Dodaj do ulubionych

Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami

IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.05, 23:01
Jesli te fakty sie potwierdza,swiadczyc to bedzie
o pozytywnej roli wolnej prasy w Polsce.
Dobra robota,gratuluje juz dzisiaj.
Ludzie tez powinni informowac prase o nieprawidlowosciach.
Tylko tak mozna okielznac nietykalnych i wzbudzic
podejrzliwosc.
Podejrzliwosc jest potrzebna,zeby nikt nie czul sie bezkarny.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia_blond tubylki powinny znać swoje miejsce! IP: *.chello.pl 11.01.05, 23:19
      jak republika bananowa, to republika bananowa... ile jest takich zakladow,
      biur, sklepów? coście s...syny uczynili z ta krainą?!
      • Gość: Ike Syf IP: *.dclient.hispeed.ch 12.01.05, 00:08
        I takie ...syna nalezaloby uwalic na cacy. Ja sam bym to zrobil. Zawsze bylem
        pro-eko, a smieci nalezy sprzatac!!!
        Zycze tylko zeby Panie jakos sie pozbieraly!
        Troche daleko, ale moze znajda sie Mezczyzni mieszkajacy blizej ;)
        • Gość: ChipsyKing TO JAKAŚ CHORA NAGONKA JUŻ JEST!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:16
          TO JAKAŚ CHORA NAGONKA JUŻ JEST!!!!! Ameryczkę tu chcecie zrobić?! Już niedługo
          na kawę się nie będzie można w pracy umówić bo jakaś materialnie i emocjonalnie
          niedowartościowana kretynka zażąda odszkodowania. TO CHORE! CZY WY TEGO NIE
          WIDZICIE?!
          • Gość: G. Re: TO JAKAŚ CHORA NAGONKA JUŻ JEST!!!!! IP: *.system-net.pl 12.01.05, 10:35
            A ty coś taki pewny niewinności oskarżonego? owszem, mogą się zdarzać
            przegięcia i w jedną i w drugą stronę, ale sytuacje autentycznego molestowania
            seksulanego faktycznie się u nas zdarzają - nie tylko w Ameryce - i za to winny
            powinien być ukarany, a nie ofiary! sam byłem świadkiem sytuacji gdy osoba była
            wpierw nagradzana za wysoką wydajność, a zaraz potem dostała zwolnienie z
            powodu rzekomo zbyt niskiej wydajności! tymczasem doskonale było wiadomo, że
            powód był inny i niesłusznie straciła pracę! za to zarząd zakładu pracy
            powinien beknąć bo to jest poważnym naruszeniem obowiązujących przepisów prawa!
          • Gość: FRITOLAY Re: TO JAKAŚ CHORA NAGONKA JUŻ JEST!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:16
            DOBRZE ŻE KTOS O TYM NAPISAŁ, ALE CAŁA FIRMA JEST CHORA A NIE TYLKO JEDEN
            KIEROWNIIK GDZIE BYLI JEGO PRZEŁOŻENI, DZIĘKI GAZECIE WYBORCZEJ MOŻE KTOS
            POMYSLI
          • Gość: nie jem czipsow Re: TO JAKAŚ CHORA NAGONKA JUŻ JEST!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:09
            powiedzial facet. gosciu pomysl co by bylo gdybo to spotkalo twoja mame,
            siostre, zone, corke??????????????????????????????????????
          • Gość: Alex Re: TO JAKAŚ CHORA NAGONKA JUŻ JEST!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:16
            Mozna sie umowic na kawe - ale nie z lapami do bezbronnej kobiety. Takich palantow powinno sie karac i mowic o nich glosno z imienia i nazwiska.
          • Gość: facet [...] IP: *.c154.petrotel.pl 12.01.05, 14:39
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: M To nie jest nagonka, tylko respektowanie praw IP: 134.113.4.* 12.01.05, 15:40
            To nie jest zadna nagonka. Gdyby Twoj szef / szefowa zaczela cie lapac na
            korytarzu za jaja i straszyc Cie ze jesli sie poskarzysz to wylecisz z pracy?
            To sa zwykle pracownice, robotnice, bojace sie bezrobocia, zyjace w malym
            miescie, majace najczesciej rodziny do utrzymania - a ich kierownik zmiany nie
            potrafiacy kontolowac swojego testosteronu wykorzystywal to... Otworz oczy - to
            nie nagonka, tylko zadanie respektowania praw.
          • Gość: Zibi Re: TO JAKAŚ CHORA NAGONKA JUŻ JEST!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:02
            Za coś takiego powinno się obcinać jaja, co taki jeden czubek z drugim sobie
            myślą że wszystko im wolno? Pracownik to też człowiek i ma swoje prawa, czasy
            niewolnictwa już dawno minęły, a coraz częściej jakiś niedopieszczony pracodawca
            liczy na to że kobiety będą mu się oddawać za za to że mają pracę...
            Pracownice!!!! Jestem z Wami, a w razie czego... Pamiętajcie o żonach
            pracodawców, to One mają prawdziwą władzę...
      • Gość: Andrzej Racja! teraz to prawie norma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:49
        klepanie, niewybredne dowcipy, zaczepki...mimo ze jestem facetem to jak widze
        jak sie traktuje laski u mnie w pracy, to rece mi opadaja...coscie s.........
        uczynili z tą krainą?
      • Gość: to. Re: tubylki powinny znać swoje miejsce! IP: *.kan.pl 12.01.05, 14:24
        bardzo, ale to bardzo mi sie podoba... republika bananowa w samej reczy.
      • Gość: jo [...] IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.01.05, 14:46
      • Gość: BRYTAN Re: tubylki powinny znać swoje miejsce! IP: 85.89.205.* 12.01.05, 15:30
        SWIETA PRAWDA !!! CO ZESCIE SKU..SYNY ZROBILI Z TYM PIEKNYM KRAJEM I
        UMORDOWANYMI LUDZMI !!! ZROBILISCIE Z LUDZI ZEBRAKOW I NEDZARZY !!!
        SPRZEDALISCIE POLSKE JAK TANIA DZIWKE DO BURDELU.
        PRZYJDZIE TAKI CZAS ZE DOBIORA SIE DO WAS ,TYLKO TRZEBA WCZAS ZACZAC ABY NIE
        ZWIALY TE SZUJE ZA GRANICE Z DOBRYM KONTEM NA KAJMANACH NA PRZYKLAD.
        CZEKAM NA HASLO I PRZYSIEGAM POMOC WSZELKIMI MI DOSTEPNYMI SRODKAMI !!!!!!!!
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami 11.01.05, 23:33
      przypomina mi sie reklama chipsów..gdy przyszły jakieś młode atrakcyjne
      dziewczyny na imprezę jeden z chłopaków mrugnął drwiąco do drugiego..te patrz
      Chipsy przyszły...
      • Gość: olga. Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:15
        Za molestowanie powinien odpowiadać jedynie napastujacy i to on powinien płacić
        za wyrządzone krzywdy moralne. A nie jak jest obecnie pracodawca. To znaczy ,że
        praqodawca chipsów z USA powinien pełnić dyżyr przez 24 godz. na dobe aby nie
        doszło do molestowania bo inaczej za to zapłaci.A co gdy ma 10 fabryk .Ano
        niech za to płaci kułak jeden.
        • Gość: Ano Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:02
          gdyby taki przypadek zdarzył się w fabryce Frito Lay w Ameryce to fabryka by
          zapłaciła gigantyczne odszkodowanie (minimum setki tysięcy dolarów) właśnie za
          brak nadzoru i przyjmowanie do pracy takich niewyżytych ...
          • Gość: mkopek Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.ericsson.net 12.01.05, 10:37
            Najpierw musialabys wykazac wine fabryki. Gdybys udowodnila, ze przelozeni o
            tym wiedzieli i tolerowali lub specjalnie zatrudniali takie kierownictwo.
            Musialabys wykazac, ze fabryka nie wywiazala sie ze swoich obowiazkow. Jezeli
            zas to byl pojedynczy przypadek to mogloby byc ciezko. I nie wiem czy takie
            setki tysiecy dolarow. Takie odszkodowania to zasadza sie w filmach. W
            rzeczywistosci sa to raczej ugody na sporo mniejsze sumy, ktore zadowoalaja
            jednak zwyklego pracownika. Tym bardziej, ze z gazety wynika, ze do niczego
            powaznego nie doszlo. Jednak kierownik powinien isc siedziec, nie mowie ze cale
            zycie ale rok lub dwa to mu sie nalezy. Problem moze w tym, ze w tedy z
            wiezienia wyjdzie jeszcze bardziej niewyzyty.
      • Gość: QQ Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.HADES.NET.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 06:59
        Tak w niebieskich mundurach :))gratuluje spostrezgawczosci
      • Gość: Jedi Knight Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:11
        > przypomina mi sie reklama chipsów..gdy przyszły jakieś młode atrakcyjne
        > dziewczyny na imprezę jeden z chłopaków mrugnął drwiąco do drugiego..te patrz
        > Chipsy przyszły...

Nie dziewczyny,ale policjanci,nie młodzi,a już na pewno nie "atrakcyjni"
        Poza tym OK.
        Ot ,taki typowy dla Ciebie post.
        Chciałbyś zaznaczyć swoją obecność,odnieść się do tematu,,a tu..znowu lipa:-).
        W jedynym niepodrabialnym stylu.
        Lipa,Huberciku!!

• Gość: irek.pl Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:56
      pracowalem we frito i wiem ze takie rzeczy zdazaja sie nagminnie ale te
      kobietry maja rodziny i chca pracowac
      • Gość: doktorek Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.dtcentrum.pl 12.01.05, 09:25
        jak pracowales to sie przedstaw, ujawnij ip chociaz :-) wtedy mozesz tym
        kobietom pomoc jako swiadek, a nie wypisywac co Ci sie podoba
        • Gość: Jedi Knight Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:20
          > jak pracowales to sie przedstaw, ujawnij ip chociaz :-) wtedy mozesz tym
          > kobietom pomoc jako swiadek, a nie wypisywac co Ci sie podoba

Smieszny jesteś chyba!
          Co da przedstawienie się na forum i podanie IP.oprócz zaspokojenia Twojego kaprysu? (nawet nie wiem czy to jest ciekawosc).

Będzie chciał to zrobi to w odpowiednim miejscu i trybie.

Zrobi to na forum(wątpię:-),to może się spodziewać kontaktu z przełożonymi i presją w kierunku zminienia zaznań.
    • Gość: olga Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:08
      molestowanie w bielawie to wyssana z palca bzdura. baba poprostu liczy na
      wysokie odszkodowanie. niestety według obecnego prawa to pracodawca ponosi
      odpowiedzialnośc za ,,święta krowę w postaci pracownika,,. i to pracodawa
      odpowie finansowo za oskarżenia. Więc teraz posypie sie lawina oskarżeń we
      wszystkich dobrze prosperujących firmach. Bo wystarczy ,że dwóch pracowników
      sie dogada ,że pani Jola była molestowana i pani Zosia będzie swidczyć za oania
      Jolą. A jak dostanie odszkodowanie to się podzielą. Przecież wystarczy tylko
      rzucić oskarżenie. To oskarżony musi udowodnić ,że nie jest
      wielbładem..Gdybyście wiedzieli jacy porządni ludzie zostali oskarżeni w
      Bielawie to sami zaczelibyście się bać,bo każdy z was jest takim samym
      gwałcicielem .Tylko wiara w sprawiedliwość ociemniałej temidysprawiła chyba ,że
      nie doszło jeszcze do tagedi podobnej z pracownikiem straży granicznej ,który
      zabił siebie i rodzinę.
      • Gość: jasio PRZESTAŃ BRONIĆ SWOJEGO MĘŻA IP: *.acn.waw.pl 12.01.05, 00:38
        w tak beznadziejny sposób. Głupio ci, że mu było z tobą mało i posuwał na boku?
      • Gość: anna z NY Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.proxy.aol.com 12.01.05, 03:09
        odnosze wrazenie ze to rodzina oskarzonego ........
      • Gość: Indy Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:09
        "To oskarżony musi udowodnić ,że nie jest wielbładem."

czy aby na pewno?
      • Gość: Persephone Black Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 08:56
        Ty du..a krowo! Jakby Ciebie przez tyle czasu gwalcilo codziennie 10 facioli,
        tobys inaczej myslala, pisala i zyla. Podziwiam ta kobiete, ja bym sie zabila
        gdyby mnie otaczaly takie i..otki, bez mozgu i sumienia jak Ty!!!! Wreszcie
        jakis sprawiedliwy wyrok w tym kraju!!!! Jesli o mnie chodzi, to Ci gwalciciele
        z Bielawy moga powystrzelac swoje "wspaniale" zonki i rodzinki"bez skazy i
        zmazy". A Tobie moge tylko wspolczuc, zycze Ci, zebys NIGDY nie miala takich
        przygod jak pracownice Frito Lay. Aby nikt nie chcial Cie zgwalcic, czy
        molestowac, i abys nigdy nie musiala stawac twarza w twarz w sadzie ze swoimi
        oprawcami.
        • Gość: mkopek Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.ericsson.net 12.01.05, 10:45
          Wez Ty odwiedz psychiatre moze, bo Twoja agresja jest niebezpieczna. Napadasz
          na ludzi jakby byli pacholkami. Skad mozesz wiedziec ktory wyrako jest
          sprawiedliwy, a ktory nie jest. Pewnosc mozesz miec wtedy jak Ciebie oskarzaja,
          ale wtedy to zawsze bedziesz czuc sie niewinna. Co ty mozesz wiedziec o tych
          rodzinach, ze zyczysz im smierci. Osoby takie jak Ty powinno sie izolowac od
          spoleczenstwa. Nie chcialbym stawiac hipotezy, ze zostalas zgwalcona i teraz
          nienawidzisz wszystkich mezczyzn. Jesli jednak tak jest to nie pownnas sie
          wyzywac na innych tylko leczyc u psychiatry lub psychologa.
      • Gość: Jazz Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: 156.17.253.* 12.01.05, 09:16
        Durna babo. Nie broń swojego niewyżytego chłopa. Oni wszyscy tacy porządni,
        pokiwani przez los - sierotki. Bardzo dobrze, że gwałcona kobieta odważyła się
        zgłosić do prokuratury i że gnoje dostaną wyroki. Niech sobie nie wyobrażają,
        że bezkarnie będą wykorzystywać jedyną żywicielkę rodziny i na dodatek
        zastraszać ją. Powinni dostać wszyscy bez wyjątku najwyższy możliwy wyrok za
        takie przestępstwo, natomiast kobieta powinna wystąpić o wysokie odszkodowanie
        i te niedo.....ne chamy powinni jej zapłacic bez zmrużenia oka.A porządni to
        oni są od pożądać. Pa
        • Gość: mkopek Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.ericsson.net 12.01.05, 10:55
          A co Ty do mnie masz? Tez jestem facetem i kobiet w pracy nie molestuje. Jak
          cos do mnie masz to napisz co. A jesli nic do mnie nie masz to sie zastanow
          zanim napiszesz "Oni wszyscy tacy..."
      • Gość: Ter Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.05, 09:39
        Ty jestes glupia baba takie rzeczy zdarzaja sie nagminnie.Najpierw sprawdz co
        robi twoj chlop a potem krzycz.Kobiety do pracy a tych 3-ech do kicia.
        • Gość: mkopek Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.ericsson.net 12.01.05, 11:01
          Co masz na mysli przez nagminnie? U mnie w pracy kobiet sie nie molestuje, wiec
          smiem twierdzic, ze nie jest to nagminne. No i moja zona nie musi sprawdzac co
          robi jej chlop, wiec moze i Olga nie ma takiej potrzeby. Ty swojego sprawdzasz
          codziennie? Jak by mnie zona tak sprawdzala to bym sie rozwiodl. Pewnie, ze jak
          goscie zawinili to trzeba karac, ale nie osadzajmy nikogo jesli nie znamy jego
          win.
          • Gość: Indy rewolucja w statystyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:18
            "U mnie w pracy kobiet sie nie molestuje, wiec smiem twierdzic, ze nie jest to
            nagminne"

Nie wiem ile jest przedsiebiarstw w Polsce, strzelam ze pareset tysiecy. Jesli
            wiec populacja generalna wynosi jakies 400.000 a probka 1, to ciekawi mnie
            jakiego uzyles estymatora zeby przeniesc wartosci z probka na populacje i jaka
            jest jego dokladnosc.
      • Gość: Profesor Naiwna żoncia swojego mężusia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:55
        Biedna naiwna gąsko Olgo.Takiego miałaś porządnego, kochającego ,wiernego
        męża,który przecież nic złego według Ciebie nie zrobił!!!No bo w Twoim chorym
        mniemaniu cóż takiego zrobił ten biedny żuczek???,że zgwałcił swoją
        pracownicę,przecież to nic takiego - to ona jest temu winna ,to napewno ona go
        sprowokowała albo podstępem zgwałciła,a teraz zwala na biedaka całą winę ,żeby
        wyłudzić odszkodowanie i oczernić "niewiniątko"!Takich bydlaków gwałcicieli
        powinno się kastrować,a na czole wypalać literę"G".Za to takie suki jak
        Ty,które jeszcze bronią takich dewiantów wsadzać do pokoi bez klamek!!!
        • Gość: mkopek Re: Naiwna żoncia swojego mężusia!!! IP: *.ericsson.net 12.01.05, 10:53
          Profesor wez sie pohamuj troche i ludzi nie obrazaj. Skad mozesz wiedziec jak
          bylo naprawde? Suka to se nazwij swoja matke, jesli tak lubisz, a od innych
          ludzi to sie odp...l. Ludzie kultury troszke by sie przydalo. Mowiecie do
          innych ludzi i szanujcie ich. Ciekawe jak bys gadal gdyby Ciebie albo twojego
          ojca ktos oskarzyl o molestowanie. Tez bys sobie "G" na czole wypalil?
          • Gość: gad cholerny A CO TY QRWA JESTEŚ... IP: *.crowley.pl 12.01.05, 11:08
            A co ty Qrwa jesteś jakaś figurka, że tak wszystkich pouczasz?
          • Gość: Profesor Do mkopka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:17
            Przez takich popraprańców jak Ty mkopku to bandyci chodzą wolni po ulicach i
            czują się bezkarnie!!!
      • Gość: JEZ Ksiadz z Tylawy tez jest TAKI porzadny IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.01.05, 12:49
        To ze wszyskie w Bielawie chcecie wierzyc, ze to nie prawda i ze wasi mezowie
        sa tacy wspaniali to nie swiadczy o niczym. W Tylawie bylo tak samo: wszyscy
        byli za ksiedzem, ktory za bardzo lubil dziewczynki i "uzdrawial je swoim
        leczniczym dotykiem" (tak sie tlumaczyl przed sadem). W Bielawie sprawa jest
        jasna bo kobieta NAJPIERW zglosila sprawe do prokuratury a W WYNIKU TEGO
        zostala zwolniona.
        W ogole mezowie sa wierni, dzieci szczesliwe, bo nikt je nie bije, tylko jacys
        ONI: molestuja, zdradzaja i gwalca.
        Gratuluje zonom z Bielawy umiejetnosci samooszukiwania sie.
    • Gość: alf Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.ri.ri.cox.net 12.01.05, 00:26
      niedosc ze placa ludziom grosze to jeszcze igraszek chca tu unaszycch
      contractorkow jest podobnie ktorzy daja 7 per hour i mowia co ty chcesz w
      kraju tego nie masz
    • georgela Do PT Poszkodowanych i Zwiazku "S" 12.01.05, 00:49
      TRZEBA JAK NAJSZYBCIEJ WYNAJAC AMERYKANSKIEGO ADWOKATA (MOZE BYC AMERYKANSKA
      FIRMA ADWOKACKA W POLSCE, ALE DUZA Z RENOMA) I ZASKAZYC WLASCICIELA TO JET
      PEPSICO W SADZIE AMERYKANSKIM. PRAWO AMERYKANSKIE JES BARDZO SUROWE I KAZDA
      OFIARA MOZE DOSTA I DO 10 MILIONOW DOLAROW ODSZKODOWANIA. TU TO SIE PRAKTYKUJE
      Z 100% SUKCESEM. ZYCZE POWODZENIA. A TYM PSUBRATOM TO "PIOTRUSIA" W IMADLO I
      KRECIC DO OPORUUU..LUDZIE Z MIASTECZKA.
    • Gość: pan_pndzelek [...] IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 12.01.05, 01:43
      • Gość: efli [...] IP: *.proxy.aol.com 12.01.05, 03:14
        • Gość: mkopek Re: Też bym bzyknął jakąś cycatkę pomiędzy czipsa IP: *.ericsson.net 12.01.05, 11:06
          Co kto lubi. Co sie Elfi burzysz. Gosciu tylko pisze, ze seks lubi (moze troche
          niemodny bo z kobietami heteryk jeden). Podobno teraz wyzwolenie seksualne i
          seks to nic zlego.
          • Gość: kasia Re: Też bym bzyknął jakąś cycatkę pomiędzy czipsa IP: *.chello.pl 12.01.05, 11:16
            no to podaj, cieciu, telefon do swojej matki, żony, córki... przeciez seks to
            nic złego. dorobią sobie.
          • Gość: Profesor Re: Też bym bzyknął jakąś cycatkę pomiędzy czipsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:34
            Tak czytam Twoje wypowiedzi mkopku popaprny i widzę,że Ty sam niezły zboczeniec
            jesteś i sam pewnie nie jedno molestowanie innych masz już na swoim koncie-
            dlatego nie widzisz w tym nic złego.Lepiej od razu poddaj się kastracji lecz
            soje chore ego!!!
    • Gość: eddy Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.southg01.mi.comcast.net 12.01.05, 03:59
      Mile Panie jest tylko jeden sposob na tego s..... syna.zaproponojcie jemu sex,
      z cala wasza zmiana,pod warunkiem jak wysiadzie kondycyjnie tobedzie mial
      wyrzniete jaja i oberwany czubek. To powinno poskutkowac. Z powazaniem dla Was
      wszystkich. Eddy
    • Gość: Jan Nietykalne IP: *.proxy.aol.com 12.01.05, 05:16
      Jezeli tak lecial na nich to czego go nie sprowokowaly zeby to udowodnic?
      Mialem do czynienia z zaloga kobiet i wiem jak moga byc
      perfidne.A "Solidarnosc" to historia do rozliczenia przez nich cierpia teraz
      ludzie.Gdzie obietnice?Przez nich pracujemy jak niewolnicy.
      • Gość: zandy Re: Nietykalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:23
        A dietetycy mówią bez przerwy - chipsy są niezdrowe...
      • Gość: irek.pl Re: Nietykalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:58
        A ZNASZ TE KOBIETY.WSZYSTKIE CHCIALY PRACOWAC WIEC ZNOSILY UPOKOZENIA.NIESTETY
        DOZYLISMY TAKICH CZASOW ZE SZEREGOWY PRACOWNIK TO SMIEC A KIEROWNICY TO
        PANOWIE.ONI MAJA PRAWA W FIRMACH A SZEREGOWIEC MA TYLKO PRACOWAC I BYC CICHO BO
        ZWOLNIA CIE POD BYLE PRETEKSTEM I NIKT Z DYREKCJI NIE ZAPYTA DLACZEGO,ICH
        INTERESUJE TYLKO WYDAJNOSC I KASA.
    • Gość: dr evil Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.adl2.internode.on.net 12.01.05, 06:11
      molestowanie to jedna sprawa, ale jest jeszcze ewidentna dyskryminacja przy
      zatrudnianiu na kierownicze stanowiska. Jak to jest, ze przy produkcji kobiety,
      ale wszystkie 3 stanowiska kierownicze to mezczyzni? Nic dziwnego, ze poczuli
      sie jak koguty w kurniku.
    • Gość: shadow Kastrować, i już. IP: 80.51.194.* 12.01.05, 06:22
    • Gość: FeliksK Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.broker.com.pl 12.01.05, 07:02
      Znowu MOLESTOWANIE -niedawno było głośno że jedną pracownicę molestowało 10
      -ciu mężczyzn,teraz 2 -ch mężczyzn molestuje całą kobiecą załoge czipsów ,w
      pracy powinno się pracować !! jak można określić mężczyzn którzy wyżywają się
      na pracownicach?-to po prostu zwierzęta chcący zaspokoić popęd płciowy! Ludzie
      ile jeszcze się dowiemy w ilu fabrykach jest molestowanych i poniżanych
      kobiet?Jaka jest rada na to zjawisko przemocy seksualnej?-może kastracja
      mężczyzn -ogierów..
    • Gość: karol [...] IP: 217.152.182.* 12.01.05, 07:33
      • Gość: Jola Re:JEDACZKOW-OGIERKOW KASTROWAC IP: *.dclient.hispeed.ch 12.01.05, 07:45
        a, jezeli to zmowa i klamstwo.
        • Gość: karol Re:BEDACZKOW-OGIERKOW KASTROWAC IP: 217.152.182.* 12.01.05, 10:42
          Jolcia wiesz jak to sie dobiera do kobity. Cholerie rzadko jet na odwrot zeby
          kobita gwalcila. A moze ??? Ale ogierki-sku..elki lataja z pytkami
          wyostrzonymi na mezatki nie zaprzeczysz.
          • Gość: kierownik Re:BEDACZKOW-OGIERKOW KASTROWAC IP: *.ericsson.net 12.01.05, 11:14
            A Ty nie latasz? Skad wiesz ze inni lataja? Pewnie stad, ze GW napisala. Ja tam
            nie latam i u mnie w pracy nikt kobiet nie molestuje. Wy myslicie, ze kierownik
            to wielki pan. A on jest bardziej na cenzurowanym niz pracownice i tak samo
            musi ciezko harowac. Nie wiem skad im sie bierze jeszcze ochota na "amory". JA
            juz czasem z zona nie mam sily, a co dopiero zeby brca sie za pracownice.
    • Gość: sm LUDZIE ZBOJKOTUJCIE I NIE KUPUJCIE LAYSOW !!! IP: 217.17.35.* 12.01.05, 07:41
      To im da do myslenia!
      • mz71 Re: LUDZIE ZBOJKOTUJCIE I NIE KUPUJCIE LAYSOW !!! 12.01.05, 07:48
        Gość portalu: sm napisał(a):

> To im da do myslenia!
        Wtedy pozostałe panie też stracą pracę. Bardzo mądra propozycja.
        • Gość: pb Re: LUDZIE ZBOJKOTUJCIE I NIE KUPUJCIE LAYSOW !!! IP: *.icpnet.pl 12.01.05, 09:23
          No i co z tego. Popyt na chipsy sie nie zmieni, a Panie znajda prace u
          konkurencji. Czasy sie zmienili i teraz juz nie ma czegos takiego jak praca na
          10 lat, z pewnymi wyjatkami.
      • Gość: Jola co na to zwiazki!!! IP: *.dclient.hispeed.ch 12.01.05, 07:50
        przeciez szef zwiazkow podpisal zwolnienie.Mial na to 14 dni.I bylo wszystko w
        porzadku.co zwiazki robia by bronic ludzi.
      • Gość: robi35 Re: LUDZIE ZBOJKOTUJCIE I NIE KUPUJCIE LAYSOW !!! IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 12.01.05, 10:40
        O czym Ty piszesz wydaje mi się że odrobinę przeginasz.Co ma produkt(jestem
        konsumentem)do wyczynu jednego człowieka.Zapewne zostanie odpowiednio
        ukarany.Oprócz niego zapewne jest mnóstwo uczciwych ludzi,którzy chcą normalnie
        pracować.
      • Gość: mkopek Re: LUDZIE ZBOJKOTUJCIE I NIE KUPUJCIE LAYSOW !!! IP: *.ericsson.net 12.01.05, 11:17
        Ale ja czytalem w ktoryms poscie, ze tak jest wszedzie. To co mamy wszytsko
        bojkotowac? Jesli da im to cos do myslenia, to najwyzej tyle, ze nastepnym
        razem trzba lepiej sprawe zatuszowac. Przeciez nie sa w stanie zawsze temu
        zapobiec. Trzeba raczej nawolywac do naglaszania takich spraw pod warunkiem, ze
        sa prawdziwe.
    • Gość: lapidarus Re: język IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 07:49
      następne siedem, zamiast kolejnych siedem byłoby ładniej (tylko wam
      ten "kolejny" w głowie jurnaliści)
    • Gość: Wlochatosci Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.abhsia.telus.net 12.01.05, 08:07
      Brawo za artykul. Tak trzeba uczyc wielu ludzi szacunku do czlowieka, jego
      godnosci cielesnej, duchowej, etnicznej, religijnej. Uczyc tolerancji tych
      mniej kulturalnych. Lusia P.
    • Gość: eryk Nastała moda na wykorzystywanie "molestowania" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 08:23
      To jakiś koszmar z tym wykorzystywaniem pojęcia ; molestowanie.
      Dziwnym trafem, wszystkie zgłoszenia kobiet są po czasie, po zwolnieniach z
      innych przyczyn. Prowadziłem firmę, wolałem do pracy przyjąć mężczyzn aniżeli
      kobiety. Wiem jak kobiety misternie potrafią prowokować, usidlać wszelkimi
      sposobami aby wykazać się przed koleżankami ,że są lepsze, że udało im się
      przybliżyć do szefa, że w razie czego mogą liczyć na jakieś lewe zwolnionko,
      wyższą premię, atrakcyjniejsze zadanie, lepsze biurko w lepszym pokoju.
      Dla kobiet są istotne niezwykle nawet małe drobiazgi. Mężczyzna wogóle nie
      zwraca na takie niuanse uwagi, dla niego liczy się realizacja swoich ambicji,
      wykonanie zadania lepiej od kolegów.
      Wiem jak daleko mogą się posunąć aby zdobyć łaskawość szefa, by później z całą
      bezwzględnością wykorzystać najmniejsze potknięcie przełożonego. Wiem też, że
      kobieta nawet najbardziej atrakcyjna potrafi dać odczuć, że nie ma ochoty na
      bliższe zbliżenie, potrafi sie godnie zachować, potrafi zachować się z
      godnością i szacunkiem. Kierownicy muszą być niezwykle ostrożni w kontaktach z
      pracownicami. Najlepiej na dystans, na dystans, z szacunkiem ale bez poufałości
      w obie strony.
      • mrocznamaga Re: Nastała moda na wykorzystywanie "molestowani 12.01.05, 08:42
        Może jednak nie uogólniaj tak bardzo zachowań kobiet, co? Owszem, sama wiem że
        niektóre potrafią być takie jak powiedziałeś ale mylisz się myśląc, że mężczyzn
        to nie dotyczy. Równie dobrzeć potrafią knuć intrygi i zacierając rączki
        czekają na efekt swych manipulacji. Więc mam tylko jedną prośbę - bez
        uogólnień. A swoją drogą, ciekawe jak będzie wyglądał nasz kraj kiedy wszyscy
        pracodawcy - mężczyźni będą zatrudniali tylko męzczyzn, bo to i mądrzejszy, i
        nie kombinuje tylko własną pracą się zajmuje, no i w ciążę nie zajdzie...
        Pozdrawiam!
      • zuzia_fruzia Re: Niech nastanie moda na kobiety-dyrektorów 12.01.05, 09:34
        Najlepiej zatrudniać KOBIETY na KIEROWNICZYCH i DYREKTORSKICH stanowiskach, do
        czego to podobne, żeby faceci się tak szarogęsili
        • Gość: mkopek Re: Niech nastanie moda na kobiety-dyrektorów IP: *.ericsson.net 12.01.05, 11:24
          Zaloz sobie firme i bedziesz sie szarogesic i zatrudniac kogo sobie chcesz. A
          jesli facet ma wlasna firme i woli zatrudniac facetow to jego sprawa. NIe wiem
          jak jest z kobietami po zawodowkach, ale u nas w pracy te z wyksztalceniem
          wyzszym sa wporzadku. Faktem jest, ze moj ojciec pracujacy jako mistrz na sali
          produkcyjnej gdzie pracuja kobiety, mowil mi ze bardzo miedzy soba rywalizuja i
          ciagle innym na zlosc robia. Ale tez nie wszystkie. Tylko, ze tym co sa
          porzadne jest trudniej.
    • Gość: tolek Frito Lay, czyli zjedz Chippsa będziesz łatwiejsza IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:32
      OTO HASŁO DNIA !!!!!!!!
    • Gość: emes NA ZNAK PROTESTU IP: 62.29.248.* 12.01.05, 08:40
      po prostu nie kupujmy tego swiństwa produkcji Frito Lay.
      Zarząd firmy się nauczy kultury gdy opadną im także... obroty :)
    • Gość: kierownik Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:54
      Ani wiagra ani maj,nie da ci tego co Frito Lay.
      • lombardele Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami 02.04.05, 19:33
        banda idiotów . tak to do was fujary co piszecie o nim jak o przestepcy . ten
        facet nikogo nie zgwałcił , zmolestował ani z żadną z tych cuchnących starych
        bab się nie umawiał !!! Wiem , bo tak się złożyło , że " mieszkałem " z nim 6
        dni i wiem o nim wszystko !!! On nawet nie może tam spokojnie zjeść , bo z
        takim zarzutem nie jest człowiekiem , frajerstwo też stroni od
        gwałcicieli .znalazł się w najgorszej grupie więziennej !!! wojtek i inny czyn
        seksualny ? teraz mu to grozi ... i bynajmniej nie on będzie z przodu !!! a wy
        mówicie o bananowej republice !!! tak , z takim społeczeństwem jesteśmy
        bananowi . wszystkim co oceniają kogoś po tym co piszą gazety lub zanim coś
        komuś się udowodni proponuje zadumę , bo nie znasz dnia ani godziny kiedy ktoś
        was pomówi i do sprawy posiedzicie - 3 , 6 , .... a nawet 27 miesięcy bo na
        służewcu i tacy są ... to w/g was sprawiedliwość . kto i w jaki sposób
        zadośćuczyni mu za każdy dzień niewyobrażalnych poniżeń i obelg .
        może wy !!!
    • Gość: Adam z Wroclawia Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: 5.6.1D* / 212.25.109.* 12.01.05, 09:00
      Dyrektor zakladu ktory zagmatwuje sprawe ma byc sadzony jak sam przestepca.
      Przestepce nalezy natychmiast usunac z tej pracy i postawic jego przed Sadem.
      Naturalnie po dokladnym slectwie.Slectwo maja przeprowadzic prokuratory-
      kobiety.Sedzia sledczy ma byc rowniez kobieta.
      • Gość: Sledztwo Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:04
        śledztwo-śledztwo -śledztwo Adasiu.
        • Gość: Chester Pogratulujmy Działowi Personalnemu IP: *.centertel.pl 12.01.05, 11:20
          Specjalne gratulacje dla Kierownika Personalnego Zakładu w Grodzisku. Zawsze
          czekałem na to kiedy Pana umiejetność usprawiedliwiania wszytkiego wokół jako
          jedynej słusznej drogi jaką podąża firma, doprowadzi Pana właśnie w takim
          kierunku. Tym razem nie wyszło... Gratuluję Panu Panie Grzegorzu.
        • Gość: Jedi Knight Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:25
          > śledztwo-śledztwo -śledztwo Adasiu.

Taki niby skrupulatny korektor,a "zagmatwuje" nie zauważył,no,no?
          Może nie taki jednak skrupulatny,co?
    • micra Jaki ten naród surowy 12.01.05, 09:05
      A skąd macie pewność, że te Panie nie kłamią? Wg polskiego prawa ten człowiek
      musi teraz udowodnić, że tak nie było, nie muszą nic udowadniać pokrzywdzone.
      Tak jest tylko w przypadku molestowania.

Nie wiem, czy będę chciał pracować w kobiecym gronie, bo za chwilę ktoś może
      mnie o coś oskarżyć i to ja będę musiał udowodnić, że nie mam garba. Powoli
      zmierzamy do chorej sytuacji w USA.

Oskarżać jest łatwo, gorzej z udowodnieniem winy. Przypuszczam, że wszyscy Ci
      oskarżyciele z forum nie macie sobie nic do zarzucenia, jesteście czyści jak łza.

I jeszcze jedno. To, że mężczyźni są kierownikami niczego nie dowodzi. Równość
      płci nie oznacza, że 50% kierowników to będą mężczyźni, podobnie jak 50%
      pracowników na taśmie.
      • Gość: Jaki ? Re: Jaki ten naród surowy IP: *.am.poznan.pl 12.01.05, 09:19
        Niestety, w naszym Narodzie bywają też zwykłe kanalie, ktore zamiast być
        tępione pracują na stanowiskach pozwalających im działać jak kanaliom !
        Zatem wbrew temu co piszez nasz Naród nie jest surowy, a własnie powinien taki
        być !
    • Gość: tom Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:14
      Nie bede juz jadl czipsow.
      • Gość: mkopek Re: Frito Lay: molestowanie pomiędzy czipsami IP: *.ericsson.net 12.01.05, 11:31
        Zgadzam sie z Toba, jesli oni to robili w pracy przy produkcji czipsow, to kto
        wie co sie moglo do nich dostac. brr
    • Gość: KARINKA nie kupujmy produktów FRITO LAY... IP: 193.151.96.* 12.01.05, 09:17
      ...TO NAJLEPSZA KARA ZA TAKIE POSTEPOWANIE KIEROWNICTWA FIRMY
      • Gość: KARINKA Re: nie kupujmy produktów FRITO LAY... IP: 193.151.96.* 12.01.05, 09:22
        jestem po naradzie w rodzinie , decyzja zapadła , zdecydowalismy w rodzinie ,
        ze nie bedziemy kupować produktów w/w firmy .
        • Gość: ill paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:25
          tak i nie kupujmy jeszcze polskich produktow... w koncu to kierownik zmiany to
          polak wioec powinnismy zbojkotowac wszystkie polskie produkty!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka