superspec1 05.02.22, 10:23 na białe misie? :) www.google.com/amp/s/www.o2.pl/informacje/nowy-pomysl-morawieckiego-zajmiemy-sie-polityka-polarna-6733354369358560a%3famp=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Wyślą nas 05.02.22, 17:02 superspec1 napisał(a): > na białe misie? :) > > www.google.com/amp/s/www.o2.pl/informacje/nowy-pomysl-morawieckiego-zajmiemy-sie-polityka-polarna-6733354369358560a%3famp=1 Morawiecki to kopalnia pomysłów :) Z tego co wiem to był autorem pomysłu nt inwestorów katarskich jako doradca Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Wyślą nas 08.02.22, 06:55 no-popis napisała: > Morawiecki to kopalnia pomysłów :) > Z tego co wiem to był autorem pomysłu nt inwestorów katarskich jako doradca Tu > ska. Wygląda na to, że masz stałe poglądy. Jako czekający na lewice PISu nie atakowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wyślą nas 08.02.22, 07:34 adam.eu napisał: > no-popis napisała: > > > Morawiecki to kopalnia pomysłów :) > > Z tego co wiem to był autorem pomysłu nt inwestorów katarskich jako dora > dca Tu > > ska. > Wygląda na to, że masz stałe poglądy. > Jako czekający na lewice PISu nie atakowałeś. A to jest wątek o mnie ? Czy masz tylko jakiś kompleks ? Na Lewicę czekam dalej. Moje nicki zmieniałem opisując w ten sposób mój stosunek do aktualnej rzeczywistości. wiosna.ludzików wróżyła bunt prekariatu wobec arogancji władzy wobec obywatele i prorokowała wiosnę ludzików (Wiosna Ludów) co nastąpiło pod szyldem PiS, niestety. Lewica tego nie potrafiłą skonsumować politycznie. Z kolei na lewicę czekałem jak szalał idiotyczny i niespotykany w UE liberalizm czyli np minimalna płaca niepotrzebna, wyrzucają na bruk mieszkańców kamienic....takie jest prawo itd Natomiast poglądów nie zmieniłem a co najwyżej ktoś mnie z polityków oszukał jako wyborcę. Głosowałem na I-szą Platformę ale wtedy nie wiedziałem, że Tusk jest oszustem POlitycznym i uwierzyłem mu, że zlikwiduje krajową radę radiofonii i telewizji, zrówna prawa obywateli w praktyce i zrówna prawa obywateli z prawami urzędów i samorządów, obniży podatki i je uprości dla wszystkich i odbiurokratyzuje urzędy dla przedsiębiorców, zmusi urzędników do szybszego wydawania decyzji i wprowadzi płacenie przez urzędy odszkodowań za zwłokę itd itp. Podobał mi się ten program ale jak już pisałem, nie wiedziałem, że mam do czynienia z oszustem politycznym i Pinokiem nr 1 w Polsce, który wychował kolejnych Pinokiów jak Morawiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Wyślą nas 08.02.22, 10:21 Wątek nie jest o Tobie, ani setki wątków nie są Tusku i PO, a Ty tam widzisz w negatywnej rozli Tuska, czy czasem kogoś innego z PO. Jeszcze musisz musisz dużo więcej pisać, ze popierasz lewicę, a nie zwalczasz przeciwników PISu, może kogoś przekonasz, Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wyślą nas 05.02.22, 17:17 słusznie, po kiego taplać się w gównie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Wyślą nas 06.02.22, 13:48 po sukcesach w produkcji polskich samochodów elektrycznych, promów , dronów ,CPK i w walce z epidemią nadchodzi czas na bieguny północne czy południowe , prędzej wszystkie lodowce stopnieją niż Morawiecki coś sensownego i pożytecznego dla kraju tam zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wyślą nas 06.02.22, 14:19 > prędzej wszystkie lodowce stopnieją Właśnie o to chodzi aby szybciej stopniały.:) Odpowiedz Link Zgłoś