mazala2 31.07.25, 08:45 Niechlujnie wykształceni a bardzo aktywni forumowicze stali się przyczyną takiego stanu rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niegracz Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 08:58 ??? kiedy tu było mądrze ? - głupio było na pewno juz w 2010 dowody w postaci wpisów sa na forum Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 09:12 niegracz napisał: > ??? > kiedy tu było mądrze ? > - głupio było na pewno juz w 2010 > dowody w postaci wpisów sa na forum > Nikt nigdy nie żądał mądrości na FK. Panowały jednak mniej barbarzyńskie zwyczaje bo fani politycznej myśli Michnika chamieli z czasem i z wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 09:19 Nie wiem o co Ci chodzi. Zniknął twój psychofan mc. hrabia. I możesz pisać, bo za poprzednich moderatorów nie mogłeś. Ze tu dominuje kulawy to pies go drapał. I te małe pieski tez. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 09:38 hrasier_2 napisał: > Nie wiem o co Ci chodzi. Zniknął twój psychofan mc. hrabia. I możesz pisać, bo > za poprzednich moderatorów nie mogłeś. Ze tu dominuje kulawy to pies go drapał > . I te małe pieski tez. Jestem w podobnej sytuacji i też nie wiem o co Ci chodzi. Precyzyjnie się wyrazając zniknął tylko nick tak mojego psychofana jak i jego towaezyszy forumwych. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 09:44 Możesz teraz pisać, a że tu się pojawiają hejterzy lub wielonikowcy, kogo to obchodzi. Jak Ci napisał kolega, to nie było forum wysokich lotów. Ile można klepać o PIS. Nikt Cię nie wyrzuca w kosmos lub na osła. Więc ciesz się życiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 09:53 hrasier_2 napisał: > Możesz teraz pisać, a że tu się pojawiają hejterzy lub wielonikowcy, kogo to ob > chodzi. Jak Ci napisał kolega, to nie było forum wysokich lotów. Ile można klep > ać o PIS. Nikt Cię nie wyrzuca w kosmos lub na osła. Więc ciesz się życiem.. > Masz rację ale nie w spawie hejterów. Co do kosmosu i osła to przyznać powinienem, że to drugie mnie cieszyło a pierwsze denerwowało. Cieszę się życiem dzieki Bogu i Redakcji Forum, która mnie łaskawie toleruje. Pozdrawiam serdecznie forumowych wygrzeczniałych, opiekunów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 10:07 Przeprowadziliście rekonstrukcję forum wzorujac się na rekonstrukcji rządu Tuska. Tam zamiana nazwisk a tu nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 10:14 mazala2 napisał: > Przeprowadziliście rekonstrukcję forum wzorujac się na rekonstrukcji rządu Tusk > a. > Tam zamiana nazwisk a tu nicków. Jaka zmiana nazwisk. Herr Donald Frau Kotuli nie czego nie zabrał. Zrobił ją tylko pełnomocniczką, zamiast ministrzycą, a na jej stanowisko powołał słupa. I ogłosił rekonstrukcję. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 10:21 negativum napisał: > mazala2 napisał: > > > Przeprowadziliście rekonstrukcję forum wzorujac się na rekonstrukcji rząd > u Tusk > > a. > > Tam zamiana nazwisk a tu nicków. > > Jaka zmiana nazwisk. > Usankcjonowana przez odpowiednie organa administracyjne Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 10:38 mazala2 napisał: > negativum napisał: > > > mazala2 napisał: > > > > > Przeprowadziliście rekonstrukcję forum wzorujac się na rekonstrukcj > i rząd > > u Tusk > > > a. > > > Tam zamiana nazwisk a tu nicków. > > > > Jaka zmiana nazwisk. > > > > Usankcjonowana przez odpowiednie organa administracyjne Państwa. Np. premier Izraela głupio by wyglądał ze swoją antypolskością jako Milejkowski, to przybrał ksywkę Netanjahu, czyli po naszemu Bożydar :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 13:23 negativum napisał: > mazala2 napisał: > > > negativum napisał: > > > > > mazala2 napisał: > > > > > > > Przeprowadziliście rekonstrukcję forum wzorujac się na rekons > trukcj > > i rząd > > > u Tusk > > > > a. > > > > Tam zamiana nazwisk a tu nicków. > > > > > > Jaka zmiana nazwisk. > > > > > > > Usankcjonowana przez odpowiednie organa administracyjne Państwa. > > Np. premier Izraela głupio by wyglądał ze swoją antypolskością jako Milejkowski > , to przybrał ksywkę Netanjahu, czyli po naszemu Bożydar :) > Dobre, kupiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 13:37 mazala2 napisał: > > Niechlujnie wykształceni a byli tu kiedyś inni właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 18:25 perla.roztocza napisał(a): > mazala2 napisał: > > > > > Niechlujnie wykształceni > > a byli tu kiedyś inni właśnie? Byli i pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
papaj69 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 15:40 O agonii fk piszesz od 20 lat i przebywasz na fk ranki i wieczory właśnie. Zdecyduj się zakonniku gdyński. ------------------------- archwwa.pl/aktualnosci/komunikat-w-sprawie-uroczystosci-pogrzebowych-sp-pana-anatola-czaplickiego/ Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Agonia FK staje się faktem 31.07.25, 18:26 papaj69 napisała: > O agonii fk piszesz od 20 lat i przebywasz na fk ranki i wieczory właśnie. Zdec > yduj się zakonniku gdyński. > > O aoni piszę od dziś! Odpowiedz Link Zgłoś