Gość: tetetka5 Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.12.04, 16:20 kiedy kilka lat temu wypłynęła sprawa renty Pęczaka, jakiś dziennikarz spytał go czy nie wstyd mu ją brać-przecież nie jest biednym człowiekiem.Pęczak odpowiedział niezmieszany;"proszę pana ja odczuwam skutki tego wypadku;czasami rano nie mogę utrzymać w ręku szklanki z wodą".Dziwne jest to ,że Pęczak taki chory ,a miał siłę posłować,być członkiem wielu rad nadzorczych i kontuzja mu nie przeszkadzała.Poza tym można zdumieć się nad wysokością renty Pęczaka.Dla przykładu ja pracuję w areszcie w Łodzi ,gdzie siedzi Pęczak,mam nienajniższe stanowisko i zarabiam mniej więcej tyle ile wynosi renta Pęczaka.Po prostu zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Nowe Peczaki czekają IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 16:44 > przyzwoitości. Kto głosował na to indywiduum? Pojęcie honoru i uczciwości w > mentalności tego pana nie istnieje! . Moze nikt nie głosował ale był na liscie jako kolega Millera i załapał sie do sejmu Nalezy wkoncu cos zrobic z listami partyjnymi do sejmu Nowa ordynacja wyborcza jest niezbedna bo znow nawybieramy takich Peczaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peczak Pocałujta mnie w nos IP: *.cust.tele2.pl 29.12.04, 17:02 Nalezy mi sie ta reta debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrunca Czymu tyn chlop sieci w tym kiciu?????? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.12.04, 17:16 Jo nie wim, czymu tyn chlop tam siedzi w tym kiciu. Un tylko brol to co sie dalo. Jo mysle ze te inne osly jeszcze wincy bierom. Jako chlop przy korycie miol przecie prawo wincy brac od baranow jak takie celniki albo doctory w szpitalach czy jakie inne wyuczone ludziska. I dobrze by bylo zeby te wszystkie barany mioly tyz swojego chlopa we Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.gdynia.mm.pl 29.12.04, 16:57 Bedzczelnosc tego czerwonego gangstera nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartem Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.100mega.cz 29.12.04, 17:03 jeśli dostanie to ja pierd....le ZUS i przestaje płacić składki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUS Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.cust.tele2.pl 29.12.04, 17:06 peczzk dostanie a ciebie to my pierdoolimy kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peczok Kaziu nie pi_rdol głupot IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.04, 17:04 Ja mam przeciez samochód do utrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Tow. Pęczak dziękujcie Bogu - siedzicie spokojnie IP: 80.55.171.* 29.12.04, 17:10 Tow. Pęczak dziękujcie Bogu - siedzicie spokojnie w pierdlu a mogliście wypoczywać gdzieś w Azji i może byłoby po was - widzicie jaka władza troskliwa i zapobiegliwa? - uratowała być może wam doopę a wy co? - wyjeżdżacie z jakąś rentką????? a fe towarzyszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dered Tak to gazety nadmuchują sprawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:59 wypożyczenie na kilka m-cy merca za ponad 200 tys to absurd co go nikt nie zauważa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślepy Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:03 Jak zwykle wywiad sponsorowany.Mdli mnie od takich komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ZWERYFIKOWAĆ RENTĘ PĘCZAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:09 jak mógł dostać rentę dożywotnio? dzieciom niepełnosprawnym zabiera się nędzne grosze a ten tutaj ma taką wysoką rentę.To po prostu nie mieści sie w głowie.Państwo prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: ZWERYFIKOWAĆ RENTĘ PĘCZAKA IP: *.ny325.east.verizon.net 29.12.04, 19:52 Biedna "ala" - zapomniala, ze mamy "demokracje" - rzeczywiste "panstwo prawa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezowaty Wyglada na inwalide to fakt IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.04, 18:42 po tzwarzy widac, ze cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Peczak na marszalka !!! IP: *.131.12.89.Dial1.Chicago1.Level3.net 29.12.04, 18:48 Peczak to ostatnio znana postac. Ma duzo cech dobrego organizatora i jest stosunkowo uczciwy na tle tej SLDowskiej mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Peczak na marszalka !!! 29.12.04, 18:53 I jako marszałek będzie tańszy w utrzymaniu - ma własnego mercedesa i całą skrzynkę tik-taków. Z laską obchodzi się zręcznie jak mało kto (obóz treningowy na Smutnej przyniósł wspaniałe rezultaty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: Peczak na marszalka !!! IP: *.ny325.east.verizon.net 29.12.04, 19:49 Popatrzcie na to zdjecie! Ktos splunal swini na ryj, - a ona usmiecha sie i powiada, ze deszcz pada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga CZERWONA KLASYKA IP: *.crowley.pl 29.12.04, 20:06 Jeszcze wyzsza rente pobiera z Polskiw Izraelu niejaki MOREL - morderca którego nasz "wymiar sprawiedliwości" sciga od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Jedna słowo rzuca się na usta...jaka uczciwa morda IP: *.. / *.e-plan.pl 29.12.04, 20:21 Głosujcie dalej barany na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Pęczak jest z Łodzi, i Miller i kilku podobnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:49 Łodzianie, czy nie wstyd Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won z pyncakiem Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:25 Pies mu mordę lizał. Na Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:29 A ja miałam poważniejszy wypadek i rente wypadkowa mam tylko na rok i znowu komisja dodatek pielęgnacyjny zabrany a bez pomocy innych nie radze sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: 83.168.68.* 29.12.04, 21:30 Niech pożyje jak na diecie ,ale aresztanta .Bez wygód i dostatku jakim się pławił on i jego rodzina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manna Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.12.04, 21:37 proponuje niech prezes ZUS placi mu te rente z wlasnej kieszeni a nie z pienie dzy podatnika, bo tymi juz placi sie za utrzymanie siedzacych w wiezieniu... a wiec i jego utrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacz Nie no, Kukiz musi dopisać jeszcze zwrotkę IP: *.pl / 193.24.200.* 29.12.04, 23:19 mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/84355.mp3 jak ja was q.rwy nienawidze i jak ja wami q.rwy gardzę jak ja sie za was q.rwy wstydze gdy za granice czasem zajrze jak ja sie wami q.rwy brzydze jak was dobrze q.rwy znam jak ja sie bardzo ludziom dziwię którzy wybrali taki chłam a wszystko czego sie dotkniecie od razu obracacie w pył szarańcza przy was to jest bajka bo cały kraj już zgnił opasłe mordy, krzywe ryje q.restwo wszedzie tam gdzie wy jak ja was q.rwy nienawidzę jak do was bym z kałacha bił a nawet jak wam plunąć w twarz to wy mówicie ze deszcz pada j...bana wasza partia mać co mi ojczyzne okrada nadejdzie kiedyś taki czas za wszystko q.rwy zapłacicie w helikoptery wsadzą was i nigdy już tu nie wrócicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 29.12.04, 23:23 Powinien zwracać zagrabione pieniądze z tych rent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.elpos.net 29.12.04, 23:40 Do więzienia z tymi którzy dali mu tę rentę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.chello.pl 29.12.04, 23:31 Co za typowa Wyborcza nawijka Gazety godna najgorszej propagandy. Ktoś, kto odpowiada za trzon ideologiczny artykułów musiał pobierać nauki z socjotechniki. "Pęczak nic nie wie o tym, że chce rentę" - aż się samo ciśnie na usta wniosek : co za ignorant i przygłup. Nie wystarczyło po prostu zignorować fakt, że pełnomocnik Pęczaka wystąpił w jego imieniu o coś, czego mu Pęczak nie polecił ? Co to ma za znaczenie ? Żadne, ale za to jak fajnie można dochrzanić rzekomemu aferzyście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedi Knight Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:21 >można dochrzanić rzekomemu aferzyście. Niezachwiana wiara w człowieka! Postawa godna naśladowania,ale IMO nie w tym przypadku. "rzekomemy aferzysta"- dobre. No,ale tak: "Przecież nie jest skazany prawomocnym wyrokiem i nie sądźmy pochopnie,bo kto Go potem przeprosi" Prawda,panie-pani Ryter?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunista Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 23:44 Ponoć rodzina naszego ulubieńca jest w cięzkiej sytuacji stad te plany odnośnie renty, a przeiceż wystarczy wsadzić ich do pierdla razme z tatą i będą raz że blisko niego dwa ze byt zabezpieczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re:do analfabetow IP: *.ztpnet.pl 30.12.04, 00:45 zaden z ziejacych zwierzeca nienawiscia idiotow nie zadal sobie trudu przeczytania artykulu,nie mowiac o zrozumieniu tresci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Kto tu zwariował??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:46 Nie jestem zwolennikiem SLD i innej ,,pseudo-lewicy" ...ale umiem czytać.Z artykuły nie wynika,że p.Pęczak o rentę wystąpił.Tak stwierdzili dziennikarze czyli IV władza(a moze pierwsza?).Prasa jest bezkarna w swojej ,,wolnosci słowa''.Tzw. media manipulują ciemnym narodem jak chcą.A naród ciemnieje i ciemnieje.Nie zna historii,geografii,matematyki itd itd.Ciemniactwem lepiej się manipuluje szczególnie w d...kracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: czesc Kiepski IP: *.ztpnet.pl 30.12.04, 00:50 nareszcie ktos normalny,bo juz myslalem ze komputery maja tylko analfabeci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 07:15 Pęczak ma rentę i należy mu się jak psu micha. Pismaczku pisz dokladnie i nie oglupiaj.A jeżeli chodzi o rentę to było modna werefikacja.Wszystkich milicjantów,SB,dzialaczy partyjnych pobierających renty postawić ponownie przed komisją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-man Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 30.12.04, 10:01 Należy zbadać zasadność przyznania mu renty i to jeszcze " dożywotniej " istnieje podejrzenie że załatfił sobie, być może za t.zw flaszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Wyjaśnić kto mu przyznał tą rentę i za ile ?. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:31 niech zwróci pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Niech koleżanki i koledzy z SLD mu wypłacą rentę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:37 co zapomnieli o swoim współtowarzyszu ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Aresztowany poseł Pęczak zawnioskuje o rentę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:42 Kto przyznał mu retę powinien siedzieć w sąsiedniej celi. Inwalidom się je odbiera i to 400 lub 500 zł. To jest polik dla każdego uczciwego Polaka. Takich ludzi wybieramy? Odpowiedz Link Zgłoś