Dodaj do ulubionych

Po SMS-ie do posła Giertycha

• Gość: Niewierny Tomasz Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.chello.pl 23.11.04, 11:20
      Trudno zlozyć skargę ponieważ taka skarga będzie wymagala sprawdzenia bilingow,
      a to może się okazać niekorzystne, ponieważ numer komorki nadawczej może
      zdradzić, że to np Pan Maciej Giertych wspomaga synka tworzac atmosferę
      zastraszania bohatera narodowego na jakiego kreuje się megalman Roman Giertych.
    • Gość: hobo Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.gdynia.mm.pl 23.11.04, 11:31
      A po co mu ochrona? Przecież ma całą rodzinę adamsów po swojej stronie
    • Gość: ble ten Frankenstein niech spada IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 11:34
      pewnie sam sobie wyslal jeb.s jeden , takich kretynow zamykac!!!!!~!!
    • Gość: smile Jestem wesoły Romek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:35
      Jestem wesoły Romek
      Mam na przedmieściu domek
      Ale się przeprowadzę
      Gdy tylko przejmę władzę.
      Z Pęczakiem się potykam,
      Z Kulczykiem w kruchcie znikam,
      Wykażę kto agentem;
      Zostanę Prezydentem!
    • Gość: dr Wilczur Psychiatry mu trzeba, a nie ochrony !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:46
    • Gość: nova Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.master.pl / *.master.pl 23.11.04, 11:47
      Jakoś mi to wygląda podejżanie. A ile zyskuje ważności osoba P.Giertycha!!! Już
      jest straszony P.Gruszka - no proszę, dziwi mnie to, przecież P.Gruszka
      samodzielnie nic nie wymyśli, popiera tylko ślepo P.Giertycha.
    • Gość: telube Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: 66.36.196.* 23.11.04, 11:50
      ale qu.. kretyn...
    • Gość: Blob Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: 212.14.48.* 23.11.04, 12:01
      Co to za spuchnięta gęba na tym zdjęciu?
    • Gość: janek z łomianek Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: 64.236.188.* 23.11.04, 12:11
      Giertych mieszka w Łomiankach i w niedziele na ulicy przy której mieszka stał
      przez cały dzień radiowóz
    • Gość: jola 19 Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.11.04, 12:21
      Roman - jesteś BEST
      albo i THE BEST.
      Z tobą to ja bym nawet za darmo.
      • krystian10 Re: Po SMS-ie do posła Giertycha 23.11.04, 12:31
        Podaj mu adres bo on za darmo to bardzo chętnie
    • Gość: bazyl Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:42
      Pomocy!!!Grozi mi grypa. Potrzebuję pomocy.
    • Gość: grek Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:48
      Pięknie zrobiona scenka z odbiorem sms-a w czasie największej oglądalności TV,
      tylko mina zdradzała że to jest spreparowane -to jest celowa gra p.Romana aby
      odwróccic uwagę od meritum sprawy.Dajcie mu ochronę, albo nie bo to też jest
      prowokacja,póżniej powie że jest inwigilowany przez.....????? no własnie przez
      kogo - to jest chore.Tak wyglada prawdziwy "wszechpolak" brrrrrrrrrr.......
    • jacek.69 Ale zawsze medialnie zaistniał. 23.11.04, 12:56
      To mu się przyda po wpadce z Kulczykiem w Jasnej Górze. A ponadto, posła
      nieroba stać na wynajęcie prywatnej ochrony, a Policja niech pilnuje tych,
      ktorzy pracują na podatki.
    • Gość: ola Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:04
      Oszołomy się chroni?Przecież to proste sprawdzić od kogo ten sms?Od córki i
      żony?Ten się ma za gwiazdę!
    • Gość: Michal a Bog go już nie strzeze? IP: *.hestia.pl / 195.116.182.* 23.11.04, 13:57
      ... no tak w koncu sklamal i pewnie juz anioly go nie niosa.
      • Gość: chrepcio figurka sms byl z automatu TP IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 23.11.04, 14:15
        Przeciez od poczatku wiadomo ze sms byl z automatu TP!!!
      • Gość: Ciekawy A GDZIE BRYGADY ZOMOW NASZEGO ROMECZKA IP: 200.212.114.* 23.11.04, 15:54
        Czyzby jego wojsko wypowiedzialo mu posluszenstwo ?
    • Gość: ZAJEBROMANA Czy ktos widzial żeby chronic kupę gówna? IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:56
    • Gość: Hihihi Oj,Romciu,znowu krecisz. Nieladnie,chlopcze. IP: 211.184.137.* 23.11.04, 15:43
    • Gość: grek Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:47
      już sam fakt że jest posłem to daje mu ochronę przecież my jako Państwo Polskie
      chronimy go przed głodem, chłodem i przeciwnościami losu ,ale przed glupotą
      niech go chronią ci co go wybierali.Popieram Tworki ;))))
      • krystian10 Re: Po SMS-ie do posła Giertycha 23.11.04, 17:51
        Jestem za Tworkami dla posła , tam będzie chroniony przez 24 godziny
    • Gość: DONNA TRAYMAJ SIĘ GIERTYCH. POPIEUSZKĘ ZAMORDOWALI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:09
      CIEBIE OBRONIMY
    • Gość: Jerzy Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:09
      Po jednym SMS-ie pan Giertych strasznie się przeraził. A co mają powiedzieć
      setki ludzi otrzymujących takie SMS-y za jakieś tam drobne winy ?
      Czy też mogą zwrócić się o ochronę ?
      Jka jest pewność że ten SMS nie był straszeniem tylko celowym działaniem pana
      Giertycha żeby wykazać jaki on jest bohaterski ?
      Przecież kartę aktywacyjną można kupić wszędzie.
    • Gość: grek Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:55
      Do Donna -nie porównuj Giertycha do śp.ks.Popiełuszki bo blużnisz i obrażasz
      pamięć księdza .Intencje zamordowanego księdza były uczciwe,szlachetne i co
      najważniejsze czytelne dla wszystkich którzy go sluchali .Nie można tego
      powiedzieć o"prześladowanym"....... sms-ami i innymi fobiami "wszechpolaku"
      -życzę trafniejszych ocen :(((
    • Gość: MATKOBOSKA! Jaką ochronę zboczeńcu! Kondonów mu się zachciewa? IP: *.chello.pl 24.11.04, 05:11
    • Gość: BIADA CO TO BEDZIE Giertych swoją żonę straszył raz kondonem! BIADA! IP: *.chello.pl 24.11.04, 05:28
      • rolotomasi SieMaSie z pogróżkami 24.11.04, 16:52
        Jak trzeba będzie to zbrojne ramię LSD, przez swojego I-go>Barciko.,dobierze się
        do każdego przeciwnego jej opci w Demokratycznym Państwie Prawa (d.Rzeczpospoli-
        ta Polska) a nie tylko do grupki zniewieściałych posłów <- to miało być
        demonstracyjnie pokazane i tak się stało.
        Jeżeli ktokolwiek widzi to inaczej to nie gratuluję braku politycznej percepcji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka