Gość: Niewierny Tomasz Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.chello.pl 23.11.04, 11:20 Trudno zlozyć skargę ponieważ taka skarga będzie wymagala sprawdzenia bilingow, a to może się okazać niekorzystne, ponieważ numer komorki nadawczej może zdradzić, że to np Pan Maciej Giertych wspomaga synka tworzac atmosferę zastraszania bohatera narodowego na jakiego kreuje się megalman Roman Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hobo Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.gdynia.mm.pl 23.11.04, 11:31 A po co mu ochrona? Przecież ma całą rodzinę adamsów po swojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ten Frankenstein niech spada IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 11:34 pewnie sam sobie wyslal jeb.s jeden , takich kretynow zamykac!!!!!~!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smile Jestem wesoły Romek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:35 Jestem wesoły Romek Mam na przedmieściu domek Ale się przeprowadzę Gdy tylko przejmę władzę. Z Pęczakiem się potykam, Z Kulczykiem w kruchcie znikam, Wykażę kto agentem; Zostanę Prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wilczur Psychiatry mu trzeba, a nie ochrony !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nova Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.master.pl / *.master.pl 23.11.04, 11:47 Jakoś mi to wygląda podejżanie. A ile zyskuje ważności osoba P.Giertycha!!! Już jest straszony P.Gruszka - no proszę, dziwi mnie to, przecież P.Gruszka samodzielnie nic nie wymyśli, popiera tylko ślepo P.Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telube Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: 66.36.196.* 23.11.04, 11:50 ale qu.. kretyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blob Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: 212.14.48.* 23.11.04, 12:01 Co to za spuchnięta gęba na tym zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek z łomianek Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: 64.236.188.* 23.11.04, 12:11 Giertych mieszka w Łomiankach i w niedziele na ulicy przy której mieszka stał przez cały dzień radiowóz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola 19 Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.11.04, 12:21 Roman - jesteś BEST albo i THE BEST. Z tobą to ja bym nawet za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Po SMS-ie do posła Giertycha 23.11.04, 12:31 Podaj mu adres bo on za darmo to bardzo chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:42 Pomocy!!!Grozi mi grypa. Potrzebuję pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:48 Pięknie zrobiona scenka z odbiorem sms-a w czasie największej oglądalności TV, tylko mina zdradzała że to jest spreparowane -to jest celowa gra p.Romana aby odwróccic uwagę od meritum sprawy.Dajcie mu ochronę, albo nie bo to też jest prowokacja,póżniej powie że jest inwigilowany przez.....????? no własnie przez kogo - to jest chore.Tak wyglada prawdziwy "wszechpolak" brrrrrrrrrr....... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Ale zawsze medialnie zaistniał. 23.11.04, 12:56 To mu się przyda po wpadce z Kulczykiem w Jasnej Górze. A ponadto, posła nieroba stać na wynajęcie prywatnej ochrony, a Policja niech pilnuje tych, ktorzy pracują na podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:04 Oszołomy się chroni?Przecież to proste sprawdzić od kogo ten sms?Od córki i żony?Ten się ma za gwiazdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal a Bog go już nie strzeze? IP: *.hestia.pl / 195.116.182.* 23.11.04, 13:57 ... no tak w koncu sklamal i pewnie juz anioly go nie niosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrepcio figurka sms byl z automatu TP IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 23.11.04, 14:15 Przeciez od poczatku wiadomo ze sms byl z automatu TP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy A GDZIE BRYGADY ZOMOW NASZEGO ROMECZKA IP: 200.212.114.* 23.11.04, 15:54 Czyzby jego wojsko wypowiedzialo mu posluszenstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAJEBROMANA Czy ktos widzial żeby chronic kupę gówna? IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihihi Oj,Romciu,znowu krecisz. Nieladnie,chlopcze. IP: 211.184.137.* 23.11.04, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:47 już sam fakt że jest posłem to daje mu ochronę przecież my jako Państwo Polskie chronimy go przed głodem, chłodem i przeciwnościami losu ,ale przed glupotą niech go chronią ci co go wybierali.Popieram Tworki ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Po SMS-ie do posła Giertycha 23.11.04, 17:51 Jestem za Tworkami dla posła , tam będzie chroniony przez 24 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DONNA TRAYMAJ SIĘ GIERTYCH. POPIEUSZKĘ ZAMORDOWALI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:09 CIEBIE OBRONIMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:09 Po jednym SMS-ie pan Giertych strasznie się przeraził. A co mają powiedzieć setki ludzi otrzymujących takie SMS-y za jakieś tam drobne winy ? Czy też mogą zwrócić się o ochronę ? Jka jest pewność że ten SMS nie był straszeniem tylko celowym działaniem pana Giertycha żeby wykazać jaki on jest bohaterski ? Przecież kartę aktywacyjną można kupić wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Po SMS-ie do posła Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:55 Do Donna -nie porównuj Giertycha do śp.ks.Popiełuszki bo blużnisz i obrażasz pamięć księdza .Intencje zamordowanego księdza były uczciwe,szlachetne i co najważniejsze czytelne dla wszystkich którzy go sluchali .Nie można tego powiedzieć o"prześladowanym"....... sms-ami i innymi fobiami "wszechpolaku" -życzę trafniejszych ocen :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATKOBOSKA! Jaką ochronę zboczeńcu! Kondonów mu się zachciewa? IP: *.chello.pl 24.11.04, 05:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIADA CO TO BEDZIE Giertych swoją żonę straszył raz kondonem! BIADA! IP: *.chello.pl 24.11.04, 05:28 Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi SieMaSie z pogróżkami 24.11.04, 16:52 Jak trzeba będzie to zbrojne ramię LSD, przez swojego I-go>Barciko.,dobierze się do każdego przeciwnego jej opci w Demokratycznym Państwie Prawa (d.Rzeczpospoli- ta Polska) a nie tylko do grupki zniewieściałych posłów <- to miało być demonstracyjnie pokazane i tak się stało. Jeżeli ktokolwiek widzi to inaczej to nie gratuluję braku politycznej percepcji. Odpowiedz Link Zgłoś