Dodaj do ulubionych

Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please!

20.05.02, 22:02
Od trzech dni , rozpracowujecie na tym forum Bogu ducha winnego Jana Nowaka
Jezioranskiego.Pomijam fakt , ze kompletnie nie zgadzam sie z tym co mu
zarzucacie.Ale do rzeczy .Jakos nie ma Was w watkach dot Jedrusia Leppera.
A szkoda! Wasza wrodzona , dociekliwosc , ciety jezyk, INTELEKT/!/, umiejetnosc
analizy i co najwazniejsze ....dostep do takich roznych danych... Czy nie
sadzicie ze ten swir to wieksze zagrozenie dla Polski niz JNJ ?...Moje pytania
brzmia:
kim jest Lepper ?
skad sie wzial /i dlaczego z Zach Polski , przeciez na lubelszczyznie i
Podlasiu jeszcze wieksza bieda/
kto go sfinansowal i kto go finansuje / czy to prawda ze wywiad rosyjski?/
dlaczego boi sie go juz druga formacja polityczna Polski ?
dlaczego martwia Was orzeczenia sadu w Kolonii sprzed 60 lat , a nie martwi
Was ze sady III Rzeczpospolitej nie orzekaja w sprawie Leppera i jego bandy
zlodziei / niesplacone kredyty z bankow/
czy Lepper to Zyd ?
czy Lepper to Niemiec ?
czy Lepper to Ukrainiec?
No to kto to q.. wa jest?
PS : OSZOLOM , Ty tez zabierz glos w tej sprawie. Pochod LPR chyba sie juz
zakonczyl?
Obserwuj wątek
    • dixi13 Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! 20.05.02, 22:13
      Właśnie. Ja również zauważyłem brak Oszaloma na forum.
      Może tatko bokser zapomniał odwołać demonstrację, i Oszalom będzie chodził do
      utraty sił?
      Co do Leppera. No cóz. Taki sam złodziej jak reszta polityków, nie ma tylko w
      sobie ich finezji i robi na tzw "wyrwę". Dorabia do tego ideologię małego
      złodzieja którą jego wyznawcy są w stanie zrozumieć bo sami umoczeni po uszy.
      Powiedział im jasno. "Jeśli mnie dopadną, pojdziecie za mną". Ot i tyle.
      Taki Janosik. Zabiera bogatym, a daje sobie bo biedny
      • Gość: rysy uwazam ze leper nie bierze lapowek IP: *.104.popsite.net 20.05.02, 22:33
        1 poco
        1a mial by je dostawac?
        1b mial by je brac?

• douglasmclloyd Re: uwazam ze leper nie bierze lapowek 20.05.02, 23:08
          Gość portalu: rysy napisał(a):

> 1 poco
          > 1a mial by je dostawac?
          > 1b mial by je brac?

Bierze, bierze. Malo tego, Le Per lapowki wymusza i kradnie. Swego czasu bylo
          glosno o wyludzanych oplatach za zalatwienie zachodnich kredytow dla rolnikow.
          Kredytow jak nie bylo tak nie ma. Kasa rolnikow przepadla. Ale w przyrodzie nic
          nie ginie. Odnalazla sie Andrzej Le Per mail czym zaplacic za uslugi swojemu
          kreatorowi Piotrowi Tymochowiczowi.

• Gość: Rysy No to podaj jakis link IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.05.02, 10:16
            Nic na ten temat nie wiem. Chetnie sprawdze to swoimi metodami.
    • dixi13 Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! 20.05.02, 22:18
      margaritta1 napisał(a):

> Od trzech dni , rozpracowujecie na tym forum Bogu ducha winnego Jana Nowaka
      > Jezioranskiego.Pomijam fakt , ze kompletnie nie zgadzam sie z tym co mu
      > zarzucacie.Ale do rzeczy .Jakos nie ma Was w watkach dot Jedrusia Leppera.
      > A szkoda! Wasza wrodzona , dociekliwosc , ciety jezyk, INTELEKT/!/, umiejetnosc
      >
      > analizy i co najwazniejsze ....dostep do takich roznych danych... Czy nie
      > sadzicie ze ten swir to wieksze zagrozenie dla Polski niz JNJ ?...Moje pytania
      > brzmia:
      > kim jest Lepper ?
      > skad sie wzial /i dlaczego z Zach Polski , przeciez na lubelszczyznie i
      > Podlasiu jeszcze wieksza bieda/
      > kto go sfinansowal i kto go finansuje / czy to prawda ze wywiad rosyjski?/
      > dlaczego boi sie go juz druga formacja polityczna Polski ?
      > dlaczego martwia Was orzeczenia sadu w Kolonii sprzed 60 lat , a nie martwi
      > Was ze sady III Rzeczpospolitej nie orzekaja w sprawie Leppera i jego bandy
      > zlodziei / niesplacone kredyty z bankow/
      > czy Lepper to Zyd ?
      > czy Lepper to Niemiec ?
      > czy Lepper to Ukrainiec?
      > No to kto to q.. wa jest?
      ==============================================
      Spójrz na fizys Leppera. Przecież to brakujące ogniwo w teorii Darwina

> PS : OSZOLOM , Ty tez zabierz glos w tej sprawie. Pochod LPR chyba sie juz
      > zakonczyl?

• Gość: Ania Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! IP: *.upc.chello.be 20.05.02, 22:24
        Poproscie Rysy chwalil sie,ze jadl z Jedrusiem obiad zreszta zaraz sie pewnie
        zjawi by bronic swego idola.
        • dixi13 Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! 20.05.02, 22:29
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Poproscie Rysy chwalil sie,ze jadl z Jedrusiem obiad zreszta zaraz sie pewnie
          > zjawi by bronic swego idola.
          ===========================================================
          Gdzie jedli? W solarium czy w chlewie?
          Optuję za chlewem

• margaritta1 Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! 20.05.02, 22:31
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Poproscie Rysy chwalil sie,ze jadl z Jedrusiem obiad zreszta zaraz sie pewnie
          > zjawi by bronic swego idola.

Jedli , to zbyt wyszukane slowo . ZARLI U WITASZKA /taki tlusty wieprz/
          podczas gdy dzieci po Pegeerowskie gloduja. Mecenas DZIDO i HOJARSKA tez
          tam pewnie byli. Boze , ze ja takich slow uzywam.Oszolom pomodl sie za mnie!
          • dixi13 Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! 20.05.02, 22:39
            margaritta1 napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
            >
            > > Poproscie Rysy chwalil sie,ze jadl z Jedrusiem obiad zreszta zaraz sie pew
            > nie
            > > zjawi by bronic swego idola.
            >
            > Jedli , to zbyt wyszukane slowo . ZARLI U WITASZKA /taki tlusty wieprz/
            > podczas gdy dzieci po Pegeerowskie gloduja. Mecenas DZIDO i HOJARSKA tez
            > tam pewnie byli. Boze , ze ja takich slow uzywam.Oszolom pomodl sie za mnie!
            ==============================================================
            Używając Twojej nomenklatury miałem rację. Jak jedli z wieprzem. to jedli w
            chlewie. Niech nie myli Cię aranżacja chlewa. To po prostu są już Orwellowskie
            świnie.

• Gość: Rys Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! IP: *.104.popsite.net 20.05.02, 22:46
              Tak swinie byly bardzo tluste i sexi.
              Gnojem pachnialo w wielu odciniach
              Jede smrod z gnojowki, drogi z cieplego gowna,
              trzeci prosto od ciebi twoja szansa rowna/ Mozecie sobie dalej snuc smierdzace
              bajeczki.

Oczywiscie wchodzac w taki gnoj nakladlem sobie swiezej slomy do butow elegancko
              zawijajac by po miastowemu mi wystawala tylko z LEWEj strony.

a wlasciwie to butow jeszcze nie kupilem tylko se z lyka, przed posilkiem,
              kierpce zrobilem

jak chcecie bym zam opisal jak sie swinie tarzja w blocie to nalezy zrobic
              stosowne reply

dixi13 napisał(a):

> margaritta1 napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Ania napisał(a):
              > >
              > > > Poproscie Rysy chwalil sie,ze jadl z Jedrusiem obiad zreszta zaraz si
              > e pew
              > > nie
              > > > zjawi by bronic swego idola.
              > >
              > > Jedli , to zbyt wyszukane slowo . ZARLI U WITASZKA /taki tlusty wi
              > eprz/
              > > podczas gdy dzieci po Pegeerowskie gloduja. Mecenas DZIDO i HOJARSKA te
              > z
              > > tam pewnie byli. Boze , ze ja takich slow uzywam.Oszolom pomodl sie za
              > mnie!
              > ==============================================================
              > Używając Twojej nomenklatury miałem rację. Jak jedli z wieprzem. to jedli w
              > chlewie. Niech nie myli Cię aranżacja chlewa. To po prostu są już Orwellowskie
              > świnie.
              >
              >

• Gość: Rysy Niech Zyje Lepper IP: *.104.popsite.net 20.05.02, 22:38
          1. Idol to moj wcale on nie jest.
          Uwazam ze za malo organizuje chlopow do walki zbrojnen
          (bomby miny karabiny)

2 . Jestem zbyt egocentryczny. Moge tylko oceniac kto miej lub bardziej kreci
          prawdz. I przypuszczac pod kogo robi zmecanie.

A czy ty uwazasz ze tak zle wyglada?

• Gość: polishAM Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.05.02, 23:24
      To pytanie calkiem na miejscu. Dlaczego nie Leppera. Juz odpowiadam. Interesuja
      mnie tylko ludzie odpowiedzialni za zdrade wobec Polski + zydowskie elity.
      Kiedys miano do mnie pretensje, ze tylko Zydow atakuje. Osobiscie nie mam
      dobrego zdania o zadnym polityku. Gdyby to ode mnie zalezalo kazdy polityk
      musialby pracowac fizycznie oraz zakaz posiadania majatku powyzej sredniej
      krajowej. Lepper nie wchodzi w rachube, bo nie zdradzil naszego narodu.
      Natomiast Jezioranski sprzedal sie antypolskiemu Swiatowemu Kongresowi Zydow.
      To jest powod dlaczego go atakuje. Fakt jego wspolpracy z Hitlerowcami jest dla
      mnie drugorzedny, ale tez stanowi o jego charakterze. To chyba wyczerpujace
      wyjasnienie.
      • margaritta1 Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! 20.05.02, 23:48
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> To pytanie calkiem na miejscu. Dlaczego nie Leppera. Juz odpowiadam. Interesuja
        >
        > mnie tylko ludzie odpowiedzialni za zdrade wobec Polski + zydowskie elity.
        > Kiedys miano do mnie pretensje, ze tylko Zydow atakuje. Osobiscie nie mam
        > dobrego zdania o zadnym polityku. Gdyby to ode mnie zalezalo kazdy polityk
        > musialby pracowac fizycznie oraz zakaz posiadania majatku powyzej sredniej
        > krajowej. Lepper nie wchodzi w rachube, bo nie zdradzil naszego narodu.
        > Natomiast Jezioranski sprzedal sie antypolskiemu Swiatowemu Kongresowi Zydow.
        > To jest powod dlaczego go atakuje. Fakt jego wspolpracy z Hitlerowcami jest dla
        >
        > mnie drugorzedny, ale tez stanowi o jego charakterze. To chyba wyczerpujace
        > wyjasnienie.

Nie , to wyjasnienie mnie nie satysfakcjonuje.
        W domu mojego dziadka /wieznia SS za sluchanie Londynu w czasie 2 wojny/
        Nazwisko JEZIORANSKI bylo swietym . To dzieki Jezioranskiemu z Radia
        Wolna Europa Moj dziad nieszboszczyk, moja matka i ja nie zglupielismy
        od komunistycznej propagandy tak jak Ty.Nawet jesli JNJ wspolpracowal
        z kims nieodpowiednim w czasie 2 wojny, to calym swoim zyciem odkupil
        ten blad /?/.
        Jest b latwo byc dzisiaj w Internecie takim anonomowym "bohaterem"
        jak ty .
        Czy Lepper nie szkodzi Polsce? To V kolumna, to swir , oszolom i zdrajca,
        zerujacy na ludzkich nadziejach i bezsilnosci. Czy on ma jakis program , czy
        wie co zrobic jesli juz " wy...li" BALCEROWICZA. Poczytaj lub posluchaj pewnej
        madrej baby - prof Jadwigi Staniszkis /czemu baby w tym narodzie sa
        madrzejsze od chlopow ? nie wiem ..../
        Napisz mi prosze , jaka jest twoja recepta na lepsze zycie w naszej
        OJCZYZNIE.
        Tyle tu wypisujesz , wiesz co i jak - napisz wreszcie konkretnie.
        Zostaw Zydow w spokoju , poradz co maja zrobic mlodzi Polacy po studiach
        aby zyc i moc siedziec w internecie za kilka a nie za kilkaset zlotych
        na miesiac. Odpowiedz prosze, przejdzmy do konkretow /to haslao wyborcze
        ktorejs partii /.
        • Gość: polishAM Re: Rozpracujcie mi Leppera /Skin i polishAM/ please! IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.05.02, 10:06
          Otoz ja uwazam tak samo. Jezioranski sie zrehabilitowal swoim udzialem w AK,
          Powstaniu Warszawskim, pisaniem ladnych ksiazek. Niestety nie mial on zadnego
          prawa moralnego do agitowania na rzecz Zydow i wzywania Polakow do przeprosin
          wobec Zydow. On sam mogl przepraszac. Wszyscy jednak wiedza, ze wypelnial on
          swoja role w zamian za swoje stare grzechy. I dlatego zostal stosownie
          potraktowany.
          • Gość: RYSY Cena z alacze to sprawa umowna IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.05.02, 10:27
            W USA prawnie zobligowano monopoliste ze ma pobierac za korzystanie z internetu
            3 centy za dzien w Polsce
            Prowanie tego nie okreslono
            Bo My wchodzimy do europy
            Bo my sie przyszlusuwujemy
            Bo my sie musimy ipodlic
            Bo my musimy byc posmiewiskiem
            i co wiesz dlaczego chlopaki w polsce nie maja netu? Przez wchodzenie do UE
            (dopracowac i rozpropagowac Haslo sie przyjmie)
            Mial byc internecik a mamy jewNecik.
            czemu placisz tyle Bo musisz sie dostosowac
            zeby byc dobrym (poslusznym i ciemnym) robotnikiem dla jewropy

I dlatego niech wezmie rozge czy bata i rozgoni te oBZYdzoina narosl na Polsce.

• Gość: anna Re: Cena z alacze to sprawa umowna IP: *.abo.wanadoo.fr 22.05.02, 10:47
              Kilka razy pojawil sie juz watek "rosyjski" jesli
              chodzi sponsorowanie Leppera. W sumie mozna by sobie
              wyobrazic wywiad rosyjski , ktoremu zalezy na chaosie
              i nie przystapieniu Polski do UE ,bo chyba nikt powazny
              nie bedzie wierzyl w sojusz z NAFTA juz predzej z WNP
              jak dalej pojdzie.
              • Gość: Koka Cuchnacy jak jego partia! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 22.05.02, 11:28
                Skad bierzecie jeszcze ochote na traktowanie tego wiesniaka? Przeciez ta
                plazmma nie godna jest slowa jemu poswieconego.Uwlacza to nam Polakom,ze mamy
                w swojej rodowej kolekcji istoty czlekoksztaltne typu Lepper!
                Ta ich partia burakow,ktora nie dosc,ze nie wnosi niczego madrego to jedynie
                maci,by wyniesc na piedestal IDIOTE Leppera.Jezeli sie nie opamietamy mozemy
                zewnie lkac.Nikt chyba trzezwo myslacy nie uwierzy w kretynska ich
                ideologie,ktora to idzie w kierunku obrony otumanionego chlopa.To wylacznie
                droga do wladzy absolutnej w tym znekanym kraju.Nie doposcimy,by cham mial
                decydowac o losach Kraju!
                • indris Co jest lepsze 22.05.02, 12:18
                  Lepszy cuchnący cham niż pachnący Balcerowicz
                  • Gość: cocon Re: Co jest lepsze IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 22.05.02, 14:05
                    Co porownujesz profesora do imbecyla o facjacie proszacej sie cegly!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka