Gość: Paweł IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 19:05 którzy narazajac się na sprawy karne pomagają mu zbierać elektorat(i kasę). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyx Polska = Zair za Mobutu IP: *.rdu.bellsouth.net 15.05.02, 19:13 korupcja, zaklamanie, male i duze zlodziejstwo. Nawet diamenty nie uratowaly ich. Teraz udaje panstwo mimo ze kilka obcych armii okupuje duze polacie DEMOKRATYCZNEJ Republiki Konga. Gość portalu: Paweł napisał(a): > którzy narazajac się na sprawy karne pomagają mu zbierać elektorat(i kasę). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Barany Le Pera 15.05.02, 19:29 Le Per: Nie damy siê wyprowadziæ jak barany Nie damy siê wyprowadziæ jak barany - powiedzia³ do zebranych w gmachu Ministerstwa Rolnictwa protestuj¹cych rolników szef Samejbrony Andrzej Le Per. Przekonywa³, ¿e protest jest legalny. - Nic siê nie martwcie, organizatorem tego protestu jest Samabrona i my jako pos³owie bierzemy za to odpowiedzialnoœæ - mówi³. Pos³anka Samejbrony Danuta Hojarska roznosi wœród protestuj¹cych herbatê i zimne napoje. Rolnicy wdarli siê do gmachu ministerstwa oko³o po³udnia. ******************************************************************************** Zakoñczy³a siê policyjna akcja usuwania okupuj¹cych od kilku godzin Ministerstwo rolnictwa cz³onków Samejbrony pod wodz¹ Andrzeja Le Pera. Czêœæ wyposa¿enia pomieszczeñ zosta³a zdewastowana. ******************************************************************************** Barany daly sie wyprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Barany Le Pera IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 19:39 Za chwile Serafin pobije się z posłem samoobrony w "kropce nad i". Kultura parlamentarzystów jest "troszeczkę" jarmarczna. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Barany Le Pera 15.05.02, 19:41 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Za chwile Serafin pobije się z posłem samoobrony w "kropce nad i". > Kultura parlamentarzystów jest "troszeczkę" jarmarczna. Takich jaj dawno nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Barany Le Pera IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 19:47 Tylko nie wiem. Śmiac się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Barany Le Pera IP: *.abo.wanadoo.fr 15.05.02, 20:00 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Tylko nie wiem. Śmiac się czy płakać? Niestety powodow do smiechu nie ma ! Raczej do zastanowienia sie dlaczego taki osobnik Jak pan Le Per znajduje w dalszym ciagu poparcie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Barany Le Pera 15.05.02, 20:26 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Tylko nie wiem. Śmiac się czy płakać? Z cyrku w 'kropce na i' trzeba sie smiac. Plakac nad tym kogo mamy w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Barany Le Pera IP: *.chello.pl 15.05.02, 19:59 W tym przypadku nie na miejscu jest mówić o kulturze.Martwi mnie , że za rok takich buraków jak te chamy leppera (pisownia zamierzona) może być miliony. Każdy dyktator zaczynał w taki sposób,tylko że ci ,którzy posłuchają tego buraka zaplacą najwyższą cenę.Nie życzę sobie aby banda buraka opłacana była z moich podatków!Lepiej przepić tą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Barany Le Pera IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 20:10 Gość portalu: jako napisał(a): > W tym przypadku nie na miejscu jest mówić o kulturze.Martwi mnie , że za rok > takich buraków jak te chamy leppera (pisownia zamierzona) może być miliony. Może rolnicy się opamiętają i zrozumieją o co mu naprawdę chodzi. > Każdy dyktator zaczynał w taki sposób,tylko że ci ,którzy posłuchają tego burak > a > zaplacą najwyższą cenę. Lepper nie ma charyzmy potrzebnej, żeby zostac dyktatorem. No i czasy już nie te. Nie życzę sobie aby banda buraka opłacana była z moich > podatków!Lepiej przepić tą kasę. No to zdrówko. Ide do lodówki po piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Barany Le Pera IP: *.chello.pl 15.05.02, 20:16 Nie potrzebna mu charyzma.I tak pociągnie za sobą tych niezadowolnych,a tych jest najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Barany Le Pera IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 20:18 Gość portalu: jako napisał(a): > Nie potrzebna mu charyzma.I tak pociągnie za sobą tych niezadowolnych,a tych > jest najwięcej. Poparcie niezadowolonych nie wystarczy. (mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Barany Le Pera IP: *.szeptel.net.pl 15.05.02, 20:27 Gość portalu: jako napisał(a): > Nie potrzebna mu charyzma. Skończy jak Nikodem Dyzma. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Barany Le Pera 15.05.02, 20:24 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Gość portalu: jako napisał(a): > > > W tym przypadku nie na miejscu jest mówić o kulturze.Martwi mnie , że za r > ok > > takich buraków jak te chamy leppera (pisownia zamierzona) może być miliony > . > Może rolnicy się opamiętają i zrozumieją o co mu naprawdę chodzi. Chyba nie. Jakas wrozka przepowiedziala Le Perowi, ze bedzie marszalkiem. Nie sprecyzowala - sejmu, senatu czy panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Barany Le Pera IP: *.chello.pl 15.05.02, 20:33 Mam nadzieję,że jego czas się szybko skończy.Myślę , że ludzie odzyskają poczucie rzeczywistóści.Dojdą do wniosku,że nikt im nic nie da,a tym bardziej burak lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkret Trzeba kazac zaplacic wandalom za wybite szyby !! IP: *.ipt.aol.com 15.05.02, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Lepper znów protestuje z debilami..... 15.05.02, 22:17 Wrzeszczaca banda o manierach bydla wkracza szturmem do budynku ministerstwa i je demoluje, przy okazji walczac z policja - a my podobno zyjemy w cywilizowanym kraju w centrum Europy... Odpowiedz Link Zgłoś