Dodaj do ulubionych

Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni

IP: *.prosys.wroc.pl / 194.181.186.* 03.06.02, 09:32
Widzimy premiera to na południu kraju, to w centrum (ukochana Łódź opanowana
przez ośmiornicę), to znow€ gdzieś na północy. Ciągnie za sobą całą świtę. Czy
ktoś policzył ile to kosztuje? Mamy wreszcie ekipę jak z lat 70-tych (późny
Gierek robi dobre miny). Gospodarz jak z Alternatywy 4 ma pomysły - w kabarecie
(jak we wspomnianym filmie) widzi wszystkich mieszkańców. Tuli do siebie dzieci
w domu dziecka, ... - socjotechnika którą opanował w czasie gdy był sekretarzem
komitetu pzpr. Jak to się skończyło? - Dla społeczeństwa, nie dla nich!
Obserwuj wątek
    • chicago1 Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni 03.06.02, 09:42
      policz sobie ile kosztuja papieskie pielgrzymki.
      • Gość: księgowy Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni IP: *.sp / 192.168.5.* 03.06.02, 10:22
        chicago1 napisał(a):

> policz sobie ile kosztuja papieskie pielgrzymki.
        Policzyłem. I co?
        Nie wynika z rachunku, że to coś znaczy. Policzyłem również kilka innych
        wartości i nie liczyłem jedynie wartości niematerialnych.
        Dzień pobytu w lecznicy jaka mogłaby Tobie pozwolić wyjść ze stanu w jakim jesteś
        to nie są jakiewś duże pieniądze, chcesz pożyczę Ci na niewielki procent. Parę
        punktów nad inflację, to co wchodzisz? Czy wolisz własne znachorske dyrdymały?
        księgowy z praktyką
        • chicago1 Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni 03.06.02, 10:32
          Gość portalu: księgowy napisał(a):

> chicago1 napisał(a):
          >
          > > policz sobie ile kosztuja papieskie pielgrzymki.
          > Policzyłem. I co?
          > Nie wynika z rachunku, że to coś znaczy. Policzyłem również kilka innych
          > wartości i nie liczyłem jedynie wartości niematerialnych.
          >
          a jakie to te wartosci niematerialne ?pomodlic sie w domu nie mozna?a papieza
          mozna sobie poogladac w telewizji na to samo wyjdzie i taniej kosztuje.

Dzień pobytu w lecznicy jaka mogłaby Tobie pozwolić wyjść ze stanu w jakim jest
          > eś
          > to nie są jakiewś duże pieniądze, chcesz pożyczę Ci na niewielki procent. Parę
          > punktów nad inflację, to co wchodzisz? Czy wolisz własne znachorske dyrdymały?
          > księgowy z praktyką

jeszcze bys chcial na mnie zarabiac?nic z tego wylecz sie najpierw sam.
          a takiego kiepskiego ksiegowego nie chcialbym w mojej firmie.
          • bykk Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni 03.06.02, 12:31
            Zgadza się,oprócz jednego.
            Miller nigdy się nie odciął od swych korzeni,więc nie musiał wracać,on po prostu
            tkwi dalej głęboko zakorzeniony w starym systemie.
            A ekipy TVPsld w pełnej gotowości,jak brk miejscowych,to ściągają posiłki
            z sąsiednich OTVP.
            Och,jak człowiek tak ogląda,to aż się łza w oku kręci.
            Rąsia,klapa,buzi,goździk,rąsia,klapa,buzi,goździk itd.!To "byli czasy"!
            No i oczywiście, tak jak pisze Macmar,obowiązkowo dzieci,głaskanie po główce
            (mowa Millera typu: jak masz na imię?,o tak samo jak moja wnusia;o,widzę,że masz
            takie włoski jak moja wnusia;ile masz latek? o,to prawie tyle co moja wnusia,
            tylko jesteś trochę starsza;o,ważysz tyle co moja wnusia;itp.)!
            Można się posrać ze śmiechu.
            A jeszcze obłożenie trawą nasypu przy moście w Szczecinie,a powsadzane drzewa,
            nie wiem tylko czy w końcu przywieźli dzieciska ze szkół,bo tak miało być!
            A zaczynali tak oszczędnie,na żarówkach :))))!
            Policz dobrze chicago,policz!
            "jeden sierpem drugi młotem"
            hej!
      • Gość: opr Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korze IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.02, 13:09
        chcialem zaznaczyc ze za papieskie pielgrzymki ty nie
        placisz a za wojaze Millera ze swita tak
        • Gość: Leonid Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korze IP: 195.205.230.* 03.06.02, 19:24
          A może by tak zrobić Centralne Dożynki z udziałem TVP1 i towarzysza premiera?
      • Gość: Wojtek Moze ciebie ile kosztuja? Najlepiej liczyc cudze.. IP: *.bluewin.ch 03.06.02, 22:49
        Moze ciebie ile kosztuja? Najlepiej liczyc cudze pieniadze.

Znalazlo sie paru inteligentow, ktorzy nagle zaczeli pielgrzymki liczyc. No a
        ile kosztuje ta pielgrzymka? A moze ty cokolwiek jeszcze do tego dokladasz, ze
        tak o tym wspominasz?

Teraz wiadomo skad sie bierze elektorat Samoobrony i SLD. Sa ludzie, ktorym
        wystarczy powiesic marchewke na patyku i beda za nia zasowac.
      • Gość: Ewawa Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni IP: 217.153.32.* 04.06.02, 10:21
        chicago1 napisał(a):

> policz sobie ile kosztuja papieskie pielgrzymki.

No nie , znowu ci się kojarzy? To natręctwa?
    • douglasmclloyd Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni 03.06.02, 19:32
      Gość portalu: macmar napisał(a):

> Widzimy premiera to na południu kraju, to w centrum (ukochana Łódź opanowana
      > przez ośmiornicę), to znow€ gdzieś na północy. Ciągnie za sobą całą świtę
      > . Czy
      > ktoś policzył ile to kosztuje? Mamy wreszcie ekipę jak z lat 70-tych (późny
      > Gierek robi dobre miny). Gospodarz jak z Alternatywy 4 ma pomysły - w kabarecie
      >
      > (jak we wspomnianym filmie) widzi wszystkich mieszkańców. Tuli do siebie dzieci
      >
      > w domu dziecka, ... - socjotechnika którą opanował w czasie gdy był sekretarzem
      >
      > komitetu pzpr. Jak to się skończyło? - Dla społeczeństwa, nie dla nich!

Nie moge sie doczekac kiedy zobacze tow. Millera z wizyta na smietniku, gdzie
      strzeli sobie buziaczka z kims poszukujacym wlasnie sniadania, poklepie go po
      ramieniu i rozpromieniony usmiechnie sie do obiektywu. Po tej wizycie bede
      spokojnie czekal, az trafi na smietnik historii. Kumple czekaja.
      • bykk Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni 03.06.02, 19:40
        Dobre Douglas,dobre:)))!
        Strzał w dziesiątkę!
        pozdrawiam
        hej!
        • Gość: Emeryt Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 22:58
          Coście się czepili pana Premiera. Obiecał, że kraj z kryzysu wyciągnie i słowa
          dotrzymuje. Bezrobocie spadło poniżej 17,5 %. Szpitale się zamykają bo zbędne
          jak to oceniają lekarze, którzy masowo się z nich zwalniają. Rewaloryzacja rent
          i emerytur przeprowadzona. Oby tak dalej drogie dzieci.
          • Gość: Ewawa Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni IP: 217.153.32.* 04.06.02, 10:26
            Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Coście się czepili pana Premiera. Obiecał, że kraj z kryzysu wyciągnie i słowa
            > dotrzymuje. Bezrobocie spadło poniżej 17,5 %. Szpitale się zamykają bo zbędne
            > jak to oceniają lekarze, którzy masowo się z nich zwalniają. Rewaloryzacja rent
            >
            > i emerytur przeprowadzona. Oby tak dalej drogie dzieci.

Po rewaloryzacji znajoma emerytka dostała 5 zł więcej. Oby tak dalej dzieci.

• Gość: Ewawa Re: Reallity show L. Millera trwa. Powrót do korzeni IP: 217.153.32.* 04.06.02, 10:25
          bykk napisał(a):

> Dobre Douglas,dobre:)))!
          > Strzał w dziesiątkę!
          > pozdrawiam
          > hej!

Ja też pozdrawiam:)))))
    • Gość: Wojtek To akurat to pikus. Ale... IP: *.bluewin.ch 03.06.02, 22:58
      1) ile procent z obietnic przedwyborczych zostalo spelnionych? Tyle ile ma
      glosow w sejmie czy jeszcze mniej?

2) Millerek podobno chce usprawnic aparat panstwowy. Szkoda tylko, ze to jest
      tak bardzo zwiazane z wymiana stolkow, a mniej z oszczedzaniem. Wydawalo mi
      sie, ze usprawnianie polega na zwiekszaniu efektywnosci. Moze sie mylilem.

3) No a jak tam z wyciszonym swiatlowodem?

4) A jak z gazociagiem Jamalskim, ktory jeszcze nie zostal ukonczony - nawet
      sie nie zanosi zeby zostal ukonczony, ale za gaz musimy placic. No ale przeciez
      nie mozemy pozwolic na dodatkowe nitki ze Skandynawii. To wbrew naszemu
      interesowi narodowemu.

5) A dlaczegoz to Toyota i Peugeot mieli juz budowac na Slasku fabryke, ale gdy
      sprawa zainteresowal sie Kaczmarek (wlasciwie to brakiem czegos w pewnej
      kieszeni), to produkcja wyjechala na poludnie?

6) I dlaczego lapowki w ministerstwie podskoczyly 2-krotnie? Rozumiem -
      inflacja. Ale inflacja obecnie wynosi w porywach do 4%. No chyba, ze pan Miller
      teskni za galopujaca inflacja.

7) A odnosnie pielgrzymek Millera - tutaj nie warto dyskutowac, bo rzucil juz
      swoja kielbaske i zlapal kilku inteligentow. Ci inteligenci zaczynaja wymyslac
      o pielgrzymkach Papieza. Sa i tacy, ktorzy na tace nie daja a martwia sie
      niesamowicie o te pieniadze.
      • bykk Re: do Ewawy 04.06.02, 11:29
        E!wawa,nie zawyżaj!Aż tak wysoką podwyżkę dostała?
        Qrwa,a ja tylko 3,76 zł!!!To granda,wszyscy jednakowe żołądki mamy!:)
        Ona tyle,a ja tylko tyle?:))))
        pozdrawiam
        hej!
        • matea Re: do Bykka 04.06.02, 14:25
          bykk napisał(a):

> E!wawa,nie zawyżaj!Aż tak wysoką podwyżkę dostała?
          > Qrwa,a ja tylko 3,76 zł!!!To granda,wszyscy jednakowe żołądki mamy!:)
          > Ona tyle,a ja tylko tyle?:))))
          > pozdrawiam
          > hej!
          M: Bykku, nie narzekaj. Nie jestes zle traktowany przez rzad Lesia, zapewniam
          Cie. Coz, ja mam nadzieje, ze moja Mama zalapie sie chociaz na 1,30 przy tej
          podwyzce, bo o 5,00 to nie ma co marzyc nawet.
          Pozdrawiam,
          Matea
          • bykk Re: do Matea-y 04.06.02, 14:44
            Matea,zrozum ja już kredyt pobrałem na konto podwyżki!
            Kredyt niewielki,ale zawsze!
            Aaaaa,szkoda gadać!:)))
            pozdrawiam!
            • Gość: Ewawa Re: do Matea-y IP: 217.153.32.* 04.06.02, 15:21
              bykk napisał(a):

> Matea,zrozum ja już kredyt pobrałem na konto podwyżki!
              > Kredyt niewielki,ale zawsze!
              > Aaaaa,szkoda gadać!:)))
              > pozdrawiam!

Przepraszam, to... tak niby ...tego ..w zaokrągleniu chciałam. To ta chciwa
              emerytka w bład mnie wprowadziła, chciała trochę sobie podwindowac DOCHODY.
              Ludziom to sie w głowach przewraca. Pięc złotych!!!
              Dziękuje ci w jej imieniu wuju...Lesiu.

Pozdrawiam bykka:)))
            • Gość: Emeryt Re: do Matea-y IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 15:50
              bykk napisał(a):

> Matea,zrozum ja już kredyt pobrałem na konto podwyżki!
              > Kredyt niewielki,ale zawsze!
              > Aaaaa,szkoda gadać!:)))
              > pozdrawiam!

No i widzisz. Ku dobremu idzie. Kredyt bierzesz. Stpoy procntowe spadają nagle i
              niespodziewanie i do przodu jesteś. Naprawdę oby tak dalej. Deflacji teraz
              oczekuję 7% we wrześniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka