superspec1 20.08.23, 08:52 I wyszło że najbliżej mi do brata Szymona.;) Ale żeby się nie rozdrabniać poprę Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 08:56 a jakie preferencje ma brat beksa Szymon? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 10:31 Musi anarchistyczne.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 09:57 Jesteś pewien, ze w teście chodziło o preferencje wyborcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 10:32 Lecieć z preferencjami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 10:36 www.tekstowo.pl/piosenka,odds,heterosexual_man.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zrobiłem sobie teścik preferencji wyborczych 20.08.23, 10:46 I`m Too Sexy (The Original) - Right Said Fred Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Dzie ten test? 20.08.23, 10:40 superspec1 napisał(a): > I wyszło że najbliżej mi do brata Szymona.;) Ale żeby się nie rozdrabniać poprę > Tuska! Dzie można se zrobić ten test? Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Dzie ten test? 20.08.23, 10:57 superspec1 napisał(a): > www.pb.pl/wyborczy-gps/2023 W tym teście nie ma ważnych pytań, np. pytań o aborcję, prawa kobiet, prawa człowieka, prawa LGBT. Za to dużo pytań o pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dzie ten test? 20.08.23, 11:01 > Za to dużo pytań o pierdoły. O to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Dzie ten test? 20.08.23, 11:46 ytartu napisał: > W tym teście nie ma ważnych pytań, np. pytań o aborcję, prawa kobiet, prawa człowieka, > prawa LGBT. Za to dużo pytań o pierdoły. Bo to Puls Biznesu, więc interesują ich tylko zagadnienia gospodarcze. A te są z samej swojej natury istotne - pociągają skutki budżetowe. Bardziej za pierdoły można uznać uznanie prawa do aborcji czy uznanie praw człowieka, bo to tylko kwestia przyjęcia rozwiązań powszechnych w cywilizowanych państwach, a nie uporczywe trwanie przy dogmatycznym uporze jakiejś grupy nawiedzonych. Można to zrobić od ręki i bez poważniejszych skutków dla budżetu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dzie ten test? 20.08.23, 11:48 Jakieś bzdury tam wychodzą. Według tego testu KO jest przeciwna przyjęciu euro. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Dzie ten test? 20.08.23, 12:16 www.money.pl/gospodarka/tusk-odpowiada-kaczynskiemu-ws-euro-poki-co-nie-ma-tematu-6371756934924417a.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dzie ten test? 20.08.23, 12:20 Oczywiście, ze nie ma tematu bo Polska "dzięki" PiS nie spełnia warunków na przyjęcie do strefy krajów euro, ale to nie znaczy, jak sugeruje wynik ankiety, ze KO jest przeciwna przystąpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Dzie ten test? 20.08.23, 12:55 ytartu napisał: > superspec1 napisał(a): > > > www.pb.pl/wyborczy-gps/2023 > > W tym teście nie ma ważnych pytań, np. pytań o aborcję, prawa kobiet, prawa czł > owieka, prawa LGBT. Za to dużo pytań o pierdoły. To nie jest test o zmianę Konstytucji. Kobiety mają czynne prawo wyborcze od 1918 roku. LGBT+ też. Ponoć płci jest już 256 i następuje tutaj postęp geometryczny. Za tok, będzie pewnie 600, a za 10 lat 30000000 mln. Prócz dzieci, każdy z nas będzie miał inną płeć. Dziecko - rodzaj nijaki. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Ciekawie wygląda negacja wszystkiego -Konfederacja 20.08.23, 13:07 superspec1 napisał(a): > I wyszło że najbliżej mi do brata Szymona.;) Ale żeby się nie rozdrabniać poprę > Tuska! Wychodzi Konfederacja :) Człowiek nie mający zdania jest za Konfederacją. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Ciekawie wygląda negacja wszystkiego -Konfede 20.08.23, 13:27 m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/sondaz-wyborczy-kto-wygra-wybory-ranking www.wnp.pl/parlamentarny/sondaze/sondaz-zjednoczona-prawica-zyskuje-coraz-wieksza-przewage,1288.html Odpowiedz Link Zgłoś