Dodaj do ulubionych

Prof.Marian Filar Prezydentem RP,dziś padła

16.03.05, 01:44
propozycja ze strony byłego Prokuratora Generalnego Grzegorza Kurczuka.
Polska potrzebuje silnego i wyrazistego Prezydenta.
Znany karnista i politolog prof.prawa UMK w Toruniu Filar jest osobą wielce
pragmatyczną i profesjonalną w obydwu dziedzinach.Jednak podejrzewam,znając z
medialnych programów Jego osobowość,charakter i temperament,że warunkiem
wyrażenia zgody przez Profesora będzie szerokie polityczne i społeczne
poparcie.
Obserwuj wątek
    • badacz.teorii.spisku Re: Prof.Marian Filar Prezydentem RP,dziś padła 16.03.05, 01:56
      Ur. w Krosnie na Podkarpaciu,przeszedł długą i doświadczoną drogę zyciowa,swe
      dorosłe zycie rozpoczął jako górnik,aby po wielu latach doświadczeń życiowych
      zostać znanym i cenionym profesorem prawa karnego UMK w Toruniu.
    • sorok.tatarow Re: Prof.Marian Filar Prezydentem RP,dziś padła 16.03.05, 02:16
      ciekawa propozycja.
    • zawacki.and.zawacki Re: Prof.Marian Filar Prezydentem RP,dziś padła 16.03.05, 10:24
      wlkwschodedenu napisał:

> propozycja ze strony byłego Prokuratora Generalnego Grzegorza Kurczuka.
      > Polska potrzebuje silnego i wyrazistego Prezydenta.
      > Znany karnista i politolog prof.prawa UMK w Toruniu Filar jest osobą wielce
      > pragmatyczną i profesjonalną w obydwu dziedzinach.Jednak podejrzewam,znając z
      > medialnych programów Jego osobowość,charakter i temperament,że warunkiem
      > wyrażenia zgody przez Profesora będzie szerokie polityczne i społeczne
      > poparcie.

Wygląda to na SLDowsko-mafijny "pocałunek śmierci" dla znanego karnisty i
      politologa.
      • zawacki.and.zawacki Re: Prof.Marian Filar Prezydentem RP,dziś padła 16.03.05, 10:28
        zawacki.and.zawacki napisała:

> wlkwschodedenu napisał:
        >
        > > propozycja ze strony byłego Prokuratora Generalnego Grzegorza Kurczuka.
        > > Polska potrzebuje silnego i wyrazistego Prezydenta.
        > > Znany karnista i politolog prof.prawa UMK w Toruniu Filar jest osobą wiel
        > ce
        > > pragmatyczną i profesjonalną w obydwu dziedzinach.Jednak podejrzewam,znaj
        > ąc z
        > > medialnych programów Jego osobowość,charakter i temperament,że warunkiem
        > > wyrażenia zgody przez Profesora będzie szerokie polityczne i społeczne
        > > poparcie.
        >
        >
        > Wygląda to na SLDowsko-mafijny "pocałunek śmierci" dla znanego karnisty i
        > politologa.
        Kandydydaturę zaproponowano na Radzie Krajowej SLD d.12.03.
        Dziś RZEPA donosi na podst. poufnych infor. o popieraniu profesora na
        Rzecznika Praw Obywatelskich po Zollu.
        Filar to barwna i nietuzinkowa postać.
        • wlkwschodedenu Re: Filar wręczył Lepperowi własny zegarekna prog 16.03.05, 10:36
          FORUM.
          Przypadkowo odkryłem,że może to miec zw z kawałem rodem z PRL o
          zegarmistrzu,gzie Pani na lekcji dot. pracy rodziców pyta się syna Gierka,a kim
          jest Twój Tatuś,synek odpowiada zegarmistrzem,jak to pyta Pani,a synek mówi mój
          tatuś napewno jest zegarmistrzem bo stale jezdzi po wskazówki do Moskwy.
          • sorok.tatarow Re:Pamietam 16.03.05, 10:46
            wlkwschodedenu napisał:

> FORUM.
            > Przypadkowo odkryłem,że może to miec zw z kawałem rodem z PRL o
            > zegarmistrzu,gzie Pani na lekcji dot. pracy rodziców pyta się syna Gierka,a
            kim
            >
            > jest Twój Tatuś,synek odpowiada zegarmistrzem,jak to pyta Pani,a synek mówi
            mój
            >
            > tatuś napewno jest zegarmistrzem bo stale jezdzi po wskazówki do Moskwy.

Świetne porównanie.
      • sawa.com Re: Prof.Marian Filar Prezydentem RP,dziś padła 16.03.05, 10:32
        Znany karnista i politolog prof.prawa UMK w Toruniu Filar na prezydenta?

"znamy sie tylko z widzenia!" i to z migawek w telewizorze. Wiem jeszcze, że
        osobnik ów sepleni.

A swoją drogą to tęsknię za prezydentem mądrym, cierpliwym, prawym i odważnym.

Czy jest w Polsce człowiek o takich przymiotach?
    • indris UW-ol lansowany przez SLD ? 16.03.05, 10:36
      Trudno sobie wyobrazić gorszą rekomendację. Chyba że lansowanie przez Leszka
      Bubla.
      • wlkwschodedenu Re: UW-ol lansowany przez SLD ? 16.03.05, 10:38
        indris napisał:

> Trudno sobie wyobrazić gorszą rekomendację. Chyba że lansowanie przez Leszka
        > Bubla.
        >
        >
        A nie odczytujesz tego jak pisał Zawacki & Zawacki,że to SLDowski pocałunek
        śmierci.
    • kwest Tylko Gruszka! 16.03.05, 10:39
      Jedyny sensowny kandydat na prezydenta to przewodniczący Gruszka. On jest jak
      nasza ojczyzna i nasi kochani rodacy - przaśny, słowiańską urodę posiadający,
      inteligentny inaczej. Tylko Gruszka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka