Gość: GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:43 Od niemalże tygodnia nie dały znaku zycia. Co się z wami dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.upc.chello.be 06.05.02, 09:08 Gość portalu: GMR napisał(a): > Od niemalże tygodnia nie dały znaku zycia. Co się z wami dzieje? Dzien dobry.Trzeba od czasu do czasu wypoczac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 09:18 Też wypoczywałem zwłąszcza 3 maja. Spotkałem kumpla którego nie widziałem od lat no i wypilismy sobie trochę..co było dalej i jaktrafiłem do domu nie pamiętam już tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.upc.chello.be 06.05.02, 09:26 Ladne"troche" jak film sie urwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 10:03 Ja od czwartku, wiec skoro dzisiaj mamy poniedzialek, to nie dramatyzuj, ze to tydzien. Chyba, ze az tak sie za nami steskniles ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.upc.chello.be 06.05.02, 10:07 Gość portalu: GMR napisał(a): > Od niemalże tygodnia nie dały znaku zycia. Co się z wami dzieje? Dzien dobry Haniu.Napisal mi, w ktoryms watku,ze tesknil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 10:09 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > Od niemalże tygodnia nie dały znaku zycia. Co się z wami dzieje? > > Dzien dobry Haniu.Napisal mi, w ktoryms watku,ze tesknil. To wzruszajace! Dodatkowo zainspirowana postami Hysterica, ide sobie zrobic kawe i poczytac gazete, zeby wzruszenie opanowac. Pozdrawiam majowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 10:09 ja się też stęskniłem a poza tym trochę mi się nie chce już wchodzić na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 10:17 Może troche portalowych ploteczek... Oszołom chyba zakochał się w Brzyduli i w jej kraju b usłyszał że Kolumbia jest bardzoreligijna. coś wspominał o wakacjach tam...a poza tym Oszołom zdał warunek!!!!! Na 3 - ale zdał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 11:15 nie myślałem, że znasz się z Oszo (cholera jak to się kojarzy z Osho R.). Nie bardzo rozumiem w kim zakochał się ww osobnik ale Kolumbia to trochę mało spokojny kraj. No chyba, że Oszo studiuje górnictwo ze specjalnością naftową bo o farmację go nie podejrzewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 11:17 Oszolek podobno studiuje prawo, choc troche nie chce mi sie w to wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 12:26 Oszolom zdał warunek Haniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 15:43 A z czego go pytali? Nauczyl sie tych przeslanek procesowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Jak do Kolumbii to uprawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 19:57 Gość portalu: waldi napisał(a): > nie myślałem, że znasz się z Oszo (cholera jak to się kojarzy z Osho R.). Nie > bardzo rozumiem w kim zakochał się ww osobnik ale Kolumbia to trochę mało > spokojny kraj. No chyba, że Oszo studiuje górnictwo ze specjalnością naftową bo > > o farmację go nie podejrzewam no i pewnie cos wspolnego ma to z farmacją. Pewnie stąd ten nick Oszołom. Tak poza tym miło mi się czyta i Anie i Hanię, nie dlatego żebym wspominał Czterech Pancernych i Wichurę i Grigorija Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Jak do Kolumbii to uprawy IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 20:00 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Gość portalu: waldi napisał(a): > > > nie myślałem, że znasz się z Oszo (cholera jak to się kojarzy z Osho R.). > Nie > > bardzo rozumiem w kim zakochał się ww osobnik ale Kolumbia to trochę mało > > spokojny kraj. No chyba, że Oszo studiuje górnictwo ze specjalnością nafto > wą bo > > > > o farmację go nie podejrzewam > > > no i pewnie cos wspolnego ma to z farmacją. > Pewnie stąd ten nick Oszołom. > > Tak poza tym miło mi się czyta i Anie i Hanię, > nie dlatego żebym wspominał Czterech Pancernych i Wichurę i Grigorija > > Andrzej A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 Pancernych. Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Jak do Kolumbii to uprawy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 20:11 > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 Pancernych > . > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij. Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! Powtarzają to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Haniu , nie wiesz ile straciłaś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 20:21 Gość portalu: t napisał(a): > > > > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 Pance > rnych > > . > > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij. > > Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! Powtarzają > to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało! Te kluby 4 pancernych,czołgi na kólkach a potem odkręcanie historii cos w rodzaju Columbo (oglądałaś?),trzeba było dedukować A po odkręceniu i uświadomieniu sobie przekrętu historycznego odnajdywanie innych cech Jakby odrzucić całą historię, z którą ten film jest związany to jest to pierwowzór dla filmów współczesnej akcji. Wszyscy strzelają , a oni nic (no nie ,Olgierd poległ) chyba Amerykańce zgapili od nas Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Wyjasnienie dla t IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 20:25 Gość portalu: t napisał(a): > > > > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 Pance > rnych > > . > > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij. > > Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! Powtarzają > > to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało! Ale ja malo TV ogladam, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Wyjasnienie dla t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 20:28 Gość portalu: Hania napisał(a): > Gość portalu: t napisał(a): > > > > > > > > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 > Pance > > rnych > > > . > > > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij. > > > > Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! Powta > rzają > > > > to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało! > > Ale ja malo TV ogladam, wiec... Z innego wątku wiem, że nie sluchasz radia, teraz dowiaduję się że unikasz TV. Może to i rozsądne. Ta socliberalna propaganda w mediach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Wyjasnienie dla t IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 20:29 Gość portalu: t napisał(a): > Gość portalu: Hania napisał(a): > > > Gość portalu: t napisał(a): > > > > > > > > > > > > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcin > ek 4 > > Pance > > > rnych > > > > . > > > > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij. > > > > > > > Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! > Powta > > rzają > > > > > > to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało! > > > > Ale ja malo TV ogladam, wiec... > > Z innego wątku wiem, że nie sluchasz radia, teraz dowiaduję się że unikasz TV. > Może to i rozsądne. Ta socliberalna propaganda w mediach... Mam inne kryteria doboru rozrywki niz unikanie socliberalnej propagandy, cokolwiek by to nie znaczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wyjasnienie dla t IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 20:48 t czy miałes na mysli RM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Wyjasnienie dla t IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 20:49 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > t czy miałes na mysli RM? Raczej Najwyzszy Czas, ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Wyjasnienie dla t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 20:50 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > t czy miałes na mysli RM? Hania nie słucha "RM", choć ma na jego temat sporo do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Wyjasnienie dla t IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 20:54 Tak jakoś jest że najwiecej głosu na temat RM zabierają ci którzy o tym radiu nie mają zielonego pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej moja żona tez mnie nie słucha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 21:08 Gość portalu: t napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > t czy miałes na mysli RM? > > > Hania nie słucha "RM", choć ma na jego temat sporo do powiedzenia. a ma najwięcej do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: moja żona tez mnie nie słucha IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 21:21 . > > a ma najwięcej do powiedzenia. > To ta sama zasada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej ale ja jej słucham IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 21:32 Gość portalu: t napisał(a): > . > > > > a ma najwięcej do powiedzenia. > > > > To ta sama zasada! i nie mam nic do powiedzenia. Czy to też ta sama zasada? Andrzej P.S. W celu sprostowania oswiadczam ,że między mną i żoną jest bardzo dobrze. Obydwoje nadajemy i słuchamy sie nawzajem. Poprzednia wymianan mysli na forum był czystą abstrakcją. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: ale ja jej słucham IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 22:59 a twoja żona to "t" ? Bo Hania ma tylko narzeczonego...:-) Odpowiedz Link Zgłoś