asia-loi 23.10.25, 11:01 Może wreszcie moderator by wykasował wątki bota? Jakiś bot co jakiś czas zaśmieca to forum. Na innych forach gazety.pl tego nie ma, i tam się to nie zdarza, ponieważ tam jest reakcja moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kulawy Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 11:05 Po północy wysłałem F o M: forum.gazeta.pl/forum/w,654,179461209,179461209,Forum_Kraj_osierocone.html Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 11:35 don.kulawy: > Po północy wysłałem F o M A ja rano do Forum o Forum. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 11:52 asia-loi: > Może wreszcie moderator by wykasował wątki bota? Nic nie wskazuje na to, żeby tu był jakiś moderator. Kiedyś grasował cenzor (nie mylić!) i kasował posty i wątki wg chwilowego nastroju, raz lewych, raz prawych, raz wątki za długie, raz dopiero się zaczynające, zbyt dyskusyjne... — nienaruszalne były dla niego tylko długie wymiany wzajemnych obelg; a na ewidentny spam, taki jak obecny, i tak trzeba było skarżyć się do administracji. Ale wydaje się, że teraz i jego nie ma (albo przynajmniej jest mniej zauważalny). asia-loi: > Jakiś bot co jakiś czas zaśmieca to forum. Na innych forach gazety.pl tego nie ma Jest... albo raczej: również bywa. Teraz akurat padło na Forum Kraj; ale z rozbryzgiem: pobieżny przegląd wykazuje taki sam spam (chociaż tylko po jednym poście) na ,,Forum Rozwód..i co dalej?'' oraz na ,,Forum Bliski Wschód''. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 12:38 stefan4 napisał: > asia-loi: > > Może wreszcie moderator by wykasował wątki bota? > > Nic nie wskazuje na to, żeby tu był jakiś moderator. Kiedyś grasował cenzor (n > ie mylić!) i kasował posty i wątki wg chwilowego nastroju, raz lewych, raz praw > ych, raz wątki za długie, raz dopiero się zaczynające, zbyt dyskusyjne... &mdas > h; nienaruszalne były dla niego tylko długie wymiany wzajemnych obelg; a na ewi > dentny spam, taki jak obecny, i tak trzeba było skarżyć się do administracji. > Ale wydaje się, że teraz i jego nie ma (albo przynajmniej jest mniej zauważalny > ). > > Jest... albo raczej: również bywa. Teraz akurat padło na Forum Kraj; ale z ro > zbryzgiem: pobieżny przegląd wykazuje taki sam spam (chociaż tylko po jednym po > ście) na ,,Forum Rozwód..i co dalej?'' oraz na ,,Forum Bliski Wschód''. > > - Stefan > Co racja to racja Stefan. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 21:40 boggi_dan napisał: > > - Stefan > > > Co racja to racja Stefan. Stefanie. PS W życiu, w kontaktach osobistych, jeśli ktoś nie używa wołacza, nie jest moim znajomym z założenia. Wołacz to coś co odróżnia j. p. od języka komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 22:54 negativum napisał: > boggi_dan napisał: > > > > > - Stefan > > > > > Co racja to racja Stefan. > > Stefanie. > > PS > W życiu, w kontaktach osobistych, jeśli ktoś nie używa wołacza, nie jest moim z > najomym z założenia. > Wołacz to coś co odróżnia j. p. od języka komuchów. > > Tobie coś się robi dzisiaj. Jak i pozostałym. Bo nie umieją napisać do moderacji. Czyli wysłać. Stefan: Formy w mianowniku użyjemy, gdy mówimy o osobie. Stefan: Formy w mianowniku użyjemy, gdy mówimy o osobie w trzeciej osobie. Stefanie: Formy w wołaczu użyjemy, zwracając się do kogoś bezpośrednio. Przykład: "Stefanie, powiedz mi, co myślisz o tej sytuacji". Dla mnie to osoba trzecia. I nie mam przyjemności z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje właśnie własnym wpisem 24.10.25, 10:33 udowodniłeś, że negatyw miał rację. To się nazywa: autozaoranie. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 12:37 asia-loi napisała: > Może wreszcie moderator by wykasował wątki bota? > Jakiś bot co jakiś czas zaśmieca to forum. Na innych forach gazety.pl tego nie > ma, i tam się to nie zdarza, ponieważ tam jest reakcja moderacji. > Marzy Ci się tendencyjna modka z ematki. Wysyła się maila na forum moderacja i trzeba trochę poczekać. Jak duże dzieci. Nie ma tu moderatora. Nie po to kolega S. I N. walczyli o wolne forum. Gdzie każdy może swoje zdanie wyrazić. Nie tylko nagonka na partię PIS. Komu się chce czytać wszystkie wypociny różnych ludzi z problemami. Już mało zostało społecznych. I dobrze jest. Ludzie sobie znakomicie radzą bez niech. > Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Jest i działa 23.10.25, 13:02 10+ Kraj Komunikat forum W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum. Pełna wersja Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Jest i działa 23.10.25, 22:56 Zresetuj telefon lub kompa. Anie to sobie dadaj to nicku te 10+. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Jest i działa, odpuszczę po 25 latach 24.10.25, 17:57 boggi_dan napisał: > Zresetuj telefon lub kompa. Anie to sobie dadaj to nicku te 10+. Bytnosci tutaj. To przykre, ale prewdziwe, skoro taka Pisdacka qrwa na moderacji z Nowogrodzkiej mnie po raz kolejny banuje po. Kilku dniach nieobecności na FK. Innymi słowy spadam z tego psiego gówna. Pozdrawiam wszystkich co się w tym. Łajnie paplają, ja spadam po 25 latach. Do modera z Nowogrodzkiej. Pierdol się chuju. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 23.10.25, 21:34 Może na innych forach jest piętnastu moderatorów, albo moderator jest jeden i nie ma co robić przez cały dzień, więc siedzi sobie na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Gdzie jest moderator forum 🤔 24.10.25, 18:22 Ale jakie wątki? Te anglojęzyczne z jakąś dziwną reklamą? Ja takie zgłaszam do adminów i dodatkowo przyciskiem "Zgłoś". Odpowiedz Link Zgłoś