IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 09:07
Jaki jest interes Państwa w odwołaniu yrektora TPN. Przeciesz min. Tokarczuk to
urzędnik państwowy
Obserwuj wątek
    • Gość: Center Re: TPN wykańcza TKM IP: 212.160.211.* 03.09.01, 12:07
      i tyle, powoła nowego, nowa władza go odwoła, nie narobi się a odprawę weźmie
      ten nowy oczywiście
    • Gość: Kanibal Re: TPN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 09:57
      Bardzo mi przykro, ale musze stwierdzic, ze niewiele wiesz o funkcjonowaniu
      tego Panstwa. To, ze minister jest urzednikiem panstwowym nie oznacza, ze ma
      dzialac w interesie tego panstwa. On ma dzialac w swoim interesie i w interesie
      kumpli, ktorzy umozliwili mu zajecie tego stanowiska. Panstwo to nie prywatna
      spolka akcyjna, gdzie zarzad wylatuje na zbita morde jesli dziala wbrew
      interesom wlascicieli (poza tym, zanim zarzadem zostanie, musi wykazac sie
      jakimis kwalifikacjami). Panstwo jest po to, aby politycy i ich przyjaciele
      mogli sie nachapac szmalu. To jest ich przywilej i robia to politycy wszystkich
      opcji i - jak sadze - bedzie tak zawsze. Jesli Ci sie to nie podoba, to
      poszukaj sobie jakiegos innego panstwa do mieszkania.
    • Gość: MZ Precz z Byrcynem IP: 213.25.149.* 04.09.01, 16:03
      Nie dlatego, że sprzeciwia się olimpiadzie i chroni przyrodę, bo taki jest jego
      obraz w mediach. Rzeczywistość jest inna - ten człowiek robi więcej złego niż
      dobrego. Jego następca też nie pozwoli zniszczyć Tatr (jestem tego pewien), a
      przynajmniej nie będzie się dopuszczał trzebienia lasów w rezerwacie ścisłym,
      samowoli budowlanych, omijania ustawy o zamówieniach publicznych (brak
      przetargu na prowadzenie sprzedaży biletów wstępu do TPN), obsadzania stanowisk
      rodziną i krewnymi itd. W Pr. III Polskiego Radia trąbili, że Byrcyn pracuje w
      TPN od 30 lat; S. Tym też tak napisał
      (http://www.rzeczpospolita.pl/dodatki/fotel_010901/fotel_a_7.html) - prawda
      jest taka, że w międzyczasie poprzedni dyr. wyrzucił go z pracy za kradzież.

Co Wy wszyscy wiecie co się naprawdę dzieje w TPN?

MIESZKANIEC ZAKOPANEGO (niestety na razie - tzn. do czasu odwołania Byrcyna -
      anonimowy).
    • Gość: Onyx Re: TPN IP: 62.87.254.* 04.09.01, 16:09
      Na początku sprawy z odwołaniem Pana Byrcyna twierdziłem że dyrektorem TPN nie
      może być miejscowy góral. Dlaczego? Spędziłem tam zbyt dużo czasu aby nie
      poznać mentalność i moralnośći miejscowych - zwłaszcza stosunek do
      państwowego dobra. Długo by mówić. Lubię górali, ale TPN to bym im nie dał.
      Ceper "Hanys" jest najlepszy.

Onyx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka