Dodaj do ulubionych

gdzie podziały się Ania i Hania?

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:43
Od niemalże tygodnia nie dały znaku zycia. Co się z wami dzieje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.upc.chello.be 06.05.02, 09:08
      Gość portalu: GMR napisał(a):

> Od niemalże tygodnia nie dały znaku zycia. Co się z wami dzieje?

Dzien dobry.Trzeba od czasu do czasu wypoczac .
      • Gość: GMR Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 09:18
        Też wypoczywałem zwłąszcza 3 maja. Spotkałem kumpla którego nie widziałem od
        lat no i wypilismy sobie trochę..co było dalej i jaktrafiłem do domu nie
        pamiętam już tego...
        • Gość: Ania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.upc.chello.be 06.05.02, 09:26
          Ladne"troche" jak film sie urwal.
    • Gość: Hania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 10:03
      Ja od czwartku, wiec skoro dzisiaj mamy poniedzialek, to nie dramatyzuj, ze to
      tydzien. Chyba, ze az tak sie za nami steskniles ;)
    • Gość: Ania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.upc.chello.be 06.05.02, 10:07
      Gość portalu: GMR napisał(a):

> Od niemalże tygodnia nie dały znaku zycia. Co się z wami dzieje?

Dzien dobry Haniu.Napisal mi, w ktoryms watku,ze tesknil.
      • Gość: Hania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 10:09
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: GMR napisał(a):
        >
        > > Od niemalże tygodnia nie dały znaku zycia. Co się z wami dzieje?
        >
        > Dzien dobry Haniu.Napisal mi, w ktoryms watku,ze tesknil.

To wzruszajace! Dodatkowo zainspirowana postami Hysterica, ide sobie zrobic kawe
        i poczytac gazete, zeby wzruszenie opanowac.
        Pozdrawiam majowo.
      • Gość: waldi Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 10:09
        ja się też stęskniłem a poza tym trochę mi się nie chce już wchodzić na to forum
    • Gość: GMR Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 10:17
      Może troche portalowych ploteczek... Oszołom chyba zakochał się w Brzyduli i w
      jej kraju b usłyszał że Kolumbia jest bardzoreligijna. coś wspominał o
      wakacjach tam...a poza tym Oszołom zdał warunek!!!!! Na 3 - ale zdał!
      • Gość: waldi Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 11:15
        nie myślałem, że znasz się z Oszo (cholera jak to się kojarzy z Osho R.). Nie
        bardzo rozumiem w kim zakochał się ww osobnik ale Kolumbia to trochę mało
        spokojny kraj. No chyba, że Oszo studiuje górnictwo ze specjalnością naftową bo
        o farmację go nie podejrzewam
        • Gość: Hania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 11:17
          Oszolek podobno studiuje prawo, choc troche nie chce mi sie w to wierzyc.
          • Gość: GMR Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 12:26
            Oszolom zdał warunek Haniu!
            • Gość: Hania Re: gdzie podziały się Ania i Hania? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 15:43
              A z czego go pytali? Nauczyl sie tych przeslanek procesowych?
        • Gość: Andrzej Jak do Kolumbii to uprawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 19:57
          Gość portalu: waldi napisał(a):

> nie myślałem, że znasz się z Oszo (cholera jak to się kojarzy z Osho R.). Nie
          > bardzo rozumiem w kim zakochał się ww osobnik ale Kolumbia to trochę mało
          > spokojny kraj. No chyba, że Oszo studiuje górnictwo ze specjalnością naftową bo
          >
          > o farmację go nie podejrzewam

no i pewnie cos wspolnego ma to z farmacją.
          Pewnie stąd ten nick Oszołom.

Tak poza tym miło mi się czyta i Anie i Hanię,
          nie dlatego żebym wspominał Czterech Pancernych i Wichurę i Grigorija

Andrzej
          • Gość: Hania Re: Jak do Kolumbii to uprawy IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 20:00
            Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Gość portalu: waldi napisał(a):
            >
            > > nie myślałem, że znasz się z Oszo (cholera jak to się kojarzy z Osho R.).
            > Nie
            > > bardzo rozumiem w kim zakochał się ww osobnik ale Kolumbia to trochę mało
            > > spokojny kraj. No chyba, że Oszo studiuje górnictwo ze specjalnością nafto
            > wą bo
            > >
            > > o farmację go nie podejrzewam
            >
            >
            > no i pewnie cos wspolnego ma to z farmacją.
            > Pewnie stąd ten nick Oszołom.
            >
            > Tak poza tym miło mi się czyta i Anie i Hanię,
            > nie dlatego żebym wspominał Czterech Pancernych i Wichurę i Grigorija
            >
            > Andrzej

A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 Pancernych.
            Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij.
            • Gość: t Re: Jak do Kolumbii to uprawy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 20:11

>
              > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 Pancernych
              > .
              > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij.

Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! Powtarzają
              to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało!
              • Gość: Andrzej Haniu , nie wiesz ile straciłaś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 20:21
                Gość portalu: t napisał(a):

>
                > >
                > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 Pance
                > rnych
                > > .
                > > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij.
                >
                > Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! Powtarzają
                > to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało!

Te kluby 4 pancernych,czołgi na kólkach
                a potem odkręcanie historii
                cos w rodzaju Columbo (oglądałaś?),trzeba było dedukować
                A po odkręceniu i uświadomieniu sobie przekrętu historycznego
                odnajdywanie innych cech
                Jakby odrzucić całą historię, z którą ten film jest związany
                to jest to pierwowzór dla filmów współczesnej akcji.
                Wszyscy strzelają , a oni nic
                (no nie ,Olgierd poległ)
                chyba Amerykańce zgapili od nas

Andrzej
              • Gość: Hania Wyjasnienie dla t IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 20:25

>
                > >
                > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4 Pance
                > rnych
                > > .
                > > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij.
                >
                > Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! Powtarzają
                >
                > to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało!

Ale ja malo TV ogladam, wiec...
                • Gość: t Re: Wyjasnienie dla t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 20:28
                  Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: t napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > >
                  > > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcinek 4
                  > Pance
                  > > rnych
                  > > > .
                  > > > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij.
                  > >
                  > > Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat! Powta
                  > rzają
                  > >
                  > > to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało!
                  >
                  > Ale ja malo TV ogladam, wiec...

Z innego wątku wiem, że nie sluchasz radia, teraz dowiaduję się że unikasz TV.
                  Może to i rozsądne. Ta socliberalna propaganda w mediach...
                  • Gość: Hania Re: Wyjasnienie dla t IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 20:29

> Gość portalu: Hania napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: t napisał(a):
                    > >
                    > > >
                    > > > >
                    > > > > A ja w niedziele po raz pierwszy od dziecinstwa obejrzalam odcin
                    > ek 4
                    > > Pance
                    > > > rnych
                    > > > > .
                    > > > > Alesmy sie z moim narzeczonym usmiali! Byl i Wichura i Grigorij.
                    >
                    > > >
                    > > > Po raz pierwszy od dzieciństwa? Masz chyba nie więcej niż 13-14 lat!
                    > Powta
                    > > rzają
                    > > >
                    > > > to bez przerwy, nie można uniknąć "4 pancernych" choćby się chciało!
                    > >
                    > > Ale ja malo TV ogladam, wiec...
                    >
                    > Z innego wątku wiem, że nie sluchasz radia, teraz dowiaduję się że unikasz TV.
                    > Może to i rozsądne. Ta socliberalna propaganda w mediach...

Mam inne kryteria doboru rozrywki niz unikanie socliberalnej propagandy,
                    cokolwiek by to nie znaczylo.
                    • Gość: Andrzej Re: Wyjasnienie dla t IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 20:48
                      t czy miałes na mysli RM?
                      • Gość: Hania Re: Wyjasnienie dla t IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 06.05.02, 20:49

> t czy miałes na mysli RM?

Raczej Najwyzszy Czas, ale kto wie...
                      • Gość: t Re: Wyjasnienie dla t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 20:50

> t czy miałes na mysli RM?

Hania nie słucha "RM", choć ma na jego temat sporo do powiedzenia.
                        • Gość: Oszolom Re: Wyjasnienie dla t IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 20:54
                          Tak jakoś jest że najwiecej głosu na temat RM zabierają ci którzy o tym radiu
                          nie mają zielonego pojęcia
                        • Gość: Andrzej moja żona tez mnie nie słucha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 21:08

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
                          >
                          > > t czy miałes na mysli RM?
                          >
                          >
                          > Hania nie słucha "RM", choć ma na jego temat sporo do powiedzenia.

a ma najwięcej do powiedzenia.

• Gość: t Re: moja żona tez mnie nie słucha IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 21:21
                            .
                            >
                            > a ma najwięcej do powiedzenia.
                            >

To ta sama zasada!
                            • Gość: Andrzej ale ja jej słucham IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.02, 21:32

> .
                              > >
                              > > a ma najwięcej do powiedzenia.
                              > >
                              >
                              > To ta sama zasada!

i nie mam nic do powiedzenia.
                              Czy to też ta sama zasada?

Andrzej

P.S.
                              W celu sprostowania oswiadczam ,że między mną i żoną jest bardzo dobrze.
                              Obydwoje nadajemy i słuchamy sie nawzajem.
                              Poprzednia wymianan mysli na forum był czystą abstrakcją.
                              :)
                              • Gość: waldi Re: ale ja jej słucham IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 22:59
                                a twoja żona to "t" ? Bo Hania ma tylko narzeczonego...:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka