Dodaj do ulubionych

Faktycznie absurd - PIS i K15 u P.D.Wielowieyskiej

04.06.22, 09:37
W dzisiejszych Wyborach w TOKu Pani Dominiki Wielowieyskiej członek sojuszniczego z PISem Kukiza Sachajko żądaniu likwidacji nielegalnych i nieważnych zmian w systemie sądownictwa zarzuca, że to to samo, co zapewnianie niezależności sędziów. Podobnie, zapewnienie bezpieczeństwa ukradzionego jest słuszną obroną własności. Chodzi o bezpieczeństwo stanowisk nielegalnych sędziów i własności należącej do złodziei.

A, pośle Sachajko, węgiel rosyjski w Kuzbasie wydobywa się metodą prawie odkrywkową, a w Polsce z głębokości ponad 1 km. To będzie kilkadziesiąt razy taniej.

Faktycznie, wszystko to absurd.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Ciąg dalszy absurdu 04.06.22, 09:46
      Faktycznie, Francja jest zła, bo handluje z Rosją.
      Francja jest zła aż tak, że inflacja jest tam największa od 37 lat, a w Polsce od ćwierć wieku. Handel Polski i Węgier z Rosją, to PIS w chwale. Ozdoba PIS.
      Retoryka Sasina i zachowanie rządu PIS takie same.

W jednym, Ozdobo prezesa i jego profesora prawa, zgadzamy się:
      Donald Tusk wciąż ten sam.
      • buldog2 Ciąg dalszy absurdu nastąpi 04.06.22, 09:56
        Wzrost cen paliw to pakiet osłonowy dla funkcyjnych i wielu innych członków PIS. Dzięki temu wzrostowi zarabiają tak jak mafiozi w Rosji. Ozdoba PIS.
        Ale brać do porównania mamy nie kraje Unii, lecz Ukrainę, mówi Sachajko: "Nie mamy na co narzekać".

Ciąg dalszy absurdu nastąpi. Rządy PIS i Putina wciąż trwają.
    • m.c.hrabia Re: Faktycznie absurd - PIS i K15 u P.D.Wielowiey 04.06.22, 10:51
      pierwszy raz nie zdzierżyłem , miałkiej Kluzikowej, jak flaki z olejem Bartoszewskiego, a dobił mnie koalicjant psich niejaki Konieczny, po 30 min przełączyłem .
      • buldog2 Re: Faktycznie absurd - PIS i K15 u P.D.Wielowiey 04.06.22, 11:02
        Lubię słuchać, jak się w mataczeniu plączą.
        • m.c.hrabia Re: Faktycznie absurd - PIS i K15 u P.D.Wielowiey 04.06.22, 11:35
          dla psich wrogiem nie jest Rosja i jej przydupas Węgry, tylko Niemcy i Francja.
          • buldog2 Re: Faktycznie absurd - PIS i K15 u P.D.Wielowiey 04.06.22, 11:45
            Najgorszym wrogiem jest unijna uczciwość i praworządność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka