oszolom.z.radia.maryja 26.01.05, 14:24 szczury opuszcają tonący okręt.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.adlex.com 26.01.05, 14:26 No to z życia polit. odchodzi jedna z najuczciwszych i najbardziej wiernych swoim poglądom osoba. Brawo SLD! Idźcie dalej bronić swoich kolesi z Energi, przecież tam leży istota lewicowości! Gnoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Może jeszcze wstąpić do Unii Lewicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUTEN TO WYJATKOWO NIECIEKAWA LEWACKA BABA IP: *.sympatico.ca 26.01.05, 15:18 Kto na taka glosowal. Czyzby kolejna, ktora zostala przemycona w nogawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Pewnie rozwiąże sie Mlódzież Wszechpolska z tego p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:02 Pewnie rozwiąże sie Mlódzież Wszechpolska z tego powodu. Pewnie gotowi zaproponować Pani Szyszkowskiej członkostwo, aby mieć ja do molestowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Do molestowania? Ta prukwa jest za stara. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: TO WYJATKOWO NIECIEKAWA LEWACKA BABA 26.01.05, 16:28 Honorowa "baba" z prawym charakterem. Obojetnie po ktorej stronie stoi, nie ustawia sie z wiatrem. jest wierna swoim zasadom. Takich "bab" Polska potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysa Góra Re: TO WYJATKOWO NIECIEKAWA LEWACKA BABA IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.01.05, 17:55 Ale ma zaburzenia umysłowe na tle zaburzeń seksualnych lub odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle a ty Łysa Góro IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:09 masz zaburzenia umysłowe w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przybij piątkę To wyjątkowo trafna i wnikliwa uwaga!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 07:50 Może tylko nie "lub odwrotnie", tylko "i odwrotnie". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: TO WYJATKOWO NIECIEKAWA LEWACKA BABA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:01 Nie dość ,że truteń to jeszcze dureń.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: TO WYJATKOWO NIECIEKAWA LEWACKA BABA IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:08 w nogawce to twoje miejsce stałego pobytu fiutniu Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: TO WYJATKOWO NIECIEKAWA LEWACKA BABA 26.01.05, 22:52 W Warszawie pełno przypadkowego elementu mieszka i stąd jej sukces wyborczy Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: TO WYJATKOWO NIECIEKAWA LEWACKA BABA 27.01.05, 15:54 oszolom.z.radia.maryja napisał: > W Warszawie pełno przypadkowego elementu mieszka i stąd jej sukces wyborczy Chcialbys mieszkac w warszawie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat OGŁASZAM ZBIÓRKĘ PIENIĘŻNĄ NA BILET! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:15 Oczywiście, do Korei (Północnej). Tam są jeszcze "prawdziwe" wartości lewackie, o które tak zażarcie walczy. Tam więc jest jej właściwe miejsce. Acha - i złóżmy się na paczkę żywnościową, żeby całkiem od razu z głodu nie zdechła, bo to przecież baaaaardzo sławna uczona w czymś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chariot Re: OGŁASZAM ZBIÓRKĘ PIENIĘŻNĄ NA BILET! IP: *.net.autocom.pl 26.01.05, 15:58 może najpierw po prostu osiągniesz jej poziom intelektualny (co jest pewnie niemozliwe) a potem dopiero bedziesz ją krytykować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesfor A nie lepiej zaproponować jej rozważenie eutanazji IP: *.res.east.verizon.net 26.01.05, 18:21 własnej i dobrowolnej oczywiście. Myślę, że to byłoby praktyczne potwierdzenie wdrażania w życie ideałów przez nią głoszonych. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: A nie lepiej zaproponować jej rozważenie euta 26.01.05, 22:54 hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD?????????????? IP: *.block.alestra.net.mx 26.01.05, 16:25 Czy jedna z najuczciwszych to nie wiem, bo w kategoriach uczciwosci o ludziach SLD trudno w ogole mowic, ale ze jedna z najglupszych, tego jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Czy AAA... IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:11 to skrót od Anonimowy Alkoholik Alzheimer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Czy antybydle... IP: *.block.alestra.net.mx 27.01.05, 15:19 oznacza, ze jestes przeciw swemu ojcu i matce? Nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Won z babsztylem IP: 5.5R6D* / 217.153.50.* 26.01.05, 16:27 Ale śmiesznie piszesz. Za takie poglądy powinno sadzać sie do więzienia. Ona nawolłuje do przestępstw. MA takiego pie..a na tle zboczków, że o niczym innym nie potrafi gadać. Kto tego przygłupa zrobił senatorem to nie wiem. Obraża to Polskę i społeczeństwo, że ktoś pardon coś takiego tam zalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Krzyż jej na drogę :)) IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.01.05, 14:31 Jak by nie patrzeć, oznacza to chwilowy skok poziomu SLD w górę, co mnie nie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja [...] 26.01.05, 14:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poland [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poland Nazwiska kobiet na "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:48 Sobecka,też na "S".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poland Re: Nazwiska kobiet na "S" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:57 Sołowiej-też na "S",co nie Hubercik?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l do osiołoma IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.01.05, 18:41 Nie wiem oszołomie, co mi tym razem odpowiedziałeś, ale znając zdumiewająca wyrozumiałość moderatora dla twojego chamstwa i głupoty, tym razem musiałeś osiągnąć szczyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poland Re: do osiołoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:04 Ah,nic takiego nie napisał znowu;-). Zestawił kilka kobiet,których nie rozumie i nie lubi. Wszystkie mają nazwisko na "S",a on to tylko zestawił ze słowem,które po angielsku brzmi "Bitch",a po polsku s..a. Dodał,że to jest.... ohydne(koniecznie z wielokropkiem,niedomówieniem,ja k to Osioł z RM...taka asekuracja;-)) . Ja odpowiedziałem,że na "S" jest jeszcze pani Sobecka,a ohydnym jest to co pisze,jak zwykle. Po czym Giwi wycięła oba posty. Ot i cała historia obyczajowo-polityczno-kynologic zna:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Krzyż jej na drogę :)) A raczej sierp ;-) IP: 81.210.124.* 26.01.05, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierpowy SIERP I MłOT, MOŻE NAWET SIERPEM I MłOTEM JĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:18 POTRAKTOWAĆ, NIECH MA ZA SWOJE. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Krzyż jej na drogę :)) A raczej sierp ...i młot!! 26.01.05, 15:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj [...] IP: 199.2.128.* 26.01.05, 15:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poland Re: dlaczego wykasowaliscie Poland'a? Przeciez on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:50 > kocha Szyszkowska, lewakow i pedalow Z tych ostatnich to Ciebie najbardziej:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle [...] IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:32 będzie płacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody To nie okręt tylko stara ,spróchniała łajba. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:43 Nie krzyż lecz gwiazda z sierpem na drogę tylko czemu w klubie siedzi,do Ula pewnie po licznych wachaniach wstąpi,ale z ględzeniem o własnym zdaniu,osobowości,lewicowości i innych dyrdymałach.Oby do wyborów jak najszbciej i do piachu to lewe tałtajstwo........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjavz "Nie spełnia już" - pogratulować... IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 14:38 ...refleksu, pani profesor... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:50 Zamilcz oszołomie. Pani Szyszkowska jest jedną z najmądrzejszych osób w tym kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:13 Drogi Kamilu, Pani Sz..jak każda lwica lewicy bezkompomisowo zwalcza ciemnogród,oszołomstwo, fanatyzm,ksenofobię , homofobię,narkofobię w walce z nimi niewątpiwie poświęci wszystko, oczywiście hasło "katabasy do lagrów " tolerancja dla lewych -kacety dla prrawych nigdy ljej do szlachetnej głowki pełnej ideałów wiecznego postępu nie przyzsło. Gwiazda z sierpem i gilotyną na drogę marcowa panii docent-demokratyczna prefesuuurrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:27 Drogi Macieju. Twoje rozumowanie do mnie nie trafia. Po pierwsze nie rozumiem co to znaczy zwalcza. Należy umieć odróżnić język debaty od terminów bitewnych. Konfrontacyjny styl dyskusji próbóją narzucić oszołomy różnego rodzaju. Po drugie , uważam że fanatyzm , oszołomstwo i parę innych jeszcze rzeczy są złe . Przykładów na to dostarcza historia świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:45 Drogi Kamilu,nie podobają Ci się terminy bitewne- zwalcza-to może bardziej przypadną ci do gustu takie jak "reedukacja'-porzez łgier np. lub inne wypróbowane sposoby na obronę jedynie słusznej drogi postępu, zaczęła Francja gilotyną kończy Szyszkowska wazeliną jedynie słusznej ideologii politycznej poprawności. To też fanatyzm tylko gorszy bo zaklmany super tolerancją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Macieju, jesteś kłamcą i oszczercą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:08 Szyszkowska wyleciała z UW w 1967, bo nie akceptowała marksizmu. Habilitowała się dopiero w latach 80. Insynuowanie, co zrobiłeś kawałek wyżej, że ma za sobą epizod antysemicki, jest świństwem. I kto tu jest zakłamany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** nieistotna errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:20 Sorry, w latach 70. Na KUL-u. Co w niczym nie zmienia tego, co napisałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:21 Drogi Macieju, to co piszesz to pustosłowie , które do niczego nie doprowadza. Ja Ci mogę na przykład odpisać, że zanim Francja zaczęła rewolucję czy też Lenin swój chory eksperyment to Europa była trawiona ogniem Św. Inkwizycji od setek lat. Innych przykładów podawać nie ma sensu bo jest tego za dużo. Obecnie zaś w Polsce jeden z biskupów mówi o polewaniu kwasem solnym kogoś kto myśli inaczej , arcybiskup boi się wydać dekretu w sprawie swojego podwładnego bo "w kurii szyby polecą" ,dziennikarz oskarżony przez prałata o naruszenie dóbr osobistych musi korzystać z eskorty policji w celu opuszczenia gmachu sądu. To tylko ostatnich kilka przykładów na działanie ciemnogrodu i oszołomstwa. Ale chodzi o co innego. Ci ludzie tak postępują mając Chrystusa na ustach i jak twierdzą (co dla mnie jest już czystym blużnierstwem) w Jego imieniu a nawet obronie. Jezus nauczał zaś zupełnie inaczej tj aby zło zwyciężać dobrem. Jedynym orężem pierwszych chrześcijan było słowo boże, a jedynym sposobem jego krzewienia dyskusja. Dzięki nim religia przetrwała mimo że poddawani byli represjom. Czy w obecnych czasach gdzie silnie rozwinięta jest struktura kościelna , istnieją katolickie media etc potrzebna jest taka eskalacja? Na koniec jeszcze o pewnym błędzie , który popełniasz. Tu nie ma wzajemności . Chrześcijaństwo będące religią posiadającą określony zakres norm moralnych nie m o ż e krzewiąc tych norm jednocześnie ich łamać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD 26.01.05, 15:27 jesli tak to nie dziwota że mamy w naszym kraju taki syf jaki mamy skoro mamy takich "mądrych" ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kappa Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 18:53 Największy syf w tym kraju jest spowodowany funkcjonowaniem w jego obrębie prawicowych pseudokatolików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:02 Jestem bardzo zbudowany wypowiedziami indywiduum o mianie "oszołom.z.radia.maryja"(chocia ż nie wiem po co mu tyle kropek w nazwie). Prezentuje on typowe cechy tępych twardogłowców spod znaku pewnej rozgłośni. Te cechy to bezmyślność i nienawiść do wszystkiego z czym się nie zgadzają. Znamienne , że Ci ludzie mienią się chrześcijaninami chociaż z chrześcijaństwem nie mają nic wspólnego. Byle tak dalej prawicowy beton szybko utraci wpływy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj [...] IP: 199.2.128.* 26.01.05, 15:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poland [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superdres Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:31 pozdro dla wszystkich dresów na tym forum. oszołom . wuj .Czołem chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj [...] IP: 199.2.128.* 26.01.05, 15:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD 26.01.05, 15:37 ja nie lubię chodzić w dresie woje dżinsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superdres Do oszołoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:43 Sorki , ale możesz być dresem honorowym. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Do oszołoma 26.01.05, 16:01 po angielsku dres to spódniczka ale tego też nie noszę...nie mam w zwyczaju zakłądac ciuchów mojej siostry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superdres Re: Do oszołoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:31 Nie masz racji oszołomie. Nie znam znaczenia słowa dres w jęz. angielskim bo takiego tam nie ma. Istnieje zaś słowo dress w znaczeniu 1)garment-ubranie , strój , ubiór ;oraz 2)frock-sukienka. Eh, nie dała Bozia rozumku a o wiedzę zadbać się nie chciało. No szkoda ,mógłbyś być fajny dress. Czołem. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Do oszołoma 26.01.05, 16:38 spódnica sukienka na jedno wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superdres Re: Do oszołoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:53 W jęz. angielskim to skirt-spódnica , spódniczka. Ale masz rację: "wsjo ryba" . Trudno by ktoś wychowany na ojcarydzykowej logice rozumował inaczej. Ale jeżli tak to dres, czy jeans też na jedno wychodzi. Na koniec (przynajmniej tak myślę) rada: zamiast tyle głupot pisać na forum poczytaj coś z historii albo angielskiego. Pożytek będzie dla wszystkich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: Do superdresa IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:20 nie każ oszołomowi czytać bo on czyta tylko wytyczne papcia. PS. battle dress - mundur. W debilnym pojęciu oszołka to pewnie spódnica dla "żołnierek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylech Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:17 a do pupy lubisz brac lewacka kurewko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antychryst do oszołoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:37 Wam pseudochrześcijanom przydałyby się jakieś igrzyska (lwy, lwy i jeszcze raz lwy...) , oczywiście Wy jako przekąska :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: do oszołoma IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:21 a po co lwy? żeby sraczki dostały? Wystarczy specnaz lub ZOMO śp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHAHAHAHAHAHAHA "SLD nie spełnia już moich założeń programowych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj [...] IP: 199.2.128.* 26.01.05, 15:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Nieopisane rozmiary IP: *.acn.waw.pl 26.01.05, 16:03 Rzeczywiście, nieopisanie zerowe. Ustawy o związkach i aborcji zostały odłożone do przyszłej kadencji Sejmu, który niewątpliwie natychmiast je przegłosuje, albowiem jak wiadomo mieszkamy w państwie laickim, gdzie religia nie ma żadnego wpływu na prawodawstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj Szyszkowska jest zywym dowodem na potwierdzenie IP: 199.2.128.* 26.01.05, 15:45 lewackiej tezy, ze kobiety powinno sie zmuszac do aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicha Re: Szyszkowska jest zywym dowodem na potwierdzen IP: *.home1.cgocable.net 26.01.05, 16:13 Co to jest "lewak"? Czy jego odpowiednikiem jest "prawak"? Bardzo prosze o jasna, zrozumiala definicje, bo juz mnie glowa boli od lewaka za lewakiem w lewactwie sie nurzajacym. Woecej o prawaku i prawactwie prosze - jak demokracja, to demokracja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzyjko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzyjko Ryśku "umyjcie rączki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:21 Fajny topic? ;-) napisałem, że może ta baba iść teraz uprawiać seks z Sunczyszyn. Pasują do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi_F Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:55 To mądra i stanowcza kobieta.Dobrze zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD 26.01.05, 16:03 jeśli ona jest mądra to znaczy ze swiat stanął na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Czy już ci pisalem oszołomie przechrzto IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:23 że stary zrobił cie po pijaku a jak się urodziłeś to zapomniał zabić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek Szyszkowska do partii Zielonych Gejów i Lesbijek! IP: 62.233.214.* 26.01.05, 15:55 a wogóle to: Kto popiera tę "konstytucję" - ten popiera tych popaprańców z Parlamentu "Jewropiejskiego-Gejowskiego"! Won z tą prostytucją! Do kosza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka-protestantka NIE KANDYDUJE-SUPER!!! FEMINISTKI WON!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 16:03 dosc tej starej cholery. i niech cale eselde wypisze sie i niech to gowno zdelegalizuja, jak zniknie z powierzchni Ziemi, to bedzie spokoj. jakby jeszcze przeciwwaga sld- czyli lpr i zniknelo to bedzie cudnie. i jka samoobrona zniknie (ktora z komuchami wspolnego ma wiele) to normalnie raj zapanuje, raj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicha Re: NIE KANDYDUJE-SUPER!!! FEMINISTKI WON!!! IP: *.home1.cgocable.net 26.01.05, 16:33 YES! I niech prawacy wszystkich za morde wreszcie wezma i pokaza, jak sie rzadzi! Ja za. A nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Aleś się polko prostytantko spierdziała nio nio! IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plemnik Re: Czyli zamknąć seminaria i klasztory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:11 Czyli zamknąć seminaria i klasztory, jako siedlisko zboczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JORK Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 16:02 Teraz niech Pani zacznie leczyc sie na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Duży szacunek, Pani Profesor! IP: *.crowley.pl 26.01.05, 16:03 Za charakter, działania i godne odejście. I za potwierdzenie tezy, że ludzie nie dzielą się tych z prawicy i tych z lewicy, ale na mądrych i głupich. Dziękuję za wszystko, czego Pani dokonała, i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. student (i gej) Szkoda, ale to słuszna decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:10 Będzie mi brakowało kogoś takiego w polskiej polityce. Z drugiej strony nie dziwię się, że z tym towarzystwem niewiele da się zrobić. Wyrazy szacunku, Pani Profesor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wena Re: Szkoda, ale to słuszna decyzja,życzę się odnal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:20 Szkoda, ale to słuszna decyzja,życzę się odnaleźć w dobrym , intelektualnie przygotowanym do rozwiazywania trudnych problemów ludzkich. Wszacy zajmijcie sie edukacją i reformą kościoła, a szczególnie tym czego naucza, bo to stara saga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra No to tera na miotłe i fiuuuuuuuu - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:15 - kierunek Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: No to tera na miotłe i fiuuuuuuuu - 26.01.05, 16:17 albo Holandia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plemnik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: No to tera na miotłe i fiu-a ty do szaletu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:29 Plemnik nie żałuj jej - przy niej byś dawno już zdechł w kondomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plemnik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: No to tera na miotłe i fiu-a ty do szaletu os IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:36 Bez sensu to jest, ale twój tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plemnik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Przecież oszołomy się czają w szalecie na fiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:49 Już więcej nie kombinuj, bo ci mózg uszami wyparuje ( o ile go wogóle masz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plemnik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re:Masz na taka diagnoze dyplom? choćby z gowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:06 Nie trzeba dyplomu, wystarczy twoje teksty przeczytać. Zresztą weź następną działkę, bo ci się już język plącze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plemnik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Plemnik, ładnie ci w tych nawiasach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-k Re:To przykre, ale Urban ma rację, oszolomy szalet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:00 To przykre, ale Urban ma rację, oszolomy, szalet słowny, chore pragnienia i zboczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Niezwykły poziom dyskusji IP: *.man.polbox.pl 26.01.05, 18:24 W ten sposób zwalczasz zło? Polujesz na czarownice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Niezwykły poziom dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:31 Ach nie, tylko na plemnika. Ale go złapali w kondom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal szczery Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.elpos.net / *.elpos.net 26.01.05, 16:17 "Szyszkowska poinformowała również, że nie zamierza kandydować w tegorocznych wyborach parlamentarnych." A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:34 Ja się cieszę z jej odejścia. Oby na trwałe znikneła z ekranów tv i polityki. Boje sie, że może byc to tylko taka zagrywka w celu zwiększenia popularności. Za kilka chwil powróci i wśród oklasków czerwonej i prymitywnej gawiedzi będzie głosić swoje lewackie poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicha Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.home1.cgocable.net 26.01.05, 16:40 Racja. Poglady nie sa po to, zeby je glosic, do szafy z nimi! No, chyba, ze to sa poglady prawakow. Niech zyje prawacja! P.S.Gdzie mozna kupic wino Monsignore? Podobno rozjasnia umysl... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD 26.01.05, 16:39 i Chwała Bogu...to pierwsza rozsądna decyzja jaką w życiu podjęła ta kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plemnik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielnik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poland Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:26 >(...)to pierwsza rozsądna decyzja jaką w życiu podjęła ta kobieta Co Ty wiesz o jej życiu i decyzjach i wyborach jakie podejmowała??? Sobecka też na "S" :-). Jakie to ohydne... Jak można kobiety tak nazywać.... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD 26.01.05, 20:42 napewno podjęła kiedyś decyzję o wstąpieniu do SLD i tę decyzję uważam za błędną jak również musiała sobie wybrać jakiś światopogląd wybrała lewacki co też z mojego punktu widzenia uważam za błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Niestety oszolomie IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:27 twoja matka nie podjęła rozsądnej decyzji i cię urodziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kappa Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 18:49 Jesteś jej ojcem czy mężem, że tak dobrze znasz wszystkie decyzje, jakie podejmowała w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo A ja sądzę, że to własnie znaczy, że będzie ... IP: *.bielsko.msk.pl 26.01.05, 17:58 ...kandydowała Odpowiedz Link Zgłoś