Dodaj do ulubionych

Sześć w zboże

08.12.25, 12:04
W Sądzie Rejonowym dla Warszawy-Pragi Południe rozpoczęła się pierwsza rozprawa w sprawie europosła Grzegorza Brauna.
tvn24.pl/tvnwarszawa/praga-poludnie/warszawa-proces-grzegorz-brauna-st8790459
Wczoraj było spotkanie z łącznikiem Putina.

https://pbs.twimg.com/media/G7mb5mjWcAEtsRT?format=jpg&name=900x900
Obserwuj wątek
    • strzal_w_punkt Re: Sześć w zboże 08.12.25, 12:46
      Ostrzegał Rajmund przed synami? Przez lata sądziłam, że „nie kala się własnego gniazda”, i milczałam, zastanawiając się, gdzie jest granica. Właśnie została przekroczona – pisze Monika Braun w liście otwartym. Wystarczy słuchać i wyciągać wnioski...ale ten naród "tempy" nie ma hamulców i brnie w nicość :(
    • sisi25 Re: Sześć w zboże 08.12.25, 12:52
      Sześć w zboże zaczyna spotykać się z łuperzastym oblechem i najprawdopodobniej skończy jak Lepper. Wszyscy tak kończą po ich dotknięciu przez maxitoxic łupierzastego oblecha. Niczego się nie nauczyli właśnie.

-----------
      " Nadejdzie dzień kiedy mityczne spłodzenie Jezusa w łonie dziewicy przez Boga Ojca będzie taką samą bajką jak spłodzenie Minerwy z głowy Jupitera " - T. Jefferson prezydent USA
      • don.kulawy Re: Sześć w zboże 08.12.25, 14:13
        Oby.
        • sisi25 Re: Sześć w zboże 08.12.25, 14:22
          don.kulawy napisał:

> Oby.

Co daj w zboże.

-----
          " Nadejdzie dzień kiedy mityczne spłodzenie Jezusa w łonie dziewiczy przez Boga Ojca będzie taką samą bajką jak spłodzenie Minerwy z głowy Jupitera " - T. Jefferson prezydent USA
          • don.kulawy Re: Sześć w zboże 08.12.25, 14:57
            sisi25 napisał:

> don.kulawy napisał:
            >
            > > Oby.
            >
            >
            > Co daj w zboże.
            >

😅
      • bobislaw.borboje Re: Sześć w zboże 08.12.25, 15:26
        Może nie skończy. Ukryje się na "kontroli poselskiej" w zakładzie karnym na kilka lat.
    • don.kulawy Re: Sześć w zboże 08.12.25, 15:05
      To się w pale nie mieści. Posłuchajcie sami www.youtube.com/shorts/p9oItpzeLnE?feature=share
      • j-k Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 15:09
        i musisz z tym zyc, hloopcze,

no to pomodlmy sie. za tfoje zbawienie wieczne.

- tam sprawiedliwosc napewno wszystkich dosiegnie.

nawet czworonogich z kulawa nuszka.
        • don.kulawy Re: Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 15:14
          > nawet czworonogich

Jak to? Przecież czworonogi nie mają duszy.
          • j-k Re: Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 15:18
            pies.kulawy napisał:

> > nawet czworonogich
            > > Jak to? Przecież czworonogi nie mają duszy.

Sworca jest milosciwy i tym zasluzonym - Dusze podaruje.

Bondz Dobrej Mysli.
            • don.kulawy Re: Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 15:24
              Ty jakiś q... heretyk jesteś, właśnie. 😅
              • j-k I nadal Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 15:35
                don.kulawy napisał:
                > Ty jakiś q... heretyk jesteś, właśnie. 😅

cyt:
                - " Według Papieża Franciszka zwierzęta mają duszę, ponieważ są stworzone przez Boga,
                i wyraził nadzieję, że spotkamy je w niebie, mówiąc:
                "Niebo jest otwarte dla wszystkich boskich stworzeń", co podkreśla ich godność i wartość,..."
                • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 15:52
                  A co na to Pam Bóg?
                  • j-k Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 16:09
                    pies.kulawy napisał:
                    > A co na to Pan Bóg?

Dowiesz sie, gdy staniesz przed Jego Obliczem..
                    • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 16:21
                      To papież Franciszek po przejściu na tamtą stronę po rozmowie z Panem na chwileczkę wrócił aby opowiedzieć o tych duszyczkach czworonogów?
                    • storima Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 08.12.25, 17:07
                      don.kulawy napisał:

> Ty Jasiu ze stortma już dawno jesteście po ślubie, czy tak sobie na kocią łapę
                      > swoimi kutasami się bawicie?

tandeta intelektualna, pies,

w ogole nie czytam tego - co pisze storima.

uwazam, ze niepotrzebnie tfoja nicosc promuje.

Szanowny JK.
                      Jestem zmuszony poprawić Twoją błędną opinię.

Jak widać w przeszłości jak i na bieżąco to Ty promujesz Rosjanina-wspierasz jego wizerunek-Twą dyskusją z pies.na.czarnych.

Tradycyjnie ja jeśli mam na to ochotę - ukazuję kłamstwa, fałszowanie informacji, udawania byciem szczerym krytykantem PiS.
                      Takim jest ten Rosjanin.

Bowiem

gdy tylko polski polityk, przedstawiciel polskiego rządu ujawnia cele bandyckiego Putina, jest masakrowany przez Rosjanina.

I MOCNO mnie to dziwi JK, że należysz do nielicznych tu na FK, którzy tego zdają się nie zauważyć.

Zastanawiam się jaki jest sens „dyskusji” z kimś kto nieustannie łże i najczęściej wrzuca JEDYNIE kopie info, nie mając pojęcia o ich zgłębionym znaczeniu.

Określanie przebierańca Rosjanina co często czynisz „zwolennikiem Tuska” jest obrazą Twego intelektu.

Czyli.

To nie ja wspieram antypolskie publikacje i fałszowanie informacji przez Rosjanina pies.na.czarnych.
                      • j-k I nadal Szcześć Boże, storima. 08.12.25, 19:56
                        storima napisał:
                        > To nie ja wspieram antypolskie publikacje i fałszowanie informacji przez Rosjanina pies.na.czarnych.

dziesiaty raz Ci to pisze, ze lata mi to i poviewa.

na tym niszowym foro - znaczenie psa - jest zadne.

a zabawy - jest troche..
                        • storima Re: I nadal Szcześć Boże, storima. 08.12.25, 20:12
                          j-k napisał:

> storima napisał:
                          > > To nie ja wspieram antypolskie publikacje i fałszowanie informacji przez
                          > Rosjanina pies.na.czarnych.
                          >
                          >
                          > dziesiaty raz Ci to pisze, ze lata mi to i poviewa.
                          >
                          > na tym niszowym foro - znaczenie psa - jest zadne.
                          >
                          > a zabawy - jest troche..

Dziwni to ludzie, którzy odnajdują zabawę w "dyskusji" z patologicznym kłamca i przebierańcem publikującym tu antypolskie wpisy. Z putinowskim propagandystą. To jest wspieranie antypolskiej nagonki. Bez względu na wymiar internetowy w jakim to się odbywa.

Przecież Tobie dziesiątki razy próbowałem tłumaczyć, że Rosjanin wraz z kolaborantami traktują to forum jako plac treningowy.

A napisałem do Ciebie bo zarzuciłeś mnie to co samemu uprawiasz:

storima.

Ale co powtarzam, kazdy robi jak ma na to ochotę.

Chce ktoś babrać się z putinowskim Rosjaninem, być przez niego kastrowanym (przecież on nieustannie Ciebie poniża) to jego sprawa.

Ale nie powtarzaj głupstw:

storima.

Miłej nocy.
                          Marek
                          • storima Re: I nadal Szcześć Boże, storima. 08.12.25, 20:20
                            PS

Umknęło Ci wiele Szanowny JK.
                            Ale najistotniejsze:
                            nie obrażaj swego intelektu i nie pisz putinowskiemu Rosjaninowi, że "wspiera Tuska", czy tez rządzącą koalicję.

Rosjanin JEDYNIE udaje zagorzałego antyPiSowca.

Gdy ktokolwiek z polskiego rządu czy tez którykolwiek z polskich polityków ukazuje prawdziwe cele bandyckiego Putina, Rosjanin masakruje bezlitośnie takiego Polaka.

Nie wierzę, aby ci którzy go tu wspierają, tego nie zauważyli.
                            • storima Re: I nadal Szcześć Boże, storima. 08.12.25, 20:20
                              Wielce Szanowny
                    • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 09:27
                      > Szanowny JK.
                      Jestem zmuszony poprawić Twoją błędną opinię.

Jak widać w przeszłości jak i na bieżąco to Ty promujesz Rosjanina-wspierasz jego wizerunek-Twą dyskusją z pies.na.czarnych.<<<<

Najbardziej na tym forum to ty mnie promujesz kacapski trollu produkując się pod każdym moim wpisem.
                      • storima Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 09:41
                        don.kulawy napisał:

> Najbardziej na tym forum to ty mnie promujesz kacapski trollu produkując się po
                        > d każdym moim wpisem.

Jak zwykle pies.na.czarnych głupkowato łże.

Jak to jest możliwe aby putinowskim „kacapem” był ktoś kto nieustannie uwidacznia patologiczne kłamstwa i manipulacje putinowskiej trollni.

Rosjanin kompletnie nie rozumie języka polskiego.

Nic dziwnego.

Nie tak dawno zamieścił w swym poście rosyjskie słowo.
                        Zupełnie niezrozumiałe dla Polaków:

GRUZAWIK

Wątpię, aby putinowski Rosjanin zrozumiał:

Dumny jestem: Jako były udokumentowany opozycjonista PRL ukazałem dowody kreowania fałszywej tożsamości w celu uprawiania antypolskiej, kremlowskiej propagandy. Dopiero interwencja wraz z przesłaniem mojej dokumentacji do zarządu AGORY jak i GAZETA.PL zakończyła ten proceder.
                      • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 09:49
                        > > Najbardziej na tym forum to ty mnie promujesz kacapski trollu produkując się po
                        > d każdym moim wpisem.

Jak zwykle pies.na.czarnych głupkowato łże.<<<

U kacapa jak zwykle czarne jest białe i spoko podbija mój watek. Wot maładiec. 🤡
                        • storima Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 10:55
                          storima napisał:

> don.kulawy napisał:
                          >
                          > > Najbardziej na tym forum to ty mnie promujesz kacapski trollu produkując
                          > się po
                          > > d każdym moim wpisem.
                          >
                          > Jak zwykle pies.na.czarnych głupkowato łże.
                          >
                          > Jak to jest możliwe aby putinowskim „kacapem” był ktoś kto nieustannie uwidaczn
                          > ia patologiczne kłamstwa i manipulacje putinowskiej trollni.
                          >
                          > Rosjanin kompletnie nie rozumie języka polskiego.
                          >
                          > Nic dziwnego.
                          >
                          > Nie tak dawno zamieścił w swym poście rosyjskie słowo.
                          > Zupełnie niezrozumiałe dla Polaków:
                          >
                          > GRUZAWIK
                          >
                          > Wątpię, aby putinowski Rosjanin zrozumiał:
                          >
                          > Dumny jestem: Jako były udokumentowany opozycjonista PRL ukazałem dowody
                          > kreowania fałszywej tożsamości w celu uprawiania antypolskiej, kremlowskiej pr
                          > opagandy. Dopiero interwencja wraz z przesłaniem mojej dokumentacji do zarządu
                          > AGORY jak i GAZETA.PL zakończyła ten proceder.

>

don.kulawy napisał:
                          > Wot maładiec.
                          > 🤡

Zarzekał się na forum, że język rosyjski zna jedynie na tyle, aby „zamówić piwo”.

I brnie. Z tą sowiecką butą.

Łżąc jak zawsze w żywe oczy.

Wg pies.na.czarnych człowiek, który zdemaskował go i ukazał że jest putinowskim Rosjaninem po weryfikacji forumowej dokumentacji doprowadzając do usunięcia jego pielęgnowanego przez ponad DWIE DEKADY nicku przez zarząd AGORY i GAZETA.PL
                          człowiek który go zdemaskował jest „kacapem”.

Każdego POLAKA który ukazuje tu putinowską misję pies.na.czarnych określa „kacapem”.
                        • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 11:09
                          Wypad z mojego wątku! Kacapski niedorozwinięty trollu!
                          • storima Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 11:52

don.kulawy Re: Moderacji ten wątek nie przeszkadza 03.12.25, 22:30
                            Rozpowszechniasz materiał hejterski i obraźliwy. Nie wiem czy można to podpiąć pod jakiś paragraf, ale moralnie rzecz biorąc jest to wielkie świństwo.

forum.gazeta.pl/forum/w,654,179578093,179578093,Moderacji_ten_watek_nie_przeszkadza.html?p=179579102

don.kulawy napisał:

> Wypad z mojego wątku! Kacapski niedorozwinięty trollu!

Klasyczny przykład manipulacji,
                            oszczerstw, patologicznego pietyzmu publikowania kłamstw, hipokryzji.

Sowiecka buta. Traktowanie POLAKÓW jak kompletnych durni.

To już jest tak grubo ponad setka chamskich, hejterskich, rozpowszechniających fałszywe informacje, publikacji oszczerstw i fałszywych oskarżeń przez pies.na.czarnych/cuda.na.plebanii/don.kulawy.
                          • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 12:51
                            Wypad notoryczny kłamco.
                            • storima Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 13:19
                              don.kulawy:
                              to jest kochaś trolla storima

storima :
                              Od ponad dwóch lat wmawia po chamsku odmienną orientację seksualną.

Typowa zagrywka komunistycznych służb specjalnych mająca upodlić i złamać wroga sowieckiego państwa.

Iluż ludzi zniszczył w ZSRR.

Chełpił się głupkowato pies.na.czarnych swoimi szkoleniami w służbach specjalnych ZSRR.

Po czym zarzekał się, że jego znajomość języka rosyjskiego ogranicza się jedynie do umiejętności zamówienia piwa.

Od ponad dwóch dekad wstawia w swych wypowiedziach wyrażenia i rosyjskie słowa. Co jest najzupełniej normalne. Rosyjski to jest jego język ojczysty.

Ostatnio w jednej ze swych publikacji wpisał:

GRUZAWIK

Niezrozumiałe dla Polaka rosyjskie słowo.

Nie ma tu drugiego takiego kłamcy jak pies.na.czarnych/cuda.na.plebanii/don.kulawy.

Ma Polaków za durni.

Jest jeszcze tutaj garstka Polaków, która nadal daje się bezmyślnie nabierać na fałszywy profil Rosjanina: szczerze zaangażowanego w polskie sprawy nadgorliwego krytykanta PiS.

Ale gdy tylko niemający nic wspólnego z PiS polski polityk demaskuje antypolską niebezpieczną dla nas ideologię bandyckiego Putina, pies.na.czarnych zrzuca szaty przebierańca i masakruje antyputinowskich propolskich przedstawicieli naszego rządu i naszych polityków.

Nie trzeba być tytanem intelektu, aby te codzienne publikowane kłamstwa wychwycić.

don.kulawy napisał o Negatywie:

Rozpowszechniasz materiał hejterski i obraźliwy. Nie wiem czy można to podpiąć pod jakiś paragraf, ale moralnie rzecz biorąc jest to wielkie świństwo.

Forum Moderacja
                            • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 13:38
                              Spadaj psychopato.
                              • storima Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 14:37
                                don.kulawy:

Re: Informacja o zarzutach dla Morawieckiego i Bł 04.12.25, 18:12
                                Zasłużył sobie. Jeszcze powinni zbanować storima, ale tego to ktoś z moderacji chroni. Podejrzewam, że to jest kochaś trolla storima.

Opublikował hejt i oszczerstwa wobec AGORY i GAZETA.PL.

Od ponad DWÓCH LAT publikuje wpisy karalne. Rozpowszechniając dezinformację, hejt, oszczerstwa.

Dezinformuje. I łże.

W swym sowieckim poczuciu wyższości traktuje Polaków jak kompletnych durniów.

Klasyka łgarstw, podróbek tożsamości i hipokryzji:

forum.gazeta.pl/forum/w,654,179578093,179578093,Moderacji_ten_watek_nie_przeszkadza.html?p=179579102
                              • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 09.12.25, 14:47
                                Spadaj na drzewo kacapie!
                              • don.kulawy Re: I nadal Szcześć Boże, pies, 10.12.25, 20:02
                                Częstochowskie rymy w wykonaniu forumowego jołopa 😅
    • don.kulawy Re: Sześć w zboże 08.12.25, 15:33
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/595507014_1873574739911957_850544433557350112_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=INn6-LzbHrQQ7kNvwGTiRtb&_nc_oc=AdlOimzQfNU6iJLP6HirvLDNIWmS4mKP0XjGO_cwmhZZmXrSeBpsVCXcxZBPb_w5D21x5laeChVgqGgmmk9vxpd_&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&_nc_gid=22fbBQWTu6FkWDEIB00thQ&oh=00_Afm6SLZK65etePvAPlOtIPAE3WX3wkVOwRRTdpvzt8b8jQ&oe=693CAB78
    • don.kulawy Re: Sześć w zboże 08.12.25, 16:29
      Radio Maryja
      @RadioMaryja
      Stan zdrowia ks. Michała Olszewskiego uległ pogorszeniu. Apel o modlitwę
      www.radiomaryja.pl/informacje/stan-zdrowia-ks-michala-olszewskiego-ulegl-pogorszeniu-apel-o-modlitwe/
      https://pbs.twimg.com/card_img/1997943380479803392/3D3Fh7Ql?format=png&name=small

Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale ta jego choroba jakoś dziwnie się składa razem z jego coraz lepsza współpracą z prokuratorem prowadzącym śledztwo. Facet dużo wie o wysoko postawionych pisiorach. 🛎️
      • sisi25 Re: Sześć w zboże 08.12.25, 17:04
        FOTO.
        Ale aktorsko facjatę wykrzywia , cwaniura. Manipulant.

Twierdzisz że strzela z ucha ? A dla swoich przed kamerami skrzywiona facjata niby poszkodowanego i skrzywdzonego ? W tych różnych seminariach duchownych i nowicjatach zakonnych przez całe lata uczą ich jak manipulować ludżmi i obsługi najważniejszego naczynia liturgicznego jakim jest koszyk wiklinowy.

-----------------
        "Zamykają seminaria duchowne diecezjalne i zakonne. Były kleryk diecezjalny : dla chłopców o innej orientacji seksualnej nie są już jedynym schronieniem"
        Robert Samborski - b.kleryk , autor książki "Sakrament obłudy. Wspomnienia z seminarium", wyd.Krytyka Polit.
        • strzal_w_punkt Re: Sześć w zboże 08.12.25, 19:20
          Ręka w rękę z pisiorami, a tam wszyscy jak czują bat na plecach to są tacy bezradni. Nawet kobiety obdzierają się ze sprytu, ubierają w ubogie odzienie i cierpią z zimna. Żałować ich? Nie warto!
          • storima Re: Sześć w zboże 08.12.25, 19:43
            strzal_w_punkt napisał:

> jak czują bat na plecach to są tacy bezr
            > adni. Nawet kobiety obdzierają się ze sprytu, ubierają w ubogie odzienie i cier
            > pią z zimna.

Kolejny nick, bełkoczącego po polsku wspierającego w jątrzeniu putinowca pies.na.czarnych.
            • boggi_dan Re: Sześć w zboże 08.12.25, 21:11
              storima napisał:

> strzal_w_punkt napisał:
              >
              > > jak czują bat na plecach to są tacy bezr
              > > adni. Nawet kobiety obdzierają się ze sprytu, ubierają w ubogie odzienie
              > i cier
              > > pią z zimna.
              >
              > Kolejny nick, bełkoczącego po polsku wspierającego w jątrzeniu putinowca pies.n
              > a.czarnych.
              > To jest taki troll. Ja go wygasiłem, bo szkoda zdrowia. Ale inni go cytują. Zbija bąki na tym forum. Później się przelogowuje. Nic innego nie umie wybelkotać. Szkoda klawiatury.
              >
              >
              >
              • storima Re: Sześć w zboże 09.12.25, 23:29
                boggi_dan napisał:

> storima napisał:
                >
                > > strzal_w_punkt napisał:
                > >
                > > > jak czują bat na plecach to są tacy bezr
                > > > adni. Nawet kobiety obdzierają się ze sprytu, ubierają w ubogie odz
                > ienie
                > > i cier
                > > > pią z zimna.
                > >
                > > Kolejny nick, bełkoczącego po polsku wspierającego w jątrzeniu putinowca
                > pies.n
                > > a.czarnych.
                > > To jest taki troll. Ja go wygasiłem, bo szkoda zdrowia. Ale inni go cytuj
                > ą. Zbija bąki na tym forum. Później się przelogowuje. Nic innego nie umie wybe
                > lkotać. Szkoda klawiatury.
                > >
                > >
                > >

Dzięki.
            • bobislaw.borboje Twoje śledztwa 09.12.25, 21:03
              powinny wejść do historii kryminalistyki.
      • stasi1 Re: Sześć w zboże 08.12.25, 19:49
        To chyba apel o modlitwę aby szybko odszedł,
    • bobislaw.borboje Re: Sześć w zboże 08.12.25, 17:27
      Ale występ dał "jednooki bandyta" Grisza Brown w sądzie.
      • sisi25 Re: Sześć w zboże 08.12.25, 23:24
        bobislaw.borboje napisała:

> Ale występ dał "jednooki bandyta" Grisza Brown w sądzie.

Siostra Griszy mówi że mu się coś mocno z beretem porobiło.

-
        gazetakrakowska.pl/byly-proboszcz-z-bukowna-i-mostku-molestowal-dzieci-uslyszal-juz-zarzuty-grozi-mu-do-30-lat-wiezienia/ar/c1p2-28249105
        • strzal_w_punkt Re: Sześć w zboże 09.12.25, 14:04
          sisi25 napisał:

> bobislaw.borboje napisała:
          >
          > > Ale występ dał "jednooki bandyta" Grisza Brown w sądzie.
          >
          >
          > Siostra Griszy mówi że mu się coś mocno z beretem porobiło.
          >
          > -
          > gazetakrakowska.pl/byly-proboszcz-z-bukowna-i-mostku-molestowal-dzieci-uslyszal-juz-zarzuty-grozi-mu-do-30-lat-wiezienia/ar/c1p2-28249105

Siostra wie co mówi!
        • bobislaw.borboje Re: Sześć w zboże 09.12.25, 14:46
          Bardzo współczuję rodzinie tego świra: siostrom i rodzicom, a także dzieciom.
          Jego żona, montażystka Gruziel jest taka sama jak on.
    • don.kulawy Re: Sześć w zboże 09.12.25, 14:56
      🤡🤡🤡

https://pbs.twimg.com/media/G7qSYpMWwAAjrE4?format=jpg&name=medium
      • storima Re: Sześć w zboże 09.12.25, 15:09
        don.kulawy napisał:
        > Wot maładiec.
        > 🤡

Dzisiaj praz ENTY pies.na.czarnych się wtopił.

Tak jak niedawno Rosjan napisał w swym ojczystym języku:

GRUZAWIK

Rosyjskie słowa na polskim forum KOMPLETNIE NIEZROZUMIAŁE dla POLAKÓW.
        • storima Re: Sześć w zboże 09.12.25, 15:10
          Dzisiaj po raz ENTY pies.na.czarnych się wtopił.
      • don.kulawy Re: Sześć w zboże 09.12.25, 16:38
        Storima, niedorozwinięty trollu z podłym wykształceniem. Używanie słów angielskich, rosyjskich, niemieckich ..., a nawet łacińskich nie świadczy i niczyjej narodowości. Ludzie wykształceni często to robią.
        • storima Re: Sześć w zboże 09.12.25, 16:55
          don.kulawy napisał:
          > Wot maładiec.
          > 🤡

Dzisiaj po raz ENTY pies.na.czarnych się wtopił.

storima:

Tak jak niedawno Rosjan napisał w swym ojczystym języku:

GRUZAWIK

Rosyjskie słowa na polskim forum KOMPLETNIE NIEZROZUMIAŁE dla POLAKÓW.

don.kulawy napisał:

> z podłym wykształceniem.

Kolejny rusycyzm putinowskiego Rosjanina.

Żaden Polak tak nie powie.

Niedawno zarzekał się, że język rosyjski zna jedynie na tyle, aby „zamówić piwo”.

Sowiecka buta.
          Perfekcyjnie perfidne kłamstwa.

Uważa Polaków za kompletnych głupków.
        • don.kulawy Re: Sześć w zboże 09.12.25, 19:08
          Spadaj na drzewo kretynie. Jesteś tak niekumaty, ze aż przykro się robi czytając te twoje wypociny. Szczerze mówiąc tak po ludzku żal mi ciebie.
          • storima Re: Sześć w zboże 09.12.25, 21:09
            don.kulawy napisał:
            (jak zwykle chamskie ataki w przypływie niezrównoważenia emocjonalnego z powodu popełniania jednej wpadki za drugą)

> Nie ściemniaj. Ten twój pedalski styl pisania nie da się zatuszować. Używanie a
            > rchaicznych słówek i robienie tych samych błędów językowych jest twoją wizytówk
            > ą.

storima:

Putinowski Rosjanin, NIE BĘDZIE UCZYŁ POLAKÓW jak mamy pisać w NASZYM ojczystym języku.

* * *

don.kulawy napisał:

powinienes napisać "ściek", a nie "ście[b]g[/
            > b]".

Odpisałem:

Nie będzie mnie chamsko pouczał nie mając racji Rosjanin jak mam pisać po polsku.

On NIE ROZUMIE po polsku.

* * *

(...) kogo obarczyć odpowiedzialnością, a inni racji nie mają.To wszystko jest grubym ściegiem szyte(...)

wyborcza.pl/magazyn/7,124059,9402202,zaloba-jak-zdarta-plyta.html
            Ewidentny brak znajomości jakiegokolwiek języka zachodnioeuropejskiego nawet na poziomie podstawowym.

Wyszywa jak zwykle putinowskim ściegiem antypolską propagandę.

Apoteozę bandyckiej Rosji.

* * *

Ze swą sowiecką butą ponownie wydurnił się wskazując na błąd, którego nie ma:

Fragment mojego wiersza:

(...)

Okno jest nocnej podróży niebem
            Pokój latającym spodkiem
            Nasze ciała kłębuszkiem

Wiecznie tworzonych
            Mocą ludzkich

Doznań ściegów

Nieśmiertelne
            Jesienna noc
            Deszcz ustał
            Bezlistne drzewo za oknem

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html#p32958432
            Niemal setny raz putinowski Rosjanin z bezczelną butą "uczy" Polaków jak pisać w naszym ojczystym języku mamy.

I robi przy tym horrendalne byki.
          • don.kulawy Re: Sześć w zboże 10.12.25, 01:03
            Udała się mamusi ta trollina 🤡

>> Fragment mojego wiersza:

(...)

Pokój latającym spodkiem
            Nasze ciała kłębuszkiem<<< 😂😂😂
            • storima Re: Sześć w zboże 10.12.25, 06:53
              don.kulawy napisał:

> Udała się mamusi ta trollina 🤡
              >
              > >> Fragment mojego wiersza:
              >
              > (...)
              >
              > Okno jest nocnej podróży niebem
              > Pokój latającym spodkiem
              > Nasze ciała kłębuszkiem<<< 😂😂😂

pies.na.czarnych nie rozumie po polsku.

Ten Rosjanin pouczał mnie, że użyta przeze mnie partykuła „znowuż” nie istnieje w języku polskim!

Odpisałem na jego kompromitujący go po raz ENTY zarzut popełnienia NIEISTNIEJĄCEGO w mojej wypowiedzi błędu w języku polskim:

storima:

Putinowski Rosjanin, NIE BĘDZIE UCZYŁ POLAKÓW jak mamy pisać w NASZYM ojczystym języku.

* * *

don.kulawy napisał:

powinienes napisać "ściek", a nie "ście[b]g[/
              > b]".

Odpisałem:

Nie będzie mnie chamsko pouczał nie mając racji Rosjanin jak mam pisać po polsku.

On NIE ROZUMIE po polsku.

* * *

(...) kogo obarczyć odpowiedzialnością, a inni racji nie mają.To wszystko jest grubym ściegiem szyte(...)

wyborcza.pl/magazyn/7,124059,9402202,zaloba-jak-zdarta-plyta.html

Dodatkowo : Nie raz wsypał się brakiem znajomości jakiegokolwiek języka zachodnioeuropejskiego nawet na poziomie podstawowym.

Wyszywa jak zwykle putinowskim ściegiem antypolską propagandę.

Apoteozę bandyckiej Rosji.

* * *

Ze swą sowiecką butą ponownie wydurnił się wskazując na błąd, którego nie ma:

Fragment mojego wiersza:

(...)

Pokój latającym spodkiem
              Nasze ciała kłębuszkiem

Wiecznie tworzonych
              Mocą ludzkich

Doznań ściegów
              (…)

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html#p32958432
              Niemal już setny raz putinowski Rosjanin pies.na.czarnych/cuda.na.plebanii/don.kulawy z bezczelną butą "uczy" Polaków jak pisać w naszym ojczystym języku mamy.

I robi przy tym horrendalne byki.
            • don.kulawy Re: Sześć w zboże 10.12.25, 20:03
              Częstochowskie rymy w wykonaniu forumowego jołopa😂😂😂
              • storima Re: Sześć w zboże 10.12.25, 21:06
                don.kulawy napisał:
                Typowy chamski agresywny atak Rosjanina na Polaka, zdekonspirowanego i pozbawionego nicku pies.na.czarnych.

Niektóre z recenzji mojej mini serii poetyckiej na temat dzielnicy w której się wychowałem. I mieszkałem do czasu przymusowej emigracji politycznej w stanie wojennym.

youstynus Re: Na Starym Rakowie 13.09.04, 08:40
                oj pamięta sie, pamięta dzieciństwo na starym Rakowie...

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=15717255

Gość: radioFcM Re: Na Starym Rakowie IP: 172.25.59.* 16.09.04, 10:43
                100rima: Jestem pełen podziwu dla Twojej miłości do Medalikowa a zwłaszcza do
                tej pieknej i samowystarczalnej dzielnicy. Nie wiem ile wiosen sobie liczysz,
                ale czy paiętasz żródła z wodą, które wybijały zaraz przy hucie (na końcu
                Perla), albo raki chodzące w strumykach?? Pewnie jak wielu Rakowiaków pływałes
                na Warcie przy łąkach. I woda była tam nawet przezroczysta :)
                Pozdrawiam

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=15823507

Gość: Elżbieta Re: Piaskownica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:11
                Do storima
                Czy mogę wykorzystac Twój wierszyk o Rakowie do zaprezentowania grupie
                nauczycieli jako przykład dawnego dziedzictwa językowego.Oczywiście z Twoim
                podpiesm internetowym.

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=16039556

Gość: Mariusz Re: Podziękowanie dla storima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 07:43
                Ja również dziekuje za przypomnienie języka dzieciństwa. Naprawde genialny pomysł.
                forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=34263374
              • don.kulawy Re: Sześć w zboże 10.12.25, 21:11
                > Gość: Mariusz Re: Podziękowanie dla storima

Inne twoje nicki również cie wspierają 😅
                • don.kulawy Re: Sześć w zboże 10.12.25, 21:13
                  forum.gazeta.pl/forum/w,28,179598331,179598331,No_to_ruski_troll_storima_ma_przegwizdane_.html
                  • don.kulawy Re: Sześć w zboże 10.12.25, 21:55
                    > Gość: Mariusz Re: Podziękowanie dla storima IP

Storima jest jedynym trollem na Fk, który sam sobie prawi komplementy 😂
                    • storima Re: Sześć w zboże 10.12.25, 22:09
                      don.kulawy napisał:

> > Gość: Mariusz Re: Podziękowanie dla storima IP
                      >

don.kulawy napisał:

> >
                      Gość: Mariusz Re: Podziękowanie dla storima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 07:43
                      Ja również dziekuje za przypomnienie języka dzieciństwa. Naprawde genialny pomysł.

Gość: Ala Re: Kto z Was pamieta Pana Antoniego? IP: *.prenet.pl 26.10.04, 18:30
                      Wydaje się, że pamiętam dość otyłego mężczyznę, idącego Aleją Pokoju. Czy on
                      dość natarczywie zaglądał w oczy kobietom, pochylając głowę? Czy to o tego
                      człowieka chodzi? Odpowiedz, Marku.

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=17062225

storima Raków, Dąbie .... 30.09.04, 02:26
                      Wieczór na łąkach.

(...)

W tle rozświetlane
                      Niebem
                      Hutniczych pieców
                      Kontury czajników
                      Wypełnione wrzątkiem
                      Ciągnie je ciuchcia
                      Po przez pola laki
                      Łąki pola
                      W dal...

Gość: Misza Re: Raków, Dąbie .... IP: *.21.pl / 213.199.204.* 30.09.04, 11:28
                      no mnie ta ciuchcia z surówką prawie rozjechala kiedyś :)

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=16258023

Gość: Elżbieta Podziękowanie dla storima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:58
                      Bardzo Ci dziękuję za umożliwienie skorzystania z Twojego dorobku.Oczywiście
                      zapoznałam ze źródłem pochodzenia, autorstwem i możliwością właczenia się na
                      forum w dziedzictwo kulturowe języka częstochowskiego.
                      Wiersz został odebrany z naprawdę wielkim entuzjazmem.
                      Osoby które z dzieciństwa pamiętają te zwroty i wyrazy z rozrzewnieniem
                      i tęsknotą za tym co minęło i nie mam tu na myśli jedynie te piękne
                      strofy.Osoby młodsze z żartem ale sympatycznym.Dyskusja potoczyła sie w
                      kierunku dlaczego to dziedzictwo językowe zanika.Wmówiono nam, że takim
                      językiem posługują się ludzie mało wykształceni,pochodzenia wiejskiego i inne
                      podobne niedorzeczności.Dziś kiedy wraca moda na odrębność,na szacunek do
                      dawnego dobrze że są tacy jak Ty którzy przypomnieli i może będą kultywować
                      tradycje językowe starej Częstochowy.
                      Dziękuję Ci serdecznie.Pozdrawiam

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=16094355
                      • storima Re: Sześć w zboże 11.12.25, 16:06
                        don.kulawy:
                        > Storima jest jedynym trollem na Fk, który sam sobie prawi komplementy 😂

> Gość: Mariusz Re: Podziękowanie dla storima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01
                        > .06, 07:43
                        > Ja również dziekuje za przypomnienie języka dzieciństwa. Naprawde genialny pomy
                        > sł.

>

> Gość: Elżbieta Podziękowanie dla storima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 2
                        > 1:58
                        > Bardzo Ci dziękuję za umożliwienie skorzystania z Twojego dorobku.Oczywiście
                        > zapoznałam ze źródłem pochodzenia, autorstwem i możliwością właczenia się na
                        > forum w dziedzictwo kulturowe języka częstochowskiego.
                        > Wiersz został odebrany z naprawdę wielkim entuzjazmem.
                        > Osoby które z dzieciństwa pamiętają te zwroty i wyrazy z rozrzewnieniem
                        > i tęsknotą za tym co minęło i nie mam tu na myśli jedynie te piękne
                        > strofy.Osoby młodsze z żartem ale sympatycznym.Dyskusja potoczyła sie w
                        > kierunku dlaczego to dziedzictwo językowe zanika.Wmówiono nam, że takim
                        > językiem posługują się ludzie mało wykształceni,pochodzenia wiejskiego i inne
                        > podobne niedorzeczności.Dziś kiedy wraca moda na odrębność,na szacunek do
                        > dawnego dobrze że są tacy jak Ty którzy przypomnieli i może będą kultywować
                        > tradycje językowe starej Częstochowy.
                        > Dziękuję Ci serdecznie.Pozdrawiam [/i]
                        > forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=16094355
                        >

Kolejna seria oszczerstw Rosjanina pies.na.czarnych wobec mnie:
                        wszyscy na moim poetyckim wątku o Częstochowie, jej języku lat pejzażu społecznego 70. wpisujący się to są STORIMY.

Tak głupkowatych zarzutów jak te z serii antypolskiego Rosjanina, na forach GAZETA.PL nie było i nie będzie.

Polak by tak ewidentnie absurdalnych bredni nie opublikował.
                • storima Re: Sześć w zboże 10.12.25, 21:48
                  don.kulawy napisał:

> >

Gość: Ala Re: Kto z Was pamieta Pana Antoniego? IP: *.prenet.pl 26.10.04, 18:30
                  Wydaje się, że pamiętam dość otyłego mężczyznę, idącego Aleją Pokoju. Czy on
                  dość natarczywie zaglądał w oczy kobietom, pochylając głowę? Czy to o tego
                  człowieka chodzi? Odpowiedz, Marku.

forum.gazeta.pl/forum/w,55,15714646,15714646,Na_Starym_Rakowie.html?p=17062225
      • bobislaw.borboje Brown ma teraz tylko jedno kaprawe oko 09.12.25, 21:00
        a miał dwa.
        • stefan4 Re: Brown ma teraz tylko jedno kaprawe oko 10.12.25, 09:10
          bobislaw.borboje:
          > Brown ma teraz tylko jedno kaprawe oko a miał dwa.

Czy masz na myśli korzystny spadek kaprawości w polskiej sferze publicznej?

- Stefan
    • don.kulawy Re: Sześć w zboże 10.12.25, 19:59
      Ku...two jednak górą.

Śledztwo w sprawie przeprowadzenia aborcji z naruszeniem prawa w szpitalu w Oleśnicy (Dolny Śląsk) zostało umorzone. Prokuratura nie dopatrzyła się w działaniu lekarki "znamion czynu zabronionego". Ona sama - jak zapowiedziała - od 1 stycznia nie będzie pracowała w oleśnickiej lecznicy. - Nie jest to moja decyzja - poinformowała Gizela Jagielska.
      tvn24.pl/wroclaw/olesnica-lekarka-przeprowadzila-aborcje-decyzja-prokuratury-gizela-jagielska-traci-prace-st8794145
      • bobislaw.borboje Re: Sześć w zboże 10.12.25, 23:12
        szpital stracił dobrego lekarza.
        • don.kulawy Re: Sześć w zboże 10.12.25, 23:54
          Dwóch lekarzy. Jej mąż, który był ordynatorem zrezygnował ze stanowiska.
          • strzal_w_punkt Re: Sześć w zboże 11.12.25, 16:15
            Przez takiego choja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka