Dodaj do ulubionych

1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy pluszaków

IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 19:47
Ten świat jest pokręcony:
policja zamiast łapać złodziei rozdaje ofiarom pluszowe misie, przyjaciel
'widzi' samochód i zero reakcji, a złodziej skasuje ekstra premię 1000 eurosów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Konopielka Panie Leszku ! IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 14.12.04, 20:25
      Prosilbym o slonika takze !
      • Gość: WOLNOSC DLA MISIA! JECHALEM ZA NIMI WCZORAJ! SA JUZ W MOSKWIE! IP: 62.85.15.* 15.12.04, 09:13
        widzialem ich na granicy w Brzesciu...
        • Gość: skok Ciekawe co było w miśkach , może kamyki :) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 09:34
          • elefantino1 wczoraj na dworcu w Katowicach leżał trup bezdomne 15.12.04, 10:33
            leżał na głównych schodach przz kilka godzin i w samo południe trup bezdomnego.
            Zaczepiłem dwa patrole policyjne, nie zareagowali. Kiedy energicznie namawiałem
            ich do sprowadzenia karetki, wylegitymowali mnie i zaczeli się odgrażać, że
            zabiorą "na dołek" i pobija pałkami. Może zmarły też miał misia w domu?
            • elefantino1 [...] 15.12.04, 10:35
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: JW Re: Panie Leszku ! IP: *.chello.pl 15.12.04, 21:53
        Masz dzieci? To nie rób sobie jaj. Co Ty byś zrobił na miejscu komendanta?
        Powiedział dzieciom "trzeba było trzymać zabawki w domu"? Gratuluję kretynizmu.
    • Gość: TNT Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: 151.157.129.* 14.12.04, 21:28
      Niech szanowny profesor wezmie swoje pociechy na wycieczke do Oswiecimia to
      przestana sie martwic o pluszaki.
      • Gość: snajper Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.kbpauk.ru 15.12.04, 08:47
        cholera to jakis dowcip jest!dzieci jak sie dowiedzialy , ze polska gazeta itd.
        swiat sie konczy
        • Gość: mysko cała prawda IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 15.12.04, 08:52
          eeee, bo to artykuł sponsorowany i reklama dla pisma...
    • Gość: jarek Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.elisa-laajakaista.fi 15.12.04, 09:06
      poproscie Putina o pomoc....
      • Gość: Ter Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.12.04, 13:57
        Ludzie to lepsze od najlepszej komedii,smiechu nie moge pochamowac.Komus padlo
        na glowe,Normalny tego nie pisal
    • Gość: Jan Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.adsl.wanadoo.nl 15.12.04, 09:11
      A moze nie bylo czym zapelnic gazety?...
      • Gość: titt A moze troche poczucie humoru? IP: *.botany.gu.se 15.12.04, 10:22
        Smutasy....
    • Gość: alex skoro takie cenne one byly... IP: 195.117.149.* 15.12.04, 09:25
      ...to po cholere zostawial je w samochodzie??? ja nawet radia w samochodzie nie
      zostawiam jak wychodze na chwile do sklepu a co dopiero mowic o innych, znacznie
      cenniejszych rzeczach...
      • Gość: Ted Re: skoro takie cenne one byly... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:00
        My Polacy niestety mamy takie chore nawyki stałej obawy przed złodziejami.
        Zanim odejde od samochodu, kilka razy sprawdzam czy załozyłem wszystkie blokady
        i zamknałem drzwi. Gdy byłem za granicą, moje staranne zamykanie i
        zabezpieczanie samochodu wywołało zdziwienie. Usłuszałem: "tu nie Polska, może
        sie pan nie bać o swój samochód". Jezeli ktos kradnie samochod - to powszechnie
        sie uwaza, że to Polak.
    • Gość: mmm To chyba jakiś żart?!! IP: *.acn.waw.pl 15.12.04, 09:27
      Ale prima aprilis jest w kwietniu...
    • Gość: mag Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 10:01
      jak można wejść do hotelu i nie zabrać kart kredytowych i dokumentów ? Po co
      profesor tam poszedł z rodziną
      • Gość: anna Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.04, 10:18
        Jeżeli ktos nie żyje w złodziejskim kraju to nie podejrzewa wszystkich wokół o
        złodziejstwo. (ciekawe że w naszym katolickim kraju siódme przykazanie jest
        częściej łamane niż na bezbożnym Zachodzie). A misie to sprawa uczuć dzieci,
        które są ważniejsze niż rzeczy. Tego złodziej nigdy nie pojmie.
        • tragarz_cieni Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus 15.12.04, 11:17
          Dziekuje Anno. Przykre, ze tak niewiele komentujacych rozumie...
    • Gość: bob co za bzdura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 15.12.04, 10:21
      najabrdziej rozsmieszyl mnie ten fragment

"Kiedy wczoraj wieczorem ojciec powiedział dzieciom, że w poszukiwania
      zaangażowała się polska gazeta "Metro", Jonathan i Juliane trochę się
      uspokoiły. - Zaczęły się uśmiechać. Mają nadzieję, że zabawki się znajdą - mówi
      naukowiec"

niech im kupi nowe zabawki, po jaka cholere GW umieszcza takie
      kmioty????????????
      • Gość: grr Re: co za bzdura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 16:37
        po jaka cholere GW umieszcza takie kmioty????????????

wyglada na to ze profesorek ma niezle znajomosci w gazecie wyborczej (pewnie
        wyklada gdzies i to tak w ramach zaliczenia egzaminu corki badz syna autora
        artykułu)
    • Gość: danka Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:26
      wy sobie chyba jaja robicie z powodu misia moze faktycznie cos cennego tam jest
    • pan_pndzelek >>>To jakaś żenująca histeria... 15.12.04, 10:28
      To jakaś żenująca histeria... niech im kupi inne misie... przecież dzieciaki
      najdalej w tydzień zapomną o starych...
    • Gość: jerry problemy ludzi Zachodu IP: 82.148.37.* 15.12.04, 10:30
      powiedzcie dzieciom umierajacym z glodu w Afryce ze ich rowiesnicy w Holandii
      placza bo zgubily misia.
    • Gość: porwany miś Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.04, 10:39
      Jestem Ohrring, porwany misio. Trzymają mnie w żelaznej klatce, pod stołem.
      Mnóstwo tu kurzu. Związali mnie pomarańczową wstążką (moze jestem w Ukrainie)?
      Pomocy! Słoniocy!
      Help! Pelp! Zbóje!
    • udzierbeka Oto, do czego prowadzi bezstresowe wychowanie.. 15.12.04, 10:45
      Ja bym gó..arza jednego z drugim przełożył przez kolano i wybił im z głowy
      misie! A potem do barszczu, jeśc i nie słyszę nawet chlipnięcia! Ten tatusiek
      to nieźle pieprznięty w dekiel musi być.
      Strach pomyśleć na co wyrosną te bachory!
      • Gość: aj Re: Oto, do czego prowadzi bezstresowe wychowanie IP: 53.122.194.* 15.12.04, 10:51
        dokladnie jak wyzej ...
        gowniane misie i juz 2 kraje poruszone, bo GW takie bzdury jeszcze zamieszcza.

ps.teraz to sie dzieci ciesza, jak jeszcze GW sie zaangazowala w poszukiwania,
        to dzieci bede sie usmiechac z 3x czesciej ....

Ale bzdura ...
      • Gość: Tymon.. Biały miś... IP: *.pl / 217.197.72.* 15.12.04, 10:52
        Biały miiiiiś... Dllllaaa dziewczyny...yyy...
    • Gość: Woda Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:49
      Przegięcie, zamiest szukać samochodu, będą szukać skradzinych zabawek! Tego
      faceta trzeba zamknąć w wariatkowie!
    • Gość: Sad but true Polska gazeta METRO IP: *.neuroinformatik.ruhr-uni-bochum.de 15.12.04, 10:55
      BO dzieciaki mysla ze to jest to samo METRO co na calym swiecie, a co w Polsce
      sie nazywa metropol bo GW ukradla im tytul :)
    • Gość: Bolko Dziewczyny, oddajcie misie ;o) n/t IP: 195.85.227.* 15.12.04, 11:21
    • Gość: grarza Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:31
      RATUUUUNKUUUU!!!! CZY DZISIAJ JEST PRIMA APRILIS???!!!!!
      CZY WSZYSCY JUZ ZWARIOWALI???!!!
      a moze te misie byly zmodeyfikowane genetycznie :)....

gratuluje gazecie poczucia humoru! zaczynacie byc rzeczywiscie konkurencja dla
      FAKTU....
      • jago To 'zlodziejski' kraj. Na balkanach - uchodzacych 15.12.04, 11:38
        za "niebezpieczne". Widzialem tu zaparkowane auta z opuszczonymi szybami a na
        siedzeniach pozostawione plyty cd, drobiazgi, etc. Nikomu nie przyjdzie do
        glowy zabierac ic bo nie ma wlaman. Moga kogos zastzrelic porwac ale musza miec
        wazny powod - zwykle zlodziejstwo jest tu nieporownanie mniejszej skali.
        Przykro zyc w zlodziejskim kraju
    • kotek.filemon To na pewno sprawka AL-Kaidy... 15.12.04, 11:34
      ... i już jutro zobaczymy w TV mrożące krew w żyłach amatorskie nagranie, na
      którym facet w kominiarce na głowie ucina misiowi główkę szablą.
      • grarza Re: To na pewno sprawka AL-Kaidy... 15.12.04, 11:45
        albo cos w tym rodzaju :)....
        stormraptors.co.uk/News_from_Iraq.wmv
      • Gość: Wkurzony Miś Re: To na pewno sprawka AL-Kaidy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:52
        A ja myślę że te Mise miały dość rozwydrzonych bachorów i same sobie
        zorganizowały ucieczkę. Uwaga mogą być uzbrojeni i niebezpieczni!!!!!
    • Gość: Jerzy Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: 195.245.222.* 15.12.04, 13:43
      To że to auto wjechało do polski to nic nie znaczy. Wcześniej wjechało do
      Niemiec. Przypuszczam ze ten samochód jest już za naszą wschodnią granicą. Wraz
      z pluszakami.
      • Gość: Celnik Nacpane misie IP: 151.157.129.* 15.12.04, 15:37
        Misie sluzyly zapewne "profesorowi" do przemytu i sa naszpikowane narkotykami
        i stad ta cena.
    • Gość: grr Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 16:30
      ludzie na swiecie z glodu umieraja a ten profersorek daje 1000 euro za je.ane
      misie

powiedz cw..uchu jeden co w tych misiach bylo?? Heroina??? Diamenty???;]

a ten "przyjaciel" co widzial samochod na granicy to musial sie chyba bardzo
      dobrze przyjrzec jak zauwazyl nawet odprysk na szybie.... jak byl taki je.ak
      pewny (widzial nawet trobe z misiami) to czemu nie wezwal policji? Moze nie
      zauwazyl kto prowadzil samochod lol. Samochod musial stac inaczej by tego
      wszystkiego nie zauwazyl. A jak stal to po cholere ten kretyn sie na misie
      gapil zamiast dupe ruszyc(mogl sie nawet wlamac;])
    • Gość: polonus z Lyonu PRZYPUSZCZAM,ZE W SRODKU JEST"KOKS" IP: *.adsl.proxad.net 15.12.04, 18:26
      I dlatego tak nerwowo szukaja.
      • rolotomasi Re: 1000 euro nagrody dla ~uczciwego znalazcy~ 15.12.04, 19:55
        Jest tu kilka problemów, a jeden z nich to sam prof. z Niemiec.
        Jego dzieci są biedne, i nie dlatego, że straciły misie, lecz dlatego, że mają
        takiego tatkę << histeryczny, miewa widzenia i nie umie wydawać forsy.

Z przeszłości: jeden Niemiec zrobił awanturę na cały samolot, którym lecieliśmy,
        bo stwierdził, że zostawił obrączkę w klo, a mnie widział w niej następnym.
        Okazało się(oczywiście) że dał do schowania swojej równie starej, jak on, żonie.
        • Gość: George Busch [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.04, 21:21
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Pluszak Re: 1000 euro nagrody dla uczciwego znalazcy plus IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.12.04, 17:27
      Widzialam dwoch jak jechaly z A do B,a gdzie rszta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka