czan-dra 15.07.23, 18:53 czy pis będzie chciał sfałszować wybory? Domyślam jak rozłożą się głosy za i przeciw. PS. ty trollu nie wypowiadaj się, i tak nikt cię pisiorku nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Jedno pytanie, 15.07.23, 18:55 Zapomniałem się wypowiedzieć, TAK i to na bezczela, za dużo mają do stracenia, łącznie z wolnością. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tesz mam Jedno pytanie :) 15.07.23, 18:57 czan-dra napisał: > czy pis będzie chciał sfałszować wybory? tesz mam Jedno pytanie : - czy wolabys , hloopcze, by PiS wygral wybory w uczciwy sposob, czy tez zeby je wygral posilkujac sie faszerstwami ? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: tesz mam Jedno pytanie :) 15.07.23, 21:42 j-k napisał: > czan-dra napisał: > > czy pis będzie chciał sfałszować wybory? > > > tesz mam Jedno pytanie : > > - czy wolabys , hloopcze, by PiS wygral wybory w uczciwy sposob, > czy tez zeby je wygral posilkujac sie faszerstwami ? Czego j-k nie rozumiesz? Jak PiS wygra wybory to znaczy, że były sfałszowane a jak przegra to udało się dopilnować rzetelnoŝci głosowania i liczenia głosòw. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: tesz mam Jedno pytanie :) 15.07.23, 23:24 no-popis napisała: > Czego j-k nie rozumiesz? > Jak PiS wygra wybory to znaczy, że były sfałszowane a jak przegra to udało się > dopilnować rzetelnoŝci głosowania i liczenia głosòw. Poproszę o uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: tesz mam Jedno pytanie :) 16.07.23, 05:50 Na to bym nie liczył, troll i uzasadnienie, przecież on nie rozumie znaczenia tego wyrazu a co dopiero uzasadnić. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: tesz mam Jedno pytanie :) 17.07.23, 17:24 tapatik napisał: > no-popis napisała: > > > Czego j-k nie rozumiesz? > > Jak PiS wygra wybory to znaczy, że były sfałszowane a jak przegra to udał > o się > > dopilnować rzetelnoŝci głosowania i liczenia głosòw. > > Poproszę o uzasadnienie. A co chcesz uzasadniać? Toż to w co drugim poście na tym forum jest zawarte. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: tesz mam Jedno pytanie :) 17.07.23, 22:54 no-popis napisała: > tapatik napisał: > > Poproszę o uzasadnienie. > A co chcesz uzasadniać? Ja uzasadniam swoje wypowiedzi, jeśli to konieczne. Natomiast tutaj poproszę Ciebie o uzasadnienie następującej opinii: Jak PiS wygra wybory to znaczy, że były sfałszowane a jak przegra to udało się dopilnować rzetelnoŝci głosowania i liczenia głosòw. > Toż to w co drugim poście na tym forum jest zawarte. To ja poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: tesz mam Jedno pytanie :) 15.07.23, 23:23 Wybieram bramkę nr 3 - chcę, aby pisi te wybory w uczciwy sposób przerżnęli. Nie podoba mi się benzyna po 6,50 zł za litr. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: tesz mam Jedno pytanie :) 16.07.23, 01:17 tapatik napisał: > Wybieram bramkę nr 3 - chcę, aby pisi te wybory w uczciwy sposób przerżnęli. > Nie podoba mi się benzyna po 6,50 zł za litr. Rozumiem, że chciałbyś po 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: tesz mam Jedno pytanie :) 16.07.23, 05:52 Może to i śmieszne dla ciebie młotku, ale skąd wiesz że nie po 3 złote za litr? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: tesz mam Jedno pytanie :) 16.07.23, 21:17 pozytonium napisał: > tapatik napisał: > > > Wybieram bramkę nr 3 - chcę, aby pisi te wybory w uczciwy sposób przerżnę > li. > > Nie podoba mi się benzyna po 6,50 zł za litr. > > Rozumiem, że chciałbyś po 10 :) Pudło. Chciałbym powrotu do 4,50. Tak przy okazji poprawka - u mnie Pb95 po 6,63. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: tesz mam Jedno pytanie :) 16.07.23, 23:23 j-k napisał: > tesz mam Jedno pytanie : > - czy wolabys , hloopcze, by PiS wygral wybory w uczciwy sposob, > czy tez zeby je wygral posilkujac sie faszerstwami ? PiS jest jak tasiemiec pasożytujący na organizmie Polski i ssący z Polski jej żywotne soki Polskę osłabiając. Pierwszą rzeczą jest usunięcie pasożyta pisowskiego bo nie ma sensu dalsze jego żerowanie. Potem należy usunąć z organizmu Polski każdy człon tego pasożyta pisowskiego aby nie miał szansy się odrodzić. I wtedy - cegiełka po cegiełce odbudowywać Polskę. Również stadniny koni. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Jedno pytanie, 15.07.23, 19:08 Nie mam żadnych wątpliwości - dlatego tak bardzo domaga się miejsc do wyborów blisko kościoła i koniecznie mężów zaufania. Jest prawie 2 700 gmin w kraju i zakładajmy, że w każdej będą tylko trzy miejsca do głosowania - to już 8 100 i każdy mąż ma dostać około 600 zł To cena za dopilnowanie: czego/kogo aga Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Jedno pytanie, 15.07.23, 19:36 Sutannowe prostytutki już zacierają łapki. Pisi muszą się przecież jakoś czarnym odwdzięczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Jedno pytanie, 16.07.23, 10:12 Ociec będzie budował tamę na Wiśle? :) Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Jedno pytanie, 16.07.23, 10:11 Nie jest tajemnicą, że dotychczas największy ruch rzy urnach był zaraz po mszach w kościele.Lokalizacja punktów wyborczych przy kościołach zbyt wiele mówi o intencjach takiej organizacji wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Jedno pytanie, 17.07.23, 22:59 aga-kosa napisała: > Nie mam żadnych wątpliwości - dlatego tak bardzo domaga się > miejsc do wyborów blisko kościoła i koniecznie mężów zaufania. > Jest prawie 2 700 gmin w kraju i zakładajmy, że w każdej będą tylko > trzy miejsca do głosowania - to już 8 100 i każdy mąż ma dostać > około 600 zł To cena za dopilnowanie: czego/kogo aga Krajowe Biuro Wyborcze szacuje, że liczba lokali wyborczych w nadchodzących wyborach parlamentarnych wzrośnie o około 15 proc., czyli w granicach 4 tys. Dziś lokali do głosowania jest 27 tys. "Nowe - zgodnie ze zmienionymi przepisami - pojawią się przede wszystkim poza miastami, w obwodach obejmujących minimum 200 mieszkańców" - czytamy. Czyli będzie około 31 tysięcy lokali wyborczych. Tak przy okazji - ponieważ w Polsce stosujemy metodę d'Hondta (mam nadzieję, że dobrze napisałem), to większa ilość lokali wyborczych premiuje duże partie kosztem małych. Czyli zyskają PiS i PO, reszta może stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Jedno pytanie, 15.07.23, 21:22 Nie tylko ja tak sądzę, Aż 39 proc. respondentów uznało, że podczas elekcji może dojść do fałszerstwa, natomiast 31,4 proc. badanych wskazało, że może dojść do "mniejszych nieprawidłowości". Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: chandra. masz tylko jedno wyjscie. 16.07.23, 05:53 Widzisz oborowy, ja troszku się martwię o Polskę, ty się sprzedałeś, i masz wszystko w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: chandra. masz tylko jedno wyjscie. 16.07.23, 23:24 j-k napisał: > olac te wybory. Dlaczego tak myślisz? Co stoi za takim rozumowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: chandra. masz tylko jedno wyjscie. 16.07.23, 23:47 > Co stoi za takim rozumowaniem? Wygrana pisich oczywista oczywistość. Nie głosując, głosujesz na pis. Pisi elektorat nie ma takich problemów. Pleban powie głosuj i jak dzielne wojsko pójdą czwórkami do urn. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol kolejne przegrane wybory? 16.07.23, 07:48 cóż ...trzeba się jakoś do tego przygotować i znaleźć wymówkę Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jedno pytanie, 16.07.23, 11:09 > czy pis będzie chciał sfałszować wybory? Tu nie ma opcji chciał. PiS musi sfałszować wybory. Odpowiedz Link Zgłoś