Dodaj do ulubionych

A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie "sucha"

23.03.22, 10:51
Rządowy doradca przyznał, że "misja Kaczyńskiego" może zakończyć się "gradem rakiet" na Polskę, i tak się kończy osłowanie, bo na pewno w jego przypadku nie rumakowanie, i poprawa punkcików procentowych, pojechał salonką, putin wie po co, popierdzielił, zrobił z siebie trefnisia, i wrócił, też putin wie po co, a teraz ruska swołocz może nam zrobić rakietami gezy-gezy, jak tak stali przy tej ambonie to wyglądali jak Pinky i Mózg, tylko to mózg, to z przekąsem napisane.

natemat.pl/403011,dr-jozef-orzel-o-misji-pokojowej-kaczynskiego
Obserwuj wątek
    • privus Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie "suc 23.03.22, 11:08
      Każdy, kto ma trochę rozsądku, potraktował tę kaczą wycieczkę jak wyjazd turysty w trampkach na zwiedzanie Giewontu.
      • czan-dra Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie " 23.03.22, 11:40
        Jak z du*ą, w zimie w półbutach po Wielkim Murze się przechadzał, szkoda że mu nogi nie odpadły.
      • no-popis Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie " 24.03.22, 05:55
        privus napisał:

> Każdy, kto ma trochę rozsądku, potraktował tę kaczą wycieczkę jak wyjazd turyst
        > y w trampkach na zwiedzanie Giewontu.
        POdobnie pisano tutaj i mówiono w PO lityce o wyjeżdzie Kaczyńskiego do Tibilisi w 2008 roku wraz z Adamkusem, Ilvesem i Juszczenką.
        Obejrzyj tutejsze archiwum. Czandry szalały i prześcigiwały się w wulgaryzmach, obrażliwych figurach retorycznych a politycy oficjalnie poniżali za to Lecha Kaczyńskiego.
        Jak dzisiaj już wiadomo w finale durniami zostali właśnie Komorowski, Tusk i ich trolle na tym forum.
    • yoma Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie "suc 23.03.22, 12:15
      Czuj duch Czandro, ich tam wcale nie było.
      • margit49 Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie " 24.03.22, 16:16
        yoma napisała:

> Czuj duch Czandro, ich tam wcale nie było.
        >
        O matko i córko:D faktycznie może tak być; może dojechali tylko do Lwowa? :) Lans wyborczy, a jedyne fotki to 4 ekspertów nad mapą i ustawienie jak 1z10. Jest coś z Zełenskim?
        • yoma Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie " 25.03.22, 00:12
          Gorzej. Do Przemyśla 😎

Myślisz, że Zełeński nie chwaliłby się wszędzie, jakie ma poparcie bratnich przywódców? Chwaliłby się.
    • niegracz Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie "suc 23.03.22, 13:10
      jeszcze na pewno ostrzegałeś by nie dostarczac broni Ukraińcom
      - bo to naraża Polskę- taki pseudo patriotyzm
      • buldog2 niegracz dureń 24.03.22, 10:06
        Termin "składowa do tyłu" jest w odniesieniu do silników turbowentylatorowych używany i ma swoje stałe miejsce w slangu fachowców. Przełożeni kolejny raz zrobili z niegracza durnia.

Termin "składowa do tyłu" jest w odniesieniu do silników turbowentylatorowych używany i ma swoje stałe miejsce w slangu fachowców. Przełożeni kolejny raz zrobili z niegracza durnia.
    • buldog2 Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie "suc 24.03.22, 10:03
      Ja tam w tej wycieczce pokładałem wielkie nadzieje, o Ojczyźnie naszej myślałem, o pomnikach z wagonu w każdej wsi.
      Ale Putin ogonem pokrył i wrócili.
    • hordol Re: A pisałem, a ostrzegałem, tylko kto mnie "suc 24.03.22, 10:52
      no ale konkluzja z tego linku jest taka,że jesli zrobimy "misję" to bedzie wojna rosji z nato, a jesli nie zrobimy to też bedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka