Gość: Peter Szwecja Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.033-24-73746f7.cust.bredbandsbolaget.se 21.11.04, 16:11 Wstyd mi za Polske! XXI wiek i takie zacofanie. Mialem zamiar przeprowadzic sie do Poznania i otworzyc business, ale po tym pokazie prymitywizmu ze strony katolikow i neonazistow zainwestuje swoje pieniadze gdzie indziej. Nie mam zamiaru sponsorowac idiotow i jaskiniowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 21.11.04, 18:15 Ludzie hołdujący kulturze europejskiej protestowali wczoraj przeciwko maszerującym wyznawcom kultury barbarzyńskiej -no może rzymskiej -przecież pretorianie to byli odmieńcy. A w EUROPIE (od Madrytu po Moskwę) oprócz Holandi, Szwecji, Francji odmieńcy nie są na pedestale -popatrzcie na Irlandię, Szkocją, Hiszpanię, Belgię czy kraje wschodniej i południowej Europy -TO WSZYSTKO JEST EUROPA. Więc statystycznie rzecz ujmując Europejczyk nie uznaje dyktatu odmieńców a ty mieszkasz w rozwiniętym inaczej niż pozostałe społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Jestes glupi jak stolowa noga Rozkokoszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: Jestes glupi jak stolowa noga Rozkokoszny IP: *.icpnet.pl 22.11.04, 08:39 znowy mnie obrażasz -jesteś bardzo niegrzeczny i nietolerancyjny. Ponadto jesteś oczywiście źrenicą mądrości i jak zauważyłem uważasz się za nieomylnego. Ale fakty które przytoczyłem są faktami -ale fakty takich jak ty nie interesują -przecież wiecie wszystko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 21:36 co burdel chciales otworzyc? swoj sponsoring to sobie w wyperfumowany zad wsadz- zalosny burek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyter Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.04, 03:18 Mam wielką nadzieję że ten Twój BUSINESS to będą hipermarkety o orientacji SEX-SHOPOWEJ bo inaczej nie pozwolimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś TU NASTĄPIŁA CENZURA IP: *.icpnet.pl 22.11.04, 08:43 bo było tu zapytanie czy chciał założyć w Poznaniu dom "uciech". Ale widzę że Gw jest stronnicza i nieobce są jej metody zeszłej epoki [-----------]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: TU NASTĄPIŁA CENZURA IP: *.icpnet.pl 22.11.04, 08:51 o włśnie zauważyłem że jednak jest -niemniej GW chętnie kasuje wątki antygejowskie a pozostaje głucha gdy obrażają nas -hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i dobrze Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:13 pedalstwo to choroba. nie mam zamiaru byc tolerancyjny dla tych czy innych dewiantow. jesli juz chca byc razem to niech beda, ale u siebie w domu. precz z gejami, precz z feministkami, precz z lewactwem, SWAROG SLAWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idobrzeX2 Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:20 Tu królowały tęczowe flagi i transparenty "Chodźcie z nami, lesbijkami i gejami" czy "Każdy należy do jakiejś mniejszości". Poza mniejszościami homoseksualnymi w grupie demonstrantów byli też rodzice z dziećmi, kilka starszych osób, dziewczyna na wózku. tak!!! zostane pedalem, bo sa prorodzinni (rodzice z dziecmi), zajmuja sie staruszkami (jw.) oraz opiekuja sie schorzalymi zlamasami( jw.). w zwiazku z tym tez chce byc taki, bo wsrod protestujacych byli sami bandyci, renegaci, kibole, kryminalisci, dilerzy, zlodzieje samochodow, dresiarze, huligani, na dodatek trzymali czarne flagi ze strasznymi obrazkami, i brzydko pachnialo im z ust. jak gazeta kogos popiera, czuc to na kilometr. GW=najwieksza pedalsko-feministyczna tuba propagandowa. SWAROG SLAWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.cg.shawcable.net 21.11.04, 18:19 bardzo trafne podsumowanie. I poza tym od pedow wionelo miloscia, tolerancja i zrozuminiem a od drugiej strony tylko nienawiscia, checia mordu itp. No czyli wniosek prosty, aby swiat byl lepszy wszyscy mamy sie spedalic. Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana PO LEKTURZE POSTÓW MOŻNA ODNIEŚĆ WRAŻENIE ŻE 21.11.04, 19:23 WIEKSZOŚĆ POLAKÓW TO DEBILE Od dawna przeczuwałem że jestem od was mądrzejszy ale nie sądziłem żedzieli nas aż taka przepaść ŻAL DUPE ŚCISKA POLACY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan [...] IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 23:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana [...] 23.11.04, 08:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linus ZDJĘCIA KTÓRYCH NIE BYŁO W MEDIACH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 16:28 KoLiber w Marszu oraz zdjęcia, których NIE BYŁO W MEDIACH www.koliber.net/index/index.php?action=show&object=article&id=2600 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja w UE katolicy są mniejszoscią 21.11.04, 16:59 i jak pokazał casus Buttiglioniego przesladowaną mniejszosćią!.. a poza tym brawa dla KOLIBra za pokazanie obłudy ty,m lewackim (pseudo)tolerantom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pede PEDALSKIE LOBBY TRZYMA SIĘ MOCNO IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 21.11.04, 17:07 nie tylko wśród projektantów mody. Są wszędzie. Poznają się po uśmiechu (lekko nieśmiały uśmiech pedryla spod toalet na centralnym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan [...] IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: PEDALSKIE LOBBY TRZYMA SIĘ MOCNO 22.11.04, 11:31 sęk w tym że co trzeci członek rzadu trzeciej rzeszy był pedałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Bolszewizm, pedalizm: terror przez mniejszosc IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.11.04, 18:10 Niezaleznie jak homosie beda to interpretowac, ich zwiazki sa bezsensowne biologicznie i jako takie nie sa w interesie przetrwania spolecznosci. Oczywiscie ze moga robic co chca, ale dlaczego mamy im dawac przywileje i przedefiniowac definicje rodziny na niezgodna z biologia i socjologia. Juz ich lewicowi pobratymcy przedefiniowali czlowieka zeby go moc zamordowac zanim sie jeszcze urodzi. Z chwila gdy halasliwa mniejszosc zaczyna narzucac nonsensy wiekszosci, zycie cywilizacji jest zagrozone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk a Co bywasz tam, zarabiasz w ten sposób??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: BEZCZELNOŚĆ PEDAŁÓW, przy cichym wsparciu GW IP: 64.132.0.* 21.11.04, 18:14 bezczelnosc nietoleranckich idiotow takich jak ty ktorzy atakuja bezbronnych ludzi - pojedz do iraku i tam sie przylacz do usa zolnierzy ktorzy sa na twoim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzyga Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 21.11.04, 18:21 BUAHAHAHAHAHAHA, kto napisal ten artykul, matko poplakalem sie ze smiechu. Nagroda za tendencyjnosc roku. Gazeta.pl przechodzi juz sama siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: 97% gejów w seminarium św. Patryka,50% studen IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.11.04, 18:37 Jak wynika ze zrodel na ktorych opiera sie "niemy swiadek" jego niemota spowodowana jest lewicowym porazeniem mozgu. Gość portalu: niemy świadek napisał(a): > Jak wynika z różnych doniesień prasowych jest wielu homoseksualistów wśród > studentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Billy Pilgrim Nie ma wolności bez Rozumności! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.11.04, 18:53 Wygląda na to, że wiele lat upłynie, zanim obywatele naszego kraju zrozumieją, że prawdziwa wolność to nie tylko otwarte granice, ale przede wszystkim otwarte umysły. Mam wielką nadzieję, że dożyję dnia, w którym myślenie, do którego przyzwyczaił Polaków komunizm, podzieli jego los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrześcijanin A ja nic do nich nie mam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:57 Jestem prawdziwym polskim katolikiem. Mam jedną żonę i ośmioro normalnych dzieci. Najstarsze z nich z obrzydzeniem wypowiadają się o młodych bandziorkach i narkomanach oraz o tych zadymiarzach z Młodzieży Wszechpolskiej. Uważam że mają rację chociaż powinny wypowiadać się trochę oględniej, jak wzorowi katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan z Australji Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: 5.5R6D* / 202.72.148.* 21.11.04, 19:35 Zboczeni to sa tylko ci ktorzy nienawidza jakichkolwiek odmiennosci. A jak jeszcze z jajami wychodza na ulice i daja swiadectwo swojej ignorancji to naprawde jest Zenada. Zanim sie to zrobi to mozna byloby sie czegos dowiedziec na temat homoseksualizmu, ktory jest stary jak swiat i aczkolwiek zawsze marginesowy to jak najbardziej naturaly. Wystepuje nie tylko u ludzi ale i nagminnie wsrod zwierzat. Czy zwierzeta tez sa "zboczone" i "nienaturalne"? Wielcy filozofowie Plato, Sokrates, oddawali sie milosci do mezczyzn ktora to byla na porzadku dziennym w starozytnej Grecji. Wielu mezow stanu, artystow, kompozytorow, pisarzy i ludzi filmu bylo lub jest gejami. Przytocze pare nazwisk: Aleksander Wielki, Julius Cezar, Katarzyna Wielka, Winston Churchil, Leonardo Da Vinci, Michal Aniol, Franz Shubert, Piotr Czajkowski, Lew Tolstoj, Oskar Wilde, Andy Warhol, Rudolf Valentiono, Rock Hudson, Fredie Mercury, Charles Aznavour, Pet Shop Boys, Elton John, Marcello Mastroianni, John Travolta, Pedro Almondovar. Nawet papieze Julius II, III, Lew X i Jan XII tez byli! Homoseksualizm nie jest zadnym zboczeniem bo bycie gejem w niczym nie przeszkodzilo a nawet bym twierdzil ze przysporzylo skrzydel tym slawnym i tworczym osbobom. Prosze rowniez nie mylic homoseksualizmu (pociagu do tej samej plci) z pedofilia (uprawianiem seksu z dziecmi) ktora jest nielegalna, karalna i dobrze bo dzieci sie do seksu nie nadaja a jakby nawet to na skutek takich zachowan doroslych cierpia. I na tym wlasnie jest pies pogrzebany. Jesli dwoje doroslych osob chce sie kochac to nikogo nie powinno interesowac jak, poco i czy jest to moralne i czyste czy nie. Kobiety ktore uprawiaja seks z mezczyznami nie sa traktowane jako brudne wiec dlaczego mezczyzna ktory kocha sie z mezczyzna jest? Moze mozna byloby troche pomyslec nad poszanowaniem innych ludzi zanim sie za te jajka zlapie? Bycie gejem nie jest latwym kawalkiem chleba dlatego wlasnie ze brak jest zrozumienia i tolerancji. Dopuki gejowie nie beda traktowani jak wszyscy inni ludzie, potrzebne beda demonstracje tak jak ta w Poznaniu aby pokazac tej nietolerancyjnej czesci spoleczenstwa ze tkwi w bledzie i wprost grzeszy wypadajac z jajami na innych ludzi. Byly czasy kiedy Polska byla oaza tolerancji w niespokojnej Europie. Ta najszlachetniejsza cnota mogla by byc waluta ktora Polska wnosi teraz do Europy i Swiata. To moglo by byc cos z czego nasz kraj slynie. Tego potrzeba na calym swiecie a nie tylko u nas. Szkoda ze pewnym ludziom latwiej przychodzi chwycic sie za jaja niz za rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan napisal jasiu ze stolicy swiatowego pedalstwa IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 21:13 moze "oni" swiatli wielcy i slawni sa pedalami a my nie, i co zrobisz? nic bo by trzeba oklep zaryzykowac a tu was nie ma perfumeryjni tylko sie za psiarnie chowac haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanKangur Re: napisal jasiu ze stolicy swiatowego pedalstwa IP: 5.5R6D* / 202.72.148.* 25.11.04, 09:50 Drogi Galganie. Nie mow prosze "my" za wszystkich Polakow tylko powiedz "ja" za siebie samego. Tak jak wszedzie indziej na swiecie tak i w Polsce okolo 8% spoleczenstwa to geje i lesbijki. Nie sa oni lepszymi ale rowniez nie gorszymi Polakami niz Ty. Jesli chodzi o robienie czegos, to napewno nic nie zamierzam robic aby Ciebie przekonywac do aktow homoseksualnych. Nic a nic sie wiec nie obawiaj. Jesli mialbys taka wole to mozesz sam kiedys sprobowac. Ale nie zdziw sie jesli sie okaze ze jakos zaden gej ne Ciebie nie reflektuje. Niezbyt wielu kocha galgany. Z powazaniem - Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Witam Janie Dziękuje tobie? ale dlaczego jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:25 tak daleko od Polski? przydalbyś się tu. Staczam samotnie boj z tym wścieklym motlochem, miotającym plugawe obelgi!.Nie potrzebnie podawaleś nazwiska "Wielkich tego świata"Oni nie mają woli nauki, i nigdy nie będą mieli szczęcia wysluchać 1-wszego koncertu fortepianowego b- moll Piotra Czajkowskiego, który to koncert, zoatal napisany przez Niego, po utracie Jego bliskiego przyjaciela,Jakże ci tu, są ubodzy, wspolczuje im, Boje się, że Polska stacza się w ciemną otchlań Katoamoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruti Re: Witam Janie Dziękuje tobie? ale dlaczego jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 00:37 Europejczyk... a moze chcialbys do nas dolaczyc? Jakby co to pisz 1maruti1@gazeta.pl Zielony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanKangur Re: Witam Janie Dziękuje tobie? ale dlaczego jes IP: 5.5R6D* / 202.72.148.* 25.11.04, 10:27 Drogi Europejczyku, To ja dziekuje. Dziekuje za to ze kiedy ja sobie tutaj zyje w jakim takim spokoju mimo ze otwarcie jestem gejem, ludzie tacy jak Ty i Ci ktorzy mieli odwage wyjsc na ulice w Poznaniu, nastawiaja karku zeby walczyc o to co jest zacne i sluszne mimo ze moze sie to skonczyc z jajkiem w oku :-)A sprawy Polski leza mi zawsze na sercu. Chcialbym dodac Ci tez otuchy, bo chociaz troche czarno widzisz to "staczanie sie" kraju, to lepiej ze te sprawy dzieja sie i sa dyskutowane publicznie niz gdyby na powierzchni byl slodki spokuj jak za komuny, a cala krzywda dziala sie bez slowa, dzien po dniu, czlowiekowi po czlowieku. Dzieki Tobie i wielu innym ludziom na tym forum toczacym batalje z przygniatajaca potega glupoty, jest slychac glos prawdy. A potezny to glos bo pod jego wplywem, zglupiala, szara mase komurkowa krystalizuje sie nagle w obraz rzeczywistosci i cnoty. Mimo ze tego od razu nie widac, mimo ze klotnia sie toczy i obelgi lataja jak UFO to jednak cos tam zostaje nawet najwiekszym zatwardzalcom umyslowym. Powodzenia! Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f POMAGAM POLICJI IP: *.tpsa.techsys.pl 21.11.04, 20:44 POMAGAM POLICJI Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: Rambo XIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 21.11.2004 20:12 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Art. 254 par. 1 kodeksu karnego: Kto bierze czynny udział w zbiegowisku, wiedząc, że jego uczestnicy wspólnymi siłami dopuszczają się gwałtownego zamachu na osobę lub mienie, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Art. 260 kodeksu karnego Kto przemocą lub groźbą bezprawną udaremnia przeprowadzenie odbywanego zgodnie z prawem zebrania, zgromadzenia lub pochodu albo takie zgromadzenie, zebranie lub pochód rozprasza podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 191 par. 1 kodeksu karnego Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. oraz. art. 158, 160 kk forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=17871036&a=17872097 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan [...] IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Polska sie obroni IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 21:00 plujcie sie dalej "delikatni" haha fakt zostaje faktem wyszliscie na ulice i musieliscie szybko zelowy palic dla wlasnego bezpieczenstwa, bo u nas spoleczenstwo niepokorne o twardym karku i wyperfumowanych szybko pogonilo haha kiedy nastepny "marsz"??hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:51 Hańba> Od dawna było waiadomo, że faszyści z MW będą próbować rozbić legalną demonstrację. Policja ma obowiązek zapewnić bezpieczeństwo w trakcie takich imprez. Za to, że nie zabezpieczono odpowiednich sił i środków w tym celu powinny polecić głowy w szefostwie poznańskiej policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 21:02 trzeba sie samemu umiec obronic pachnacy pudelku haha gotowy jestes zeba stracic za to w co wierzysz?? nie? to chyba za mocno w to nie wierzysz-pudernico hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: las Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.aster.pl 21.11.04, 21:04 Czy są INNI, których zadymiarze są w stanie tolerować obok siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan prawda jest gorzka(dla dekoratorow wnetrz) IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 21:26 jak w cos wierze to wyjde tego bronic, zaryzykuje wpi--dol ,utrate wolnosci, roboty,publiczne napietnowanie itd wszystko to mi lata kolo hooja bo wierze w to co robie i nawet stado psow mi nie straszne, dlatego wasz "marsz" to zenada, rozeszliscie sie "wykfintni" na pierwszy znak zagrozenia, a powinniscie bronic tego w co wierzycie,no chyba ze za mocno w to nie wierzycie Odpowiedz Link Zgłoś
vox.mortis młodzi WESZ-pOLACY 21.11.04, 21:24 Od kiboli różnią się tylko przynależnością do legalnie działającej organizacji. Ale to takie samo bydło - ograniczeni, nietolerancyjni; kto nie z nimi, ten przeciwko nim. No dla nich wszystko ma kontekst polityczny - przykładem poprzednia opinia. Żenująca jest Twoja wypowiedź, drogi "m". Na głowę już nic im nie pomoże ale choć do zamiatania ulic mogli by sie przydać. I oni śmią się mienić Polakami. A jakie oni prezentują wartości bijąc ludzi na ulicach? Ale to przecież w "słusznej sprawie" ... :-( Pozdrowienia dla wszystkich tolerancyjnych - nie dajmy się tej hołocie, szanujmy odmienność, nawet jeśli jej nie rozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: młodzi WESZ-pOLACY IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 21:29 o tak!! wezmy sie za rece i zaspiewajmy-cala sala spiewa z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu 21.11.04, 21:44 ta baba co organizowała ten homomarsz odgrażała się ze za rok w Poznaniu zorganizuje go znowu...za rok to w kraju bedzie rządzić prawica i mam nadzieję ze LPR będzie głównym rozgrywajacym a wtedy lewakom nie pozostanie nic innego jak tylko pakować manatki i spie..lać zagranicę..najlepiej do Brukseli albo do Ho(mo)landii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typowy polak Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.aster.pl 21.11.04, 22:14 kazdy prawdziwy polak jest pedalem albo lesbijka!!!!!! reszta to syf!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Mlodziez wszechodbytnicza przyszloscia narodu!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.11.04, 22:24 Nalezy bezwzglednie rozwijac filozofie odbytnicy jako jedynie sluszna i alternatywna do malzenstw i wszystkich zacofanych form spolecznych. Pedariusze wszystkich krajow laczcie sie pod teczowa flaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 22:28 "typowy polak" poszedl na "inteligentna" impreze spalil sie trawa i dal sie wyruchac trzem krzywonosym pedrylom-nigdy nie byl juz soba o nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskooki twój wpis to żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:22 głupota, nietolerancja, niewiedza, bezprawie, brak wolnosci wyrazania pogladow. co to za demogracja? szara masa chcialaby zeby nikt sie nie wychylal. nie te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalia Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:25 To przykre, że poziom tolerancji w Polsce jest tak niski. Sprowadzanie Marszu Równości do homoseksualistów jest znacznym uproszczeniem, zaślepieniem, wykrzykiwaniem populistycznych haseł. Oznacza brak całościowego oglądu na problematykę równości i tolerancji. Jeśli ktoś nie jest w stanie wykazać odrobiny szacunku dla drugiego człowieka, to niech przynajmniej prowadzi kluturalną dyskusję, a nie stosuje prawo siły!!! Nikt nie ma prawa mówić drugiemu człowiekowi jak ma żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.intnet.cf / 193.251.149.* 21.11.04, 22:45 a kto ci mowi jak masz zyc? wpadam ci do domu i cie napie-dalam za to ze lesba jeses?? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu 21.11.04, 22:50 jesli to robisz w domu po kryjomu i nie chwalisz sie tym przed całymświatem to nic mi do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan pedalska sitwa IP: *.intnet.cf / 193.251.149.* 21.11.04, 23:02 przeciez do ich domow im nie wchodzimy i tu ich boli, bo oni chca UWAGI,zeby wszyscy ich podziwiali, co tylko dowodzi ze sa niepewni tego co robia wiec potrzebuja spolecznej akceptacji reasumujac-chcecie ciagnac lache koledze z perfumerji to u siebie w domu, a na ulicach rzdzi wiekszosc-Poznan dal dobry przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: pedalska sitwa 21.11.04, 23:47 Kraków i warszawa tez dały dobry przykład, ale tylko władze Warszawy miały odwagę sprzeciwić się homoseksualnemu lobby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Skąd tyle FASZYSTOWSKIEJ hołoty??!! IP: *.devs.futuro.pl 22.11.04, 00:01 Biedny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Skąd tyle Lewackiej hołoty??!! 22.11.04, 11:32 biedny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: POLICJANCI daliście d..... 21.11.04, 22:48 przytoczyłeś ciekawy artykuł. Zauważ ze w USA do tego tematu podchodzi sie bardzo poważnie..Amerykański kościól przyznał ze jest inwigilowane przez środowisko pedałów i ostro przystąpil do kontrataku. kilkuset duchownych pozegnało się z ze stanem duchownym, Głosna byla sprawa diecezji bostońskiej..ale gdzie lezy Boston? w stanie Massachusetss a to jest basion Demokratów czyli partii która daje wielkie fory homoseksualnym zboczeńcom w dodatku to jest rodzinny stan niedoszłego prezydenta J.F.Kerrego To jest stan liberalny wiec wcale mnie nie dziwi że doszło tam do tak gorszącej afery...oto do czego moze doprowadzić lekceważenie zagrozeń dla koscioła i przymykanie oka na inwigilacje koscioła przez środowiska gejowsko masońskie... Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: POLICJANCI daliście d..... 24.11.04, 00:51 Wiesz... nie chcialbym zalamywac twojej wizji rzeczywistosci... ale cale duchowienstwo jest 'inwilgilowane' przez homoseksualistow... taki to juz fach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj FASZYSTAmi obrodziło...nie ma co znimi gadać... IP: *.devs.futuro.pl 22.11.04, 00:07 trzeba im obijac mordy...dosyć bawienia sie wdyplomacje z faszystowską hołotą...Są bezkarni i coraz bardziej bezczelni...maja poparcie PiSuaru i Lagii Polskich Rodzin...i mięśniaków wszechpolskich....a nawet po cichu PO...to nie jest zabawa!!! na co czekać ? az będą trupy na ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: FASZYSTAmi obrodziło...nie ma co znimi gadać. IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 00:13 haha pokazaliscie jak "mordy obijacie" pal zelowy ciongodrucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: FASZYSTAmi obrodziło...nie ma co znimi gadać. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.11.04, 00:17 Jesli ktos sie nie zgadza ze stosunki doodbytnicze maja sens biologiczny to zaraz musi byc faszysta. Demonstracje "rownosci" zaczely sie od momentu kiedy grupa osob chorych wenerycznie zaczela sie domagac przywilejow dla swojego stylu zycia na koszt reszty spoleczenstwa. Polacy jak zwykle sa pawiem narodow i papuga. Jeszcze ciagle robia Woodstock kiedy to juz dawna przeszlosc. Podobnie z marszami: wiekszosc zaczela sie orientowac ze chodzi o zniszczenie rodziny przez propagowanie patologicznych ukladow jako rownoprawnych. Dlatego Rodacy, przestancie sie przejmowac frazeologia faszystowska komuchopedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: FASZYSTAmi obrodziło...nie ma co znimi gadać. 22.11.04, 11:33 aż zaczniecie się leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.atl.client2.attbi.com 22.11.04, 00:37 Patrzac na to wszystko co sie w Polsce dzieje z za Oceanu strach pomyslec, ile ciemnoty i religijnego fanatyzmu istnieje w tym narodzie i moze dobrze sie dzieje ze czasami ktos taki jak Ks( pozal sie Boze).Jankowski "wyplynie" na pierwsze strony gazet i grupa mlodych ludzi z jajkami, pomidorami i pewnie kamieniami zatrzyma Marsz Rownosci. Wtedy to bowiem widac jak na dloni jak daleko nam jeszcze do krajow UE czy Stanow. Obawiam sie ze uplynie jeszcze wiele wody zanim bedziemy mieli w pelni prawo do nazywania sie spoleczenstwem demokratycznym. Mieszkam w Atlancie od wielu juz lat, pracuje z ludzimi nie tylko o roznym kolorze skory ale takze roznych wyznan i preferencji. Nikomy to specjalnie nie przeszkadza a najczesciej malo to kogos obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARK Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.proxy.aol.com 22.11.04, 01:41 MASZ COS Z RYCERZA ---ZAKUTY LEB.LEDWO OD GNOJU WYSZEDLES A JUZ WIELCE OSWIECONEGO PANA UDAJESZ. TY W USA I ATLANCIE WIDZISZ CO INNEGO JA NATOMIAST PO WYBORACH WIDZE ZE NIE CZYTASZ GAZET /OSZCZEDASZ/ A NA TELEWIZJE NIE MASZ CZASU BO NIC NIE ROZUMIESZ PO ANGIELSKU.W STANACH KONCZY SIE POPIERANIE PEDALSTWA I LESBIJSTWA.ALE Z ZAKUTYM LBEM NIC NIE WIDZISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Brzoskowski Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 22.11.04, 00:47 a czy nie maja prawa? jak chrześijanie publicznie obchodza boże narodzenie to czy nie naruszaja religijnych uczuć muzułmanów, albo moich antyreligijnych? może już czas najwyzszy przestać z oskarżaniem się o obnoszenie czegoś tam i gdzieś tam tylko dostrzec człowieka a nie geja czy lesbikę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.11.04, 01:05 Wiesz ze nie wolno sie obnosic z religia w urzedzie. A z homoseksualizmem wolno. Wcale nikogo nie obchodzi orientacja homoseksualna tylko walka zeby uznac ja na rowni z malzenstwem. A ten z Atlanty niech mi nie truje: ostatnie wybory wykazaly ze ludzie sa przeciwni atakom na malzenstwo w stosunku 5:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.atl.client2.attbi.com 22.11.04, 01:13 ja jestem ten z Atlanty. Drogi kolego. Od bycia przeciwnym czemus do obrzucania ludzi jajkami i kamieniami, bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARK Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.proxy.aol.com 22.11.04, 01:43 DRUGI RYCERZ Z ZAKUTYM LBEM.JAJ TO TY JUZ NIE MASZ BO PEWNO CI UCIELI EUNUCHU I NIE MOZESZ RZUCAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.atl.client2.attbi.com 22.11.04, 02:24 ... a no wlasnie. Nie trzeba bylo daleko szukac i dlugo czekac. Moj znakomity przedmowca Mareczek, jest najlepszym przykladem polskiego sfrustrowanego barana. Dzieki Marek za pomoc. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.04, 02:42 To całe towarzystwo pedalsko-lesbijskie i jeszcz kilka jego odmian z pewnością wierzą w swoje pochodzenie od małpy.Ale jakoś trudno dostrzec mi kopulowanie tej samej płci z sobą.Mam nadzieję że trudno będzie im obalić prawa zwierząt choć ludzkie nieustannie próbują.Ale macie szansę z Jarugą.Myślę że nic nie stoi na przeszkodzie aby każdy z towarzystwa zboczonego choćby od jutra zaczął wychodzić na ulicę przez okrągły rok bez wierzchniego okrycia.Byłoby weselej w szarej codzienności,ewentualnie nosić tablice na piersiach lub gdzie kto woli z napisem jakiej się jest orientacji.Jak można szanować to towarzystwo kiedy oni nie szanują mego prawa do spokoju izmuszają do oglądania przez dzieci dewiacji.Możecie się również wyszaleć na ulicach Iraku itp.Tak więc PEDAŁY-LESBY I PODOBNEJ WYZNAWCY WIARY ŁĄCZCIE SIĘ-AFRYKA CZEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.04, 02:45 Acha, jeszcze zanim spocznę zobaczę tylko co robią moje psy,jedyna nadzieja że to pies i suka i własna ojczyzna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYSZCZEK [...] IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.04, 13:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.11.04, 03:13 Osobiscie obserwowalam demonstracje homoseksualistow w USA. Oj rzucali rzucali i to nie tylko jajami. > ja jestem ten z Atlanty. Drogi kolego. Od bycia przeciwnym czemus do obrzucania > > ludzi jajkami i kamieniami, bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempo Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.nyc.rr.com 22.11.04, 03:38 pytanie do autorow(ek) relacji: dzis po poludniu w tekscie znajdowal sie zabawny (z punktu widzenia gramatyki) wykrzyknik jakiejs pani "A masz, pedalu!" Wieczorem w tekscie jzu byla wersja "A masz, pedale". Czy to panstwo autorostwo zrobilo blad i poprawilo na poprawnie, czy tez pani rzeczywiscie tak powiedziala, a panstwo z jakis innych powodow zmienili na poprawnie? Zupelnie niepotrzebnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: Atak na Marsz Równości w Poznaniu IP: *.client.comcast.net 22.11.04, 03:54 o tak? jakze by inaczej,w zwiazku z tym musimy podwoic nasze starania w celu wykonania ustalonego planu Odpowiedz Link Zgłoś