Gość: Paweł Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:23 Ja też płacę abonament i to za rok z góry !!!! I mam prawo zabrać głos w sprawie TVP: POPIERAM PROGRAM POSPIESZALSKIEGO „WARTO ROZMAWIAĆ”. A pani / towarzyszka Jaruga-Nowacka niech nie zapomina że pluralizm prezentowanych poglądów nie musi ograniczać się tylko do jednego programu !!! No chyba że ogląda tylko (?) program „WARTO ROZMAWIAĆ”, którego tytuł , jak widać , bardzo chciała by zmienić na „ZA MNĄ POWTARZAĆ” . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voland Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.pkobp.pl 20.01.05, 16:24 Miejsce złużytych pampersów jest na śmietniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK No nie, Jaruga to ma ryj.Godzilla+King-Kong!!! IP: *.chello.pl 20.01.05, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.zurich.pl 20.01.05, 16:40 Ależ oni sami się osmieszają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi czy mąż Jarugi to chłop czy trok od kaleson?? IP: *.dami.pl 20.01.05, 16:44 Powinni dać powtórkę złotopolskich czy m-jak miałkość - toż to dopiero pluralistyczne seriale/programy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Jaruga Nowacka frustratka IP: *.kul.lublin.pl 20.01.05, 16:48 Jak lewica funadowała nam swojeharce w TVP, to było dobrze, a jak się znalazł jeden katolik, który się nie waha zadawać pytań głupim, ograniczonym, fanatycznym i seksualnie sfrustrowanym kobietom jak Środa czy Kinga Dunin, to od razu osrodki tolerancji wrzeszczą, że trzeba ratować misje publiczną...Jak widze Jaruge - Nowacką to żygac mi się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szutkiewicz Adolf Re: Jaruga Nowacka frustratka IP: *.telia.com 20.01.05, 19:20 Mnie rówierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata jacka Jaruga-Nowacka: co z oczu to z serca!! hehehe IP: 213.77.25.* 20.01.05, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrfrrr Re: Tania Video Produkcja !!!!! 20.01.05, 16:58 TVP to nie żadna państwowa telewizja misyjna tylko polityczny tubofon. Był Kwiatkowski było przerysowane w lewo a unosiła się z pokrzyw prawica, jest Dworzak wymachują prawym wysięgnikiem a wydziera się lewica, i tak w kółko. Ale wy ludzie się nie zrażajcie i płaćcie abonament. To wasz obywatelski obowiązek. TANIA VIDEO PRODUKCA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x A KTO PODPISAL TEN LIST??? IP: *.crowley.pl 20.01.05, 16:51 A gdzie jest informacja o tym kto podpisal ten list?? Ja chce wiedziec co to za "elyty yntelektualne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakto? Re: A KTO PODPISAL TEN LIST??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:03 Podpisały go te panie po klimakterium których ten problem nie dotyczy jakięś Jarugi ,Srody Szyszkowskie Senyszyny które koniecznie chcą się znależć w polskim Sejmie...i znalazły szansę u dewiantów seksualnych ale to chyba złudne nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A KTO PODPISAL TEN LIST??? 20.01.05, 19:25 Gość portalu: x napisał(a): > A gdzie jest informacja o tym kto podpisal ten list?? > Ja chce wiedziec co to za "elyty yntelektualne" poland.indymedia.org/pl/2005/01/11257.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flet Re: A KTO PODPISAL TEN LIST??? IP: *.sm-rozstaje.pl 20.01.05, 21:09 he he he o kurde, buhhaaaahhhhhaaa ale znakomitości buhhhaaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaa aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: A KTO PODPISAL TEN LIST??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 21:25 Jak przeczytasz to zzieleniejesz . Prawie połowa (49) to Zieloni 2004 . 1) Izabela Jaruga-Nowacka 2) prof. Maria Szyszkowska 3) prof. Barbara Stanosz, Warszawa 4) Katarzyna Kądziela 5) Jolanta Banach 6) prof. dr hab. Roman Juszkiewicz, Uniwersytet Zielonogórski i CAMK PAN W-wa 7) Ewa Dąbrowska – Szulc, Przewodnicząca Stowarzyszenia Pro Femina 8) Anita Seibert, Stow.Kobiet na Rzecz Równego Statusu Płci, Pekin 1995 9) Dariusz Szwed, Zieloni 2004 10) Yga Kostrzewa, Warszawa 11) dr Joanna Mizielińska, Gender Studies UW 12) dr Agnieszka Graff 13) dr Izabela Kowalczyk, UMK, Stowarzyszenie Kobiet KONSOLA, Zieloni 2004 14) dr Edyta Zierkiewicz, Uniwersytet Wrocławski, 15) Katarzyna Władyka, Gedner Studies UW, Warszawa 16) dr Izabela Desperak, Uniwersytet Łódzki, 17) dr Jerzy Kochan,In.Filozofii U.Szczeciński;r.nacz.czasopisma "Nowa Krytyka" 18) Beata Nowak, Zieloni 2004, Warszawa 19) Adam Mikuszewski, Warszawa 20) Krzysztof Kwater, Unia Pracy 21) Lucyna Orłowska, DUK Gdańsk, 22) Jadwiga Zajęcka, DUK Gdańsk, 23) Anna Stencel, DUK Gdańsk, 24) Jolanta Star, DUK Gdańsk, 25) Maria Sosnowska, DUK Gdańsk 26) Szymon Niemiec, APP Racja, ILGCN Polska 27) Anna Wojciechowska-Nowak, F.na R.Kobiet i Pl.Rodz., F.Centr.Promocji Kobiet 28) Katarzyna Wasilewska 29) Maria Śliwowska, FOSPiZ, Zieloni 2004, Gliwice 30) Patrycja Bruszewska, Zieloni 2004, Warszawa 31) Elżbieta Zapadka, Zieloni 2004, Kraków 32) Andrzej Kałwa, Zieloni 2004, Wroclaw 33) Agnieszka Łąka, Zieloni 2004 34) Lidia Łąka, Zieloni 2004 35) Leszek Lik, Zieloni 2004, Olsztyn 36) Klaudia Sitkowska, Warszawa 37) Robert Jezierski, Zieloni 2004, Wrocław 38) Lech Mergler, publicysta, Zieloni 2004, Poznań 39) Marta Jermaczek, Zieloni 2004, Poznań 40) Krzesimir Florek, Zieloni 2004, Poznań 41) Agnieszka Frankowska, Stowarzyszenie Kobiet KONSOLA, Poznań 42) Maciej Roszak, Nowa Lewica, Poznań 43) Przemysław Pielas, Zieloni 2004, Lambda Poznań 44) Michał A. Duszak, Zieloni 2004, Warszawa 45) Beata Pokorska, red.pisma literackiego Akant, Zieloni 2004, Bydgoszcz 46) Patryk Pluciński, Poznań 47) Bartek Matusiak, Warszawa 48) Beata Maciejewska, „Magazyn Sztuki”, Zieloni 2004, Gdańsk 49) Miłosława Stępień, nauczycielka, Zieloni 2004, Konin 50) Weronika Chańska, Warszawa 51) dr Paweł Leszkowicz, UAM, Poznań 52) Bartosz Żurawiecki, dziennikarz i krytyk filmowy, „Film” 53) dr Marzena Lizurej, Nic Tak Samo, Wrocław 54) Zofia Stanecka, Lambda Poznań 55) Krzysztof Tomasik, Warszawa 56) Maciej Kucharski, dziennikarz, Poznań 57) dr Jowita Wycisk, UAM, Stowarzyszenie Kobiet KONSOLA, Poznań 58) Ernest Ivanovs - Wolny Kościół Reformowany 59) Karolina Golinowska, Stowarzyszenie Kobiet KONSOLA, Poznań 60) Ewelina Zygadło, Zieloni 2004, Inowrocław 61) Karolina Kaczmarek, Łódź 62) Piotr-Bogusław Jędrzejczak - reżyser teatralny Łódź 63) Tomasz Drabowicz, Nief.Grupa Łódź Gender, Kampania Przeciw Homofobii, Łódź 64) Mateusz Zwierzchowski, student, Warszawa 65) Marcin Piątkowski, socjologia, UŁ 66) Mariusz Kurc, Warszawa 67) Marta Mikulewicz, Zieloni 2004, Zielona Góra 68) dr Tomasz Sikora, Akademia Techniczno-Humanistyczna, Bielsko-Biała 69) Marek Więcław, "Nowa Krytyka", Szczecin 70) Małgorzata Łoś, Szczecin 71) Dariusz Litkiewicz, Zieloni 2004, Szczecin 72) Przemysław Stępień, Zieloni 2004, Konin 73) Agnieszka Kosobudzka, dziennikarka, Toruń, 74) Karol Felicki, Toruń 75) Paulina Pilch, Porozumienie Kobiet 8 Marca, Warszawa 76) Justyna Zejdler, Zieloni 2004, Warszawa 77) Urszula Orłowska, Kraków 78) Elzbieta Korolczuk, doktorantka SNS IFIS PAN, Warszawa 79) Wojciech Brzozowski, Warszawa 80) Michał Pawlęga, Warszawa 81) Monika Serkowska, Stowarzyszenie Kobiet KONSOLA, trenerka WenDo, Poznań 82) Agata Teutsch, gr.nief.Ulica Siostrzana, tren.WenDo, Kraków-Warszawa-Poznań 83) Maria Bartol, prezeska Fundacji "Pomoc" 84) Artur Ślimak, Zieloni 2004, Opole 85) Mateusz Proch, Zieloni 2004 86) Kamil Zamachowski, Zieloni 2004, Gdańsk 87) Adrian Szatkowski, Zieloni 2004, Kraków, Fundacja LGBT 88) Maria Radomska, Zieloni 2004, Olsztyn 89) Adrian Zacharewicz, Zieloni 2004 90) Agata Anasik, Zieloni 2004, Fundacja LGBT 91) Jagoda Kłosowska, Zieloni 2004, Bielsko-Biała 92) Wojciech Duszeńko, Zieloni 2004, Lubin 93) Sławomira Walczewska, Fundacja Kobieca eFKa 94) Justyna Stachniewicz, Zieloni 2004, Legnica 95) Marek Mosakowski 96) Łukasz Ciołek, Zieloni 2004, Łódź 97) Jerzy Sendłak, Zieloni 2004, Warszawa 98) Paweł Dudzik, Zieloni 2004, Łódź 99) Krzysztof Wychowałek, Zieloni 2004, Łódź 100) Jakub Polewski, Zieloni 2004, Łódź 101) Andrzej Pałys, Zieloni 2004, Warszawa 102) Agnieszka Bugaj, Zieloni 2004, Warszawa 103) Bartosz Lech, Zieloni 2004, Warszawa 104) dr Małgorzata Tkacz-Janik, Zieloni 2004, Gliwice 105) Adam Urbańczyk, Zieloni 2004, Gliwice 106) Rafał Robert Gąsior, Zieloni 2004, Gliwice 107) Krystian Legierski, Zieloni 2004 108) Monika Dzik, Zieloni 2004, Warszawa 109) Magdalena Banach, Zieloni 2004, Wrocław 110) Jacek Bykowski, Zieloni 2004, Łódź 111) dr Tomasz Basiuk, UW Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: A KTO PODPISAL TEN LIST??? 21.01.05, 19:15 Gość portalu: wikul napisał(a): > Jak przeczytasz to zzieleniejesz . Prawie połowa (49) to Zieloni 2004 . może dlatego, że Zieloni 2004 są jego autorami? swoją drogę podziwiam wysiłek z liczeniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.arcor-ip.net 20.01.05, 16:58 Wolno osmieszac, ale widocznie tylko katolikow, przeciwnikow antykoncepcji, eutanazji. Nie wolno osmieszac nadymanych bucow, feministyczna inkwizycje oraz przedstawicieli kopnietej lewicy Precz z lewicowa cenzura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OiO Panie Pospieszalski-a poszedł ty won !!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 20.01.05, 16:58 Zrób sobie audycje w Radio Maryja - z Twoimi pomysłami i zapatrywaniem na życie,świat i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
edward7 Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr 20.01.05, 17:07 nie tuzinkowy program publicystyczny ale jak zwykle sprzeczny z programem SLD i jemu podobnych kiedyś pewnie przyjdzie na nich wszystkich pora, już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichemek Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:21 tak po prawdzie to ciężko mi się ustosunkować (mam nadzieję żę to określenie nie uraża uczuć sympatyków pana pospieszalskiego) do opinii o nietuzinkowości tego programu, ale mam nadzieję że naprawdę jest to zjawisko wyjątkowe bo tak bezczelnej jednostronności, bezczelności i buty jaką pan pospieszalski prezentuje nie znoszę. Jeżeli ten gość słyszał kiedykolwiek o obiektywiźmie to chyba to chyba tylko w dowcipach. To co mnie naprawdę martwi to fakt że natknąłem się kiedyś na podobna debate prowadzoną przez p. Durczoka i Barona (nmogę się mylić w każdym razie dziennikarze trójki) która to debata była tylko nieco mniej stronnicza, no i wtedy moja sympatia do trójki poleciała na łeb na szyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:13 Oglądam ten program już od dawna. Chcę go dalej oglądać! Nie zawsze zgadzam się z prowadzącym, ale nie przeszkadza mi to! Kiedy przenieśli ten program do TP1 myślałam: chyba już wreszcie TV jest wolna!! Niestety długo to nie trwało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOOK Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.zamosc.tpnet.pl / *.szpital.zamosc.tpnet.pl 20.01.05, 17:17 A mi się program nawet podoba. I nie uważam, aby był jednostronny. Zapraszanych jest tam każdorazowo wiele osób, często o bardzo zróżnocowanych poglądach, bardzo nieraz odległych światopoglądowo. I dobrze! Zauważcie, że w każdym innym programie typu talk-show zapraszani są przedstawiciele jakby jednej strony - każdy z tych programów ma z góry postawioną tezę, którą prowadzący (Żakowski, Durczok czy inni) realizuje podczas rozmowy. Właściowie to jest "szoł" prowadzącego,a ja po takim programie tak naprawde stwierdzam, że nie dowiedziałem się nic! U Pośpieszalskiego jest mimo wszystko inaczej - tam się rozmawia, nieraz ostro, ale rozmawia!! I to jest najważniejsze, coś, co absolutnie wyróżnia ten program. Oglądałem wiele odcinków, jestem jak najbardziej za nim. Zobaczcie, jakie wzbudził emocje. I oto chodzi. Taki program daje do myślenia. Nie jest to ani program klerykalny (rzadko bywa tam ksiądz zaproszony), ani obraźliwy. Zaproszeni odważnie wyrażają swoje opinie, czy to Prof. Szyszkowska, czy Wildstein, czy Dunin. Czasami widać, że niektórzy są słabsi w dyspucie, nie radzą sobie, ich argumentacja nie przekonuje itp. Ale absolutnie warto rozmawiać. I trwa to prawie godzinę, a nie 10 czy 30 minut, jak w innych talk-show'ach - jest czas na dłuższą dyskusję. Dlaczego jedni ludzie mają prawo występować w telewizji i promować swoje poglądy, inni (np. Pośpiesalski i jego nieraz ciekawi goście) - nie? Przecież ten Pośpieszalski odzywa się raz na 10-15 minut, i nie komentuje tego, co usłyszał. Za to go cenię. Nie robi z siebie gwiazdy, daje porozmawiac innym. Ja mogę słuchać i Jarugę, i Środę i Pośpieszalskiego. Wszystkich, którzy maja coś do powiedzenia. Nie twórzmy kolejnej cenzury. Nie zabijajmy wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marzaksu Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr 20.01.05, 17:29 BRAWO!!! Niech ta wypowiedź będzie podsumowaniem całej dyskusji, bo jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba 16 Szkoda słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:01 Przykrość sprawia to, że poza powyższą wypowiedzią, poziom merytoryczny zwolenników jak i przeciwników programu jest zadziwiająco zbliżony. Niestety dyskusja na argumenty z poziomu troglodytów mija się z celem. Można Pospieszalskiego lubić lub nie, Jarugę podobnie, Środę przemianowywawać na lewacką świnię i wrzucać do jednego wora z Dunin. Mozna wszystko, nawet wypominać Pospieszalskiemu śmierć dziecka. TYLKO CZEMU MA TO SŁUŻYĆ??? I tak nikogo to nie zmusi do samodzielnego myślenia, wyciągania wniosków, formowania merytorycznych argumentów.... Szkoda słów. Naszczęście świat jest pojemny i Ziemia będzie nosić zarówno jednych jak i drugich. To jest właśnie problem, że niezwykle rzadko podchodzi się, czy to w TVP, Sejmie czy prasie z szacunkiem do prezentujących przeciwstawne poglądy. Najlepiej z mocy zajmowanego stanowiska zlikwidować kontrowersyjny program, albo podsumować kogoś jako lesbę. A gdzie TOLERANCJA? Rozumiana jako tolerowanie kogoś o innym światopoglądzie, ale tylko i wyłącznie tolerowanie. Nie ma to nic wspólnego z poprawnym politycznie "tolerowaniem", czyli uwielbieniem, wynoszeniem na piedestał mniejszości np. religijnej, seksualnej etc. kosztem całej reszty nie kwalifikującej się do żadnej mniejszości. To jest dopiero brak tolerancji. Wg mnie zarówno Jaruga jak i Pospieszalski prezentują poglądy znacznej grupy Polaków i stworzenie jakiegoś forum, gdzie ścierają się przeciwne opcje ma sens i powinno to być normą a nie patologią jak uważa pani J-N. Niech zrezygnuje ze satnowiska i poprowadzi w tym samym czasie antenowym podobny program np. w TV 1. Kto jej broni, ciekawe tylko kto zarzuci szkodliwość społeczną takiego talk- show? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Re: Szkoda słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:08 Poglądy ok.stu cudaków z ULa mają mieć wpływ na polską demokrację? Wolne żarty...a kogo oni reprezentują?Chociażby w sejmie...to jakies mikrostowarzyszenie wzajemnej adoracji które za wszelką cenę chce zaistnieć i znależć się w przyszłym sejmie.. a póki co chce reprezentować naród...prawem kaduka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc Jaruga-Nowacka to stara komunistyczna szmata... IP: 212.33.66.* 20.01.05, 17:35 z którą nie warto rozmawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spolecznik Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.mclink.it 20.01.05, 17:47 od kiedy to Jaruga Nowacka representuje spoleczenstwo i moze decydowac co jest a co nie jest misja spoeczna, czasy komuny i hasla narod z partia juz sie skonczyly ta Pani jednak ciagle siedzi e materialistycznych pogladach XIX wieku, ja sobie to wypraszam i nie pozwalam potwierdze to podczas nastepnych wyborow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz "Program Pospieszalskiego sprzeczny z misją TVP" IP: *.u.mcnet.pl 20.01.05, 17:48 To jeden z niewielu programów, który oglądam w telewizji. Wyznawcy różnych poglądów mają możliwość ich prezentacji. A że pani Środa wypada blado, to już inna para kaloszy. Skoro przyjaciele pani Jarugi przegrywają, to trzeba kopnąć w stolik? Placę abonament TVP i chciabym oglądać tam nie tylko kumpli brunatnego Roberta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macman4 Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 20.01.05, 17:54 Oto przykład , że lewica znowu chce zawładnać mediami publicznymi i narzucić poglądy lewicowe ( a własciwie lewackie) , jak za dobrych czasów PRL-u. Ciagle lewacy nie mogą pojąć , że są mniejszością, ktorej pozostała większość narodu nie moze znieść. To jest demokracja? Zdrowa większość społeczeństwa musi znosić chore pomysły mniejszej części społeczeństwa,za których skutki zachowań- nie zgodnych z naturą , musi ponosić koszty ich leczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio A pod listem podpisaly sie osoby "tolerancyjne" IP: *.cs.umbc.edu 20.01.05, 17:55 Wsrod sygnatariuszy listu znajdzie sie osoby, ktore juz udowodnily swoja "tolerancje", tj. organizatorow marszu "rownosci" i "tolerancji" w Poznaniu. Owi organizatorzy juz raz dowiedli swojej hipokryzji pokazujac swoimi czynami, ze dla nich tolerancja jest ograniczona tylko do ich pogladow. (Od razu zaznacze, ze nie mialbym nic do zarzucenia organizatorom marszu, gdyby nazwali marsz zgodnie z prawda "marszem promocji zachowan homoseksualnych", do czego zgodnie z duchem tolerancji mieli by prawo). Niestety owi organizatorzy pod plaszczykiem "tolerancji" postanowili najpierw zaakceptowac wszystkich chcacych tolerancji, ale potem gdy stwierdzili, ze ideologicznie ze szczegolami niektorych postulatow sie nie zgadzaja (np. brakiem dyskryminacji ze wzgledu na zarobki, wiek czy plec), to wyrzucili ich z marszu. Uzasadniane to bylo faktem, ze skoro glosza hasla odmienne od nich, organizatorow marszu tolerancji, to niezgadzacajcy sie z nimi sa nietolerancyjni, nawet jesli owi niezgadzajacy rownoczesnie glosza prawo kazdego do posiadania i gloszenia swoich pogladow, niezaleznie jakie one by byly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: A pod listem podpisaly sie osoby "tolerancyjn IP: 150.254.85.* 21.01.05, 09:18 Też mnie uderzyło, że sygnatariusze znani są ze swojej "tolerancji" . Można by sparafrazować Henry Forda: Każdy ma prawo do swoich poglądów pod warunkiem, że będą lewackie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Jasne! Ten program powinna prowadzić niejaka Środa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:56 Wtedy byłoby wszystko au courant! Po europejsku, wyważone i pederaści byliby zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia POSPIESZALSKI NA PREZYDENTA!!!! IP: *.aster.pl 21.01.05, 15:20 I sprawa bedzie zalatwiona. I problemu z TV nie bedzie bo bedzie tylko jedna. I z homoseksualistami nie bedzie bo wszystkich wyleczmy, i aborcji bo panstwo wszyskie dzieci przygarnie - no to du urn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Wolnosc slowa wg Jarugi Nowackiej IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.01.05, 17:59 No cóz wolnosc slowa jest tylko wtedy jak ktos glosi poglady zgodne z pogladami p. Jarugi Nowackiej. Niby nic nowego - za komuny tez Biuro Polityczne cenzurowalo telewizje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikotyna Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:03 Jaruga ma taki rodziaw ze powinn dwa cygara na raz palic ,a nie zajmowac sie polityka do ktorej nie ma talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek a baba-dżaruga w misji się mieści? IP: 62.233.214.* 20.01.05, 18:04 bo ja nie mam zamiaru płacić podatków na refundację środków antykoncepcyjnych, rozdawanych w poniedziałek rano, w gimnazjach, małolatom... Nie mam zamiaru - i płacił NIE BĘDĘ. I baba-ruga mi tego nie nakaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Jaruga-Nowacka: program "Warto rozmawiać" spr IP: *.daminet.pl 20.01.05, 18:09 skącz aśćka wstydu oszczędź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy LEWICA ZNOWU DOMAGA SIE CENZURY... IP: *.icpnet.pl 20.01.05, 18:11 Ledwo 15 lat minelo od bankructwa PRL, a juz komunisci na nowo domagaja sie cenzury. Jak sie prezentuje poglady komunistyczne w TVP to dobrze, ale jak ktos ma akurat czelnosc nie uwazac pedalow za najwspanialszych ludzi na swiecie, to juz sie go zdejmuje z anteny. Malo komunistom cenzury w postaci Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji, to jeszcze kaza nam placic za 3 rzadowe kanaly, gdzie stosuje sie klamstwa, przeinaczenia i obsesyjnie promuje lewicowosc. Towarzyszko Jaruga: a moze by tak sprywatyzowac TVP i nie bedzie problemu, co? Tylko ze wy, towarzysze, boicie sie prawdy, bo ona was osmiesza. Wystarczy prawde powiedziec, a wy juz wychodzicie na durniow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jaruga-Nowacka: to Rydzyk a rebours IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 20.01.05, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś