kawa_poranna11 Re: ***** *** 17.05.23, 16:18 hordol napisała: > 500 +300 > > :-D Tego już się nie uda przekręcić. Więc nadal ***** ***! Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: ***** *** 17.05.23, 20:40 hordol napisała: > 500 +300 > > :-D Skurweren to lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: ***** *** 17.05.23, 22:46 na chleb mi wystarczy,wódki nie piję, mięsa jem mało.dam radę Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: ***** *** 17.05.23, 23:29 hordol napisała: > na chleb mi wystarczy,wódki nie piję, mięsa jem mało.dam radę To po co zakładasz ten wątek? Matka tego zamordowanego chłopaczka miała jeszcze dwoje dzieci. Teraz jest w ciąży. Nigdy nie pracowała, wyszukiwała sobie takich tam jak ten konkubent. Na chleb i wódkę im wystarczało, miesa nie jedli i dawali radę. ***** *** Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: ***** *** 18.05.23, 00:13 kawa_poranna11 napisał(a): > hordol napisała: > > > na chleb mi wystarczy,wódki nie piję, mięsa jem mało.dam radę > To po co zakładasz ten wątek? > > Matka tego zamordowanego chłopaczka miała jeszcze dwoje dzieci. > Teraz jest w ciąży. > Nigdy nie pracowała, wyszukiwała sobie takich tam jak ten konkubent. > Na chleb i wódkę im wystarczało, miesa nie jedli i dawali radę. > ***** *** Większość kobiet tak robi Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ***** *** 18.05.23, 11:31 A co cię obchodzi, o tobie jest mowa? Kurde te pisiory wszystkie jak z piaskownicy wyjęte. To ty się przezywasz! Sam jesteś głupi! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: ***** *** 18.05.23, 17:13 no nie jesteśmy ani tak wykształceni, ani kulturalni ani inteligentni jak platfusiarstwo untermensch versusUntermensch Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: ***** *** 18.05.23, 06:56 hordol napisała: > na chleb mi wystarczy,wódki nie piję, mięsa jem mało.dam radę Wybacz ale bardzo niewielkie masz wymagania od życia a jest , to życie, tylko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: ***** *** 18.05.23, 07:29 jeżeli dziś kupisz sobie ferrari to będzie Ci łatwiej w przyszłości umierać ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ***** *** 18.05.23, 07:56 hordol napisała: > jeżeli dziś kupisz sobie ferrari to będzie Ci łatwiej w przyszłości umierać > ? > :-D Przynajmniej nie pomysli "A mogłem sobie nie żałować i kupić Ferrari". S. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: ***** *** 19.05.23, 14:21 hordol napisała: > jeżeli dziś kupisz sobie ferrari to będzie Ci łatwiej w przyszłości umierać > ? > :-D Ja nie o tym. Ferrari, które jest ciasne i niewygodne i jest tylko szpanem. Wolę BMW X7. Ja o zwiedzaniu świata, mórz, oceanów, lataniu balonem na górami, szybowcem, koncertach, muzeach całego świata, wystawach ....życie jest piękne. O tym! Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: ***** *** 19.05.23, 14:29 w ermitażu nie byłem.i pewnie nie będę zresztą muzea są męczące.na skrupulatne zwiedzenie np luwru to trzeba pewnie z tydzień + odpowiednia wiedza historyczno-artystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: ***** *** 18.05.23, 07:52 hordol napisała: > na chleb mi wystarczy,wódki nie piję, mięsa jem mało.dam radę TRZECIA KADENCJA PiS?! Polakom zrobiło się NIEDOBRZE "TYLKO SIĘ POWIESIĆ!" Odpowiedz Link Zgłoś