czytelnikus 20.08.25, 20:37 Kłaczek: "na miejscu wybuchu powstał ogromny lej". Rzeczywistość - zagłębienie gruntu o głębokości 0.5 m i średnicy 6 m. Same kłamstwo całą dobę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Same kłamstwa całą dobę 21.08.25, 07:50 czytelnikus napisała: > Kłaczek: "na miejscu wybuchu powstał ogromny lej". > > Rzeczywistość - zagłębienie gruntu o głębokości 0.5 m i średnicy 6 m. Same kłam > stwo całą dobę!!!! Idż do lekarza. Nie jest z Tobą dobrze :( Zamieszczasz dwa wątki o tej samej treści w odstępie kilku minut. Nic dziwnego, że jesteś funem Tuska i Michnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Same kłamstwa całą dobę 21.08.25, 10:54 no-popis napisała: > czytelnikus napisała: > > > Kłaczek: "na miejscu wybuchu powstał ogromny lej". > > > > Rzeczywistość - zagłębienie gruntu o głębokości 0.5 m i średnicy 6 m. Sam > e kłam > > stwo całą dobę!!!! > > Idż do lekarza. Nie jest z Tobą dobrze :( Zamieszczasz dwa wątki o tej samej tr > eści w odstępie kilku minut. Nic dziwnego, że jesteś funem Tuska i Michnika : > ) > > Piszę z fona i nie wiem jak to się stało G6 15,6 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Same kłamstwa całą dobę 21.08.25, 11:04 czytelnikus napisała: > Piszę z fona i nie wiem jak to się stało G6 15,6 > To typowe, że ludzie z takimi problemami nie wiedzą, że mają takie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Same kłamstwa całą dobę 22.08.25, 22:38 Mam wrażenie, że sam jesteś "funem", czyli wdzięcznym obiektem dla memów. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus To co tu robisz? 24.08.25, 14:35 oszol-lom-z-rm napisał: > Czyli media Agory SA Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Twój brak kreatywności i zrozumienia poraża! 24.08.25, 15:40 czytelnikus napisała: > Kłaczek: "na miejscu wybuchu powstał ogromny lej". > > Rzeczywistość - zagłębienie gruntu o głębokości 0.5 m i średnicy 6 m. Same kłam > stwo całą dobę!!!! Dla mikro prezentera tv 0,5 m to ogrom, czego się wiec czepiasz nieuku wielopokoleniowy? Odpowiedz Link Zgłoś