Dodaj do ulubionych

Bez żadnego trybu

20.03.22, 07:08
Nurtuje mnie pytanie, czy nosacz zakłamany i zasmarkany krasnal ogrodowy, przywieźli tą salonką z Kijowa jakichś uchodźców, jak tak to ilu? Bo po kiego tam pojechali, to już wyjaśniałem, po to, by zrobić se pijar, to tak gwoli przypomnienia, a do tego zasikany gnom pieprznął, inteligentny jak suski, tekst, że do dziś za głowę się politycy łapią, a ruska swołocz ma używanie.
Dobra, wracam do tematu, to jak przywiózł jakieś kobiety z dziećmi, pewnie bali się że wśród dzieci zasmarkany karzeł zginie, i ktoś go adoptuje, a potem wyjebie na mróz.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 10:34
      A ty wierzysz w to, że oni tam byli w ogóle?
      • czan-dra Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 11:59
        Sądzisz, że te dwa premiery zgodzili by za darmo wystąpić w żenującym spektaklu pod znamiennym tytułem "Jak zrobić z siebie durnia, i uwierzyć że wie co się mówi",
        • yoma Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 12:03
          W sensie Czech i Słoweniec? Czemu nie, akurat oni też chcą słitfocię wyborczą.
          • wariant_b Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 13:39
            yoma napisała:

> W sensie Czech i Słoweniec? Czemu nie, akurat oni też chcą słitfocię wyborczą.

Sugerujesz, że w głowie Prezesa Pana zalągł się pomysł przedterminowych wyborów?
            Moment wydaje się korzystny, więc nie wykluczałbym tego. Potem może być trudniej.
            • yoma Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 14:06
              Owszem, tylko nie w głowie prezesa, ale reszty tej bandy. A co to im, źle u żłobu?

Ja mam lepszą teorię. Gospodin Putin, zróbcie może szybką wojenkę, wy weźmiecie Ukrainę, a my wylansujemy się na tych dobrych, wygramy wybory i będziemy wam dalej wiernie służyć.

Bećka już parę lat temu się wygadała o milionie ukraińskich uchodźców, wszyscy ją wyśmiali, a ona po prostu wychlapała plan.
              • wariant_b Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 21:59
                yoma napisała:

> Ja mam lepszą teorię. Gospodin Putin, zróbcie może szybką wojenkę, wy weźmiecie
                > Ukrainę, a my wylansujemy się na tych dobrych, wygramy wybory i będziemy wam
                > dalej wiernie służyć.

Czyli mamy podobną teorię - ale jak dla mnie półtora roku to za długo, i lans może się pójść....
                • yoma Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 22:24
                  Och, gdyby tych dwóch tchórzy faktycznie pojechało do Kijowa, już by rozpisywali wybory.

Albo Putin czuje się źle i nie chciał czekać. Whatever.
    • pies.na.czarnych Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 13:57
      Jak myslíce? Ich zwierzchnicy przecenili ich, czy nieumyślnie zdradzili pisi plan?;)

Szef rosyjskiego MSZ w kolejnym propagandowym wystąpieniu odniósł się do pomysłu Jarosława Kaczyńskiego o zorganizowaniu misji pokojowej NATO w Ukrainie. - Nie wykluczam, że gdyby ta decyzja przeszła, większość sił pokojowych pochodziłaby z Polski i przejęłaby ona kontrolę nad zachodnią Ukrainą i Lwowem - uznał.
      • yoma Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 14:07
        O, żyjesz. W porządku u ciebie i twoich?
        • pies.na.czarnych Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 14:21
          👍🏻
          • yoma Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 14:22
            'K :)
    • privus Re: Bez żadnego trybu 20.03.22, 14:59
      Braku hamulców żadne tryby nie zastąpią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka