zdravko_vypic 28.02.22, 19:00 Coraz więcej wieści, że siedzi w bunkrze na Uralu. Dla Polski wynika z tego, żeby nie siedzieć w bunkrze na Uralu, bo dostaje się straszne przesyłki, co jest ważne dla zamieszczenia tej opinii na forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Putin chyba dostał rybę 28.02.22, 20:02 On w tym bunkrze siedzi od dawna, najpierw bał się covida, od co najmniej roku boi się kolegów czekistów, po zagadkowej śmierci Ziniczewa (szefa ochrony, uważano go za następcę Putina) boi się jeszcze bardziej. О rybie nie rozumiem, a bunkier jest tu: Дворец для Путина. Подземный город на Алтае это Секретная Дача Путина Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Putin chyba dostał rybę 28.02.22, 20:10 Czyli zaszył się w jakiejś norze w górach a na śmierć wysyła młodych chłopaków że sprzętem który starszy jest od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Putin chyba dostał rybę 28.02.22, 20:12 Z naciskiem na słowo nora:) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Putin chyba dostał rybę 01.03.22, 09:11 pies.na.czarnych napisała: > Z naciskiem na słowo nora:) > Dokładnie, po pierwsze nie nora, po drugie Pan Putin. Trochę więcej szacunku dla tego wielkiego człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Putin chyba dostał rybę 01.03.22, 09:25 boblebowsky napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Z naciskiem na słowo nora:) > > > > Dokładnie, po pierwsze nie nora, po drugie Pan Putin. Trochę więcej szacunku dl > a tego wielkiego człowieka! > > Oczywiście! Dlatego przed inwazją bandycką publikował tu zdjęcie Kay-Achim Schoenbach, wiceadmirała, dowódcy niemieckiej marynarki wojennej który jak on wychwala Putina jako prawego człowieka "To, czego on chce naprawdę, to szacunek. Mój Boże, obdarzenie kogoś szacunkiem mało kosztuje, a nawet nic... Można łatwo dać mu szacunek, którego żąda i zapewne na który również zasługuje" Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Putin chyba dostał rybę 01.03.22, 09:29 > > > > > Z naciskiem na słowo nora:) > > > > > Dokładnie, po pierwsze nie nora, po drugie Pan Putin. Trochę więcej szacu > nku dl > > a tego wielkiego człowieka! > > > > Oczywiście! > Dlatego przed inwazją bandycką publikował tu zdjęcie Kay-Achim Schoenbach, > wiceadmirała, > dowódcy niemieckiej marynarki wojennej który jak on wychwala Putina jako praweg > o człowieka > "To, czego on chce naprawdę, to szacunek. Mój Boże, obdarzenie kogoś szacunk > iem mało kosztuje, a nawet nic... Można łatwo dać mu szacunek, którego żąda i z > apewne na który również zasługuje" > Interesująca jest dla mnie geneza takich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Putin chyba dostał rybę 01.03.22, 16:18 boblebowsky napisał: > Interesująca jest dla mnie geneza takich poglądów. To z kim Europa robila interesy? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Putin chyba dostał rybę 02.03.22, 05:34 rzewuski1 napisał: > Czyli zaszył się w jakiejś norze w górach > a na śmierć wysyła młodych chłopaków że sprzętem który starszy jest od nich. Zawsze taki był tylko odklejeni od rzeczywistości tego nie wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Putin chyba dostał rybę 02.03.22, 16:09 buldog2: > О rybie nie rozumiem В соннике получить рыбу — исполнить мечту, исполнить задуманное. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Putin chyba dostał rybę 28.02.22, 20:14 Nawet jeżeli tak jest to chyba nie myślisz, ze stanowisko dowodzenia ma w przedpokoju swojego gabinetu na Kremlu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot dziecia bez wiedzy militarnej. 28.02.22, 20:22 Z Kijowa nie uciekl Prezydent Zielenski - mimo, ze ma tam do dyspozycji jakis BUNKIER (antyatomowy) tym bardziej Moskwy nie ucieknie Prezydent Putin majacy w poblizu Moskwy KILKA centrow dowodzenia i bunkrow anty-atomowych. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: belkot dziecia bez wiedzy militarnej. 28.02.22, 20:34 Bunkry anty-atomowe. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Putin chyba zlapał i zjadl te rybę ? :) 28.02.22, 20:44 eeee-emeryt napisał: > Bunkry anty-atomowe. Ciekawe. ano tak - kilkaset metrow pod ziemia. wytrzymuja sredniej wielkosci bombe atomowa Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Putin chyba zlapał i zjadl te rybę ? :) 28.02.22, 20:47 A ja myślałem, że one przechwytują bomby atomowe. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Putin chyba zlapał i zjadl te rybę ? :) 28.02.22, 20:56 eeee-emeryt napisał: > A ja myślałem, że one przechwytują bomby atomowe. popraw myslenie и это все Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Putin chyba zlapał i zjadl te rybę ? :) 01.03.22, 09:33 eeee-emeryt napisał: > A ja myślałem, że one przechwytują bomby atomowe. Myślałeś ? Jak nie masz nic do powiedzenia to skorzystaj z prawa, które masz, z prawa do milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Putin chyba zlapał i zjadl te rybę ? :) 01.03.22, 16:12 A co robią bunkry anty-lotnicze? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Putin chyba zlapał i zjadl te rybę ? :) 02.03.22, 09:45 eeee-emeryt napisał: > A co robią bunkry anty-lotnicze? To przedmiot martwy więc, o językoznawco, nie mogą nic robić. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: belkot dziecia bez wiedzy militarnej. 28.02.22, 21:01 siedzi tradycyjnie na Ałtaju, 2 lata temu urządzili pod jego gust. Tam jest pałac. Jamantau to co innego, tam nie ma takich luksusów, tym bardziej w centrach dowodzenia w tym celu zbudowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: belkot dziecia bez wiedzy militarnej. 02.03.22, 07:14 A powinien siedzieć w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender rybę??? 28.02.22, 20:52 zdravko_vypic napisał: > Coraz więcej wieści, że siedzi w bunkrze na Uralu. > > Dla Polski wynika z tego, żeby nie siedzieć w bunkrze na Uralu, bo dostaje się > straszne przesyłki, co jest ważne dla zamieszczenia tej opinii na forum Kraj. Rybę??? 🐟 Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: rybę??? 02.03.22, 15:03 Przesyłka ze zdechłą rybą, to ostrzeżenie od mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Orban ma u mnie przesr%$#ne 02.03.22, 05:31 Dołączył, w moich myśliwym folderze, do Niemiec, Francji i Włoch za kolaborację ze zbrodniarzem Putinem. Szacunek dla Morawieckiego za inicjatywę w sprawie statusu kandydata do UE dla Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Orban ma u mnie przesr%$#ne 02.03.22, 08:39 Spad, kłamliwy PISowski przygłupie ludzikow do wyimaginowanej wspólnoty chce go wciągnąć pod okupację Berlina i Brukseli ludzikow przylepił się do forum i krzyczy płyniemy spad ludzikow Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Putin chyba dostał rybę 02.03.22, 08:26 boblebowsky napisał: > > > > > > > Z naciskiem na słowo nora:) > > > > > > > > Dokładnie, po pierwsze nie nora, po drugie Pan Putin. Trochę więcej > szacu > > nku dl > > > a tego wielkiego człowieka! > > > > > > > > Interesująca jest dla mnie geneza takich poglądów. > > Trudno powiedzieć. Po prostu. Nagle zaczął coraz mniej krytykować PiS. I wraz z narastaniem konfliktu kremlowskiego, stał się oficjalną Tubą Putina na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Rosja i Putin byli przereklamowani 02.03.22, 09:44 zdravko_vypic napisał: > Coraz więcej wieści, że siedzi w bunkrze na Uralu. > > Dla Polski wynika z tego, żeby nie siedzieć w bunkrze na Uralu, bo dostaje się > straszne przesyłki, co jest ważne dla zamieszczenia tej opinii na forum Kraj. Armia słaba, sprzęt słaby, żołnierze słabi, fatalnie z nimi. Zobaczcie tutaj : www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-grupa-powiazana-z-kolektywem-anonymous-zablokowala-satelity-,nId,5865046#crp_state=1 Myk i potęgi kosmicznej nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis ORLEN panikuje 02.03.22, 09:58 Subject: PKN ORLEN S.A. - WAŻNY KOMUNIKAT To: Szanowni Państwo, Olbrzymi popyt na paliwa, który trwa od kilku dni, spowodował wyzwania logistyczne, które mogą skutkować czasową niedostępnością paliw na stacjach. Aby zapewnić wszystkim dostęp do produktu, wprowadzone zostały ograniczenia w ilości jednorazowego zakupu paliwa: · 50 litrów w przypadku samochodu osobowego · 100 litrów w przypadku samochodu dostawczego · 500 litrów w przypadku samochodu ciężarowego (TIR) oraz autobusów Informujemy również, że paliwo może być tankowane tylko i wyłącznie do baków w pojazdach. Prosimy o tankowanie paliw tylko na bieżące potrzeby, pozwoli nam to szybciej odbudować zapasy na wszystkich stacjach. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości i lub potrzeby uzyskania informacji o możliwościach zakupu paliwa na wskazanej przez Państwa stacji, prosimy o bezpośredni kontakt z Opiekunem Państwa Umowy. Z poważaniem, Biuro Rozwoju Sprzedaży Paliw Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: ORLEN panikuje 02.03.22, 17:05 Amerykanie MIELI RACJĘ, kiedy żądali postawienia przed sądem Kaczyńskiego za zdradę i przekazanie Rosji tajnych kodów rakiet NATO. W 2010 Kaczyński z Jaruzelskim chciał jechać do Putina na paradę. 400 tys. zł. wydał na małpki. Брысь под лавку. Odpowiedz Link Zgłoś