staniwslaw 31.12.23, 20:04 Łamacz Konstytucji o przestrzeganiu konstytucji prawi( Czytaj bredzi) , a nad nim portret Lecha Kaczyńskiego, też podwładnego jego szefa. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Orędzie 31.12.23, 20:12 Ale pisiory pieja z zachwytu. Mam korwoscisto nadzieje ze beda kwiczec, nie z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw Ja też 31.12.23, 22:00 dunajec1 napisał: > Ale pisiory pieja z zachwytu. > Mam korwoscisto nadzieje ze beda kwiczec, nie z zachwytu. > Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Orędzie 31.12.23, 20:14 Mordercę 95 osób w Smoleńsku Powiesił. Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw To był tylko wykonawca polecenia brata 31.12.23, 20:20 emeryt-myslacy napisał: > Mordercę 95 osób w Smoleńsku Powiesił. Apel do Macierewicza: Upublicznij ostatnią rozmowę telefoniczną braci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 Re: Orędzie 31.12.23, 20:40 Brata Jarosława człowieku. Wrzuć se Ryj bo zwariujesz od tej polityki. Wbij se 2 i baw się w Zakopanem . Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw Brata Jarosława to ja mam wiesz gdzie? 31.12.23, 20:49 hell-raiser1 napisała: > Brata Jarosława człowieku. Wrzuć se Ryj bo zwariujesz od tej polityki. Wbij se > 2 i baw się w Zakopanem . Ano tam gdzie większość normalnych Polaków. Odetchnę od polityki jak zobaczę zgon Zawistnego Kurdupla i jego PiSiej ferajny Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Brata Jarosława to ja mam wiesz gdzie? 31.12.23, 21:20 m,ozesz sam wczesniej odpalic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw Re: Brata Jarosława to ja mam wiesz gdzie? 31.12.23, 21:31 hordol napisała: > m,ozesz sam wczesniej odpalic > :-) Fakt Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Orędzie 31.12.23, 21:18 emeryt-myslacy napisał: > Morderca ze Smoleńska. Nie przesadzaj. To nie morderca, lecz zabójca. Morderca morduje kierowany morderczym instynktem. Zabójca morduje kierowany tylko głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Orędzie 31.12.23, 21:35 Masz rację, zabiła ich w Smoleńsku głupota Pisu. Ta głupota zabiła też polskie kobiety na porodówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw Też prawda 31.12.23, 22:03 emeryt-myslacy napisał: > Masz rację, zabiła ich w Smoleńsku głupota Pisu. Ta głupota zabiła też polskie > kobiety na porodówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Orędzie 31.12.23, 21:19 Brak szacunku dla godła państwa. Brak szacunku dla Polaków. Szczucie na rząd. To było partyjne szczekanie, a nie orędzie do narodu. OBRZYDLIWOŚĆ i stek łgarstw. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Orędzie 31.12.23, 21:48 > pies patryjota Nie obrażaj mnie. Tak zdewaluowaliście to słowo, ze można uważać je za obelgę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Orędzie 31.12.23, 21:49 To była szopka noworoczna z udziałem jednej kukiełki. Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw Zwyczajne qrwysynstwo odbytu 01.01.24, 00:19 pies.na.czarnych napisała: > Brak szacunku dla godła państwa. Brak szacunku dla Polaków. Szczucie na rząd. T > o było partyjne szczekanie, a nie orędzie do narodu. OBRZYDLIWOŚĆ i stek łgarst > w. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw Na Ch.. Mo 60 doradców, skoro czyni takie głupoty? 01.01.24, 16:59 pies.na.czarnych napisała: > Brak szacunku dla godła państwa. Brak szacunku dla Polaków. Szczucie na rząd. T > o było partyjne szczekanie, a nie orędzie do narodu. OBRZYDLIWOŚĆ i stek łgarst > w. > > > > > Zmniejszyć mu budżet kancelarii o polowd Odpowiedz Link Zgłoś
staniwslaw wErrata, 60 to ma ministrów i 167 doradców 01.01.24, 18:26 staniwslaw napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Brak szacunku dla godła państwa. Brak szacunku dla Polaków. Szczucie na r > ząd. T > > o było partyjne szczekanie, a nie orędzie do narodu. OBRZYDLIWOŚĆ i stek > łgarst > > w. > > > > [img]https://pbs.twimg.com/media/GCseMSUWcAArYTE?format=jpg&name=medium[ > /img] > > > > > > > > Zmniejszyć mu budżet kancelarii o polowd > > wiem raczej z pewnego żródła Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Orędzie 31.12.23, 22:14 staniwslaw: > Łamacz Konstytucji o przestrzeganiu konstytucji prawi Towarzysz Kaczyński Jarosław oświadczył (głosem Dudy), że jego Duda nie zgodzi się w przyszłości na łamanie Konstytucji. O jej łamaniu w przeszłości nie było mowy. Można więc to rozumieć jako obietnicę poprawy ze strony winowajcy: — Czy wyrzekasz się grzechu, aby żyć w wolności dzieci Bożych? — Wyrzekam się. — No to idź, synu, a gdybyś kiedyś zgrzeszył przeciwko Konstytucji, to znowu wpadnij. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś