Dodaj do ulubionych

Wyślą nas

05.02.22, 10:23
na białe misie? :)

www.google.com/amp/s/www.o2.pl/informacje/nowy-pomysl-morawieckiego-zajmiemy-sie-polityka-polarna-6733354369358560a%3famp=1
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Wyślą nas 05.02.22, 16:44
      Zbądź trwogi. Sobie szykują.
      • superspec1 Re: Wyślą nas 06.02.22, 13:11
        :)
    • no-popis Re: Wyślą nas 05.02.22, 17:02
      superspec1 napisał(a):

> na białe misie? :)
      >
      > www.google.com/amp/s/www.o2.pl/informacje/nowy-pomysl-morawieckiego-zajmiemy-sie-polityka-polarna-6733354369358560a%3famp=1

Morawiecki to kopalnia pomysłów :)
      Z tego co wiem to był autorem pomysłu nt inwestorów katarskich jako doradca Tuska.
      • superspec1 Re: Wyślą nas 06.02.22, 13:12
        Pewnie że kopalnia pomysłów. :)
      • adam.eu Re: Wyślą nas 08.02.22, 06:55
        no-popis napisała:

> Morawiecki to kopalnia pomysłów :)
        > Z tego co wiem to był autorem pomysłu nt inwestorów katarskich jako doradca Tu
        > ska.

Wygląda na to, że masz stałe poglądy.
        Jako czekający na lewice PISu nie atakowałeś.
        • no-popis Re: Wyślą nas 08.02.22, 07:34
          adam.eu napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > Morawiecki to kopalnia pomysłów :)
          > > Z tego co wiem to był autorem pomysłu nt inwestorów katarskich jako dora
          > dca Tu
          > > ska.
          > Wygląda na to, że masz stałe poglądy.
          > Jako czekający na lewice PISu nie atakowałeś.
          A to jest wątek o mnie ? Czy masz tylko jakiś kompleks ?
          Na Lewicę czekam dalej.
          Moje nicki zmieniałem opisując w ten sposób mój stosunek do aktualnej rzeczywistości.
          wiosna.ludzików wróżyła bunt prekariatu wobec arogancji władzy wobec obywatele i prorokowała wiosnę ludzików (Wiosna Ludów) co nastąpiło pod szyldem PiS, niestety. Lewica tego nie potrafiłą skonsumować politycznie.
          Z kolei na lewicę czekałem jak szalał idiotyczny i niespotykany w UE liberalizm czyli np minimalna płaca niepotrzebna, wyrzucają na bruk mieszkańców kamienic....takie jest prawo itd
          Natomiast poglądów nie zmieniłem a co najwyżej ktoś mnie z polityków oszukał jako wyborcę.
          Głosowałem na I-szą Platformę ale wtedy nie wiedziałem, że Tusk jest oszustem POlitycznym i uwierzyłem mu, że zlikwiduje krajową radę radiofonii i telewizji, zrówna prawa obywateli w praktyce i zrówna prawa obywateli z prawami urzędów i samorządów, obniży podatki i je uprości dla wszystkich i odbiurokratyzuje urzędy dla przedsiębiorców, zmusi urzędników do szybszego wydawania decyzji i wprowadzi płacenie przez urzędy odszkodowań za zwłokę itd itp.
          Podobał mi się ten program ale jak już pisałem, nie wiedziałem, że mam do czynienia z oszustem politycznym i Pinokiem nr 1 w Polsce, który wychował kolejnych Pinokiów jak Morawiecki.
          • adam.eu Re: Wyślą nas 08.02.22, 10:21
            Wątek nie jest o Tobie, ani setki wątków nie są Tusku i PO, a Ty tam widzisz w negatywnej rozli Tuska, czy czasem kogoś innego z PO.
            Jeszcze musisz musisz dużo więcej pisać, ze popierasz lewicę, a nie zwalczasz przeciwników PISu, może kogoś przekonasz,
    • m.c.hrabia Re: Wyślą nas 05.02.22, 17:05
      jest szare , pewnie są rzygi na Tuska.
      • yoma Re: Wyślą nas 05.02.22, 17:10
        Nie chce mi się wylogowywać.
        • m.c.hrabia Re: Wyślą nas 05.02.22, 17:17
          słusznie, po kiego taplać się w gównie.
    • pies.na.czarnych Re: Wyślą nas 06.02.22, 13:13
      W sensie polarny kosmodrom?
    • rzewuski1 Re: Wyślą nas 06.02.22, 13:48
      po sukcesach w produkcji polskich samochodów elektrycznych, promów , dronów ,CPK i w walce z epidemią nadchodzi czas na bieguny północne czy południowe , prędzej wszystkie lodowce stopnieją niż Morawiecki coś sensownego i pożytecznego dla kraju tam zrobi.
      • pies.na.czarnych Re: Wyślą nas 06.02.22, 14:19
        > prędzej wszystkie lodowce stopnieją

Właśnie o to chodzi aby szybciej stopniały.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka