ciuciurka 01.03.05, 14:42 ROZUMIEM PANA, PANIE SENATORZE. JA BYM NA TRZEŹWO TEŻ NIE WSIADŁ DO SAMOLOTU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 14:42 Mam prośbę do władz SdPl .....wyrzućcie tego kłamczucha na tą pijacka gębę !!!! Leki wymieszał...hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nowak131 Gdzie jest ta apteka? 01.03.05, 14:45 Czlowiek czasami musi się poawanturować, a nie zawsze ma ochotę sie napić. Gdzie parlamentarzyści kupuję te cudowne środki? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Gdzie jest ta apteka? 01.03.05, 18:40 Nie wiesz?? Przecież pod każdą szkołą stoją i czekają na dzieci dealerzy narkotyków. Są oni tak przebiegli,ze rozdają za darmo(zeby uzależnić i mieć stał3ego klienta) lizaki z LSD ,gumy do żucia z heroiną,tatuaże przylepne z amfetaminą. Mówię Ci:"Leć pod podstawówki,gimnazja" Tam Oni są zawsze,nawet po lekcjach,stoją 24 h na dobę. Pod szkołami !!!! ;-);-);-) PS:Albo zapytaj posła Janowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
twprezydent To lekoman lepszy niż pijak??? 01.03.05, 22:02 Tłumaczenie godne posła SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 No tak, zamiast koniaku chlapnął spiru !!! 01.03.05, 14:46 he,he -gość ma nas za idiotów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 14:47 No to mamy kolejnego kandydata do nowej Partii Demokratycznej. Kandydat idealny-reformator PZPR, człowiek niebanalny. Odpowiedz Link Zgłoś
zbud Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 14:53 S d PIJACZKOW a trzumajcie go sobie - jaki pan takie kadry .Już tym razem ma wasz klub głosował nie będę..Senator pijaczek to nawet nie jest śmieszne to żałosne.Ciekawy jestem jak sie zachowają KUMPLE ! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 15:13 Kiedys prezydent podobnie tlumaczyl,jakies zapalenie kosci do tego leki,ach ciezkie zycie,a dziennikarze to prawdziwe hieny ,nie potrafia rozpoznac stanu po pomieszaniu leków Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Cudowne leki 01.03.05, 15:39 Patrzcie Państwo! Na drugi dzień nie tylko niepożądane efekty uboczne ustąpiły, ale i zapalenie korzonków, przeziębienie oraz nadciśnienie przynajmniej na tyle że pojechał sobie kilkaset kilometrów w góry. Wszystko Panu wybaczymy tylko niech Pan nam zdradzi co to były za leki!! Goździkowa i sąsiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk facet zupelnie nad soba nie panuje! 01.03.05, 15:44 to straszne, upil sie i rozrabial. teraz sluzby na lotniskach sa przeczulone na takie incydenty, facet powinien na przyszlosc uwazac. swoja droga ktos powinien ukrocic pijanstwa poslow, senatorow i takie zalosne incydenty. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 zapomniał wymienić cukierków z rumem, tzn. 01.03.05, 16:16 2 cukierki i butla rumu a normalnie to jest tylko jeden cukierek i pół butelki "co nie wywołuje takich objawów"; lecz się pan. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia NOWA LEWICA POKAZUJE SWOJĄ TWARZ 01.03.05, 16:28 Nie wiem co lepsze: złodzieje, czy pijaki... Odpowiedz Link Zgłoś
tompb Re: Bzdura 01.03.05, 17:20 Lewicowa "wrażliwość społeczna" w praktyce Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
captainsmith Sledziki w oleju czyli jak sluze ojczyznie. 01.03.05, 17:23 www.zychowicz.pomorzezachodnie.pl/ Lubię dobrze zjeść. Nie jestem smakoszem, lecz jedząc poza domem staram się zwracać uwagę na to w jaki sposób potrawy są przyrządzone i jak podane. Do moich ulubionych dań należą ryby w każdej postaci. Sam również potrafię to i owo. Wychodząc z domu umiałem ugotować tylko wodę i jajka na twardo. Dziś moje wyniki są o wiele lepsze. Bywało, że moje bardzo pracochłonne potrawy zadowalały znawców tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
as31 Pomieszałem syrop na kaszel ze spirytusem do naci 01.03.05, 17:23 erania pleców... Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Pomieszałem syrop na kaszel ze spirytusem do 01.03.05, 18:42 Właśnie dlatego! Kilka syropów "Tussipect" wypił i już,a wszyscy alkohol od razu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
way270 Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 17:26 "Człowiek odpowiedzialny.. " - jest odpowiedzialny za swoje zachowanie Zychowiczu. To ze polityk w miejscu publicznym jest pijany to uwazam za pol biedy uwzgledniajac fakt, ze w kraju mamy problem z alkoholizmem od dziesiecioleci. Jednakze fakt, ze ta sama osoba pozniej nie przyznaje sie do tego faktu i opowiada historie o lekach itd, to juz jest nie do zaakceptowania. Wyrzuciliby takich jak pijak Zychowicz i inni i poslowie zaraz by otrzezwieli. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 17:29 Senator pod wpływem alkoholu próbował wejść na pokład samolotu z Warszawy do Szczecina *********************** Ale przecież nie chciał pilotowac samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
metey Re: Pan nie może kandydować Panie senatorze 01.03.05, 18:16 Ojczyzna nie może wymagać takich poświęceń, żeby tak ciężko chory człowiek pełnił obowiązki posła, czy senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Opinia publiczna przełknęła wybryk 01.03.05, 18:35 "Porucznika Borewicza", pewnie uda się i teraz. Trzeba tylko iść w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Opinia publiczna przełknęła wybryk 01.03.05, 18:46 Gdyby opinia publiczna widziała w programie S.Latkowskiego("Nakręcona noc") jak kandydat na prezydenta w czasie posiedzenia senatu udziela wywiadu w stanie nietrzeźwym... Ale program był późno,tak,że nic sie nie stało... Mimo tego,że udzielił_ dwóch_ krańcowo_ różnych odpowiedzi na jedno i to samo pytanie. O definicję rodziny.. Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 Taaak,przechodzilismy.Z tragarzami. 01.03.05, 18:39 Dlaczego żaden CH_U_J nie powie wprost że się napił.Dla mojego ucha brzmiałoby to lepiej niż bajki o lekach Odpowiedz Link Zgłoś
msp1 Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 18:42 Spoko Panie Senatorze. Lud uwielbia pić koniak ustami swoich przywódców. Szczęście, że Pan ma zdrowe golenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 18:58 "Człowiek odpowiedzialny, a za takiego się uważam, tydzień przed wyborami na przewodniczącego wojewódzkich struktur partii, w których stara się o fotel przewodniczącego, nie upija się świadomie niemalże do stanu upojenia alkoholowego" - powiedział Odpowiedzialny nie.Alkoholik -tak.Zapraszam na forum Uzależnienia,senatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-ski Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 19:22 Ten pan powinien bajki pisać,a nie opowiadać takich bzdur.Myśleć że naród jest taki głupi świadczy o wielkim zadufaniu tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
balangadrink Re: Zychowicz: pomieszałem leki 01.03.05, 19:32 No Senatorze broniłem Pana. Proszę ogólnopolskich czytelników o wejście na szczecińskie forum. Panie Senatorze masz Pan problem ztym alkoholem jak wielu polityków już od jakie 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś