brynk Dlaczego nikt nie staje w obronie Leszka ... 18.02.05, 12:51 .. gdzie sa jego kolesie , gdzie jest dziadek Janik , łysy Oleksy , rozczochrana Pisarska , dlaczego nie osłaniacie Leszka przed atakami "rozjuszonych " Polaków , bo macie go w pupci , wiem , to widac , hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ubu66 Nawet "che.guevarra" trzyma twarz na kłódkę. 21.02.05, 22:09 No dali komuchy, dali, dali, bonic Lesia - kolesia ! Odpowiedz Link Zgłoś
piodep Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 12:56 Na badania naukowe??? Chyba jako klasyczny model kompletnego ignoranta. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk jak wróci z USA to bedzie ... prof. Miller 18.02.05, 12:57 pan kwasniak go zamianuje na profesora , hihihahahahahahaahahah Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 Miller wyjeżdza, Kwaśniewski wyjeżdza 18.02.05, 13:18 Ale będzie nudno bez moich politycznych idoli. Chyba sam też wyjadę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Myler wyjeżdza,Kwaśniak wyjeżdza>>Gocłowski został 05.04.05, 14:56 Co to będzie gdy azylów ubędzie siądą na grzędzie Nam na podorędzie co im będzie ? wejdzie w piędzie KrajowyWajchowyForumowy Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1956 Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 13:19 Miller - naukowiec? To ci naukowiec! Taki sam jak ci, co twierdzili i twierdzą, że margaryna jest zdrowsza od masła!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 13:22 ...No i się odbił....hehe... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=11300962 Odpowiedz Link Zgłoś
neceser [...] 18.02.05, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: a RYDZYK do Chicago zebrac 18.02.05, 13:26 ..ze swojom patyjom Maryja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=20655331&a=20704357 Odpowiedz Link Zgłoś
remwal Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 13:38 Ja też mam zawodówkę, więc pojadę sobie do jakiegoś Instytutu popracować naukowo. To jest śmiechu warte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziun Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 13:53 To straszne. Niedlugo cala elita naukowa opusci nasz kraj ;-) Jak tu ma byc dobrze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
oracz_prawdziwy [...] 18.02.05, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2449w Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 13:55 Wspaniale ! Milller!!! jedzie jako wykladowca do Stanow, jego wyklady beda w jezyku angielskim, problem ze on tego jezyka nie zna!!!!oprocz slow mmmmmmmmmm , eeeeeeeeeeee .Milller!!!! jedziesz robic za pajaca? No w tym to jestes dobry!! Mieszkam w Stanach kilkanascie lat, postaram sie dowiedziec co ten "naukowiec" przez te 4 miesiace bedzie robi. Milller!!! mozesz u mnie strzyc trawe, bawic dzieci ,albo zalatwie tobie robote gdzies u kontraktora np. na dachach albo przy peciowaniu!! Ludzie z tego Milllera pocieszny facet ! Odpowiedz Link Zgłoś
oracz_prawdziwy Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 14:00 a ty biedaczysko pewnie liście na cmentarzu grabisz Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 14:02 o k....... prof Miler w Waszynktonie - a kto zato zapłaci ? pewnie jak zwykle podatnicy Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Sekcja wizowa ambasady USA w formularzu wizowym 18.02.05, 14:08 wyraznie zaznacza , ze osoby zaangazowane w dzialalnosc PZPR nie powinny otrzymac wizy do USA. Jak to jest w przypadku towarzysza Millera? I po jaka cholere ja jako podatnik amerykanski place na taka zgnila instytucje jak sekcja wizowa w Warszawie? To jest dopiero przesr...nie pieniedzy podatnikow! Odpowiedz Link Zgłoś
oracz_prawdziwy Re: Sekcja wizowa ambasady USA w formularzu wizow 18.02.05, 15:21 Kasując mojego posta daliście dowód, że wolne media to fikcja. Nikogo nie obrażałem, a jeżeli już to są bardziej obraźliwe wypowiedzi. Poprostu nie było to zgodne z waszą linią bo pozwoliłem sobie napisać, że przecież ktoś tego Millera tam zaprasza i płaci mu za to, więc nie ma co się tak podniecać. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu66 A tow. Olszowski co tam robi ? Amerykańska obłuda 18.02.05, 22:37 Mieszka sobie ponoć na Long Island. Ciekawe gdzie zarobił tyle kasy. Tez pisze jakies dzieła naukowe ? Amerykańie w swoim raju nie chca tylko bidaków. Fałsz i obłuda. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Miller 18.02.05, 14:59 "Janik zasmucony" :( "Plany wyborcze" Zamierza kandydować na prezia? Nasz szanowny profesor Miller... ...hehe nudzi mu się... :* Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis NICZEGO NIE ROZUMIECIE, KOCHANI 18.02.05, 15:11 on wyjezdza, zeby potem ukazala sie "wybitna" amerykanska prawca naukowa o tym, jak to dziki kapiralizm uratowal Euerope wschodnia przed normalnoscia. Teraz kazdy ma wolnosc zycia na smietniku. Po wybitnym badaniu Millera taki noblista Stiglitz, ktory ukazal kleske tzw. reform w Europie wschodniej, nic nie bedzie mial do gadania. Po to ten cyrk - nie ponimajetie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Lechu, daj znac kiedy. 18.02.05, 21:39 Bo chcemy cie na lotnisku "z kwiatkami" przywitac. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 18.02.05, 22:03 To juz w Polsce nie mozna pisac prac "naukowych" o Polsce? Czyzby amerykanie mieli wiecej informacji o Polsce niz jest jej w samej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
ubu66 Ciekawe czy ten "geniusz naukowy" czyta te posty. 18.02.05, 22:51 Wałesa, niby chłopek-roztropek, ale czyta i nawet ma odwage odpowiadac czasem. A Leszek Miller, widno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu66 Ucieka po prostu, czy nie rozumiecie ? 18.02.05, 22:56 Wiadoma komisja itp. A zakłamani amerykanie dadzą mu pewnie jeszcze "stypendium". Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 adres Woodrow Wilson Center 18.02.05, 22:59 Mozna napisac bezposrednio do Woodrow Wilson Center: fellowships@wwic.si.edu Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Myler ucieka do Usa 18.02.05, 23:54 Kiedyś uciekali do Moskwy i satelitów, teraz - gdy nakradną i nagnoją- do Usa. Nic to^^nie pomoże . Myler << wydobędę cię spod ziemi aby ~sowicie wynagodzić~ w imieniu Narodu :| Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina777 Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 19.02.05, 06:00 o. wciornosci!!!!! A co z obowiazkami posla. Czy posel Miller pytal sie swoich wyborcow czy moze zaniechac swoich obowiazkow poselskich na czas pobytu za oceanem????? Czy posel bierze na wyjazd urlop bezplatny ? czy jak?? no i w ogole co na to jego wyborcy????????????, niech sie odezwa.!! Odpowiedz Link Zgłoś
sffinx A w jakim języku on tam będzie się porozumiewał 19.02.05, 08:40 i "wykładał", bo z jego wystąpień w TVP to on tylko "lets goł" i jes malboro" no może jeszcze "sękju" Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 obiektywna , bezinteresowna zazdrość 19.02.05, 10:19 Ideologiczna ,programowa nienawiść jest charakterystyczna dla niedouków, nieudaczników, nieszczęśników , histeryków ... i pieski OGRODNIKA. Trochę wstyd ,że to tylko tak sobie , bez merytorycznego uzasadnienia. A może trzeba się było uczyć ,a nie narzekać na tę 'górkę'? Co dla mnie szokujące ? Ano to ,że prof Gilowska jest też zazdrosna. Sądzę, że Amerykanie znają wartość obydwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu66 Re: obiektywna , bezinteresowna zazdrość 19.02.05, 15:48 Jak piszesz o niedouku to kogo masz na mysli ? Odpowiedz Link Zgłoś
sffinx Re: obiektywna , bezinteresowna zazdrość 20.02.05, 14:51 Akurat na obrone wybrałeś sobie kiepską personę. Miller to wzorcowy przykład wiecowego wyszczekanego komunistycznego działacza, którego droga kariery jest typowa w peerelowskiej partii. Robotnik w fabryce zapisał się gdzie trzeba, matura, awans i studia na tak renomowanej uczelni jak WSNS. Prostactwa i hipokryzji się nie pozbył, bo kindersztubę poprawić niezwykle trudno. Politykiem i premierem okazał się bardzo marnym a najlepszy jest w koszarowych dowcipasach. "Zasłynął" z takiego właśnie, które się na nim zemściło. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz63 Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 19.02.05, 12:54 NIc z tego nie pojmuje!!!Kiedys,jak bylem mlodym czlowiekiem,to wszelkie prace badawcze,a wiec naukowe,prowadzili ludzie posiadajacy wyzsze wyksztalcenie-i zajmujacy okreslone pozycje w wyzszej uczelni.No a obecnie -wystarczy byc bylym szefem SLD.Dziwne,niespotykane... Przypomina mi sie takze niejaki Stefan Olszowski-wysokiej rangi dzialacz PZPR - twardy beton.On tez wyjechal do USA.Kiedys wieszal psy na zachodnia demokracje,a po jakims czasie jadl amerykanski chleb-dziwne,ze sie nim nie udlawil!!Nie wiem czy jeszcze tam mieszka... Jestem ciekaw, czy gdybym mial tylko srednie wyksztalcenie,mialbym szanse prowadzic jakies prace badawcze w USA???? Kazimierz Peszek Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Miller wyjeżdża do Waszyngtonu 19.02.05, 12:58 No proszę łajdak ucieka przed Antkiem Macierewiczem ! Odpowiedz Link Zgłoś