Gość: /\/\/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:08 Skąd u części Polaków taka nienawiść do Żydów (szczególnie słuchaczy radia maryja)? co oni wam zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ws Re: Żydzi IP: *.aster.pl 16.12.04, 22:11 O to chodzi, że nic i to ich najbardziej boli i wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak [...] IP: *.filtercube.com / 66.250.68.* 16.12.04, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołom Re: Nienawidzic i szczuc ,to jedyinie potrafi RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:17 ale uny nam pana jezusa zabiły. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Ja kocham Zydów! 16.12.04, 22:17 Skąd u ciebie takie uporzedzenie do RM. Masz jakieś dowody na sianie antysemityzmu na antenie RM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Ja kocham Zydów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:22 oszole, jakie q..a dowody są potrzebne. jesteśta wrogami wszystkiego co ludzkie. wasz bóg każe zabijać i sam mści się za najdrobniejsze piardnięcie. cała biblia o tym mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: Ja kocham Zydów! 16.12.04, 22:24 jaki oszole stary SBecki schizofreniku? a jeśli nie masz cytatów potwierdzających te oszczerstwa, to lepiej zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczony Re: Ja kocham Zydów! IP: *.klc.vectranet.pl 16.12.04, 22:40 co za typ.. ja pierdziele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\/\ Re: Ja kocham Zydów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:43 nie uprzedzenie bo to radio mnie nie interesuje. przegladajac inne posty nt. rm mozna spotkac wiele anysemickich wypowiedzi wlasnie wychodzacych spod klawiatury wielbicieli rm. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: Ja kocham Zydów! 16.12.04, 22:46 proszę poprzeć to przykładami, bo bez nich to są dalej tylko karygodne oszczerstwa Gość portalu: /\/\/\ napisał(a): > nie uprzedzenie bo to radio mnie nie interesuje. przegladajac inne posty nt. rm > mozna spotkac wiele anysemickich wypowiedzi wlasnie wychodzacych spod klawiatur > y > wielbicieli rm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Ja kocham Zydów! IP: *.kabel.telenet.be 16.12.04, 22:57 sanctum.officium napisał: > proszę poprzeć to przykładami, bo bez nich to są dalej tylko > karygodne oszczerstwa Wpisz w Google: radio maryja, zydzi lub: rydzyk, antysemityzm i bedziesz mial lekture na caly tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Ja kocham Zydów! IP: *.aster.pl 17.12.04, 00:20 Nie klam, bo ci narobie wstydu. Juz nie pamietasz swoich wypowiedzi o czosnku i kibucu, o nazistowskim Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Ja kocham Zydów! 17.12.04, 18:07 czyżby? a co byś zrobił gdyby nowym prezydentem został Żyd?Założę się,że pierwsze co byś mu wytknął to jego religia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolerancyjny Re: Żydzi IP: *.228.90.60.Dial1.Denver1.Level3.net 16.12.04, 22:27 Zadnej nienawisci tylko nie lubimy faryzeusowskiego zaklamania. Gdy Grecja byla potega i Sokratesa jednym najwiekszych myslicieli wszechczasow te faryzeusze wtedy zwiac sie Sofistami skazali go na kare smierci, tylko bazujac na pomowieniach. Takie faryzeusze jak Kwasy, To_ci_Moski jak Cimosiewicz na pierwszym miejscu maja dobro falszywcow niz wlasnego narodu. zastanow sie i czy potrafisz cos ztego zrozumiec? "Daj Cesarowi do Cesarowskie A Bogu co Boze." Matthew 22:21 Rzucanie moneta, kto tego nie zna. Zawsze lubielismy wybierac orzelka . Jezus tez rzucal moneta i kiedys spotykajac Faryzeusza, ten zaproponowal rzut moneta, oczywiscie tak jak kazdy cwany zyd przygotowal monete, ze zadna strona nie miala zadnego wizerunku. Faryzeusz zapytal wiec Jezusa czy pobieranie podatkow poprzez Cesara ma podstawy prawne. Jednak Jezus wygral z Faryzeuszem, poniewaz rozumial ukryte falszerstwo. Jezus poprostu zapytal "Pokaz mnie monete w jakiej pobierane sa te podatki." Potem dodal "Kogo wizerunek ma ta moneta?" Faryzeusz odpowiedzial "Caesara". W tryjumfalnym gescie wiec Jezus powiedzial "Daj Cesarowi do Cesarowskie A Bogu co Boze." Matthew 22:21 Nasze zycie jest jak ten wizerunek na monecie. Zycie kazdego ma tylko jego wlasny wizerunek, a nie ten przypisywany poprzez cwanych zydow. Z okazji swiat kazdy powinien wybaczyc kazdemu i przedewszystkim byc bardziej krytyczny wobec siebie samego i zastanowic sie nad wizerunkiem wlasnego zycia. Zycie konczy sie tak jak Powiedzial Jezus "Daj Cesarowi....." Wybierz wiec Krola Krolow, a nie falszywcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\/\ Re: Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:48 > bazujac na pomowieniach. Takie faryzeusze jak Kwasy, To_ci_Moski jak > Cimosiewicz na pierwszym miejscu maja dobro falszywcow niz wlasnego narodu. > > hmm ok, ale co powiesz o taki zwyklym czlowieku narodowosci zydowskiej? poza tym w każdym kraju są "faryzeusze" i to niekoniecznie żydzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicjant Pamiętam jak w 1968 Jaruzelski gonił Żydków z PRLu IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 16.12.04, 22:50 Jak Michnik był w opałach, to siedział u Sw. Brygidy karmiony przez prałata. Jak zagrożenie minęło, to zaczał pić wódę z preziem i resztą aktywu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Pamiętam jak w 1968 Jaruzelski gonił Żydków z IP: *.kabel.telenet.be 16.12.04, 22:59 Gość portalu: milicjant napisał(a): Nie udalo ci sie wowczas go spalowac i teraz sie odgrywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta michnik nam wolność z jaruzelem wywalczyli to IP: *.gdynia.mm.pl 16.12.04, 23:59 mają prawo popić krztynę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obs Re: michnik nam wolność z jaruzelem wywalczyli to IP: 66.42.98.* 17.12.04, 00:30 Ja tam mysle ze sprawiedliwosc by byla gdyby komunisci bekneli za swoja zbrodnicza przeszlosc. Widze ich skutych w piateczki grubym lancuchem, u drugiej nogi 25 kilowa kula aby nie snily sie im ucieczki i zagonic ich do budowy tak potrzebnych autostrad. W Pierwszej piatce widze Jaruzela, Kiszczak, Michnika, Kwasa i Ti_ci_Moska. Kto stworzy druga piatke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydek co Kuka ! A kuku, A kuku, jestem ŻYD Borowski, A kuku ..... IP: *.twmi.rr.com 17.12.04, 01:13 A kuku, bedę prezydentem RP po pół-żydzie Kwaśniaku ! A kuku ! A kuku, sprzedawałem "żólte firanki" dla towarzyszy z KC PZPR-u, A kuku ! A kuku, sprzedawałem gacie w "Domach Centrum" A kuku ! A kuku ! A kuku, bedę prezydentem RP ! A kuku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boże, jakie jełopy Ty kukułek, chybaś jeszcze głupszy od maturzysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 01:57 A żyd to dla was co?: narodowość? religia? rasa? kleks w zeszycie? obelżywy epitet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Ty kukułek, chybaś jeszcze głupszy od maturzy IP: *.lvgs.dial.netzero.com 17.12.04, 01:59 Dobry zydek to martwy zydek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta Definicje Żyda z Internetowej Encyklopedii PWN IP: *.gdynia.mm.pl 17.12.04, 10:20 Gość portalu: Boże, jakie jełopy napisał(a): > A żyd to dla was co?: narodowość? religia? rasa? kleks w zeszycie? obelżywy > epitet? Zapisz, sobie, Boży koniku! 1. Żyd «członek narodu historycznie ukształtowanego na gruncie wspólnoty religii mojżeszowej, tradycji i obyczajów, wywodzącego się ze starożytnej Judei, a następnie rozproszonego po całym świecie, dziś w znacznej części żyjącego w Izraelu» 2. «wyznawca judaizmu» Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Najwybitniejsi Żydzi: Jezus, Maria, Piotr, Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: a na kogo zwalić swoje niepowodzenia? IP: *.imgw.pl 17.12.04, 10:44 Dla umysłów prymitywnych, wszystko co złe (dla nich) zostało przez kogoś zaplanowane i wykonane poprzez tajemniczy spisek. Czyli potrzebny jest wróg, by na niego zwalić swoje porazki i frustracje. Tradycyjnie najlepiej nadają się do tego Żydzi (no jeszcze masoni, UE, Niemcy, Ukraińcy, Rosjanie, pepiki, ale Żydzi są najlepsi). Poza tym wiadomo dobrze, że ludzie chętnie się łączą PRZECIW komuś lub czemuś, a nie ZA czymś. A więc wróg jest bardzo potrzebny! Jeśli go brak, trzeba go wymyśleć. Dziwi mnie tylko, że gdy np. pogoda im nie sprzyja, to jednak nie są winni Żydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Jedni są dobrzy, inni nie, jak wszyscy ludzie 17.12.04, 16:15 Ja lubię Tyrmanda, Herlinga, Hemara, A. Zambrowskiego, Dorę Kacnelson, młodego Sandauera i paru innych patriotów polskich żydowskiego pochodzenia. Czy to, że nie lubię np. "szmaty"(określenie M. Hemara) Słonimskiego lub TW "Mirka" czyli Szczypiorskiego oznacza, że jestem antysemitą?? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Jedni są dobrzy, inni nie, jak wszyscy ludzie 17.12.04, 16:44 yossarian18 napisał: > Ja lubię Tyrmanda, Herlinga, Hemara, A. Zambrowskiego, Dorę Kacnelson, młodego > Sandauera i paru innych patriotów polskich żydowskiego pochodzenia. > > Czy to, że nie lubię np. "szmaty"(określenie M. Hemara) Słonimskiego lub > TW "Mirka" czyli Szczypiorskiego oznacza, że jestem antysemitą?? Zdaniem moim, nie powinno się publicznie wyrażać opinii, że sie nie lubi kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa Odczepcie się od Wassermanna i Ujzadowskiego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:06 Starczy tej antysemickiej nagonki na tych dwóch polityków PiS ! Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Re: Jedni są dobrzy, inni nie, jak wszyscy ludzie 17.12.04, 22:42 homosovieticus napisał: > Zdaniem moim, nie powinno się publicznie wyrażać opinii, że sie nie lubi > kogokolwiek. Homciu, słonko Ty moje - jesteś boski! Ja sobie ten cytat z Ciebie zapiszę w "ulubionych", albo nawet zrobię z niego sygnaturkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Jedni są dobrzy, inni nie, jak wszyscy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:04 lvlarynat napisał: > homosovieticus napisał: > > Zdaniem moim, nie powinno się publicznie wyrażać opinii, że sie nie lubi > > kogokolwiek. > > Homciu, słonko Ty moje - jesteś boski! Ja sobie ten cytat z Ciebie zapiszę > w "ulubionych", albo nawet zrobię z niego sygnaturkę! Zgadzam się z opinią homosovieticusa. Odpowiedz Link Zgłoś