Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• Gość: thebest84 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 23.11.04, 20:56
      Jedno z najprawdziwszych świadectw walki...
    • Gość: maczyn Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:14
      Zmarł wspaniały dziennikarz, człowiek , mąż i ojciec!!!! Składam najszczersze
      kondolencje rodzinie Marcina Jestem z Wami całym sercem! Niech spoczywa w pokoju
      [*]Płońsk
    • Gość: Renata Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 24.11.04, 07:29
      To byl fajny facet strasznie przezywam jego smierc choc wiedzialam ze umrze bo
      wygladal bardzo zle,ale ciagle modlilam sie za niego ze Bog nie odbierze go
      jeszcze byl za mlody.
    • Gość: eryk Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.mep.tno.nl 24.11.04, 11:26
      [*]...... hmmm, czyli po powrocie z Afganistanu. coś go tam przyłapało. może
      źle się odżywiał... albo jakiś wirus... czy ktoś wie, czego miał raka?
      trzustki, watroby?
      • wieslawa-siemiankowska Re: Zmarł Marcin Pawłowski 24.11.04, 12:08
        Żaden wirus, zaczęło się od nowotworu nerek, a potem po prostu były przerzuty.
    • Gość: AgA:( Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 12:51
      Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół. Podziękowania dla tvn za
      umożliwienie panu Pawłowskiemu pracy,taki gest doceniam jako widz.
    • Gość: LUK-as Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 62.29.137.* 24.11.04, 14:07
      Życie przemija, teraz nie ma Cię już z nami, ale na pewno się spotkamy...
      • Gość: a1 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 212.33.74.* 24.11.04, 14:16
        (*)(*)(*)
        serdeczne wyrazy wspolczucia Rodzinie
        < Ci co odchodza
        wciaz z nami sa
        i zyja sobie
        obok nas
        patrza z miloscia na nasze dni
        czasem sie smieja
        przez lzy ... >
    • Gość: kornelia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 15:16
      Składam kondolencje rodzinie i coreczce narcina.To był moj ulubiony
      dziennikarz .Mialam nadzieje ze wygra z choroba i trzymalam za niego mocno
      krzciuki:(:(:(::(:(:;(;(;(;(
    • Gość: Konrad Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 15:51
      Bardzo bardzo przykro... Ogladalem fakty ktore prowadzil we wrzesniu choc bylo
      mi strasznie ciezko patrzec jak sie meczy. Ale uwazalem ze jestem mu to
      winien.Niesamowite oczy i ten niepowtarzalny głos. Naprawde bedzie mi brakowalo
      faktow z nim jako prowadzacym. Czemu odchodza ludzie ktorzy sa najbardziej
      lubiani? Wierzylem ze mu sie uda... Niestety mylilem sie. Pozytywne jest tylko
      to ze juz nie cierpi. Nigdy go nie zapomne... jego wiary, sily i checi do
      pracy.
    • Gość: Monika Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.crowley.pl 24.11.04, 16:25
      [*]
    • Gość: Dori Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.113.224.* 24.11.04, 17:26
      To był WSPANIAŁY CZŁOWIEK I DZIENNIKARZ. Będzie nam Go bardzo brakowało

[*]
    • Gość: Mała Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:48
      Niech mu ziemia lekką będzie.Nie zapomnimy o Panu!!!!!Na zawsze pozostanie Pan
      w naszych sercach.
    • Gość: monika Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 24.11.04, 19:33
      cóż można dobac ...nic... żal "Świec Panie nad jego duszą"
    • Gość: Dla Ciebie Marcin Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:36
      [i] zasługujesz na jeden chociaż znicz...gdybym tylko mogła Ci go ofiarować:
      (.Wiedz,że byłeś naprawdę godnym miłości i zainteresowania człowiekiem,FAKTY
      bez Ciebie nie będą już FAKTAMI:(.Byłeś świetnym dziennikarzem:(.Masz u mnie
      zapewnioną modlitwę,chociaż i tak napewno Bóg docenił Twe życie i wynagrodził
      Ci Niebem cierpienia jakie musiałeś przeżyć:(.Kochamy Cię:(
    • Gość: MadziX Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.elektron.com.pl / 80.51.78.* 24.11.04, 19:42
      Ci co są najlepsi- tak naprawdę nieświadomie przegrywają całe życie...
      i to na dodatek zbyt młodo...
      [*]
    • Gość: kici Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.e-wroc.com 24.11.04, 19:43
      bardzo mi przykro że nie będzie już nigdy na wizji i będzie brak jego
      fantastycznego głosu był poprostu super
    • Gość: Ola Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:51
      [*]
    • Gość: ola Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.11.04, 19:54
      spoczywj w pokoju
      • Gość: gocha Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.11.04, 20:22
        na dzisiejszej końcówce Faktów , poryczałam się, Jakoś trudno mi jeszcze
        uwierzyć w to co się stało.

Marcin spoczywaj w pokoju
        Twoja osoba zawsze pozostanie w mojej pamięci.

wierny widz Faktów.
    • Gość: BEATA .... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:23
      56

Ta śmierć napradę mnie poruszyła. Miałam nadzieję, że Marcin Pawłowski wyjdzie
      z choroby. Przez cały czas trzymałam kciuki za jego powrót do zdrowia. O tym,
      że umarł dowiedziałam się dopiero w niedzielę. Pierwsze wrażenie to był zupełny
      szok i niedowierzanie, potem łzy stanęły mi w oczach. Ceniłam go za to jakim
      był dziennikarzem. I za to, że walczył do końca. Powinien być przykładem dla
      wszystkich...
      Nigdy nie zapomnę jego reportaży i tegio w jaki sposób prowadził "Fakty"...
    • Gość: Martini Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.pl / *.net2u.pl 24.11.04, 20:32
      według mnie był to najlepszy jaki kolwiek mogl byc dziennikarz faktow ..nawet
      przystojny byl! Szkoda mi zony i jego corki, ktorych zostawil,choc nie chcial..
      napewno bedzie im go brakowalo! wiem jak to jest ..gdy dom jest taki - pusty.
      niedawno zmarl moj brat!wiec mniej wiecej wiem co czuje jego rodzina:( mam
      nadzieje ze Marcin ma teraz duzo lepiej tam "na gorze" niz my tutaj na dole:)
    • Gość: truskawa(justyna) Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.mlyniec.gda.pl 24.11.04, 20:38
      był naprawde bardzo dobrym dziennikarze.szkoda że zmarł na tak straśzna
      chorobę,ze musiał sie tak męczyć i cierpieć.współczuje jego znajomym że musieli
      żeganc sie z tak wspaniałym człowiekiem i że mieli świadomośc że jusz go więcej
      nie zobaczą
    • Gość: krzyś Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.altec.pl 24.11.04, 21:56
      To straszne że umieraja tak młodzi ludzie.nie wyobrazam sobie co moze czuc ojciec żegnający sie ze swoją ukochaną córeczka mając swiadomość że to ostatni raz.współczuje z całego serca!
    • Gość: kaja ;(( IP: *.net.autocom.pl 24.11.04, 22:11
      Pokój Jego duszy ;(((
    • Gość: Iluzja.... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 24.11.04, 22:11
      Hmmm...serce mi płacze za każdym razem gdy oglądam fakty a wnich choć Drobne
      wspomnienie o Panu Marcinie..wczesniej gdy byl jeszcze zdrowy nie bardzo
      zwracalam na niego uwage..dlaczego to Jego choroba musiała sprawic ze
      zauwazylam jak wielkim byl czlowiekiem..nawet nie wiecie Państwo jak wiele bym
      oddała by moc wrócic mu zycie...
    • Gość: KaskaU Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 22:37
      Bardzo bardzo mi smutno i przykro, ale na zawsze zostanie w pamięci. Takiego
      człowieka nie można zapomnieć!!!Wyrazy współczucia dla Rodziny :(
    • Gość: Michał Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.04, 22:38
      Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj Mu świeci,
      niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka