Dodaj do ulubionych

To sabotaż

13.03.23, 13:58
Sondaż sondażem, ale takie wyniki to już porażka:
"PiS wygra wybory? Tak uważa większość badanych"
Rodziny nie tylko maryjne gotowały się co najmniej na piętnastkę. Przy takim prognostyku to i czternastkę mogą wstrzymać.
"...Prawo i Sprawiedliwość wygra jesienne wybory do Sejmu. Spodziewa się tego 52 proc. badanych. Z kolei 42,7 zapytanych oczekuje, że partia Jarosława Kaczyńskiego utworzy rząd samodzielnie..."
Jak chcesz elektoracie senioralny by ci starczyło na kromkę pod lekarstwo to trzeba zgodnie z prawdą i powszechnym pragnienie - ja, na PIS?!, a za chiny ludowe!
-Lepiej iść do z Czarnkiem iść do czarta niź wrzucić kartkę na Jarka! I tak im dopomóż buk😄, 🖐️ 🤟.

Obserwuj wątek
    • ireneo Re: To sabotaż 13.03.23, 14:01
      Przepraszam PT userów za powtórkę tekstu

Sondaż sondażem, ale takie wyniki to już porażka:
      "PiS wygra wybory? Tak uważa większość badanych"
      Rodziny nie tylko maryjne gotowały się co najmniej na piętnastkę. Przy takim prognostyku to i czternastkę mogą wstrzymać.
      "...Prawo i Sprawiedliwość wygra jesienne wybory do Sejmu. Spodziewa się tego 52 proc. badanych. Z kolei 42,7 zapytanych oczekuje, że partia Jarosława Kaczyńskiego utworzy rząd samodzielnie..."
      Jak chcesz elektoracie senioralny by ci starczyło na kromkę pod lekarstwo to trzeba zgodnie z prawdą i powszechnym pragnienie - ja, na PIS?!, a za chiny ludowe!
      -Lepiej z Czarnkiem iść do czarta niź wrzucić kartkę na Jarka!
      I tak im dopomóż buk😄, 🖐️ 🤟.
    • pies.na.czarnych Re: To sabotaż 13.03.23, 14:09
      Stały elektorat PiS był w dzieciństwie molestowany fizycznie. Teraz systematyczne pranie mózgów ciągłymi obiecankami molestowany jest psychicznie.
      • ireneo Re: To sabotaż 13.03.23, 14:27
        ejże, ejże, nie aż tak. Koloratki miały wówczas wielki wybór rozkosznych dzieciaków i za byle powite się nie brały. Co też nie oznazca, ze nieruszane były paskudne.
        • pies.na.czarnych Re: To sabotaż 13.03.23, 14:35
          Paskudne liczą się podwójnie w pewnych okolicznościach :)

https://scontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/333730877_967807824630450_3357884941713288120_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=oyjvAgf6KfgAX8KtUsU&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&oh=00_AfBs2lECSBEswqbuGAwy05rA_YysepFEZHP4m_aGDtKbKQ&oe=6413D69F
          • ireneo Re: To sabotaż 13.03.23, 14:58
            Ta ilustracja powinna znaleźć się w Sadze rodu Dawida, wyd. ilustrowane, dla dojrzewającej młodzieży.
      • j-k tfoja nadnaturalna milosc do sług Kosciola, 13.03.23, 16:08
        pies.na.czarnych napisała:
        > Stały elektorat PiS był w dzieciństwie molestowany fizycznie.

tfoja nadnaturalna milosc do sług Kosciola,

jasno sugeruje, ze i ciebie ten proceder w dziecinstwie nie ominal.

bylos ministrantem ?
    • edico Re: To sabotaż 13.03.23, 16:32
      ireneo napisał(a):

> -Lepiej iść z Czarnkiem iść do czarta niź wrzucić kartkę na Jarka! I tak im
      > dopomóż buk😄, 🖐️ 🤟.
      >
      Podoba mi się to hasło :)
      • ireneo Re: To sabotaż 13.03.23, 16:37
        edico napisał:

> ireneo napisał(a):
        >
        >
        >
        > > -Lepiej iść z Czarnkiem iść do czarta niź wrzucić kartkę na Jarka! I tak
        > im
        > > dopomóż buk😄, 🖐️ 🤟.
        > >
        > Podoba mi się to hasło :)
        >
        Poprawiłem, to co wskutek dostrajenia rytmu mi się zczarkowało, na takie
        - Lepiej z Czarnkiem iść do czarta
        niź wrzucić kartkę na Jarka
        ! I

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka