czytelnikus 07.06.25, 10:49 Aniołem, bo on tylko lał ciemnoskurą żonę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryzy_na_hulajnodze Re: Tymi;ski przy obecnym to był... 07.06.25, 14:25 twitter.com/i/status/1930483662878908694 Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Tymi;ski przy obecnym to był... 07.06.25, 17:44 Pojebało cie? Gówno do złota porównujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tymi;ski przy obecnym to był... 07.06.25, 19:22 czytelnikus napisała: > > Aniołem, bo on tylko lał ciemnoskurą żonę. Oczywiście, po wyborach, okazało się to wierutnym kłamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Ty głosowałeś za Nawrockim 08.06.25, 06:13 czytelnikus napisała: > > Aniołem, bo on tylko lał ciemnoskurą żonę. POstkomunistyczny salon twierdzi, że za Nawrockim głosowała ciemnota. Tymczasem Ty napisałeś ciemnoskura zamiast ciemnoskóra. Może to jednak jest odwrotnie? W każdym razie Ty i kilka innych postaci tego forum tego dowodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Ty głosowałeś za Nawrockim 08.06.25, 06:29 Eliciarz a takie byki strzela - ciemnoskóry powinno się pisać . To do autora wątku Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Ty głosowałeś za Nawrockim 08.06.25, 08:57 oszol-lom-z-rm napisał: > Eliciarz a takie byki strzela - ciemnoskóry powinno się pisać . To do autora wą > tku Takie są te elity :( . Istotne jest to, że one same uznały się za elity :) jak bolszewicy po 1917 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis łżesz jak to bolszewia 08.06.25, 09:01 czytelnikus napisała: > > Aniołem, bo on tylko lał ciemnoskurą żonę. Tó marz pÓblikację, ktura zapżecza twoim tradycyjnym łgatswą: Archiwum Rzeczpospolita: "Telewizja przeprosi Tymińskiego 30 sierpnia 1994 | Prawo | ŻS Nie bił żony, nie głodził dzieci, dbał o dom Telewizja przeprosi Tymińskiego "Stanisław Tymiński zawarł z Telewizją Polską S. A. ugodę, w której TVP zobowiązała się w ciągu najbliższego miesiąca wyrazić ubolewanie i przeprosić go za program wyemitowany 4 listopada 1990 r. , tzn. przed II turą wyborów prezydenckich, zawierający informacje, jakoby bił żonę i głodził dzieci. Ugoda ma moc wyroku. Wytoczony przez lidera Partii "X" cywilny proces o ochronę dóbr osobistych został umorzony. ..." Oszczerstwa i kłamstwa oraz nie znajomość języka polskiego to wręcz Wasze cechy ....elito. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis apropos ciemnoskUrej 08.06.25, 09:09 czytelnikus napisała: > > Aniołem, bo on tylko lał ciemnoskurą żonę. Jak to napisałeś elitarnie ciemnoskUra czy jak ciemnota piszą to przedstawiciele ciemnoty ...ciemnosÓra to zapewne chodziło Ci o podłego Polaka Tymińskiego, który bije ciemnoskórą żonę i zapewne żydówkę aby dać upust kłamstwu o nietolerancji w Polsce. Jest to znane kłamstwo pseudoelit ukształtowanych z oficerów i podoficerów NKWD, UBe i eSB. Polska wyróżniałą się tolerancyjnością na tle innych państwa. Odpowiedz Link Zgłoś