to.ja.pies.na.czarnych 11.02.26, 10:38 Nawrocky.pl - Server Error tvn24.pl/biznes/z-kraju/kontrowersje-wokol-ubioru-prezydenta-karola-nawrockiego-firma-nowrocky-komentuje-st8895000 Karol pełniący obowiązki prezydent robi za słup reklamowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Nawrocky.pl - Server Error 12.02.26, 10:47 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > to.ja.pies.na.czarnych Re: Nawrocky.pl - Server Error Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nawrocky.pl - Server Error 11.02.26, 11:31 Jak zarobić na prezydenturze? Rodzina Nawrockich kombinuje Jak zarobić na prezydenturze? Rodzina Nawrockich kombinuje | Dominika Wielowieyska 10.02.26 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nawrocky.pl - Server Error 11.02.26, 13:55 Trump zdecydowanie więcej zarabia, jak mu jeszcze po miliardzie beda wplacali , to nie będzie miał równych wśród najbogatszych Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nawrocky.pl - Server Error 11.02.26, 14:55 Herr Karol ma nadzieję, że zarobi miliard na sprzedaży tanich ciuchów. Misi bo przecież złośliwy Tusk nie da mu ani grosika. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nawrocky.pl - Server Error 13.02.26, 08:54 Skoro są tacy co chcą mu za to płacić to czemu mu bronisz? Faktycznie Karol to większy kaliber, Duda tylko chachmycił na dojazdach na uczelnię. Ten ma więcej za uszami Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nawrocky.pl - Server Error 11.02.26, 17:03 Panika! Firma Nowrocky zlikwidowała swój profil na FB. Wczoraj usuwała i zmieniała niektóre wpisy na profilu. Zniknęło też konto, które promowało Nowrocky na X. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Nawrocky.pl - Server Error 11.02.26, 19:22 Czy ja dobrze rozumiem że nasz głośno krzyczący "po pierwsze Polska" patriota "Nałroki" reklamuje chińskie zegarki za kilkaset złotych, z których sprzedaży zyski czerpie jego rodzina?? Co za żenada... x.com/MartinSwidersky/status/2021328136269332759?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
wielki-bu-4321 Re: Nawrocky.pl - Server Error 11.02.26, 19:34 A jest George DPS Limited Edition ? 😊😊😊 Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Nawrocky.pl - Server Error 11.02.26, 19:51 Widać wątek obciachowy dla prawicy, bo omijają szerokim łukiem. Czekają na przekaz. A w centrali się głowią, jak to obronić. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Nawrocky.pl - Server Error 12.02.26, 03:25 Grunt, że ty się wpisałaś bez żadnego trybu. Pies spamuje, to po co mu podbijać wątek. Brawo ty. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Nawrocky.pl - Server Error 12.02.26, 08:17 Prezydent postanowił zmonetaryzować siebie w roli prezydenta. I on mówi o jakiejś powadze urzędu? Niech zleci jeszcze przygotowanie takich małych figurek, na przykład z kiwającą głową, w sam raz do samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki-bu-4321 Re: Nawrocky.pl - Server Error 12.02.26, 09:32 Bez dopalaczy , kombinacji , dievoczek i ustawek nie umie żyć Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Nawrocky.pl - Server Error 12.02.26, 09:37 Za reklamę własnej firmy przez Nawrockiego na olimpiadzie zimowej konsekwencje mogą ponieść polscy sportowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.urbanski Re: Nawrocky.pl - Server Error 12.02.26, 10:58 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Karol pełniący obowiązki prezydent robi za słup reklamowy. To w sumie dobra wiadomość Batyr ma środki na spłatę długów! ‼️ niezapłacony apartament delux w hotelu MIIWŚ oraz opłatę za pobyt p.Jerzego w DPS No i niech się dorzuca do wyżywienia, bo jego zachcianki są zbyt kosztowne/kogo on dokarmia?!/ Btw Nadal jest aktywny "fanowski" sklep z "produktami dedykowanymi-dr/🤣/Karolowi Nawrockiemu" Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nawrocky.pl - Server Error 13.02.26, 08:58 Zapomniałeś o tym że na koszt muzeum on i jego dwie dworki uczyli się angielskiego. Mieli w umowie że oddadzą jeśli nie przepracują ilus lat w museum. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki-bu-4321 Re: Nawrocky.pl - Server Error 12.02.26, 13:21 "uśmiech" rekina wiadomosci.wp.pl/prezydent-pokazal-sie-z-logiem-nowrocky-wsrod-olimpijczykow-co-na-to-pkol-7253261669689728a Odpowiedz Link Zgłoś