Gość: thebest84 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 23.11.04, 20:56 Jedno z najprawdziwszych świadectw walki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczyn Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:14 Zmarł wspaniały dziennikarz, człowiek , mąż i ojciec!!!! Składam najszczersze kondolencje rodzinie Marcina Jestem z Wami całym sercem! Niech spoczywa w pokoju [*]Płońsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 24.11.04, 07:29 To byl fajny facet strasznie przezywam jego smierc choc wiedzialam ze umrze bo wygladal bardzo zle,ale ciagle modlilam sie za niego ze Bog nie odbierze go jeszcze byl za mlody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.mep.tno.nl 24.11.04, 11:26 [*]...... hmmm, czyli po powrocie z Afganistanu. coś go tam przyłapało. może źle się odżywiał... albo jakiś wirus... czy ktoś wie, czego miał raka? trzustki, watroby? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zmarł Marcin Pawłowski 24.11.04, 12:08 Żaden wirus, zaczęło się od nowotworu nerek, a potem po prostu były przerzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgA:( Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 12:51 Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół. Podziękowania dla tvn za umożliwienie panu Pawłowskiemu pracy,taki gest doceniam jako widz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUK-as Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 62.29.137.* 24.11.04, 14:07 Życie przemija, teraz nie ma Cię już z nami, ale na pewno się spotkamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 212.33.74.* 24.11.04, 14:16 (*)(*)(*) serdeczne wyrazy wspolczucia Rodzinie < Ci co odchodza wciaz z nami sa i zyja sobie obok nas patrza z miloscia na nasze dni czasem sie smieja przez lzy ... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 15:16 Składam kondolencje rodzinie i coreczce narcina.To był moj ulubiony dziennikarz .Mialam nadzieje ze wygra z choroba i trzymalam za niego mocno krzciuki:(:(:(::(:(:;(;(;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 15:51 Bardzo bardzo przykro... Ogladalem fakty ktore prowadzil we wrzesniu choc bylo mi strasznie ciezko patrzec jak sie meczy. Ale uwazalem ze jestem mu to winien.Niesamowite oczy i ten niepowtarzalny głos. Naprawde bedzie mi brakowalo faktow z nim jako prowadzacym. Czemu odchodza ludzie ktorzy sa najbardziej lubiani? Wierzylem ze mu sie uda... Niestety mylilem sie. Pozytywne jest tylko to ze juz nie cierpi. Nigdy go nie zapomne... jego wiary, sily i checi do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.113.224.* 24.11.04, 17:26 To był WSPANIAŁY CZŁOWIEK I DZIENNIKARZ. Będzie nam Go bardzo brakowało [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:48 Niech mu ziemia lekką będzie.Nie zapomnimy o Panu!!!!!Na zawsze pozostanie Pan w naszych sercach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 24.11.04, 19:33 cóż można dobac ...nic... żal "Świec Panie nad jego duszą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Ciebie Marcin Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:36 [i] zasługujesz na jeden chociaż znicz...gdybym tylko mogła Ci go ofiarować: (.Wiedz,że byłeś naprawdę godnym miłości i zainteresowania człowiekiem,FAKTY bez Ciebie nie będą już FAKTAMI:(.Byłeś świetnym dziennikarzem:(.Masz u mnie zapewnioną modlitwę,chociaż i tak napewno Bóg docenił Twe życie i wynagrodził Ci Niebem cierpienia jakie musiałeś przeżyć:(.Kochamy Cię:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadziX Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.elektron.com.pl / 80.51.78.* 24.11.04, 19:42 Ci co są najlepsi- tak naprawdę nieświadomie przegrywają całe życie... i to na dodatek zbyt młodo... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.e-wroc.com 24.11.04, 19:43 bardzo mi przykro że nie będzie już nigdy na wizji i będzie brak jego fantastycznego głosu był poprostu super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:51 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.11.04, 19:54 spoczywj w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.11.04, 20:22 na dzisiejszej końcówce Faktów , poryczałam się, Jakoś trudno mi jeszcze uwierzyć w to co się stało. Marcin spoczywaj w pokoju Twoja osoba zawsze pozostanie w mojej pamięci. wierny widz Faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA .... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:23 56 Ta śmierć napradę mnie poruszyła. Miałam nadzieję, że Marcin Pawłowski wyjdzie z choroby. Przez cały czas trzymałam kciuki za jego powrót do zdrowia. O tym, że umarł dowiedziałam się dopiero w niedzielę. Pierwsze wrażenie to był zupełny szok i niedowierzanie, potem łzy stanęły mi w oczach. Ceniłam go za to jakim był dziennikarzem. I za to, że walczył do końca. Powinien być przykładem dla wszystkich... Nigdy nie zapomnę jego reportaży i tegio w jaki sposób prowadził "Fakty"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.pl / *.net2u.pl 24.11.04, 20:32 według mnie był to najlepszy jaki kolwiek mogl byc dziennikarz faktow ..nawet przystojny byl! Szkoda mi zony i jego corki, ktorych zostawil,choc nie chcial.. napewno bedzie im go brakowalo! wiem jak to jest ..gdy dom jest taki - pusty. niedawno zmarl moj brat!wiec mniej wiecej wiem co czuje jego rodzina:( mam nadzieje ze Marcin ma teraz duzo lepiej tam "na gorze" niz my tutaj na dole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa(justyna) Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.mlyniec.gda.pl 24.11.04, 20:38 był naprawde bardzo dobrym dziennikarze.szkoda że zmarł na tak straśzna chorobę,ze musiał sie tak męczyć i cierpieć.współczuje jego znajomym że musieli żeganc sie z tak wspaniałym człowiekiem i że mieli świadomośc że jusz go więcej nie zobaczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.altec.pl 24.11.04, 21:56 To straszne że umieraja tak młodzi ludzie.nie wyobrazam sobie co moze czuc ojciec żegnający sie ze swoją ukochaną córeczka mając swiadomość że to ostatni raz.współczuje z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iluzja.... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 24.11.04, 22:11 Hmmm...serce mi płacze za każdym razem gdy oglądam fakty a wnich choć Drobne wspomnienie o Panu Marcinie..wczesniej gdy byl jeszcze zdrowy nie bardzo zwracalam na niego uwage..dlaczego to Jego choroba musiała sprawic ze zauwazylam jak wielkim byl czlowiekiem..nawet nie wiecie Państwo jak wiele bym oddała by moc wrócic mu zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaskaU Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 22:37 Bardzo bardzo mi smutno i przykro, ale na zawsze zostanie w pamięci. Takiego człowieka nie można zapomnieć!!!Wyrazy współczucia dla Rodziny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.04, 22:38 Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj Mu świeci, niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś