pozytonium 24.05.22, 14:14 twitter.com/D_Tarczynski/status/1528733214331875335 Jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Be like Poland 24.05.22, 14:19 Sparafrazuję straty dowcip. "Przyjeżdżajcie! Wasze zony już są tutaj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k and: - moves like Jagger :) 24.05.22, 14:19 ... www.youtube.com/watch?v=nUka4FK_rkY Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Be like Poland 24.05.22, 15:21 Nikt nie ebie pozytoniuma za robienie sobie jaj z naszej udręczonej ojczyzny? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Be like Poland 24.05.22, 15:49 Znowu skamlOm o wsparcie u "Helmutow" stwierdził prezydent. Polityk przyznał, że uszczupliło to potencjał obronny Polski. – Liczymy na to, że tutaj dostaniemy wsparcie wspólnoty, jaką jest NATO, liczymy na wsparcie ze strony USA, a także ze strony Niemiec – tłumaczyła głowa państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Be like Poland 24.05.22, 15:51 Powiedz, skąd się to w nich bierze? Przecież normalni ludzie na ulicy tacy nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 24.05.22, 16:27 yoma napisała: > Powiedz, skąd się to w nich bierze? Przecież normalni ludzie na ulicy tacy nie > są. Mało kto tak włada angielskim na ulicy, jak Dominik Tarczyński. Szkoda, że to działacz religijny, ale jego dykcja mi się podoba. Tarczyński musi sobie zdać sprawę, że Polska już teraz stała się wspólnotą 4 religii. Katolicyzmu, prawosławia, grekokatolicyzmu, ateistów. Przepraszam starszych i młodszych bracie w wierze, ale judaizm i muzułmanizm nie są w Polsce znaczące. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Be like Poland 25.05.22, 13:08 "Nie jest ważne ile znasz języków. Ważne jest to co w tych językach potrafisz powiedzieć". Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Ano 25.05.22, 14:00 pies.na.czarnych napisała: > "Nie jest ważne ile znasz języków. Ważne jest to co w tych językach potrafisz p > owiedzieć". Ukrainiec ocalił życie przeciwnikowi. "Nie zabiłem ani jednego człowieka" Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Be like Poland 24.05.22, 15:31 pozytonium napisał(a): > twitter.com/D_Tarczynski/status/1528733214331875335 > Jakieś pytania? Ja mam jedno. Czy w Korei Północnej nie jest bezpieczniej i czy tam jest w ogóle jakieś bezrobocie? Poza tym oni mają Bombę, a my jesteśmy bezbronni. Be like North Korea! S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 24.05.22, 16:21 snajper55 napisał: > pozytonium napisał(a): > > > twitter.com/D_Tarczynski/status/1528733214331875335 > > Jakieś pytania? > > Ja mam jedno. Czy w Korei Północnej nie jest bezpieczniej i czy tam jest w ogól > e jakieś bezrobocie? Poza tym oni mają Bombę, a my jesteśmy bezbronni. Be like > North Korea! Musisz sprawdzić i zdać relację. O ile do Polski każdy może wjechać i wyjechać, to pewnie tak samo jest i z Koreą Północą... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Be like Poland 24.05.22, 20:17 pozytonium napisał(a): > Musisz sprawdzić i zdać relację. O ile do Polski każdy może wjechać i wyjechać, > to pewnie tak samo jest i z Koreą Północą... No widzisz, do Polski każdy może wjechać a wjeżdżają tylko tacy, u których jest wojna. Tak więc w Polsce wcale tak dobrze nie jest. A wiesz dlaczego do Północnej Korei nie każdy może wjechać? Bo ichni Prezes nie może zapewnić szczęścia 4 miliardom ludzi, którzy by tam przyjechali. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 25.05.22, 09:43 snajper55 napisał: > pozytonium napisał(a): > > > Musisz sprawdzić i zdać relację. O ile do Polski każdy może wjechać i wyj > echać, > > to pewnie tak samo jest i z Koreą Północą... > > No widzisz, do Polski każdy może wjechać a wjeżdżają tylko tacy, u których jest > wojna. Tak więc w Polsce wcale tak dobrze nie jest. A wiesz dlaczego do Północ > nej Korei nie każdy może wjechać? Bo ichni Prezes nie może zapewnić szczęścia 4 > miliardom ludzi, którzy by tam przyjechali. W przypadku pobytu nieprzekraczającego 90 dni w okresie180 dni obywatel państwa nienależącego do UE: musi posiadać ważny dokument podróży, musi posiadać ważną wizę, gdy jest wymagana, musi uzasadnić cel planowanego pobytu i posiadać wystarczające środki utrzymania, nie może posiadać wpisów w Systemie Informacyjnym Schengen (SIS) w celu odmowy wjazdu, nie może być uważany za stanowiącego zagrożenie dla porządku publicznego, bezpieczeństwa wewnętrznego, zdrowia publicznego lub stosunków międzynarodowych w krajach UE. Jeżeli powyższe warunki nie zostały spełnione, następuje odmowa wjazdu na terytorium UE Nie dotyczy uchodźców wojennych. Dura lex sed lex. Z pretensjami do Bukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Be like Poland 25.05.22, 10:26 snajper55 napisał: > No widzisz, do Polski każdy może wjechać a wjeżdżają tylko tacy, u których jest > wojna. Tak więc w Polsce wcale tak dobrze nie jest. > > S. I coś w tym jest 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 25.05.22, 10:50 margit49 napisała: > I coś w tym jest 🤔 Goszczę u siebie kolarza. Jest cały czas przejazdem. Potrafi jednego dnia zrobić 400 km. Norma tygodniowa to 1000-1200 km. Chłopak ma 23 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Be like Poland 25.05.22, 11:21 I myszkę na prawym pośladku. Urzekła mnie twoja historia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 25.05.22, 11:43 yoma napisała: > I myszkę na prawym pośladku. Urzekła mnie twoja historia. > Musisz sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 25.05.22, 12:11 yoma napisała: > No nie mów, podzielisz się? 😸 A na co ci chłop? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Be like Poland 25.05.22, 12:14 A, szafka w kuchni mi się urwała i wisi na modlitwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 25.05.22, 12:44 yoma napisała: > A, szafka w kuchni mi się urwała i wisi na modlitwie :) Akurat ten kolarz jest budowlańcem. Naprawdę jestem pełen podziwu dla niego. Po 8 godzinach pracy siąść na koło i robić 120-200 km. Z czego część po Sudetach, typu Przełęcz Woliborska. Masakra. pl.wikipedia.org/wiki/Prze%C5%82%C4%99cz_Woliborska Do roboty też jeździ na kole. Tam i na zad ma z 30 km. Bez wysiłku koleś robi min.150 km dziennie na kole. Tak dla samego siebie. Co jakiś czas robi sobie maraton, jak ostatni ponad 400 km. Ma bardzo fajnego ojca. Też Świadek Jehowy. Mi tam dobrzy ludzie nie przeszkadzają. Są ludzie pozytywnie zakręceni. Uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Be like Poland 25.05.22, 13:55 >Tam i na zad Ech pozytonium, pozytonium... gdzie nie spojrzeć, wszędzie zad :D Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Be like Poland 25.05.22, 11:53 pozytonium napisał(a): > margit49 napisała: > > > > I coś w tym jest 🤔 > > Goszczę u siebie kolarza. Jest cały czas przejazdem. Acha, i dlatego najszczęśliwszy, bo przejazdem tylko we Wrocławiu 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 25.05.22, 12:11 margit49 napisała: > pozytonium napisał(a): > > > margit49 napisała: > > > > > > > I coś w tym jest 🤔 > > > > Goszczę u siebie kolarza. Jest cały czas przejazdem. > > Acha, i dlatego najszczęśliwszy, bo przejazdem tylko we Wrocławiu 😀 Obecnie wybiera się na Pomorze. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 25.05.22, 12:30 yoma napisała: > Nie martw się. Jak kocha, to wróci :) Wróci. Ale trochę się o niego martwię. Robiąc 4 tysiące km w miesiącu jest Świadkiem Jehowy. Wystarczy, że w niego wjedzie jakiś kretyn. Nie akceptuje obcej krwi z przekonań. wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Wjechal-w-grupe-rowerzystow-jeden-z-nich-zginal.-Nowe-informacje-po-wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Be like Poland 25.05.22, 13:13 > Wystarczy, że w niego wjedzie jakiś kretyn. Może ktoś inny lepiej w niego wejdzie niż ty. Zazdrość przez ciebie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Czy ty jesteś normalna? 25.05.22, 13:41 pies.na.czarnych napisała: > > Wystarczy, że w niego wjedzie jakiś kretyn. > > Może ktoś inny lepiej w niego wejdzie niż ty. Zazdrość przez ciebie przemawia. > Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czy ty jesteś normalna? 25.05.22, 13:54 Argument nie do pobicia, c'nie pozytonium? 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Be like Poland 24.05.22, 16:34 w korei jest bezpieczniej i lepiej.to rzecz bezdyskusyjna miałbyś tylko jeden problem -z umieszczaniem na ichnim odpowiedniku FK swoich wypocin Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Be like Poland 25.05.22, 13:07 hordol napisała: > w korei jest bezpieczniej i lepiej.to rzecz bezdyskusyjna > miałbyś tylko jeden problem -z umieszczaniem na ichnim odpowiedniku FK swoich w > ypocin Dałby sobie snajper radę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Be like Poland 24.05.22, 16:39 Ja mam, po co wklejasz tego debila Tarczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Be like Poland 25.05.22, 13:01 I Mało kto tak włada angielskim na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Be like Poland 25.05.22, 14:54 W przypadku Jenota nie tylko na ulicy, to prostak i cham. No, ale w sumie poliglota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Debil nie debil, gada lepiej niż Tusk 25.05.22, 13:02 aniechto.only napisała: > Ja mam, po co wklejasz tego debila Tarczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Debil nie debil, gada lepiej niż Tusk 25.05.22, 13:53 Co wy byście zrobili bez tego Tuska, biedaki. Zostaliby wam tylko seksowni kolarze :D Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Debil nie debil, gada lepiej niż Tusk 25.05.22, 14:43 yoma napisała: > Co wy byście zrobili bez tego Tuska, biedaki. Zostaliby wam tylko seksowni kola > rze :D > Mają jeszcze Dudę Prezydent Andrzej "This is" Duda przemawia w języku angielskim na międzynarodowym forum Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Debil nie debil, gada lepiej niż Tusk 25.05.22, 14:58 Jenot na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Debil nie debil, gada lepiej niż Tusk 25.05.22, 21:39 Maja jeszcze Suskiego i przedsiębiorcę pogrzebowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Debil nie debil, gada lepiej niż Tusk 27.05.22, 05:44 x2468 napisał: > Maja jeszcze Suskiego i przedsiębiorcę pogrzebowego. Aha... Odpowiedz Link Zgłoś
yabbaryt Re: Be like Poland 25.05.22, 11:29 Gdyby ue nie zniszczyła nam górnictwa i nie blokowala reformy sądownictwa to te dane byłyby jeszcze lepsze. Nieprawdaż yomo? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Be like Poland 25.05.22, 15:28 Jeden z wielu przykładów na temat "Gdyby". Odpowiedz Link Zgłoś