nie bądź taki szybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: 62.233.139.* 26.10.04, 08:23 a co na to wszystko Pani GIODO ? przecież BRAK JEST podstaw do tego, żeby poszukiwać danych osobowych Doktora K. (nie jest podejrzany ani ścigany ani nic w tym stylu), więc ?... gdzie i jak Komisja szuka tego adresu i czy robi to zgodnie z zasadami przetwarzania danych osobowych ? bardzo jestem ciekawa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 08:47 ma byc przesluchany w charakterze swiadka, swiadek ma okreslone prawa i obowiazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: 62.233.139.* 26.10.04, 12:11 ale póki co - nie jest "świadkiem", więc chyba nie ma obowiązku dostarczania Komisji swojego adresu ? chyba się ze mną zgodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKS Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: 213.17.214.* 26.10.04, 08:44 SKANDAL, jako zwykły obywatel masz sprawę przed Sądem i nie mają Ci gdzie dostarczyć zawiadomienia, to zastosują areszt tymczasowy, a święte krowy !!!! trzeba łakawie prosić aby przybyły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 08:58 właśnie po to się takie bzdury rozpowszechnia żeby takich jak ty którzy nie używają rozumu napuścić na Kulczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDPAM "RzPa" pozwala Michnika do sadu, sad nie wie gdzie IP: *.crowley.pl 26.10.04, 09:06 Michnik mieszka. Michnik, wzorem Leppera (a moze odwrotnie, to Andrzej Lepper bierze przyklad z "autorytetu moralnego"?) uchyla sie od odpowiedzialnosci. Czekam na "PS od Gazety", moze biedny sad zostanie oswiecony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 09:26 Kulczyk jutro pewnie będzie na otwarciu kolejnego odcinka autostrady A2. Przyjeżdża też podobno premier Belka, więc może komisja poprosi go o dostarczenie wezwania, albo też premier poprosi Kulczyka o wizytówkę z adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Ale świetna komisja śledcza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:35 I co panie Giertych? Taki pan przebiegły a jednego faceta pan zlokalizować nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x rodowa siedziba ... śmiechu warte, ale ród!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak-tak Od czegą są.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.04, 10:03 Urząd Skarbowy, Policja, Prokuratura i jeszcze można szukać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szan Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.zeto.bydgoszcz.pl 26.10.04, 10:03 Pan Kulczyk pewnie nie płaci podatków, np. od nieruchomości, nie rejestruje samochodów, mnie ma telefonu. Może zameldowany jest poza Polską w jakimś raju podatkowym. A może on wogóle nie istnieje???? Łatwiej znaleźć dzikusa w dżungli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Powiedzcie tym idiotom, że istnieje PESEL. IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.10.04, 10:10 Ponadto Kulczyk ma paszport, więc musiał podać adres w fromularzu. Poza tym ma samochód więc go zarejestrował. Poza tym pełni funkcję w spółkach więc musiał podać adres do KRS. Nie tak dawno była afera z zakupem gruntu w Poznaniu - notariusz zapisał w akcie adresy osób stwających. Niech nas przestaną w h...a robić te błazny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałganow Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 11:07 nu kak ?? Ja tam kartki z wakacji oraz życzenia urodzinowe ślę doktorowi Janowi na Stary Browar w Poznaniu. I zapewniam, że dochodzi bo mi odsyła podziękowania a ostatnio to nawet do Wiednia zaprosił na Sacher Torte... pożądna z niego chłopina tylko wypić za bardzo nie może...a jak już to tą rudą robioną na myszach z lodem sączy. Nie to co Wasz "pierwszy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossi Piszcie na Berdyczów! IP: *.238.90.17.adsl.inetia.pl 26.10.04, 12:00 Pan(ow)ie sąd, Piszcie na Berdyczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokuli obok Baraniny w Wiedniu - toz to koledzy IP: 195.41.66.* 26.10.04, 12:11 To jest ten poszukiwany adresik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boni A adres Ałganowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:13 Zamknac ich wszystkich, to beda mieli znany adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.se.client2.attbi.com 26.10.04, 12:17 no to sie wydalo,jak takie partie maja w przyszlosci rzadzic skoro nawet takich wezwan nie umieja dostarczyc brawo panie gietryc i spolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Komisja ds. Orelnu nie może znaleźć adresu Ja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 13:32 kto to jest ten Kulczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koss Zapytajcie "pierwszego" - IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 17:46 On wam powie gdzie jest dr K. Odpowiedz Link Zgłoś