Dodaj do ulubionych

Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych

20.08.23, 08:52
I wyszło że najbliżej mi do brata Szymona.;) Ale żeby się nie rozdrabniać poprę Tuska!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 08:56
      a jakie preferencje ma brat beksa Szymon?
      • superspec1 Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 10:31
        Musi anarchistyczne.:))
    • pies.na.czarnych Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 09:57
      Jesteś pewien, ze w teście chodziło o preferencje wyborcze? :)
      • superspec1 Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 10:32
        Lecieć z preferencjami.:)
        • superspec1 Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 10:36
          www.tekstowo.pl/piosenka,odds,heterosexual_man.html
    • ytartu Dzie ten test? 20.08.23, 10:40
      superspec1 napisał(a):

> I wyszło że najbliżej mi do brata Szymona.;) Ale żeby się nie rozdrabniać poprę
      > Tuska!

Dzie można se zrobić ten test?
      • superspec1 Re: Dzie ten test? 20.08.23, 10:49
        www.pb.pl/wyborczy-gps/2023
        • ytartu Re: Dzie ten test? 20.08.23, 10:57
          superspec1 napisał(a):

> www.pb.pl/wyborczy-gps/2023

W tym teście nie ma ważnych pytań, np. pytań o aborcję, prawa kobiet, prawa człowieka, prawa LGBT. Za to dużo pytań o pierdoły.
          • pies.na.czarnych Re: Dzie ten test? 20.08.23, 11:01
            > Za to dużo pytań o pierdoły.

O to chodzi :)
            • superspec1 Re: Dzie ten test? 20.08.23, 11:17
              :)
          • wariant_b Re: Dzie ten test? 20.08.23, 11:46
            ytartu napisał:
            > W tym teście nie ma ważnych pytań, np. pytań o aborcję, prawa kobiet, prawa człowieka,
            > prawa LGBT. Za to dużo pytań o pierdoły.

Bo to Puls Biznesu, więc interesują ich tylko zagadnienia gospodarcze.
            A te są z samej swojej natury istotne - pociągają skutki budżetowe.

Bardziej za pierdoły można uznać uznanie prawa do aborcji czy uznanie praw człowieka,
            bo to tylko kwestia przyjęcia rozwiązań powszechnych w cywilizowanych państwach,
            a nie uporczywe trwanie przy dogmatycznym uporze jakiejś grupy nawiedzonych.
            Można to zrobić od ręki i bez poważniejszych skutków dla budżetu państwa.
            • pies.na.czarnych Re: Dzie ten test? 20.08.23, 11:48
              Jakieś bzdury tam wychodzą. Według tego testu KO jest przeciwna przyjęciu euro.
              • superspec1 Re: Dzie ten test? 20.08.23, 12:16
                www.money.pl/gospodarka/tusk-odpowiada-kaczynskiemu-ws-euro-poki-co-nie-ma-tematu-6371756934924417a.html
                • pies.na.czarnych Re: Dzie ten test? 20.08.23, 12:20
                  Oczywiście, ze nie ma tematu bo Polska "dzięki" PiS nie spełnia warunków na przyjęcie do strefy krajów euro, ale to nie znaczy, jak sugeruje wynik ankiety, ze KO jest przeciwna przystąpieniu.
          • pozytonium Re: Dzie ten test? 20.08.23, 12:55
            ytartu napisał:

> superspec1 napisał(a):
            >
            > > www.pb.pl/wyborczy-gps/2023
            >
            > W tym teście nie ma ważnych pytań, np. pytań o aborcję, prawa kobiet, prawa czł
            > owieka, prawa LGBT. Za to dużo pytań o pierdoły.

To nie jest test o zmianę Konstytucji. Kobiety mają czynne prawo wyborcze od 1918 roku. LGBT+ też.
            Ponoć płci jest już 256 i następuje tutaj postęp geometryczny. Za tok, będzie pewnie 600, a za 10 lat 30000000 mln. Prócz dzieci, każdy z nas będzie miał inną płeć. Dziecko - rodzaj nijaki.
    • pozytonium Ciekawie wygląda negacja wszystkiego -Konfederacja 20.08.23, 13:07
      superspec1 napisał(a):

> I wyszło że najbliżej mi do brata Szymona.;) Ale żeby się nie rozdrabniać poprę
      > Tuska!

Wychodzi Konfederacja :)
      Człowiek nie mający zdania jest za Konfederacją.
      • superspec1 Re: Ciekawie wygląda negacja wszystkiego -Konfede 20.08.23, 13:27
        m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/sondaz-wyborczy-kto-wygra-wybory-ranking

www.wnp.pl/parlamentarny/sondaze/sondaz-zjednoczona-prawica-zyskuje-coraz-wieksza-przewage,1288.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka