Dodaj do ulubionych

GORNIAK DO SAMOOBRONY...

IP: *.na.21stcentury.net 05.06.02, 21:47
Za swoja profanacje hymnu polskiego Edyta Gorniak powinna stawic sie przed
prokuratorem .... a pozniej wstapic do samoobrony....
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoł Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 22:19
      Chociaż tam same głąby to jednak trzeba im przyznać że hymn zaśpiewać
      potrafią.Może ma jakieś szanse w kółku różańcowym,ale też niekoniecznie chłe
      chłe chłe na pastwisko :((
    • Gość: Emeryt Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 23:48
      Edytka zbrzydła to prawda, hymn jak dumkę zaśpiewała to też prawda. Tylko na
      miły Bóg ktoś ją wytypowal do wyjazdu, chyba przesłuchał jak ten hymn śpiewa,
      itd. Ciekaw jestem kto to taki? Takiemu palantowi bym nie darował. Czyżby to
      pan prezes Listkiewicz?
      • Gość: <***> Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.sympatico.ca 06.06.02, 01:45
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Edytka zbrzydła to prawda, hymn jak dumkę zaśpiewała to też prawda. Tylko na
        > miły Bóg ktoś ją wytypowal do wyjazdu, chyba przesłuchał jak ten hymn śpiewa,
        > itd. Ciekaw jestem kto to taki? Takiemu palantowi bym nie darował. Czyżby to
        > pan prezes Listkiewicz?

Decyzje podjela szefowa Sony Polska Malgorzata
        Maliszewska. Do niej mozna pisac zazalenia.
        • Gość: były Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.se.com.pl 06.06.02, 16:53
          > Decyzje podjela szefowa Sony Polska Malgorzata
          > Maliszewska. Do niej mozna pisac zazalenia.

To ona jeszcze w tym sony siedzi i dalej go rujnuje.
      • Gość: Marek Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.na.21stcentury.net 06.06.02, 04:23
        Listkiewicz nie mial z tym nic wspolnego, sadze ze ktos z Sony probowal
        promowac Edyte kompromitujac Polske.
        • Gość: Emeryt Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 14:59
          To teraz wiem dlaczego miałem tak mała rewaloryzację emerytury. To Sony podjęło
          taką decyzję. :)))
    • Gość: Skin Żydowska ku..a sprofanowała Polski hymn IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:27
      Urwać jej cyce!
      • Gość: Emeryt Re: Żydowska ku..a sprofanowała Polski hymn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 11:37
        O ile wiem to Edytka ma romskie korzenie tak, że tu nie masz racji.
      • Gość: Marek Re: Żydowska ku..a sprofanowała Polski hymn IP: *.na.21stcentury.net 06.06.02, 15:20
        Skin, czy wiesz co to jest socjalna etykieta? Just asking.
    • Gość: GMR Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 11:27
      Górniak już jest posłem!!...Ligii Polskich Rodzin!
    • Gość: Oszołom Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 11:29
      Potwierdzam że Grzegorz górniak jest posłem LPR i chyba nie jest krewnym Edyty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka