czytelnikus 28.05.25, 20:46 Z alfonsem w roli glownej! Żenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: Końskie, czyli blazenada 29.05.25, 09:20 negativum napisał: > Za mało mety :) > Może dlatego zdezerterował z debaty, bo w Końskich pojawił się ,,Naleśnik" z wariografem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Kalisz - to dobre miejce 28.05.25, 21:32 jestem za… To byla Kongresowka - ale tuz przy granicy z zachodnia Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Kalisz - to dobre miejce 28.05.25, 21:40 j-k napisał: > jestem za… > > To byla Kongresowka - ale tuz przy granicy z zachodnia Polska. Każda zmora ma swego amora. Kalisz budzi we mnie obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Końskie, czyli blazenada 28.05.25, 21:21 Nawrocki ma minę, jakby błagał niebiosa, aby do ciszy wyborczej nikt więcej z jego starych znajomków pary nie puścił. Ależ będą memy z takiego prezydenta. Internet mu nie podaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Końskie, czyli blazenada 28.05.25, 21:25 Będą też memy o tym chorym dziecku, co byli ze wsparciem u Nawrockiego ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Fo fact. 28.05.25, 21:35 hana2 napisała: Ależ będą memy z takiego prezydenta. Internet mu nie podaruje. zgoda. beda jaja - wieksze, z Duda... ale gdy wygra Trzaskowski - zartow z niego nie bedzie. Tusk juz o to zadba. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Fo fact. 29.05.25, 07:21 Chcesz, aby człowiek o szemranej przeszłości miał dostęp do najwyższych tajemnic państwowych? Myślę, że nawet część posłów PIS się tego obawia. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Fo fact. 29.05.25, 07:37 hana2 napisała: > Chcesz, aby człowiek o szemranej przeszłości miał dostęp do najwyższych tajemni > c państwowych? Myślę, że nawet część posłów PIS się tego obawia. A kto nie ma szemranej przeszłości? Zapomniałaś o swych młodych latach? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Fo fact. 29.05.25, 09:07 negativum napisał: > hana2 napisała: > > > Chcesz, aby człowiek o szemranej przeszłości miał dostęp do najwyższych t > ajemni > > c państwowych? Myślę, że nawet część posłów PIS się tego obawia. > > A kto nie ma szemranej przeszłości? Zapomniałaś o swych młodych latach? > Szkoda sobie język strzępić na tego Bonżura. Afera z eksmisją rodziny z 6-latkiem. Ratusz nie ustępuje - decyzja o eksmisji nie została wstrzymana Decyzja o eksmisji rodziny z 6-letnim dzieckiem z mieszkania komunalnego nie została wstrzymana - wbrew zapewnieniom Rafała Trzaskowskiego z ostatniej debaty kandydatów na prezydenta. Dzisiaj o godzinie 10.00 w Sądzie Rejonowym Warszawa-Śródmieście odbędzie się rozprawa eksmisyjna, na wniosek Zarządu Gospodarowania Nieruchomościami. Lemingi i tak na niego zagłosują. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Fo fact. 30.05.25, 12:52 Hrasier, jak to możliwe, że po tych wszystkich ośmioletnich, szkodliwych działaniach pisowskich wspierasz ich kandydata, człowieka, który pod nerwowym uśmiechem ukrywa swoje niegodziwości? Kiedy się obudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Fo fact. 30.05.25, 13:42 hana2 napisała: > Hrasier, jak to możliwe, że po tych wszystkich ośmioletnich, szkodliwych działa > niach pisowskich wspierasz ich kandydata, człowieka, który pod nerwowym uśmiech > em ukrywa swoje niegodziwości? Kiedy się obudzisz? Zawsze może wybrać....kandydata PO po 8 latach i teraz po prawie 2 latach :) Kiedy Ty się obudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Końskie, czyli blazenada 29.05.25, 07:38 Cóż ma takich przyjaciół jakich ma. A że mają okazję coś na tym ugrać to też mogą to zrobić. Inna sprawa dla nich to lepiej jednak teraz o tym nie mówić. Później Karol spłaci to z nawiązką Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Końskie, czyli blazenada 30.05.25, 13:44 stasi1 napisał: > Cóż ma takich przyjaciół jakich ma. A że mają okazję coś na tym ugrać to też mo > gą to zrobić. Inna sprawa dla nich to lepiej jednak teraz o tym nie mówić. Późn > iej Karol spłaci to z nawiązką Tusk przebił Nawrockiego Murańskim. Tusk wygrał. Trzaskowski musi to wygrać bo oskarżony o 5 000 000 zł łapówy Karpiński i zastępca Trzaska jak sobie uświadomili, że prokurator zażądał w akcie oskarżenia 10 lat to chcą sypać....tylko ułaskawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Końskie, czyli blazenada 30.05.25, 13:45 weteran-czasu napisał: > Totalna porażka! Ta z Murańskim? Tak! Odpowiedz Link Zgłoś