Dodaj do ulubionych

Gdzie jest moderator forum 🤔

23.10.25, 11:01
Może wreszcie moderator by wykasował wątki bota?
Jakiś bot co jakiś czas zaśmieca to forum. Na innych forach gazety.pl tego nie ma, i tam się to nie zdarza, ponieważ tam jest reakcja moderacji.
Obserwuj wątek
    • don.kulawy Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 11:05
      Po północy wysłałem F o M: forum.gazeta.pl/forum/w,654,179461209,179461209,Forum_Kraj_osierocone.html
      • stefan4 Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 11:35
        don.kulawy:
        > Po północy wysłałem F o M

A ja rano do Forum o Forum.

- Stefan
    • stefan4 Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 11:52
      asia-loi:
      > Może wreszcie moderator by wykasował wątki bota?

Nic nie wskazuje na to, żeby tu był jakiś moderator. Kiedyś grasował cenzor (nie mylić!) i kasował posty i wątki wg chwilowego nastroju, raz lewych, raz prawych, raz wątki za długie, raz dopiero się zaczynające, zbyt dyskusyjne... — nienaruszalne były dla niego tylko długie wymiany wzajemnych obelg; a na ewidentny spam, taki jak obecny, i tak trzeba było skarżyć się do administracji. Ale wydaje się, że teraz i jego nie ma (albo przynajmniej jest mniej zauważalny).

asia-loi:
      > Jakiś bot co jakiś czas zaśmieca to forum. Na innych forach gazety.pl tego nie ma

Jest... albo raczej: również bywa. Teraz akurat padło na Forum Kraj; ale z rozbryzgiem: pobieżny przegląd wykazuje taki sam spam (chociaż tylko po jednym poście) na ,,Forum Rozwód..i co dalej?'' oraz na ,,Forum Bliski Wschód''.

- Stefan
      • boggi_dan Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 12:38
        stefan4 napisał:

> asia-loi:
        > > Może wreszcie moderator by wykasował wątki bota?
        >
        > Nic nie wskazuje na to, żeby tu był jakiś moderator. Kiedyś grasował cenzor (n
        > ie mylić!) i kasował posty i wątki wg chwilowego nastroju, raz lewych, raz praw
        > ych, raz wątki za długie, raz dopiero się zaczynające, zbyt dyskusyjne... &mdas
        > h; nienaruszalne były dla niego tylko długie wymiany wzajemnych obelg; a na ewi
        > dentny spam, taki jak obecny, i tak trzeba było skarżyć się do administracji.
        > Ale wydaje się, że teraz i jego nie ma (albo przynajmniej jest mniej zauważalny
        > ).
        >
        > Jest... albo raczej: również bywa. Teraz akurat padło na Forum Kraj; ale z ro
        > zbryzgiem: pobieżny przegląd wykazuje taki sam spam (chociaż tylko po jednym po
        > ście) na ,,Forum Rozwód..i co dalej?'' oraz na ,,Forum Bliski Wschód''.
        >
        > - Stefan
        >
        Co racja to racja Stefan.
        • negativum Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 21:40
          boggi_dan napisał:

> > - Stefan
          > >
          > Co racja to racja Stefan.

Stefanie.

PS
          W życiu, w kontaktach osobistych, jeśli ktoś nie używa wołacza, nie jest moim znajomym z założenia.
          Wołacz to coś co odróżnia j. p. od języka komuchów.
          • boggi_dan Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 22:54
            negativum napisał:

> boggi_dan napisał:
            >
            >
            > > > - Stefan
            > > >
            > > Co racja to racja Stefan.
            >
            > Stefanie.
            >
            > PS
            > W życiu, w kontaktach osobistych, jeśli ktoś nie używa wołacza, nie jest moim z
            > najomym z założenia.
            > Wołacz to coś co odróżnia j. p. od języka komuchów.
            >
            > Tobie coś się robi dzisiaj. Jak i pozostałym. Bo nie umieją napisać do moderacji. Czyli wysłać. Stefan: Formy w mianowniku użyjemy, gdy mówimy o osobie.
            Stefan: Formy w mianowniku użyjemy, gdy mówimy o osobie w trzeciej osobie.

Stefanie: Formy w wołaczu użyjemy, zwracając się do kogoś bezpośrednio.
            Przykład: "Stefanie, powiedz mi, co myślisz o tej sytuacji". Dla mnie to osoba trzecia. I nie mam przyjemności z nim.
            • bobislaw.borboje właśnie własnym wpisem 24.10.25, 10:33
              udowodniłeś, że negatyw miał rację.
              To się nazywa: autozaoranie.
    • boggi_dan Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 12:37
      asia-loi napisała:

> Może wreszcie moderator by wykasował wątki bota?
      > Jakiś bot co jakiś czas zaśmieca to forum. Na innych forach gazety.pl tego nie
      > ma, i tam się to nie zdarza, ponieważ tam jest reakcja moderacji.
      > Marzy Ci się tendencyjna modka z ematki. Wysyła się maila na forum moderacja i trzeba trochę poczekać. Jak duże dzieci. Nie ma tu moderatora. Nie po to kolega S. I N. walczyli o wolne forum. Gdzie każdy może swoje zdanie wyrazić. Nie tylko nagonka na partię PIS. Komu się chce czytać wszystkie wypociny różnych ludzi z problemami. Już mało zostało społecznych. I dobrze jest. Ludzie sobie znakomicie radzą bez niech.
      >
    • czytelnikus Jest i działa 23.10.25, 13:02

10+

Kraj
      Komunikat forum
      W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum.

Pełna wersja
      • boggi_dan Re: Jest i działa 23.10.25, 22:56
        Zresetuj telefon lub kompa. Anie to sobie dadaj to nicku te 10+.
        • czytelnikus Re: Jest i działa, odpuszczę po 25 latach 24.10.25, 17:57
          boggi_dan napisał:

> Zresetuj telefon lub kompa. Anie to sobie dadaj to nicku te 10+.

Bytnosci tutaj. To przykre, ale prewdziwe, skoro taka Pisdacka qrwa na moderacji z Nowogrodzkiej mnie po raz kolejny banuje po. Kilku dniach nieobecności na FK. Innymi słowy spadam z tego psiego gówna. Pozdrawiam wszystkich co się w tym. Łajnie paplają, ja spadam po 25 latach. Do modera z Nowogrodzkiej. Pierdol się chuju.
    • sverir Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 21:34
      Może na innych forach jest piętnastu moderatorów, albo moderator jest jeden i nie ma co robić przez cały dzień, więc siedzi sobie na forum?
    • tapatik Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 24.10.25, 18:22
      Ale jakie wątki? Te anglojęzyczne z jakąś dziwną reklamą? Ja takie zgłaszam do adminów i dodatkowo przyciskiem "Zgłoś".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka