Gość: Kibic IP: *.vic.bigpond.net.au 16.05.02, 12:12 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=396&wid=1888109&aut=+Historyk&aid=1888109 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Ciekawy link :) IP: *.upc.chello.be 16.05.02, 12:23 A co Cie tak znowu dziwi?Przeciez bylam u Maas .Myslisz,ze tylko Tobie wolno latac na skarge?Kagan prosze Cie po kolezensku ,zostaw ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Ciekawy link :) IP: *.vic.bigpond.net.au 16.05.02, 12:51 Gość portalu: Ania napisał(a): > A co Cie tak znowu dziwi?Przeciez bylam u Maas .Myslisz,ze tylko Tobie wolno > latac na skarge?Kagan prosze Cie po kolezensku ,zostaw ten watek. Cos mam przeczucie, ze ten watek sie jeszcze nie raz odrodzi... A pani Marta Sikora (ksywka maas) chocby ten watek kasowala jeszcze i tysiac razy, to i tak swieta czy nawet blogoslawiona kosciola kat. NIE zostanie... :) Obawiam sie, ze Kagan jednak nie odpusci... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ciekawy link :) IP: *.upc.chello.be 16.05.02, 13:02 A co ty chcesz przez to osiagnac?Ja nie jestem katoliczka ale nie lubie obrzucania blotem .Kagan rob co chcesz.Tylko nie wiem po co ty sie petasz po tym forum?Ja to sie o cos tam wyklocam dyskutuje a Ty piszsz przewaznie sam ze soba.Lepiej napisz jakas ksiazke.Chyba,ze lubisz jak ludzie wylewaja na ciebie pomyje ale to Twoja sprawa.Sa rozne zboczenia.Ja nie jestem psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Ciekawszy link :-)) IP: 207.30.78.* 16.05.02, 18:07 home.no.net/evolve/solarium.html Odpowiedz Link Zgłoś