Dodaj do ulubionych

Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze,

10.12.24, 20:00
że Donald Tusk jest człowiekiem Rosji w Warszawie, co jest oczywistym kłamstwem, bo tak napisali opozycjonisci wobec Putina. Wiec Donald Tusk jest bohaterem dla opozjonistow Putina w Moskwie. Tusk jest bohaterem opozycjonistów w Moskwie.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze, 10.12.24, 20:08
      Ale nie musisz nas informować, wiemy o tym. Serio.
      • supem Re: Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze, 10.12.24, 20:16
        Nie znasz zasad propagandy? Należy 10 000 razy powtórzyć, że nasz oponent kłamie, czy jakoś tak;).
        • yoma Re: Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze, 10.12.24, 21:03
          A mógłbyś uprawiać propagandę gdzie indziej i nie robić chlewu z forum?
          • supem Re: Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze, 10.12.24, 21:08
            Jak Ci to wadzi, to po co się tu wpisujesz w mój wątek. Tak kazał Ci twój troll, człowiek w Moskwie?
            • yoma Re: Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze, 10.12.24, 21:52
              Wadzi, bo szkoda mi forum, lubiłam je. Ryj nie dał rady, storima nie dał rady i ty też nie dasz rady, co nie znaczy, że trzeba was pomijać. A w ogóle supem, a wcześniej jak, bo lubię wiedzieć, z kim rozmawiam? Ten drugi wybitny na w to też ty?
              • sverir Re: Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze, 10.12.24, 22:08
                No proszę, zyskałaś u mnie więcej sympatii. Wiem, że lejesz na to, ale uznałem za słuszne, żeby i tak Ci o tym napisać.
              • storima Re: Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze, 10.12.24, 22:13
                yoma napisała:

> storima nie dał rady

Nie łżyj.

Dałem radę jak mało kto na tym forum.

Zdemaskowałem doprowadzając do usunięcia z forów GAZETA.PL twego ulubieńca, Rosjanina, którego dzielnie wspierałaś w rozniecaniu nienawiści wobec Ukraińców i szerzeniu antypolskiej putinowskiej propagandy.
    • yoma Re: a dlaczego jeszcze nie został zgłoszony? 10.12.24, 21:03
      I zbanują Tuska 😂
    • no-popis szach i mat dla trolla 11.12.24, 04:52
      supem napisał:

> że Donald Tusk jest człowiekiem Rosji w Warszawie, co jest oczywistym kłamstwem
      > , bo tak napisali opozycjonisci wobec Putina.
      Nie błaźnij się tuskowy trollu jak błaźni się Twój pryncypał.
      Po pierwsze to nie chodzi tylko o tytuł "Człowiek Rosji w Warszawie" ale o szereg działań rządu Tuska, które hasłowo są ubrane w pojęcie "Reset". Takich rzeczy jest dziesiątki a może i setki i to udokumentowanych w postaci kopii dokumentów jak np umowa o współpracy polskich służb z putinowskim FSB (dawniej KGB) , którą podpisały służby Tuska bez wiedzy sojuszników NATO.
      Po drugie nie wprowadzaj czytelników tego forum w błąd twierdząc, że u Putina jest demokracja i portal gazeta.ru- najbardziej popularny portal w Rosji, kóry ten tytuł nadał Tuskowi- jest opozycyjny wobec Putina czyli nie rób z siebie błazna większego niż jesteś.

>Wiec Donald Tusk jest bohaterem d
      > la opozjonistow Putina w Moskwie. Tusk jest bohaterem opozycjonistów w Moskwie
      A Kaczyński w młodości grał zawodowo w koszykówkę, łgarzu i błażnie.
      • supem Re: szach i mat dla trolla 11.12.24, 07:17
        Trollu z Moskwy, co zdanie to kłamstwo. Reset z Moskwą został wymyślony w Unii Europejskiej a nie przez Tuska, kłamco. UE miała nadzieję, że
        w ten sposób uda się wprowadzić Demokrację w Rosji. Polacy, żeby przewieźć wojska z Afganistanu do Polski, to musieli zawrzeć jakąś umowę z putinowska FSB, kłamco.
    • no-popis Re: a dlaczego jeszcze nie został zgłoszony? 11.12.24, 04:54

> supem napisał:
      >
      > > że Donald Tusk jest człowiekiem Rosji w Warszawie, co jest oczywistym kła
      > mstwem
      > > , bo tak napisali opozycjonisci wobec Putina. Wiec Donald Tusk jest bohat
      > erem d
      > > la opozjonistow Putina w Moskwie. Tusk jest bohaterem opozycjonistów w M
      > oskwie
      > > .
      >
      > od razu trzeba zgłaszać do administracji. Na forum Moderacja pisali, żeby im zg
      > łaszać takich delikwentów. Tylko trzeba napisać, że prowadzi ruską propagandę i
      > wkleja notorycznie bzdury z rosji oraz robi chlew.
      czyli, wobec braku argumentów, tuszować i cenzorować.
      To jest po prostu prawda a Ty jesteś takim samym obrońcą prawdy jak Tusk antyniemiecki.
      demagog.org.pl/wypowiedzi/donald-tusk-czlowiek-rosji-w-warszawie-fact-check-andrzeja-dudy/
    • no-popis proputinowość Tuska była oczywista 11.12.24, 05:46
      Próby zakrycia kurtyną dwóch, ówczesnych światów jest niemożliwe supem.
      Te dwa światy to :
      Lech Kaczyński- fb.watch/woQuvMQsyW/
      Donald Tusk w tym samym okresie- z portalu TVN24:
      "Nasz człowiek w Warszawie"? "Nasz człowiek w Moskwie"

- Jestem bardzo zadowolony ze spotkań z (rosyjskimi - red.) liderami - mówił Tusk tuż przed wylotem z Moskwy. Premier tłumaczył, że jest szczególnie zadowolony z kilku konkretnych spraw, które budziły emocje od wielu lat i nie znajdywały dobrego finału. Jedną z nich była tarcza antyrakietowa. - Wiadomo było, że w tej kwestii nie będzie mowy o zwycięzcach. Trzeba było wyjaśnić ewentualne nieporozumienia - tłumaczył premier i dodawał, że prezydent Putin zadeklarował, że Rosja chce przede wszystkim wiedzieć, poprzez stały monitoring, czy te instalacje jej zagrażają, czy nie. - Moim zdaniem to nadal jest temat do rozmowy - podsumował premier.

Tusk w trakcie pobytu w Moskwie udzielił też wywiadu jednemu z największych rosyjskich serwisów internetowych, gazeta.ru. Ten zatytułował tekst "Nasz człowiek w Warszawie".
      • x2468 Re: proputinowość Tuska była oczywista 11.12.24, 14:17
        W tym samym czasie Kaczyński dogadywał swoja wizytę na defiladzie zwycięstwa w Moskwie. General Jaruzelski który obok Kaczynskiego miał stać na Mauzoleum Lenina był już zaproszony na pokład prezydenckiego samolotu.
        Gazeta prawna;
        "Gen. Jaruzelski powiedział dziś, że nie chce komentować tych informacji z Moskwy. "W tej materii obecnie wypowiadać się nie chcę" - powiedział Jaruzelski.

Kożin wymienił 86-letniego Jaruzelskiego wśród dziewięciu byłych szefów państw, którzy walczyli na frontach II wojny światowej w Europie i którzy zostali zaproszeni na majowe uroczystości do stolicy Rosji. W gronie tym znaleźli się również m.in. byli prezydenci USA i Francji - George Bush-senior i Valery Giscard d'Estaing."

"W tym roku na rocznicowe obchody do stolicy Rosji wybiera się także prezydent Lech Kaczyński. Szef wydziału administracyjnego kancelarii prezydenta Dmitrija Miedwiediewa wymienił polskiego szefa państwa wśród 14 prezydentów, od których w najbliższym czasie powinno wpłynąć potwierdzenie udziału.

Szef wydziału administracyjnego kancelarii prezydenta Dmitrija Miedwiediewa wymienił polskiego szefa państwa wśród 14 prezydentów, od których w najbliższym czasie powinno wpłynąć potwierdzenie udziału."
        • x2468 Re: proputinowość Tuska była oczywista 11.12.24, 15:59
          Moskiewski emisariusz:
          https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQP0GUAkP3STtlq1LhytDUknNVfKJQC1cEzUA&s
    • no-popis Re: proputinowość Tuska była oczywista 11.12.24, 12:41

>

nie zrozumialeś tego tekstu?
      • melikles Re: proputinowość Tuska była oczywista 11.12.24, 12:43
        Jesteś kobietą w procesie tranzycji?
    • j-k Nie dostrzegasz sarkazmu nopopisa 11.12.24, 15:39
      to popatrz sobie na jego wypowiedzi, gdy PiS byl u wladzy.
    • m78wt3c Re: Moskiewski troll Putina nopopis ciągle pisze, 11.12.24, 20:44
      umyślny szczecińskiego Mateckiego z dawnego ziobrowego SuwPolu , ma płacone to pisze

-------------
      www.youtube.com/watch?v=xMBxg4dA2UE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka