yossarian18 25.11.04, 19:51 Słuszny wyrok. Strąk niepotrzebnie się unosi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomidor Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.11.04, 19:55 Po prostu Strąk jest idiotą i kartoflem. Niech i mnie poda do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwisamulacha Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 20:04 A moze i mnie, skad wezma taki duzy sad, jezeli 3/4 Polski powie, ze Strak, to idiota i kartofel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala [...] IP: 68.214.176.* 25.11.04, 20:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ww Idiota? IP: *.vc.shawcable.net 26.11.04, 03:04 Faktycznie trzeba byc idiota, zeby zebrac tyle "komlementow" na garb. Pelnosprawny obywatel na takie cos by sobie nie pozwolil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miller Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.nwrk.east.verizon.net 25.11.04, 22:01 Idiota do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek A ja tak nie powiem! IP: *.bielsko.msk.pl 26.11.04, 08:38 Bo to za słabe określenie dla tego nawiedzonego przygłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jami46 Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.chomiczowka.net.pl 25.11.04, 20:10 kompletny idiota, wystarczy obejrzeć np.w telewizji nagrania archiwalne jego różnych wystąpień, mnie tez moze pozwac do sądu, może nasze sądy nie są najmadrzejsze , ale na takiego kretyna wystarczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prad Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.acn.waw.pl 25.11.04, 20:19 Nie tylko idiota, ten jest po prostu albo walniety albo nacpany - albo jedno i drugie, wystarczy na niego spojrzec... a jak chce to moge mu wyslac swoje dane i adres, chetnie sie spotkam w sadzie gdzie bede mogl mu udowodnic ze jest zwyklym faszystą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.p-s-inter.net 25.11.04, 22:47 Ja też nie rozumiem, o co to halo. Przeciez Strak jest idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago3 Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 25.11.04, 22:57 Ale poseł Strąk jest idiotą i kartoflem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago3 Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 25.11.04, 22:58 Ale poseł Strąk jest idiotą i kartoflem !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.238.65.139.adsl.inetia.pl 26.11.04, 00:29 protestuję w imieniu kartofli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ameryka Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 26.11.04, 10:53 idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micron Re: kartoflane glowy..... IP: *.tulane.edu 26.11.04, 07:05 I owszem! "Liga Pozbawionych Rozumu" to wyjatkowo kartoflane glowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: 82.139.9.* 26.11.04, 09:04 ..........to nie było pomówienie tylko diagnoza...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Żaden IDIOTA nie daruje "idioty" 01.12.04, 07:55 Gdyby nie był idiotą, to by machnął na to ręką i przeprosiny przyjąłby spokojnie i bez rozgłosu. Ale jak się spojrzy na zdjęcie posła Strąka (nawet nie powiększone) to widać, że Marek S. choć człowiek młody, to jednak trafnie zdiagnozował kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Głupota posłów LPR poraża IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 20:09 Gdyby głupota mogła latać posłowie LPR byliby najtańszą metodą umieszczania sputników na orbicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Głupota posłów LPR poraża IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 25.11.04, 20:21 uzasadnienie Sądu powinno brzmiec że określenie idiota jest dla Strąka bardzo uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torwin Re: Głupota posłów LPR poraża IP: *.crowley.pl 26.11.04, 11:12 Strak powinien byc zaszczycony, ze ktos go zechcial nazwac KARTOFLEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Popieram 26 letniego Marka S. !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ww Re: TEZ Popieram 26 letniego Marka S. !!!! IP: *.vc.shawcable.net 26.11.04, 03:01 Od kiedy to za odkrycie tajemnic partyjnych LPR -u idzie sie na lawe oskarzonych. Przeciez tak w gruncie rzeczy to na trzezwo Marek S musialby zamiast idioty uzyc slowa debil. Idiota w przypadku straczkowego kartofla brzmi jak komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: TEZ Popieram 26 letniego Marka S. !!!! IP: *.lublin.mm.pl 26.11.04, 09:37 gradacja jest następująca: imbecyl, debil, idiota tak że niestety ale nazywając go debilem ujmujesz mu idiotyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
hermannbrunner strąk powinien udowodnić, ze nie jest kartoflem i 25.11.04, 20:18 idiotą przed sadem i to wyjasni sprawę. oskarżony przyzna, ze strąk należy do gatunku strączkowatych a nie bulwiastych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 25.11.04, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.icpnet.pl 25.11.04, 20:22 Strąk jesteś błaznem. Uwłaczasz godności i powadze polskiego parlamentu. Nie kompromituj się imbecylu. Pozwij mnie też do sądu. Daj znać to Ci prześle moje dane. Pozdrawiam normalnych ( Pośle Strąk - to nie do Ciebie ) ENERGY 52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 25.11.04, 20:23 Jeżeli Pan Strąk sobie na to zasłużył ??? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" 25.11.04, 20:28 A swoją drogą to ciekawostka.Nie wiedziałem, że za każdym razem, gdy ktoś kogoś nazwie kartoflem, to przyjeżdża policja? Obawiam się, że zabrakło by w Polsce funkcjonariuszy. Ale pan poseł to jest panisko, i stać go na to, by wzywać policję do byle czego. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 25.11.04, 20:28 Wielki mi katolik. To co to było, z tym drugim policzkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:35 Kartofel to naprawdę mało powiedziane. Bardziej chyba pasowałoby "burak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:37 informuję niezorientowanych, że poseł Strąk to także "konik garbusek" i "śmierdziel". Aha, nie ja to wymyśliłem...to koledzy posłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 26.11.04, 10:50 czyli powinno byc ,,smierdzacy kartofel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enemz Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.04, 20:45 pijany, nie pijany/ oboojetnie.. mial racje Strak jest idiota i kartoflem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ciekliwy Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.artnet.com.pl 25.11.04, 20:48 Bardzo interesuje mnie wątek koleżanki(czy była to koleżanka Pana Strąka, czy również Posła?), czy gazeta mogłaby napisać coś więcej na ten temat. Rozumiem, że była to koleżanka z koła rózańcowego i wspólnie z Panem Strąkiem nawracali zagubionych. Co do "idioty" to myślę, że większość foum jest zdecydowanie jednomyślna. Szerszej polemiki wymaga moim zdaniem sformulowanie "kartofel". Osobiście szukałbym odpowiedniego epitetu raczej wśród roślin strączkowych. Odpowiednim wydaje mi się bób, lecz ze względu na nieduże gabaryty "Pana Strąka"(nie tylko intelektualne, również fizyczne) zdrobniłbym to określenie i użył słowa "bobek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefryt Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:52 no i następny dostanie smsa i będzie chciał ochrony -oglądajcie TV-bo sms musi być medialny aby wszyscy zobaczyli jak członkowie LPR-u są prześladowani i zagrożeni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voila Prawda w oczy kole IP: *.Zabrze.Net.pl 25.11.04, 20:53 Mądry katolik, dający innym wzór do naśladowania pokazał, jak umie wybaczać. Zdaje się że kiedyś niejaki Jezus mówił coś o nadstawianiu drugiego policzka... Ale co to obchodzi przykładnego katolika Strąka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biblista Re: Prawda w oczy kole IP: *.artnet.com.pl 25.11.04, 20:57 Jezus był żydem i to pewnie dlatego pan Strąk nie będzie się stosować do jego zaleceń. Bo przecież jak wiemy Żydzi pragną zniszczyć Polskę, a prawdziwi polacy przecież nie mogliby do tego dopuścić. Czrześcijaństwo dla Pana Strąka to jedynie polska tradycja i łatwy elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł SLD - owska wersja Państwa Prawa IP: *.golebia.clarus.com.pl 25.11.04, 20:54 ----??????????????????????????????????????????????????????/------------- SLD-owska wersja państwa prawa. 29 . listopada 04 r. w Sądzie Okręgowym w Krakowie o godz. 10 sala 615 paw. K odbędzie się rozprawa przeciwko Policji. Przesłuchiwany będzie p. Wacław Orlicki z-ca Komendanta Miejskiego Policji w Krakowie. Czy na Radziwiłłowskiej działał gang w policyjnych mundurach, za pomocą policyjnego kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul , sterujący złodziejami ? Czy inspiratorem podpalenia mieszkania , w budynku pełnym ludzi był oficer prowadzący policyjnego kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul? Kto mataczył w śledztwie w sprawie próby zabójstwa , kto nakłaniał policjantów L i M do składania fałszywych zeznań?( zeznania sprzeczne z treścią notatki urzędowej sporządzonej bezpośrednio po zajściu ). Kto z Komisariatu na Szerokiej skradł doniesienie o przestępstwie - próbie zabójstwa? Kto sprawił , że Komenda Główna Policji w sprawie zniknięcia pisma '' rżnęła głupa'' , zamiast wyjaśnić sprawę? Czy wyjaśnienie tej sprawy leży w przekonaniu : teraz Policją w Polsce rządzą nasi. Sąd Okręgowy nie podjął jeszcze kluczowej dla wydania uczciwego wyroku ,decyzji o odtajnieniu informacji dotyczącyh tajnej współpracy Tomasza M. pseudonim Abdul z policją. Do Prokuratury trafiły przesłane przez Ministerstwo Sprawiedliwości i Sądy Okręgowy i Rejonowy materiały dotyczące składania fałszywych zeznań , przez kapusia Tomasza M. pseudonim Abdul , przed Sądem Okręgowym w Krakowie. Dotychczas brak jest sygnałów by Prokuratura wszczęła w tej sprawie postępowanie. Tomasz M. prawdopodobnie występuje jako świadek incognito w sprawach gangów Pyzy i Marchewy. www.pawelwitkowski.prv.pl www.policjainaczej.prv.pl \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.acn.waw.pl 25.11.04, 20:55 jA TEGO CZŁOWIEKA SIE BOJĘ I NIE POWIEM CO O NIM MYSLĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: 80.53.160.* 25.11.04, 20:55 Jak świętoj... mógłby darować? Odpowiedz Link Zgłoś
a.glogowski Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" 25.11.04, 20:56 Ja bym chetnie poszedlbym za ta "swinska-czyt:Strag morde siedziec bo to potwierdzilo by ze takim on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.04, 21:44 a.głogowski napisał" > Ja bym chętnie poszedł za tę świńską - czyt. Strąg mordę siedzieć, bo to potwierdziłoby, że takim on jest. Nie musisz. P. Strąg już sam potwierdził, "że takim on jest", bowiem nadreakcja na epitet - tu: domaganie się ścigania "przestępcy" z urzędu - jest charakterystyczna dla osób, które podświadomie są przekonane o słuszności epitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoggi Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.attbi.cable.earthlink.net 25.11.04, 20:56 Stanowisko "czlonka" rzadu Straka jest bardzo dziecinne. Najwyzszy czas aby wyrosnac i stac sie mezczyzna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benka Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.proxy.aol.com 25.11.04, 20:56 Idiota zawsze bedzie idiota swiadczy juz o tym przynaleznosc partyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An drzej Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.tnt7.ber2.deu.da.uu.net 25.11.04, 20:57 Strak jest normalnie zly,ze to juz widac nawrt po pijaku.Szkoda ze nie trafil na Golote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amico Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: 62.111.139.* 25.11.04, 21:00 Nic dodać nic ująć. Reprezentant Narodu pan strąk ma dużo czasu, aby zajmować się incydentem, który powinien go otrzeźwić, a nie obrazić. Jacy posłowie taki naród. A do tego, gdzie u tego faceta z immunitetem miłosierdzie, na które się tak często powołuje. Być może jest to miłosierdzie inkwizytora: "mam dla ciebie dużo litości zapalę duuży stos, spłoniesz szybko, będzie może nie mniej, ale za to krócej bolało". WSTYD. jAK WIDZĘ TAKICH GOŚCI NADĘTCH JAK INDORY, CHOWAJĄCYCH SIĘ ZA IMMUNITETEM I Z PORTFELEM WYPCHANYM WYŁUDZONĄ DIETĄ (bo przecież w Sejmie są do niczego nieprzydatni) TO MCHCE MI SIĘ ZWYCZAJNIE RZYGAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:09 święta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Poseł Strąk nie daruje "idioty" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:09 koles ma facjate nieciekawa to sie z burakiem mogl skojarzyc, korpulentny tez jakis taki ;-) maly gejek Odpowiedz Link Zgłoś