Dodaj do ulubionych

Pytania do Nawrockiego

30.11.24, 12:21
Można było byu zadać takie pytania.
1. Czy jak Kaczyński zdecyduje się podmienić jego kandydaturę na prezydenta on uszanuje ją i się wycofa?
2 . Czy jakby był tym prezydentem będzie seryjnie ułaskawił przestępców z PiS jak to robił Duda?
3. Niby kiedyś powiedział że się nie zna na badaniach katastrof lotniczych, co nie spodobało się Kaczyńskiemu, ale chyba na kimś będzie polegał. Czy to będzie szalony Antoni czy też komisja laską
Może macie inne pytania?
Obserwuj wątek
    • prze.nick Re: Pytania do Nawrockiego 30.11.24, 12:40
      Może macie inne pytania?

Ja mam - dlaczego tak się boicie Nawrockiego? Przecież macie Trzaska i Hołownię :D
      • j-k ja viem :) 30.11.24, 16:01
        prze.nick napisał:

> Może macie inne pytania?
        >
        >
        > Ja mam - dlaczego tak się boicie Nawrockiego?
        Przecież macie Trzaska i Hołownię
        > :D

ja viem :)

boja sie, ze jak Trump dojdzie do Wladzy, to wywinie taki numer, ze i nie tylko Polska, ale cala Unia zatrzesie....
      • stasi1 Re: Pytania do Nawrockiego 01.12.24, 14:44
        A jeśli wygra Nawrocki to co nam po tym że mamy ich?
    • hrasier_2 Re: Pytania do Nawrockiego 30.11.24, 15:12
      Teraz już oficjalnie Nawrocki z ramienia PIS kandydatem na prezydenta. Nie dumać, że Czarnek lub inny 😁 Zebrać 100 tysięcy podpisów i przyszły prezydent Polski gotowy do boju z gogusiem Wawki.
      Powodzenia.
    • j-k Stasiek, dolaczasz do platfusiej szajby ? 30.11.24, 15:18
      walkujac 100-ny raz problem czlowieka skazanego na przegrana, a startujacego i poswiecajacego sie

tylko dlatego, ze Prezes mu kazal ?
      • hrasier_2 Re: Stasiek, dolaczasz do platfusiej szajby ? 30.11.24, 15:57
        j-k napisał:

> walkujac 100-ny raz problem czlowieka skazanego na przegrana, a startujacego i
        > poswiecajacego sie
        >
        > tylko dlatego, ze Prezes mu kazal ?
        Janek kto cię podmienił. Na Dudą też nie było wtedy zachwytu. Czytam sobie właśnie na gazeta.pl opinie politologów w osobach dr. Wojciecha Jabłońskiego i prof. Wawrzyńca Konarskiego. Dobrze wiedzieć co tacy piszą, a później muszą odszczekać.
        • j-k oj viem :) 30.11.24, 16:05
          hrasier_2 napisał:
          > Janek kto cię podmienił. Na Dudą też nie było wtedy zachwytu.

oj viem , Platfusy sie nieco nauczyly :)

Dude wtedy zlekcewazyli - to teraz dmuchaja na zimne :)

PS.
          Nikt mnie nie podmienil.

bylem i jestem przeciwnikiem calego POPiS-u.

i zwolennikiem Lewicy. ale takiej klasycznej lewicy - bez "Biedronki"

• stasi1 Re: Stasiek, dolaczasz do platfusiej szajby ? 02.12.24, 10:56
        Ale ty kk jesteś cwany. Pewnie myślisz że jak napiszesz że Nawrocki nie ma szans to połowa z tych co by głosowała przeciw niemu nie pójdzie na wybory i sam Karol ma zwycięstwo w kieszeni. Ja jednak pójdę, chyba że coś się zdarzy
        • j-k nie cuduj czleku 02.12.24, 15:31
          stasi1 napisał:
          > s to połowa z tych co by głosowała przeciw niemu nie pójdzie na wybory i sam Ka
          > rol ma zwycięstwo w kieszeni. Ja jednak pójdę, chyba że coś się zdarzy

nie cuduj czleku i nie przypisuj mi cwanosci - zalety, ktorej nie posiadam.

- Platfusy dzis juz wiedza, ze zlekcewazyli Dude i dlatego Komorowski wtedy przegral.

dzisiaj przeciwnika juz nie zlekcewaza... i dlatego Trzaskowski ma zwyciestwo w kieszeni.
          • stasi1 Re: nie cuduj czleku 14.12.24, 07:40
            Dobrze by było jednak łaska pańska na pstrym koniu jeździ
    • m78wt3c Re: Pytania do Nawrockiego 30.11.24, 19:12
      https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AA1v1jcB.img?w=768&h=403&m=6&x=254&y=145&s=214&d=214

Kandydat Obywatelski prawie jak Milicja Obywatelska

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    • czytelnikus Nawrocki, czy Nowogrodzka? 01.12.24, 14:53
      stasi1 napisał:

> Można było byu zadać takie pytania.
      > 1. Czy jak Kaczyński zdecyduje się podmienić jego kandydaturę na prezydenta on
      > uszanuje ją i się wycofa?
      > 2 . Czy jakby był tym prezydentem będzie seryjnie ułaskawił przestępców z PiS
      > jak to robił Duda?
      > 3. Niby kiedyś powiedział że się nie zna na badaniach katastrof lotniczych, co
      > nie spodobało się Kaczyńskiemu, ale chyba na kimś będzie polegał. Czy to będzie
      > szalony Antoni czy też komisja laską
      > Może macie inne pytania?
    • stasi1 Re: Pytania do Nawrockiego 03.12.24, 10:17
      4. Czy będzie ułaskawił swoich kolegów z poza partii?
    • stasi1 Re: Pytania do Nawrockiego 15.12.24, 17:07
      5. Czy ewentualnie Pawła S tez ułaskawi? Razem robili interesy
      ,,
      Kierowane przez Karola Nawrockiego Muzeum II Wojny Światowej w 2018 r. podpisało umowę z marką "Red is bad" na dostarczenie odzieży patriotycznej za 78 tys. zł. Kierujący firmą Paweł Szopa jest podejrzany m.in. o udział w grupie przestępczej i pranie brudnych pieniędzy. Grozi mu do 10 lat więzienia.
      Posłanka pokazała umowę Karola Nawrockiego. Chodzi o markę "Red is bad" "
    • stasi1 Re: Pytania do Nawrockiego 21.12.24, 08:05
      Ale czy Morawieckiego to jeszcze nie wie czy by ułaskawił. Jeszcze nie dotarło do niego stanowisko w tym temacie kaczyńskiego. Nie chciał wyskoczyć z tym jak stwierdził co myśli o katastrofie smoleńskiej. Musiał później samokrytyke składać
      • stasi1 Re: Pytania do Nawrockiego 21.12.24, 08:09
        Romanowskiego, na Morawieckiego jeszcze przyjdzie czas
    • ministrant1-pl Re: Pytania do Nawrockiego 21.12.24, 10:35
      Jest kolejne pytanie, czy jak Kaczyński zdecyduje się podmienić jego kandydaturę na prezydenta to przyjmie to z udawaną godnością, czy napisze skargę o prześladowanie polityczne do Unii Europejskiej?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka