krzy-czy 24.10.20, 10:39 że złapał tę koronkę od vicepremiera,jak ściągnął renkawiczkie, przy wręczaniu kwitów. jego złapało a tego drugiego nie, na zasadzie teściowej co to poryzły ją zmije. żmije pozdychały a pan prezes żyje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 10:43 W tym kontekście wyjątkowo zabawnie brzmią te tłumaczenia, że pan Wiceprezes zdjął wtedy maseczkę, bo miał jakieś objawy przeziębienia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 10:51 ten kwas i żółć które ten facio ma w sobie zniszczy każdego wirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 11:37 No, co? Czuł się przeziębiony, miał kłopot z oddychaniem, to zdjął... twitter.com/Bart_Wielinski/status/1313757633799741440 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 11:47 I co i co - nawet butli z tlenem nie było pod ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 12:57 Witek - odnośnie sygnaturki: te dążenia Kaczyńskiego są absolutnie sprzeczne z konstytucją. Narzucają religię osobom, którym może być nie po drodze z jakimkolwiek wyznaniem. A jeszcze lepiej może być w przypadku rodziców niechrześcijan, ale wyznających jakąś inną religię... wyobraź sobie reakcję nabożnego muzułmanina, albo ortodoksyjnego żyda (nie poprawiać, duża litera oznacza narodowość, a mała wyznanie), któremu władza państwowa chrzci noworodka. Ten tekst Kaczyńskiego powinien być nagłaśniany zawsze, kiedy pisi usiłują podpierać się konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 11:48 To niech teraz odmawia koronkę do św. Eulalii. Może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 12:43 Podobno od zarazy dobra jest święta Rozalia. W Żywcu przy jednej z ulic, mimo późniejszej zabudowy, ostała się figurka tej świętej, która ponoć pomogła kiedyś mieszkańcom; nie pamiętam już, czy chodziło o cholerę, czy o dżumę. I jest tam fajny napis; dokładnie go nie pamiętam, ale w necie można znaleźć i zadedykować dudusiowi. Coś tam jest, że ta zaraza słusznie się należała. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 13:29 A co ty, chcesz, żeby się wyleczył? Św. Eulalia jest od połogu, bogowie raczą wiedzieć dlaczego, skoro zmarła w zacnym wieku lat 13, ale na czasie, na czasie 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 13:44 Nie, tylko żeby przeczytał ten tekst. Tam było coś o tym, że zasłużyli na to, że ich dopadła zaraza. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 17:17 Nie zrozumie. Tekst jest pisany nieco archaicznym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 16:44 wychodzi na to że faktycznie wirus w odwrocie. adrian nie odczuwa nijakich skutków zarażenia.ani brak smaKu, ani powOnienia. a vicepremier to już wogóle NIC NIE ODCZUWA. HURRA-WIRUS W ODWROCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: coś mi się widzi.. 24.10.20, 18:41 krzy-czy napisał: > adrian nie odczuwa nijakich skutków zarażenia.ani brak smaKu, ani powOnienia. tak, czuje się dobrze, objawów nie ma - na jakiej podstawie zrobiono mu test? Odpowiedz Link Zgłoś