Dodaj do ulubionych

Problem płk. Nowka - cd. Jestem ekspertem

IP: *.icpnet.pl 19.11.04, 00:12
Nowek z ciebie jest dupa wołowa a nie ekspert! Pojęcia o pracy operacyjnej
masz tyle ile jest trucizny w zapałce. Wypłynąłeś, bo lizałeś prawicy dupę i
robisz to nadal. Przyczerniony wąs nie zrobi z ciebie oficera, tak jak
stopień generalski nie czyni z klechy( np. z Głódzia) żołnierza, świadczy
tylko o dewaluacji stopnia wojskowego w tym kraju, skoro byle dupek może
dostać go z nieudolność i amatorszczyznę.
Obserwuj wątek
    • Gość: olin [...] IP: 80.55.199.* 19.11.04, 00:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Lupaszko Re: Problem płk. Nowka - cd. Jestem ekspertem IP: 81.210.33.* 19.11.04, 07:11
      Przeciez ten prepraszam za wyrazenie "ekspert" ciagle sni o generalskich
      lampasach.Obecny prezydent go olal i olewa dalej , ale jak bedzie Teraz K...My
      No..No..Od razu cztery gwiazdki przy wezyku. I jaki szpan!
    • Gość: babariba cyrkowy wymiar komisji śledzianej IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 09:28
      ekspert Nowek ma wszelkie kwalifikacje do stanięcia przed Komisją Śledzianą jako świadek. Ale póki go nie wezwali, 'ekspertuje sobie', a nawet aktywnie włącza się, jak go nie pytają. W stenogramach to jest...
      Koński Łeb Giertych, jakieś kombinacje na boku ze świadkami usiłuje zrobić... Też się do przesłuchania przed Śledzianą kwalifikuje.
      Wodnyludź Wasserman straszy wezwanego świadka, że na jego miejscu nie pojawiałby się przed Prześwietną Śledzianą...
      Nb. wyjaśnienia wymagać by powinno, dlaczego p. Wasserman miał 'p.o.' na pieczątce w czasach Lecha Kaczyńskiego, szefa Ministerstwa Sprawiedliwości, kiedy to pełnił?
      Ale wracając do merituma - p. Wasserman przed kilku laty 'spacyfikował' śledztwo w sprawie potencjalnych przekrętów w sprawie dostaw paliw dla Orlenu. - Powinien 'świadczyć'? - W normalnych układach powinien, ale nie w układzie, w którym PRAWDĘ ustala się w głosowaniu.
      Dokumenty fundacji Kwachowej baby aresztowali, fundacji Kelles-Krauza chcą aresztować, a różni tacy bezpośrednio zaangażowani w sposób pracy służb tajnych i prokuratury dzisiaj jako śledzie, albo eksperci występują.
      Nie są to jajca holenderskie?
      • Gość: radca Re: cyrkowy wymiar komisji śledzianej IP: 213.25.179.* 19.11.04, 09:40
        Mizeria moralna i umysłowa tej komisji i ludzi którzy za nią stoja jest
        widoczna.
        A co z bratem p.płk.Nowka - podobno kryminalista?
        • Gość: piessek Re: cyrkowy wymiar komisji śledzianej IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 19.11.04, 09:47
          Brat, bratem , ale ta komisja może naprawdę sama się "wysypać" na problemach formalno-proceduralnych.
          Giertych szcyci się tym, że sam biega zbierając w sposób poufny materiały niezbędne do pracvy Komisji, Nowek został "ekspertem", (kto go na takowego powołał!?), tylko po to, aby ochronić swoją d..., przed dociekliwością komisarzy, a dotyczącą jego odpoiwedzialności za okres Kierowania służbami.
          Komuniści celowo zgodzili się nha taki skład (Macierewicz, Giertych, Różański), aby ja czym prędzej zdezawuować, a prawica to kupiła!
        • Gość: babariba zaraz tam 'kryminalista'... Proszek tylko do... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 14:20
          ...prania podrabiał :)))
          Gość portalu: radca napisał(a):
          Mizeria moralna i umysłowa tej komisji i ludzi którzy za nią stoja jest
          widoczna.
          A co z bratem p.płk.Nowka - podobno kryminalista?
        • Gość: meteo Re: cyrkowy wymiar komisji śledzianej IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.11.04, 01:07
          oczywiście że kryminalista, a ekspert Noewk to...... W każdym razie zemścił się
          na tym fujarze Wilkanowskim z Sądu Rejonowego w Toruniu, bo Nowek- brother
          został tymczasowo aresztowany przez wydział którego Wilkanowski był
          przewodniczącym. Zemsta polegał na tym, że orły z ówczesnego UOP-u nadali temat
          niejakiej Marszałek, podobno redaktorowi śledczemu z Rzepy i fujarę
          Wilkanowskiego, przynjamniej tak mi się wydaje wy... z zawodu. Rzeczywiście
          Nowek pasuje do towarzystwa Giertychów, Wassergazów i innych szumowin z
          Wiejskiej. Powie im to co chcą..... Czas wyp..... z tego kraju
    • Gość: Tow. Kania Kpt. Zbik tez byl ekspertem, ale za komuny! IP: *.sympatico.ca 19.11.04, 10:03
    • Gość: Marfiner Re: Problem płk. Nowka - cd. Jestem ekspertem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 10:21
      Jeżeli istotnie jesteś z WSI, to trzeba je rozpędzić!
      M.
    • Gość: Jarek Re: Problem płk. Nowka - cd. Jestem ekspertem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.11.04, 11:13
      Witam wszystkich ubeków na forum GW. Co wam zrobił ten Nowek ze tak go gnoicie.
      Ma chyba mocne na was argumenty - wasze są żałosne.Określenia "jak du.a wołowa"
      są z innej epoki.Ale jest pewien pozytyw w waszych wpisach - mówili że nie
      jesteście w stanie nauczyć się obsługi kompa - a tu proszę to chyba cały
      były "Wydział" i to na jednym forum.
      • venus99 Re: Problem płk. Nowka - cd. Jestem ekspertem 19.11.04, 12:12
        Nowek jest kwintesencja dyspozycyjnego ubeka w najgorszym wydaniu.
        • Gość: asia Re: Problem płk. Nowka - cd. Jestem ekspertem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:44
          A Jarek i ty zidociałego prawicowca w najlepszym wydaniu.
          • Gość: pp Re: Problem płk. Nowka - cd. Jestem ekspertem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:53
            Nowek został szefem UOP za to,że podległy mu funkcjonariusz zbierał kwity na
            SLD.Na dwa tygodnie przed wyborami 97r.do prasy przeciekły informacje,że
            p.Zemke współpracuje z przestępcami.Dzisiaj ten funkcjonariusz jest już po
            skazującym wyroku bo bardzo nieudolnie dopisał fałszywe oskarżenia do zeznań
            przestępcy tak,że dało się to udowodnić przed sądem.Za wysługiwanie się
            Krzaklewskiemu nagroda.Pewnie dziś także liczy na profity.
    • leszek.sopot Nowek trzymaj sie!!! 19.11.04, 22:01
      Pozdrowienia z podziemia!!!
    • Gość: irek Re: Ekspert powinien być neutralny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 13:54
      Jak można powoływać na eksperta człowieka który wysługuje określonej opcji
      politycznej, za te wysługi otrzymał awans i stanowisko . A przecież Komisja
      Sejmowa to SPECKOMISJA do niszczenia lewicy.
      Nowek jeśli masz trochę honoru, odejdź. Jako zupełnie neutralny, uważam ze
      Nowka powinno się zwolić z tej funkcji, jeśli On sam nie ma żadnych zasad poza
      karierą.
      Wojak ładnie to napisałeś, widocznie znasz Nowka.
    • Gość: VaBi Re: Problem płk. Nowka - cd. Jestem ekspertem IP: *.pth.iprimus.net.au / 203.134.146.* 22.11.04, 15:04
      Dupek to jesteś tylko przez "D" sam nie wiesz co piszesz Pozdrowienia,dla
      tatauśka komuszka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka