Gość: Jakka IP: *.na.21stcentury.net 05.06.02, 21:47 Za swoja profanacje hymnu polskiego Edyta Gorniak powinna stawic sie przed prokuratorem .... a pozniej wstapic do samoobrony.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yoł Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 22:19 Chociaż tam same głąby to jednak trzeba im przyznać że hymn zaśpiewać potrafią.Może ma jakieś szanse w kółku różańcowym,ale też niekoniecznie chłe chłe chłe na pastwisko :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 23:48 Edytka zbrzydła to prawda, hymn jak dumkę zaśpiewała to też prawda. Tylko na miły Bóg ktoś ją wytypowal do wyjazdu, chyba przesłuchał jak ten hymn śpiewa, itd. Ciekaw jestem kto to taki? Takiemu palantowi bym nie darował. Czyżby to pan prezes Listkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <***> Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.sympatico.ca 06.06.02, 01:45 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Edytka zbrzydła to prawda, hymn jak dumkę zaśpiewała to też prawda. Tylko na > miły Bóg ktoś ją wytypowal do wyjazdu, chyba przesłuchał jak ten hymn śpiewa, > itd. Ciekaw jestem kto to taki? Takiemu palantowi bym nie darował. Czyżby to > pan prezes Listkiewicz? Decyzje podjela szefowa Sony Polska Malgorzata Maliszewska. Do niej mozna pisac zazalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.se.com.pl 06.06.02, 16:53 > Decyzje podjela szefowa Sony Polska Malgorzata > Maliszewska. Do niej mozna pisac zazalenia. To ona jeszcze w tym sony siedzi i dalej go rujnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.na.21stcentury.net 06.06.02, 04:23 Listkiewicz nie mial z tym nic wspolnego, sadze ze ktos z Sony probowal promowac Edyte kompromitujac Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 14:59 To teraz wiem dlaczego miałem tak mała rewaloryzację emerytury. To Sony podjęło taką decyzję. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Żydowska ku..a sprofanowała Polski hymn IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:27 Urwać jej cyce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Żydowska ku..a sprofanowała Polski hymn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 11:37 O ile wiem to Edytka ma romskie korzenie tak, że tu nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Żydowska ku..a sprofanowała Polski hymn IP: *.na.21stcentury.net 06.06.02, 15:20 Skin, czy wiesz co to jest socjalna etykieta? Just asking. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 11:27 Górniak już jest posłem!!...Ligii Polskich Rodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: GORNIAK DO SAMOOBRONY... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 11:29 Potwierdzam że Grzegorz górniak jest posłem LPR i chyba nie jest krewnym Edyty Odpowiedz Link Zgłoś