Gość: Terry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:56 Informujmy na czym polega pedalizm. Mówmy o technice stosunku pedzia z pedziem. Przeciez to takie piękne ! Może zachęcimy kogoś do grzebania w gównie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Zboczeńcy atakują świat IP: *.upc.chello.be 19.06.02, 23:01 Gość portalu: Terry napisał(a): > Informujmy na czym polega pedalizm. Mówmy o technice stosunku pedzia z pedziem. > > Przeciez to takie piękne ! Może zachęcimy kogoś do grzebania w gównie ? Najbardziej to ty sie lubisz babrac w tym g.....Idz z ta obsesja do lekarza a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Zboczeńcy atakują świat IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 00:34 Zrobię wyjątek i ci wytłumaczę dlaczego celowo aktualizuję te tematy. Dlatego, że bardzo wiele tu było wątków o przepięknej miłości zboczeńców. Dlatego też aby pokazać na czym ta przepiękna miłość polega wstawiam na siłę komentarze aby "przyczymać" na czołowym miejscu te tematy. I nagle sie okazuje, że tyolerancja tak ale jesli będę się zachwycać pedziami. A tu bęc: nie zachwycają mnie. I co ? A no obrzucają mnie tolerancyjni błotem. Nie pozostaję dłużny to fakt. Dla mnie pedzio to zbokol. Strona gejów, która podałaś jest baaardzo jednoznaczna. Pokazuje wulgarne wyuzdanie ostatniej chołoty łącznie z ładowaniem w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zboczeńcy atakują świat IP: *.upc.chello.be 21.06.02, 08:38 Gość portalu: Terry napisał(a): > Zrobię wyjątek i ci wytłumaczę dlaczego celowo aktualizuję te tematy. Dlatego, > że bardzo wiele tu było wątków o przepięknej miłości zboczeńców. Dlatego też > aby pokazać na czym ta przepiękna miłość polega wstawiam na siłę komentarze > aby "przyczymać" na czołowym miejscu te tematy. I nagle sie okazuje, że > tyolerancja tak ale jesli będę się zachwycać pedziami. A tu bęc: nie zachwycają > > mnie. I co ? A no obrzucają mnie tolerancyjni błotem. Nie pozostaję dłużny to > fakt. Dla mnie pedzio to zbokol. Strona gejów, która podałaś jest baaardzo > jednoznaczna. Pokazuje wulgarne wyuzdanie ostatniej chołoty łącznie z > ładowaniem w dupę. Nie wiem czy wiesz,ze seks analny to nie tylko specjalnosc homo ale i hetero.A co powiesz o lesbijkach?Tam nie ma seksu analnego .Czy lesbijki sa w takim razie wg.Ciebie lepsze niz prderasci mezczyzni?Przestac pisac wulgarnie i tyle.Ja pisze mniej wiecej to samo co Ty ale chyba jest jakas roznica miedzy nami.I jeszcze jedno.Zaatakowales tu kogos na tym forum kto pisze niby w obronie homo.Zaatakowales bardzo wulgarnie a on Ci w ten sam wulgarny sposob odpisywal.Poniewaz ja troche czlowieka znam to wiem,ze na innym forum pisal teksty na temat homo nie mniej agresywne niz Ty.Nie przesladuj ludzi za ich poglady tlumacz przedstawiaj swoje racje i skoncz z wulgaryzmami bo to do niczego nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Zboczeńcy atakują świat IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 08:48 Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Nie wiem czy wiesz,ze seks analny to nie tylko specjalnosc homo ale i hetero.A > co > powiesz o lesbijkach?Tam nie ma seksu analnego .Czy lesbijki sa w takim razie > wg.Ciebie lepsze niz prderasci mezczyzni?Przestac pisac wulgarnie i tyle.Ja pis > ze > mniej wiecej to samo co Ty ale chyba jest jakas roznica miedzy nami.I jeszcze > jedno.Zaatakowales tu kogos na tym forum kto pisze niby w obronie > homo.Zaatakowales bardzo wulgarnie a on Ci w ten sam wulgarny sposob > odpisywal.Poniewaz ja troche czlowieka znam to wiem,ze na innym forum pisal > teksty na temat homo nie mniej agresywne niz Ty.Nie przesladuj ludzi za ich > poglady tlumacz przedstawiaj swoje racje i skoncz z wulgaryzmami bo to do nicze > go > nie prowadzi. > - Lesbijki wkładają sobie w odbyt różne przedmioty imitujące męskiego członka..rzeczywiście te monopłciowe stosunki są obrzydliwe..fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower # 15 IP: *.acn.waw.pl 19.06.02, 23:07 Elegant pan Pipka z miasta Elbląga Szczególnego do dam nie miał ciąga W męskich ustach papieros To był dla niego Eros Dla tego dziwoląga z Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wh Rower # 25 IP: *.acn.waw.pl 19.06.02, 23:15 Pipka młodzieniec ze wsi Małdyty Problemy z karierą miał bandyty Niby gwałcił i bił Rabował niby i pił A wciąż wstręt w nim budziły kobity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: # 25 IP: *.szeptel.net.pl 20.06.02, 00:19 Oj panie Rower, nie utożsamiałbym naszego magistra analnego z Pipkinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Zboczeńcy atakują świat IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 00:32 A ty pewnie siedzisz na zasilku dla bezrobotnych i nudzisz sie na smierc, stad tez te twoje nikomu nieprzydatne zainteresowania. Zapisz sie na jakis kurs ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry A co ? Kiepsko ci na obczyźnie idzie ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 00:30 Ulice przyszlo zamiatać. Taka dola kutafola. Rózne sa zainteresowania: jest w końcu tolerancja. Jedni wsadzają penisa innym w dupę a mi się to nie podoba. Jest tolerancja ? Może mi się nie podobać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: A co ? Kiepsko ci na obczyźnie idzie ? IP: *.ipt.aol.com 21.06.02, 01:37 Obawiam sie, ze twoje chamstwo jest nieuleczalne, prymitywny, maly czlowieczku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALLO Re: Zboczeńcy atakują świat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 04:47 TERRY!!!nie zapominaj ze masz to gówno w sobie i codziennie go dotykasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: Zboczeńcy atakują świat 20.06.02, 04:53 Jestem czlowiekiem wyksztalconym ( SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii) mocno i raczej antyreligijnym i 100% hetero. Jestem tez przeciwko pedalstwu. KAGAN MLOT NA PEDALY Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: Zboczeńcy atakują świat 20.06.02, 04:58 Jestem czlowiekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii ), mocno i raczej antyreligilny i 100% hetero. Jestem tez przeciwko pedalstwu. KAGAN MLOT NA PEDALY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Zboczeńcy atakują świat IP: *.mtnet.com.pl 21.06.02, 01:43 Co to znaczy za lub przeciw. Chodzi o to aby oni zostawili nasz świat w spokoju a my (tym bardziej) ich świat. Tu porozumienia nie będzie, ale tolerancja być musi, choćby w wymiarze mini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Zboczeńcy atakują świat IP: *.gis.net 21.06.02, 02:07 Gość portalu: Terry napisał(a): > Informujmy na czym polega pedalizm. Mówmy o technice stosunku pedzia z pedziem. > > Przeciez to takie piękne ! Może zachęcimy kogoś do grzebania w gównie ? Przyjedz do Hameryki i zapisz sie do sredniej szkoly.Naucza.Wczoraj pojawila sie byla Surgeon General,(tak naprawde,to nikt naprawde nie wie,po jaka cholere istnieje ten urzed) Jocelyn Elders.Ta zboczona i wyjatkowo glupia dziewica jest czescia krucjaty o wprowadzenie do szkol sexedukation dla 11 , 12latow.Nie sa to jakies lekcje lekarzy,pielegniarek,ktorzy delikatnie przenosza dzieci w swiat dorosly ostrzegajac ich przed rafami i mieliznami zycia doroslych.Nie...Jocelyn proponuje nauke o profitach z masturbacji,kurwienia sie z pedalami,nauczania technik,pozycji,smarow itd uzywanych przez pompy gowna.Wszystko to bez wiedzy rodzicow.Jakie sily w zwiazku z tym ziadza hameryka,jesli taka gnida ma prawo pojawic sie w TV i dyskutowac sodome bez obawy,ze ktos jej przerwie. Niedawno w programie "The View" (wyjatkowo glupi) jednej z tych 4ch dziewic wyrwalo sie-"Thank you Jesus for help in weight loss".Slowo "Jesus" wymazano,zastapiono "bleepem" Odpowiedz Link Zgłoś