Gość: allo Re: Jesteś błyskotliwy jak kacnelson w hałacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:35 A co tobie do Kacnelson?Gmina jej nie uznała za Żydówkę?Tak jak Hannah Arendt? ciekawe............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To_iest_ON_kacnels Re: Jesteś błyskotliwy jak kacnelson w hałacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:43 Gmina żydowska wypiera się tylko porządnych Żydówek. Łachudry rozmaite przygarnia i chroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak CZEKAMY NA PRZEPROSINY PANIE MICHNIK!!! IP: 83.144.122.* 20.12.04, 22:24 Opluwac jesl panu bardzo latwo(ale pewnie tak kazali komunisci,i pan sie z tego wzorowo wywiazal). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat O CO TEN REJWACH???! ;-))) BANTUSTAN i tyle!:-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:01 III RP to po prostu kolejny wschodnioeuropejski BANTUSTAN, w ktorym plotki i oszczerstwa promulguje sie za pomoca tam-tamow i sygnalow dymnych, np. Gazety Wyborczej, a ochrona dobr osobistych, w tym dobrego imienia- NIE ISTNIEJE! Ciekawe co zrobilby dobry przyjaciel bylego szefa komunistycznej junty wojskowej, gdybym ja w jednym z czolowych dziennikow amerykanskich <doniosl> , ze o probe korupowania wladz i uczestnictwo w spisku majacym na celu zwiekszenie faktycznego monopolu spolki "Agora" podejrzewany jest <znany warszawski redaktor naczelny i brat komunistycznego prokuratora w stalinowskich procesach pokazowych - ADAM M.>?! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biovital Łajzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:35 I co teraz jude powie? Udało sie co było zamierzone. Uwalić człowieka i już. Bo się tak judemu podobało. A ty Gocłowski tłumoku odpowiesz teraz za swoja "drukarska aferę". Mam nadzieje że zdrowo sie po tobie przejadą i wcale mi cię szkoda nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Prałaciedziękuję ci że nie przestanie ośmieszaćKrk 20.12.04, 23:44 Ja, ksiądz Boguchwał i nasze podwórkowe kółko różańcowe modlimy się za naszą prałatową doskonałość, czystość moralną i duchową. Uważamy tak jak nasz doskonały pasterz, że zasady trwałe i niezmienne, zawarte w 10 przykazaniach, ewangelii i doświadczeniu kościoła, są wystarczające, by odnowić się moralnie.” Postanowiliśmy odnawiać się moralnie zawsze i wszędzie tak jak nasi pasterze. Jak Salezjanie z Lubina, którzy oddali już pieniądze, pięciu osobą ( zostało im tylko około pięćset). Jak te diabelskie pomioty z Witonii, co ks. Pawłowicza niesłusznie oskarżyły o pedofilie. Jak klerycy z Poznania, co Biskupa Paetza poniżyli. Jak te dziewice, co w Moskwie Biskupa Śliwkę omotały i do grzechu przymusiły. No i oczywiście jak nasz ukochany Henio waleczny, który oczyszczał ciało w różnych klinikach, zaś duszę oczyszczał indywidualnie z ministrantami. Nasz kochany Kościół Katolicki też się wiele razy odnawiał i teraz jest odnowiony. Gdzie byśmy nie pojechali wszędzie jest ładnie pomalowany a w wielu miejscach pięknie oświetlony. Ja i nasze kółko różańcowe odnawiamy się w różańcu i koronce klepanej. Natomiast ksiądz Boguchwał odnawia się razem z kuchareczką, która jest przecudnej urody jak nasza Marysia dziewica, chociaż dwa razy urodziła, oczywiście kuchareczka. Ksiądz Boguchwał jest człowiekiem szlachetnym nad wyraz, przyjął dzieci kuchareczki jak niby swoje, wychowuje i łoży, chociaż nie koniecznie cudzo. Parafianie to ludzie serca otwartego i ciepłego, dają na tace i nie tylko. Ksiądz Boguchwał napisał nam piękny pean o prałacie niezłomnym, który jest nieugięty w dążeniu do zbawienia swego przyrodzenia. Tytuł tego peanu, brzmi tak jakoś podobnie, jak przepiękny przydomek Papieża Pietro di Luna. Papież Pietro di Luna (Sergiusz IV) miał przepiękny przydomek ”Os porci lub Bucca porci” nadane mu przez wielbiący go lud. Nie znam Włoskiego, ale wiem że kochający swego aecypasterza lud nadał mu bardzo wzniosły i piękny przydomek. Wiemy na pewno że nasz szlachetny kapłan Henio, nie opuści swych wiernych parafian, i jeszcze wiele razy wystąpi w swych cudownych szatach ze wszystkimi orderami, w roli bohaterskiego obrońcy wiary, i wytłumaczy jakiej i w co. Pisałem to wiele razy, mój wzorzec moralny prałat Henio dzisiaj to potwierdził. PS Łatwiej kupić bilet w jedną stronę, z zapewnieniem wirtualnego zbawienia niż zmusić rozum do myślenia. Amen. Wszelkie prawa zastrzeżone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyl Kozaczku nr.3 szkoda mi ciebie IP: 83.144.122.* 21.12.04, 00:17 Belkot michnika zostal wlasnie obalony przez sad,a ty dalej nic z tego nie rozumiesz.To co wsysales z GW przez ostatnie kilka miesiecy bylo wyssane z palca (o tym jest ten artykul),ale ty dalej klepiesz te glupie teksty ktore napisal michnik z lizutem.Szkoda mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romulus OSTATNIA MISJA PAPIEZA IP: *.i.pppool.de 21.12.04, 00:27 To zawezwac Jankowskiego do Watykanu i trzasnac go w leb pastoralem, a potem kop w bursztyny- lajdak sie wywinal, ale jakas kara musi byc. Dla mnie Jankowski jest pedalem i pedofilem. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABALA Re: OSTATNIA MISJA PAPIEZA IP: *.cg.shawcable.net 21.12.04, 01:44 DLA MNIE TY JESTES PEDALEM, A PRALAT JANKOWSKI JEST HETEROSEKSUALEM. WSZYSTKO ZALEZY OD PUNKTU WIDZENIA. PRZYZNAJ SIE, ZE TO TY JEDNAK JESTES PEDERASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość To może jakieś małe słowo przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 01:19 a tak parę zdań jakby nic się nie stało. I bez wykrętów, że niby wzbudziło niepokój że trzeba było wyjaśnić. Trochę przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik no i co teraz.... szum był!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 01:25 szumu narobione było, prałat wyleciał, i o to chodziło, zeby nie głosic wiecej prawdy... ale prawda zwyciezy!!! a za bezpodstawne pomowienia nie beknie nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABALA CZY KTOS MOLESTOWAL SW. BRYGIDE? IP: *.cg.shawcable.net 21.12.04, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABALA CZY SW. BRYGIDA MOLESTOWALA? IP: *.cg.shawcable.net 21.12.04, 01:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josef46 Tak miało być IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 21.12.04, 05:17 To było do przewidzenia,że tak będzie,bo tak miało być,bo prawo jest skuteczne dla małych tj biednych.Oni to właśnie robią statystykę w więzieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david ksiezulek IP: *.client.comcast.net 21.12.04, 06:39 No coz...jeszcze dulo wody w Wisle uplynie zanim ci co molestuja malolatow do pierdla pojda. Ksiezulek ministrantow w usta calowal i to jest okay? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: ksiezulek IP: *.arcor-ip.net 21.12.04, 19:30 Gość portalu: david napisał(a): > No coz...jeszcze dulo wody w Wisle uplynie zanim ci co molestuja malolatow do > pierdla pojda. Ksiezulek ministrantow w usta calowal i to jest okay? Masz racje , Polakom mozna kazde g....no wcisnac. Po pierwsze jakim prawem klecha pozwala sobie na tego rodzaju kontakt "ustny" i utrzymuje ze kocha chlopca jak rodzine- calujac w usta. Jesli Polacy akceptuja tego rodzaju tlumaczenie to sie temu spoleczenstwu juz pomoc nie da. Wzbudzalo tego rodzaju zachowanie jankowskiego watpliwosci matki. Jak potraktowal jankowski wole rodzica ktory sobie tego nie zyczyl ! To juz jest skandalem. On tego nie zaakceptowal ze matka chlopaka sobie nie zyczy. To jest nieprawdopodobne, wierzyc sie nie chce. To w swiecie cywilizowanym uczy sie dzieci ze maja prawo do odmowy kontaktu zbyt bliskiego z obcymi , uczy sie odmawiania bliskosci ktora jest zbyt intymna . Jesli pralat szuka milosci i cielesnego kontaktu to nie od cudzych dzieci- a konkretnie chlopcow! Wbrew woli matki ! Beszczelnie smie mowic o milosci . Martwi sie o plamki na sutannie a nie stracil ani jednego slowa na temat swoich ofiar . Przemka i jego matki ! Dlaczego nie przeprosil jej ze nie respektowal jej zyczenia i wbrew woli matki obcalowywal z" milosci "w usta jej syna. Gorzej , jak mozna tego rodzaju zachowania tolerowac ! Czy ktokolwiek z nas pozwolilby na calowanie w usta swojego syna przez ksiedza? I nie widzial w tym nic zlego ? Czy kosciol w czasach gdzie juz pedofilia nie jest tabu chce nam wprowadzic nowe obyczaje ? Chce zeby uwierzyc i zakceptowac ze najwyrazniej pedofilskie zachowania to tak z milosci do blizniego ? No ale jesli w ten sposob Polacy beda kazde szalbierstwo ksiezy traktowac tzn dadza sobie wmawiac ze oto mamy doczynienia z nagonka na kosciol, tak dlugo w tym kraju nie zmieni sie nic. Ja chce zeby jankowski przeprosil nas Polakow za swoje haniebne zachowanie A przedewszystkim matke i chlopca. Dla mnie sprawa ta w zaden sposob nie jest wyjasniona - wrecz przeciwnie. Polacy nie maja do siebie samych szacunku .A i zaden rozsadny psycholog sie nie wypowiada . To spoleczenstwo kosciol latentnie terroryzuje wyslugujac sie "katolikami" takimi jak MW i lpr. A jak moze sie skonczyc urazenie "uczuc" religijnych obserwowalismy w zwiazku ze sprawa Nieznalskiej. Calujac w usta ministrantow i wmawiajac spoleczenstwu ze on to tak z milosci kpi z tego spoleczenstwa albo ma nas za durniow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: ksiezulek IP: *.arcor-ip.net 21.12.04, 19:51 Katolicy w Polsce byli oburzeni na Magdalene Srode ktora mowila o nazywajac bardzo oglednie niechlubna role kosciola w spoleczenstwie polskim. Zrobiono z tego skandal - szczegolnie oburzeni byli katolicy . Co to sie pomyji kupa wylalo na glowe Srody . Ze rodzina ze kosciol , tradycja itd A gdzie sa i byli katolicy gdy ewidentnie mamy doczynienia z niszczeniem rodziny przez jankowskiego !A przecie tym koltunom tak o rodzine chodzi ..... Dlaczego nie bronili matki chlopca ? Rodziny . Gorzej mowiono ze to rodzina alkoholikow. Ciezko mi sobie wyobrazic ze alkoholiczce zalezaloby na tym zeby dziecko chodzilo do kosciola. Bralo udzial w mszy . Jankowski naduzyl spolecznego zaufania prostych ludzi. Stary narcyz chce zrobic ze skandalu obyczajowego sprawe polityczna . Kosciol zachowal sie jak kazde zdegenerowane srodowisko w Polsce. Chroni swoich - Goclawskiego zachowanie takze jest skandaliczne . Nie bylo energicznej reakcji tylko taniec na jajach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Gazeta przeprosi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 07:01 i co ...przeprosicie? jaj nie macie w wyborczej. pan dziennikarz z gdanskiego dodatku powinien stracic posade i lizac podloge w Brygidzie. Tchorze! Odpowiedz Link Zgłoś