Gość: Brzydula IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:26 Karzeł pisałam już o tym było cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 18:29 Gość portalu: Brzydula napisał(a): Czemu OSTATNI? skąd taki pesymizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:31 Jak ci sięukłada z Armandem? znów cię puscił kantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.05.02, 18:34 Gość portalu: GMR napisał(a): > Jak ci sięukłada z Armandem? znów cię puscił kantem? Już wiem jak ta serialowa Brzydula wygląda. Dzisiaj widziałem ją pierwszy raz w TV. W fabułę nie wnikałem - tylko spojrzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:43 Racja! Nie wnikajmy w fabułę...powiedz tylko jak oceniasz jej wygląd? Chociaz do poznania jej cech osobowych to trzeba będzie wniknąć w tę opere mydlaną....dodam tylko że Brzydula jest bardzo podobna do mojej byłej sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK GMR- PRZESTAŃ!!!!!!!!! IP: *.eng.fsu.edu 23.05.02, 18:51 Z tą twoją sympatią! Ile można! Znajdż jakąś miłą dziewczynę i przestań marudzić o twojej byłej sympatii, ze podobna, i tak dalej. Czy to takie trudne? Powodzenia! KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: GMR- PRZESTAŃ!!!!!!!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 23.05.02, 18:53 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Z tą twoją sympatią! Ile można! > Znajdż jakąś miłą dziewczynę i przestań marudzić o twojej byłej sympatii, ze > podobna, i tak dalej. Czy to takie trudne? > Powodzenia! > KrisK Przylaczam sie do protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: GMR- PRZESTAŃ!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 19:14 Widzę że to dobry sposób na zanudzenie eurofanów...na śmierć. Chyba będę mówił o tym częściej...z premedytacją! Ciekawe tylko ile potem dostanę za to lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Zanudzanie.. IP: *.eng.fsu.edu 23.05.02, 19:17 .. wiem, to twój styl. Ale ja po prostu nie czytam twoich wątków. Odpowiedziałem ci w tej sprawie, bo widzę się się męczysz (a ja nie lubię jak ludzie się męczą). No ale jak jesteś taki masochista, to twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Zanudzanie.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 19:37 ... kobieta nie jest warta miłosci zresztą miłosć to pojęcie takie wyświechtane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Zgorzknienie.. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 10:28 Gość portalu: GMR napisał(a): > ... kobieta nie jest warta miłosci zresztą miłosć to pojęcie takie wyświechtane Ile Ty masz lat, drogi GMeRku, ze takie zgorzkniale mysli po glowinie Ci sie kolataja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Zgorzknienie.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 10:30 jak dożyję końca czerwca to bedzie z tego z 27 wiosen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Zgorzknienie.. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 10:56 Gość portalu: GMR napisał(a): > jak dożyję końca czerwca to bedzie z tego z 27 wiosen A dlaczego masz nie dozyc? No to mlodziak z Ciebie, wiec rozejrzyj sie za jakas fajna dziewczyna, zamiast tu zwatpienie w uczucia wyzsze rozsiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Zgorzknienie.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 11:13 Robiłem to wiele razy... ale to nie tak łatwo podrywać gdy w kieszeni pustka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Pustki w kieszeni i podrywanie! IP: *.eng.fsu.edu 24.05.02, 15:10 No nie mogę! Cała moja kriskowata doktorskość sie burzy, jak to czytam! Co ty, podrywasz w agencjach towarzyskich, czy co? Pierścionek z żółtym brylantem a la Hysteric chcesz dziewczynie podarować na pierwszej randce? Moja rada (niezłośliwa). Spakuj plecak, jedź w Bieszczady na wakacje - w chatkach studenckich siedzą całe chmary sympatycznych, miłych i ładnych dziewczyn. Może któraś sie zlituje... KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Pustki w kieszeni i podrywanie! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 16:23 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > No nie mogę! Cała moja kriskowata doktorskość sie burzy, jak to czytam! > Co ty, podrywasz w agencjach towarzyskich, czy co? Pierścionek z żółtym > brylantem a la Hysteric chcesz dziewczynie podarować na pierwszej randce? > > Moja rada (niezłośliwa). Spakuj plecak, jedź w Bieszczady na wakacje - w > chatkach studenckich siedzą całe chmary sympatycznych, miłych i ładnych > dziewczyn. Może któraś sie zlituje... > > KrisK No jak jej zacznie opowiadac serial Brzydula od pierwszego odcinka i o tym, jak Brzydula jest do jego ex- podobna, a jeszcze o tym jakie kobiety sa zle i wredne, a pozniej, ze nie moze znalezc pracy i chetnie by zastrzelil Balcerowicza... Jak nie wiem, czy mila, ladna studentka znajdzie w swym sercu, w romantycznym pejzazu Bieszczad, az tyle milosierdzia. Ale pomysl, sam w sobie jest dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK No własnie..! IP: *.eng.fsu.edu 24.05.02, 16:41 Też się obawiam. No ale przeciez nie będę mu jak Cyrano de Bergarac pisał co ma mówić dziewczynom!!! Na pewno jak zacznie opowiadać o życiu złamanem przez kobietę złą a występną, to dziewczyny puszczą go w trąbę. I słusznie. Pozdrawiam, pani haneczko. O przepisie na kanapke z serem pamiętam, ale chyba dr Piernatek go zawłaszczył! Bo jakiś taki zadowolony chodzi. KrisK - Zanurzony we Wspomnieniach z Młodości Niedalekiej lecz Bezpowrotnie Minionej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: No własnie..! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 16:45 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Też się obawiam. No ale przeciez nie będę mu jak Cyrano de Bergarac pisał co ma > > mówić dziewczynom!!! > Na pewno jak zacznie opowiadać o życiu złamanem przez kobietę złą a występną, > to dziewczyny puszczą go w trąbę. I słusznie. > Pozdrawiam, pani haneczko. O przepisie na kanapke z serem pamiętam, ale chyba > dr Piernatek go zawłaszczył! Bo jakiś taki zadowolony chodzi. > KrisK - Zanurzony we Wspomnieniach z Młodości Niedalekiej lecz Bezpowrotnie > Minionej. > Oj, pamietam jak kiedys ktos mi sie wywnetrzal na dziewczyne byla zla... Poszlam do toalety i juz nie wrocilam. Ale niektore dziewczyny daja sie poderwac na zla byla, wiec moze sie GMeRkowi poszczesci? Tylko, ze takie dziewczyny odwzajemniaja sie opowiesciami o zlych bylych, wiec grozi obydwu stronom wzajemne zanudzenie sie na smierc. Pozdrawiam Pana Doktora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Źle to widzę... IP: *.eng.fsu.edu 24.05.02, 17:23 Właśnie na dole przeczytałem, że ten idiota podrywa po kilku głębszych... Jeżeli to prawda, to biedny ten kraj gdzie takie młodych obyczaje! No bo jaką sympatyczną, miłą i ładną dziewczynę zainteresuje taki woniejący alkoholem Oszołek? No i co to za alkohol, co spozywa się w tzw. głębszych? Pewnikiem jakaś okowita straszliwa... Biedne te dziewczyny dzisiaj. Coraz bardziej staję sie męskim feministą.... KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Źle to widzę... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 17:26 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Właśnie na dole przeczytałem, że ten idiota podrywa po kilku głębszych... > Jeżeli to prawda, to biedny ten kraj gdzie takie młodych obyczaje! No bo jaką > sympatyczną, miłą i ładną dziewczynę zainteresuje taki woniejący alkoholem > Oszołek? > No i co to za alkohol, co spozywa się w tzw. głębszych? Pewnikiem jakaś okowita > > straszliwa... > Biedne te dziewczyny dzisiaj. Coraz bardziej staję sie męskim feministą.... > KrisK Oj, zeby Pan wiedzial Panie Doktorze. A takiemu po okowicie jeszcze sie wydaje, ze zwierzecym magnetyzmem dogania co najmniej idola brzytwy, czyli Pierce'a B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Zwierzęce magnetyzmy.. IP: *.eng.fsu.edu 24.05.02, 17:34 I zatańczy na stole, efektowny piruet kończąc Upadkiem z twarzą w talerzu! Nie sądzę, aby SMŁ (Sympatyczne, Miłe i Ładne) dziewczyny chciały z takimi trzymać. Jak byłem malutki, to modny był Bursa/Wojaczek/Stachura. Chodziliśmy w poobdzieranych ubrankach, konsumowaliśmy alkohol i cierpieliśmy za ludzkość. Ale mi zaraz przeszło, na rzecz mniej afektowanych zachowań, umiarkowanego spożycia taniej whisky. Zdrowiej, i jakby normalniej. A jak to teraz wygląda? Bom trochę jest do tyłu za tryndami... KrisK - Zaciekawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Zwierzęce magnetyzmy.. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 17:42 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > I zatańczy na stole, efektowny piruet kończąc Upadkiem z twarzą w talerzu! Nie > sądzę, aby SMŁ (Sympatyczne, Miłe i Ładne) dziewczyny chciały z takimi trzymać. > > Jak byłem malutki, to modny był Bursa/Wojaczek/Stachura. Chodziliśmy w > poobdzieranych ubrankach, konsumowaliśmy alkohol i cierpieliśmy za ludzkość. > Ale mi zaraz przeszło, na rzecz mniej afektowanych zachowań, umiarkowanego > spożycia taniej whisky. Zdrowiej, i jakby normalniej. > A jak to teraz wygląda? Bom trochę jest do tyłu za tryndami... > KrisK - Zaciekawiony Szczerze mowiac, czas jakis temu stracilam watek ;) Mnie moj narzeczony "poderwal" w wielkim stylu. Obsypal mnie kwiatami, drobnymi ale bardzo milymi prezentami, wierszami, a juz zupelnie podbil przygotowana kolacja. I zyli dlugo i szczesliwie. Wolne kolezanki donosza, ze o mila randke z klasa teraz trudno. Na to samo narzekaja koledzy. Ostatnio moj kolega zalil sie, ze zaprosil jakas dziewczyne na kolacje, a ona nastepnego dnia zadzwonila do niego i zapytala, czy nie pojechalby z nia na wakacje w cieple kraje. Kolega malo nie zemdlal, bo nie planowal dalszych spotkan, nawet przy kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK No to bardzo ładnie! IP: *.eng.fsu.edu 24.05.02, 17:51 Pozdrowienia dla narzeczonego! Dobrze, że umie gotować! Ale obowiązki naukowe mnie wzywają, tedy miłego weekendu życzę. Ja swój będę spędzał jak zwykle outdorowo, brodząc po bagnach i rozlewiskach. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: No to bardzo ładnie! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 17:55 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Pozdrowienia dla narzeczonego! Dobrze, że umie gotować! > Ale obowiązki naukowe mnie wzywają, tedy miłego weekendu życzę. Ja swój będę > spędzał jak zwykle outdorowo, brodząc po bagnach i rozlewiskach. > KrisK A ja z kolezanka w ciazy, ktora zle sie czuje, maz w pordrozy sluzbowej a rodzice w srodku remontu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: No to bardzo ładnie! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:00 Gość portalu: Hania napisał(a): > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > > > Pozdrowienia dla narzeczonego! Dobrze, że umie gotować! > > Ale obowiązki naukowe mnie wzywają, tedy miłego weekendu życzę. Ja swój bę > dę > > spędzał jak zwykle outdorowo, brodząc po bagnach i rozlewiskach. > > KrisK > > A ja z kolezanka w ciazy, ..... - Jak żeś tego dokonała??? Myslałem że do tego potzrebny jest facet a nie druga babka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Kolejny zalosny IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 18:24 Gość portalu: GMR napisał(a): > Gość portalu: Hania napisał(a): > > > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > > > > > Pozdrowienia dla narzeczonego! Dobrze, że umie gotować! > > > Ale obowiązki naukowe mnie wzywają, tedy miłego weekendu życzę. Ja sw > ój bę > > dę > > > spędzał jak zwykle outdorowo, brodząc po bagnach i rozlewiskach. > > > KrisK > > > > A ja z kolezanka w ciazy, ..... > - Jak żeś tego dokonała??? Myslałem że do tego potzrebny jest facet a nie druga > > babka! GMeRek - to Twoje poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Kolejny zalosny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:41 Jesteście europonurakami i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Fajerwerki humoru IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 19:01 Gość portalu: GMR napisał(a): > Jesteście europonurakami i tyle Ty za to jestes parada rozrywki, wiec ktos musi Cie rownowazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Zwierzęce magnetyzmy.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:59 Stary Zgred..teraz od razu przechodzi się do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Pustki w kieszeni i podrywanie! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:07 Na trzeźwo nie podrywam...właściwy rytm uzyskuję po paru głębszych polityka religia i moja osobista przeszłość odchodzą wtedy na bok...nie istnieją..staję się innym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK To juz koniec!!!! IP: *.eng.fsu.edu 24.05.02, 17:15 Albo robisz sobie tzw. jaja, albo (wybacz określenie) jesteś kompletnym idiotą!!! Podrywa sie TYLKO NA TRZEŹWO! I tyle. KrisK - Wstrząsnięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: To juz koniec!!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 24.05.02, 17:27 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Albo robisz sobie tzw. jaja, albo (wybacz określenie) jesteś kompletnym > idiotą!!! > Podrywa sie TYLKO NA TRZEŹWO! > I tyle. > KrisK - Wstrząsnięty To naprawde straszne. Brrrrr... Pomyslec, ze bede miec kiedys corke i ze takie typy beda ja podrywac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: To juz koniec!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:02 No,m pewnie że robie sobie z was jaja ...od początku!! To forum to szambo spluwaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.05.02, 18:52 Gość portalu: GMR napisał(a): > Racja! Nie wnikajmy w fabułę... Żeby wniknąć, to musiało by dużo wody upłynąć. > powiedz tylko jak oceniasz jej wygląd? Według mnie, to zmienić jej strój, na coś bardziej 'teges'. Okulary też mogły by mieć inne oprawki. Wtedy musiałbym zobaczyć. Cały czas zakładam, że dobrze rozpoznałem Brzydulę. Wiesz, spytałem się która to, następnie spojrzałem i odszedłem. Była wśród jakichś modelek i faceta który według mnie jest tym, ... pe..łem - jakiś artysta elegancik. Ale ja nie będę tutaj szerzył plotek na jego temat.... Chociaz > do poznania jej cech osobowych to trzeba będzie wniknąć w tę opere > mydlaną....dodam tylko że Brzydula jest bardzo podobna do mojej byłej sympatii e Stąd ten sentyment, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.upc.chello.be 23.05.02, 18:56 A moze Oszolek opowiedzial by cos o swoich podbojach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 19:12 Podboje...nie tarktuję tego w tak sposób jak sport. Bo to nie jest sport. To poważna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.upc.chello.be 23.05.02, 19:14 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Podboje...nie tarktuję tego w tak sposób jak sport. Bo to nie jest sport. To > poważna sprawa Oszolku trzymaj sie tematu,odpowiedz raz na pytanie bez kretactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 19:15 Nie będę wywłekał spraw intymnych na forum publicznym..nie jestem ekschibicjonistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.upc.chello.be 23.05.02, 19:30 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > Nie będę wywłekał spraw intymnych na forum publicznym..nie jestem > ekschibicjonistą Oszolku to nie wywlekanie.My Cie chcemy poznac troche blizej a i Tobie przyda sie od czasu przyda sie zmiana.Napisz raz cos osobistego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 19:35 Miałem parę kobiet ale nigdy to nie było trwałe..to sie zawsze rozpadało po paru tygodniach...GMR pobił rekord 5 lat wyrzeczeń a potem wyjazd na wakacje awantura i po sprawie...jesli chodzi o mnie to kobiety mnie rzucały ale tak karczemnych awantur jak u GMRa nigdy nie było..może jestem zbyt wybredny lae ja te sprawy traktuję bardzo poważnie ...p[oza tym nie raz myslałem o drodze kapłańskiej...ale to nie takie proste najpierw skończę studia potem poszukam pracy a potem pomyślę o kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 19:41 Aha! Zapomniałem powiedzieć że ostatnio spodobała mi się Justyna Sobecka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: 195.205.230.* 23.05.02, 20:10 Ostatni jest jeszcze przede mną. Oby jak najpóżniej! Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? 23.05.02, 20:56 Tak sobie czytam te twoje wynurzenia, "droga kapłańska, skończę studia, potem praca, a potem pomyślę o kobiecie, droga kapłańska" i temu podobne pierdoły. I wiesz co sobie myślę? Ty zwyczajny pedał jesteś. Albo impotent z małym siusiakiem. Albo co gorsza i jedno i drugie. Ty po prostu się boisz związku, nie umiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:03 Twoje pseudo wysarcza mi za komentarz...jesteś skończoną ladacznicą i tyle. Zwyczajna z ciebie zdemoralizowana KURWA ,wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka PEDAŁ PEDAŁ 24.05.02, 09:33 PEDAŁ PEDAŁ NIEŚMIAŁY PEDAŁ Z MAŁYM SIUSIAKIEM Pewnie kręcą cię takie stare tłuste torby jak twoja mamusia! I nie umiesz się wyzwolić? Jak byłeś mały to mamusia bawiła się twoim siusiakiem i wkładała palce do pupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Dziwka ,k...a, ladacznica, lafirynda!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:50 Obrażasz moją matkę suko! Moja mama jest niska i szcupła..idź się kochać z Vercheugenem dziwko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złosliwy Re: Dziwka ,k...a, ladacznica, lafirynda!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 14:01 Jaki gentelmeński diałog tu prowadzicie.. Laleczka: _pedał impotent Oszołom: Ku...a dziwka ... czuję się jakbym rozmawiał z profesorami wyższej uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka No i co pedałku z małym fiutkiem? 24.05.02, 14:07 No i co pedałku z małym fiutkiem? Posuwałeś swoją mamusię w dupala? Jęczała jak dziwka? A może to ciebie rżnął twój tatuś spedalony? Bo to się podobno rodzinnie przenosi. Mały fiutek - duży smutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: No i co pedałku z małym fiutkiem? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 14:09 Z takimi prymitywnymi babami nie będę wchodził w dyskusje to jest ponizej wszelkich standartów kulturowych widzę tu u ciebie ewidentny brak kultury i dobrych manier..idź do Samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka oszołom - family sex 24.05.02, 14:32 oszołom - family sex, powinieneś stronkę ze swoimi fotami otworzyć. Żal mi ciebie, ale z drugiej strony nie lubię odmieńców... fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 20:17 A co masz na myśli mówiąc ostatni raz...? ostatni stosunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: 195.205.230.* 23.05.02, 20:29 Naoisałem nieco inaczej. Ale możesz to i tak rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzydula Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:13 Ja miałam dwoch senioros...Armando Mendoza y Nicolas Mora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.dialsprint.net 24.05.02, 15:03 Na raz?? Gość portalu: Brzydula napisał(a): > Ja miałam dwoch senioros...Armando Mendoza y Nicolas Mora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzydula Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 16:29 Ci senior! buenas Nicolas y nocies don Armando! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:48 Monika z Kielc..nieudany...baba już zajęta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:28 Widzę że z podbojami u was jest jeszcze gorzej niż u mnie..żadnych nowych wpisów od wczoraj..chyba faktycznie waszą miłoscią jest polityka i religia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armand Re: jaki by? wasz ostatni podbój mi?osny? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.05.02, 19:23 Monika! Uh, to byla kobieta. Dostawala "uniesien" od dotkniecia plecow. Tez byla z Kielc. Wyszla za maz za Szweda. Ja wtedy bylem zbyt biedny. Raz ich spotkalem w Goeteborgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: jaki by? wasz ostatni podbój mi?osny? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 21:20 Aha! mam cię! To ty mi ją odbiłeśm tę 20letnią studentkę germanistyki? Nienasycony łajdaku oby ci ch..zwiędł! Odpowiedz Link Zgłoś
maurycy Re: jaki był wasz ostatni podbój miłosny? 24.05.02, 21:18 Renia Grabowska Odpowiedz Link Zgłoś