Dodaj do ulubionych

Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę

• Gość: tetetka5 Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.12.04, 16:20
      kiedy kilka lat temu wypłynęła sprawa renty Pęczaka, jakiś dziennikarz spytał
      go czy nie wstyd mu ją brać-przecież nie jest biednym człowiekiem.Pęczak
      odpowiedział niezmieszany;"proszę pana ja odczuwam skutki tego wypadku;czasami
      rano nie mogę utrzymać w ręku szklanki z wodą".Dziwne jest to ,że Pęczak taki
      chory ,a miał siłę posłować,być członkiem wielu rad nadzorczych i kontuzja mu
      nie przeszkadzała.Poza tym można zdumieć się nad wysokością renty Pęczaka.Dla
      przykładu ja pracuję w areszcie w Łodzi ,gdzie siedzi Pęczak,mam nienajniższe
      stanowisko i zarabiam mniej więcej tyle ile wynosi renta Pęczaka.Po prostu
      zgroza.
      • Gość: As Nowe Peczaki czekają IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 16:44

> przyzwoitości. Kto głosował na to indywiduum? Pojęcie honoru i uczciwości w
        > mentalności tego pana nie istnieje!
        .
        Moze nikt nie głosował ale był na liscie jako kolega Millera i załapał sie do
        sejmu
        Nalezy wkoncu cos zrobic z listami partyjnymi do sejmu
        Nowa ordynacja wyborcza jest niezbedna bo znow nawybieramy takich Peczaków
        • Gość: Peczak Pocałujta mnie w nos IP: *.cust.tele2.pl 29.12.04, 17:02
          Nalezy mi sie ta reta debile
          • Gość: obrunca Czymu tyn chlop sieci w tym kiciu?????? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.12.04, 17:16
            Jo nie wim, czymu tyn chlop tam siedzi w tym kiciu. Un tylko brol to co sie
            dalo. Jo mysle ze te inne osly jeszcze wincy bierom. Jako chlop przy korycie
            miol przecie prawo wincy brac od baranow jak takie celniki albo doctory w
            szpitalach czy jakie inne wyuczone ludziska. I dobrze by bylo zeby te wszystkie
            barany mioly tyz swojego chlopa we Warszawie.
    • Gość: Kazik Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.gdynia.mm.pl 29.12.04, 16:57
      Bedzczelnosc tego czerwonego gangstera nie zna granic!
      • Gość: bartem Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.100mega.cz 29.12.04, 17:03
        jeśli dostanie to ja pierd....le ZUS i przestaje płacić składki
        • Gość: ZUS Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.cust.tele2.pl 29.12.04, 17:06
          peczzk dostanie a ciebie to my pierdoolimy kolego
      • Gość: peczok Kaziu nie pi_rdol głupot IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.04, 17:04
        Ja mam przeciez samochód do utrzymania
    • Gość: klawisz Tow. Pęczak dziękujcie Bogu - siedzicie spokojnie IP: 80.55.171.* 29.12.04, 17:10
      Tow. Pęczak dziękujcie Bogu - siedzicie spokojnie w pierdlu a mogliście
      wypoczywać gdzieś w Azji i może byłoby po was - widzicie jaka władza troskliwa
      i zapobiegliwa? - uratowała być może wam doopę a wy co? - wyjeżdżacie z jakąś
      rentką????? a fe towarzyszu
    • Gość: dered Tak to gazety nadmuchują sprawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:59
      wypożyczenie na kilka m-cy merca za ponad 200 tys to absurd co go nikt nie zauważa
    • Gość: Ślepy Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:03
      Jak zwykle wywiad sponsorowany.Mdli mnie od takich komentarzy.
    • Gość: ala ZWERYFIKOWAĆ RENTĘ PĘCZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:09
      jak mógł dostać rentę dożywotnio? dzieciom niepełnosprawnym zabiera się nędzne
      grosze a ten tutaj ma taką wysoką rentę.To po prostu nie mieści sie w
      głowie.Państwo prawa.
      • Gość: boob Re: ZWERYFIKOWAĆ RENTĘ PĘCZAKA IP: *.ny325.east.verizon.net 29.12.04, 19:52
        Biedna "ala" - zapomniala, ze mamy "demokracje" - rzeczywiste "panstwo prawa".
    • Gość: Zezowaty Wyglada na inwalide to fakt IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.04, 18:42
      po tzwarzy widac, ze cos nie tak
    • Gość: Oszolom Re: Peczak na marszalka !!! IP: *.131.12.89.Dial1.Chicago1.Level3.net 29.12.04, 18:48
      Peczak to ostatnio znana postac. Ma duzo cech dobrego organizatora i jest
      stosunkowo uczciwy na tle tej SLDowskiej mafii.
      • witek.bis Re: Peczak na marszalka !!! 29.12.04, 18:53
        I jako marszałek będzie tańszy w utrzymaniu - ma własnego mercedesa i całą
        skrzynkę tik-taków. Z laską obchodzi się zręcznie jak mało kto (obóz treningowy
        na Smutnej przyniósł wspaniałe rezultaty).
        • Gość: boob Re: Peczak na marszalka !!! IP: *.ny325.east.verizon.net 29.12.04, 19:49
          Popatrzcie na to zdjecie! Ktos splunal swini na ryj, - a ona usmiecha sie i
          powiada, ze deszcz pada!!!
    • Gość: gaga CZERWONA KLASYKA IP: *.crowley.pl 29.12.04, 20:06
      Jeszcze wyzsza rente pobiera z Polskiw Izraelu niejaki MOREL - morderca którego
      nasz "wymiar sprawiedliwości" sciga od wielu lat.
    • Gość: Jasio Jedna słowo rzuca się na usta...jaka uczciwa morda IP: *.. / *.e-plan.pl 29.12.04, 20:21
      Głosujcie dalej barany na SLD.
    • Gość: Ja Pęczak jest z Łodzi, i Miller i kilku podobnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:49
      Łodzianie, czy nie wstyd Wam?
    • Gość: won z pyncakiem Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:25
      Pies mu mordę lizał. Na Madagaskar.
    • Gość: kwadransik Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:29
      A ja miałam poważniejszy wypadek i rente wypadkowa mam tylko na rok i znowu
      komisja dodatek pielęgnacyjny zabrany a bez pomocy innych nie radze sobie
    • Gość: gość portalu Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: 83.168.68.* 29.12.04, 21:30
      Niech pożyje jak na diecie ,ale aresztanta .Bez wygód i dostatku jakim się
      pławił on i jego rodzina .
    • Gość: manna Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.12.04, 21:37
      proponuje niech prezes ZUS placi mu te rente z wlasnej kieszeni a nie z pienie
      dzy podatnika, bo tymi juz placi sie za utrzymanie siedzacych w wiezieniu...
      a wiec i jego utrzymanie
    • Gość: Bacz Nie no, Kukiz musi dopisać jeszcze zwrotkę IP: *.pl / 193.24.200.* 29.12.04, 23:19
      mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/84355.mp3
      jak ja was q.rwy nienawidze
      i jak ja wami q.rwy gardzę
      jak ja sie za was q.rwy wstydze
      gdy za granice czasem zajrze

jak ja sie wami q.rwy brzydze
      jak was dobrze q.rwy znam
      jak ja sie bardzo ludziom dziwię
      którzy wybrali taki chłam

a wszystko czego sie dotkniecie
      od razu obracacie w pył
      szarańcza przy was to jest bajka
      bo cały kraj już zgnił

opasłe mordy, krzywe ryje
      q.restwo wszedzie tam gdzie wy
      jak ja was q.rwy nienawidzę
      jak do was bym z kałacha bił

a nawet jak wam plunąć w twarz
      to wy mówicie ze deszcz pada
      j...bana wasza partia mać
      co mi ojczyzne okrada

nadejdzie kiedyś taki czas
      za wszystko q.rwy zapłacicie
      w helikoptery wsadzą was
      i nigdy już tu nie wrócicie
    • Gość: Monika Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 29.12.04, 23:23
      Powinien zwracać zagrabione pieniądze z tych rent.
      • Gość: Monika Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.elpos.net 29.12.04, 23:40
        Do więzienia z tymi którzy dali mu tę rentę.
    • Gość: ryter Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.chello.pl 29.12.04, 23:31
      Co za typowa Wyborcza nawijka Gazety godna najgorszej propagandy. Ktoś, kto
      odpowiada za trzon ideologiczny artykułów musiał pobierać nauki z socjotechniki.
      "Pęczak nic nie wie o tym, że chce rentę" - aż się samo ciśnie na usta wniosek :
      co za ignorant i przygłup. Nie wystarczyło po prostu zignorować fakt, że
      pełnomocnik Pęczaka wystąpił w jego imieniu o coś, czego mu Pęczak nie polecił ?
      Co to ma za znaczenie ? Żadne, ale za to jak fajnie można dochrzanić rzekomemu
      aferzyście.
      • Gość: Jedi Knight Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:21
        >można dochrzanić rzekomemu aferzyście.

Niezachwiana wiara w człowieka!
        Postawa godna naśladowania,ale IMO nie w tym przypadku.

"rzekomemy aferzysta"- dobre.
        No,ale tak:
        "Przecież nie jest skazany prawomocnym wyrokiem i nie sądźmy pochopnie,bo kto Go potem przeprosi"

Prawda,panie-pani Ryter??
    • Gość: komunista Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 23:44
      Ponoć rodzina naszego ulubieńca jest w cięzkiej sytuacji stad te plany odnośnie
      renty, a przeiceż wystarczy wsadzić ich do pierdla razme z tatą i będą raz że
      blisko niego dwa ze byt zabezpieczony
      • Gość: gazeciarz Re:do analfabetow IP: *.ztpnet.pl 30.12.04, 00:45
        zaden z ziejacych zwierzeca nienawiscia idiotow nie zadal sobie trudu
        przeczytania artykulu,nie mowiac o zrozumieniu tresci
    • Gość: Kiepski Kto tu zwariował??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:46
      Nie jestem zwolennikiem SLD i innej ,,pseudo-lewicy" ...ale umiem czytać.Z
      artykuły nie wynika,że p.Pęczak o rentę wystąpił.Tak stwierdzili dziennikarze
      czyli IV władza(a moze pierwsza?).Prasa jest bezkarna w swojej ,,wolnosci
      słowa''.Tzw. media manipulują ciemnym narodem jak chcą.A naród ciemnieje i
      ciemnieje.Nie zna historii,geografii,matematyki itd itd.Ciemniactwem lepiej się
      manipuluje szczególnie w d...kracji.
      • Gość: gazeciarz Re: czesc Kiepski IP: *.ztpnet.pl 30.12.04, 00:50
        nareszcie ktos normalny,bo juz myslalem ze komputery maja tylko analfabeci
    • Gość: Kuba Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 07:15
      Pęczak ma rentę i należy mu się jak psu micha. Pismaczku pisz dokladnie i nie
      oglupiaj.A jeżeli chodzi o rentę to było modna werefikacja.Wszystkich
      milicjantów,SB,dzialaczy partyjnych pobierających renty postawić ponownie
      przed komisją.
    • Gość: e-man Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 30.12.04, 10:01
      Należy zbadać zasadność przyznania mu renty i to jeszcze " dożywotniej "
      istnieje podejrzenie że załatfił sobie, być może za t.zw flaszkę.
    • Gość: Aga Wyjaśnić kto mu przyznał tą rentę i za ile ?. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:31
      niech zwróci pieniądze.
    • Gość: Fred Niech koleżanki i koledzy z SLD mu wypłacą rentę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:37
      co zapomnieli o swoim współtowarzyszu ?.
    • Gość: Max Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:42
      Kto przyznał mu retę powinien siedzieć w sąsiedniej celi.
      Inwalidom się je odbiera i to 400 lub 500 zł.
      To jest polik dla każdego uczciwego Polaka.
      Takich ludzi wybieramy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka